19.3.2018

Vaatekaapin kulmakivet

commercial links/kaupallisia linkkejä*

Vaatekaapin kulmakivistä pitkästä aikaa taas postausta! :) Sain yhteistyössä Boozt.com* kanssa järkättyä teille 15% alekoodin tälle ja huomiselle päivälle takeista*. Takit ovatkin yksi oman vaatekaappini tärkeimmistä kulmakivista, koska Suomessa takkeja tarvitaan ympäri vuoden ja takki yleensä on aina se, joka näkyy asuissa eniten. Eli koodilla Mona1503 saatte tänään ja huomenna 15% ale takeista. ♥ :)

Ensimmäisenä vaatekaapin kulmakivenä ehdottomasti kamelitakki! RAKASTAN kamelinväristä klassista villakangastakkia. Näitä itseasiassa saisi olla vaikka useammassa eri mallissakin. Kamelitakki on näkynyt asukuvissa jo useita vuosia.

Vaatekaapin kulmakivet @monasdailystyle

takit *1. / *2. / *3. / *4.

asut 1. / 2. / 3. / 4.

Nahkatakki on myös aivan must have. Istuva nahkis on kevään, kesän ja syksyn paras takki ja sopii melkein mihin vaan asuun.

Vaatekaapin kulmakivet @monasdailystyle

takit *1. / *2. / *3. / *4.

asut 1. / 2. / 3. / 4. / 5.

Musta takki puolestaan on asukriisin pelastaja kerta toisensa jälkeen. Itse rakastan omaa Tiger of Swedenin villakangastakkia, joka on laadukas ja sopii asuun kuin asuun.

Vaatekaapin kulmakivet @monasdailystyle

takit *1. / *2. / *3. / *4.

asut 1. / 2. / 3. / 4. / 5.

Muhkeat villahuovit ovat löytyneet kaulaltani jo vuosia. Eniten on tullut käytettyä ruskeaa ja viininpunaista Day Birger Et Mikkelsen huiveja. Ne tuntuu sopivan melkein kaikkien takkieni kanssa ja ovat super lämpöisiä. Muhkea ja laadukas villahuivi kestää hyvin aikaa ja näyttää monta vuotta kuin uudelta.

Vaatekaapin kulmakivet @monasdailystyle

huivit *1. / *2. / *3. / *4. / *5. / *6. / *7. / *8. / *9.

asut 1. / 2. / 3. / 4.

Pikkumusta on tietysti aina vaatekaapin must have. Oli sitten illallinen tai juhlavampi juhla niin pikkumustan saa aina muokattua tilanteeseen sopivaksi asusteita vain vaihtamalla.

Vaatekaapin kulmakivet @monasdailystyle

mekot *1. / *2. / *3. / *4. / *5. / *6.

asut 1. / 2. / 3.

Musta laadukas laukku on myös yksi lemppareistani, joka tulee varmasti olemaan ikuinen ja löytymään olaltani vielä mummonakin;)

Vaatekaapin kulmakivet @monasdailystyle

laukut *1. / *2. / *3. / *4. / *5.

Chanel 1. / 2.

Vihreä parkatakki on ollut yksi lemppareistani ja näkynyt monissa asuissa. Omani ostin jokunen vuosi sitten Zarasta ja se on ollut todella paljon käytössä. Jotenkin tuo ihana army vihreä väri sopii vaan tosi moneen asuun super hyvin.

Vaatekaapin kulmakivet @monasdailystyle

takit *1. / *2. / *3. / *4. / *5. / *6. / *7. / *8.

asut 1. / 2. / 3.

Mitäs mieltä olette näistä vaatekaapin kulmakivistä? Löytyykö joukosta juttuja, jotka on myös teidän luottotuotteita ja päätyy päälle päivästä tai viikosta toiseen? :)

Ja tosiaan muistakaa käyttää nyt alekoodi hyödyksi mikäli hankintalistalla on takki! :) ♥

Kategoria: 15% takeista (naisten ja lasten)*
Mona1503
voimassa: 19-20.3

Koodi ei koske seuraavia:
(aletuotteet, urheilutuotteet, Ralph Lauren,Tommy Hilfiger, By Malene Birger, Mango, Odd Molly, Samsøe & Samsøe, Masai, BOSS, Calvin Klein, 3.1. Phillip Lim, Barbour)

Boozt.com takit täällä*

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *