5.2.2017

OOTD

Krakovan talvi jatkuu harmaalla ja kolealla kelillä. Haettiin hieman piristystä harmauteen eilen Eetun kanssa viettämällä pitkästä aikaa kunnon turistipäivää. Vierailtiin Wawelin linnassa ja saimmekin siellä kulumaan useamman tunnin. Iltapäivästä kiertelyn jälkeen vielä ulos syömään ja ilta kuitattiin hyvän mielen leffalla. Ihana yhteinen vapaapäivä pitkästä aikaa. Monesti viikonloput menee niin hujauksessa, että turistipuuhat jää väliin, vaikka meillä olisi täällä Krakovassa vielä paljon nähtävää vuodenkin jälkeen. Kevään aikana pitää taas ryhdistäytyä ja käydä uusissa paikoissa ja museoissa.

OOTD @monasdailystyle

Tänään turisteilun sijaan otettiin läppärit kainaloon ja vietettiin muutama tunti iltapäivällä töitä tehden suosikkikahvilassa Wesolassa. Päälle laitoin hyvin simppeliä mustan ja kamelin ruskean yhdistelmää. Ilahduin suuresti, kun hoksasin, että mahdun loistavasti vaatekaapista löytyviin hameisiin, kunhan ne vaan nostaa tarpeeksi korkealle! :D Tämä musta hame on vielä ihan super mukava ja pehmoinen, joten tulee olemaan varmasti monesti päällä raskauden aikana. Harmi, kun vielä ei tarkene paljain säärin. Olen nimittäin ihan kyllästynyt sukkahousuihin. Nekin kiristää nopeasti vatsan kohdalta ja olo alkaa olla epämukava. Vilukissana ei ole kuitenkaan mitään mahdollisuuksia, että tarkenisin ilman lämpimiä villasukkahousuja :D

Tämä Zaran vanha villakangastakki on nyt ensimmäinen takki mikä jää pieneksi. Sain sen juuri ja juuri kiinni vatsan kohdalta. Aika pinkeänä sai tässä tallustaa. Onneksi melkein kaikki muut takkini ovat kuitenkin suht väljän mallisia, joten en usko, että tämän raskauden aikana tarvitsee hankkia ainuttakaan äityistakkia. Kesällä voi sitten hyödyntää ihania ponchoja ja villatakkeja:)

OOTD @monasdailystyle

OOTD @monasdailystyle

OOTD @monasdailystyle

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

(*adlinks/kaupallisia linkkejä)
Shoes, Timberland here* (huomiseen asti 20% alessa!!! kts koodi alla)
Skirt, Ellos here*
Shirt, Zara
Jacket, Zara
Bag, Furla
Beanie, Barts

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille. ♥


Elloksella voimassa vielä huomiseen asti 20% alennus kaikesta ( myös merkkituotteista ja huonekaluista**!!)*

Koodi: 355408*

**ei ale- tai design by -tuotteisiin eikä Uggin, Odd Mollyn, Spanx tai Odd Molly Home tuotteisiin.


Follow me BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // YOUTUBE

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Salla / Sallan kengissä
  5.2.2017 at 21:03

  Musta ja kameli on munkin suosikkeja, hyvältä näyttää! Ja voih, taas yhdet kuvat noista upeista kengistä joita olen joka paikasta kuolaillut, milloinkahan tässä sortuu…
  Huippua että sait hameille lisää käyttöaikaa :D On ne vaan niin mukavia päällä…

  • Reply
   Mona
   6.2.2017 at 10:03

   Kiitos Salla <3 Ja nää kengät on kyllä talveen ihan parhautta. Paranee vaan mitä enemmän käyttää:)
   Ja hameet on kyllä niin loistoja. Ja tosiaan kun olen tällainen lyhyt jalkainen niin ei haittaa yhtään vaikka joudun nyt vetämään hameet vähän korkeammalle, ei edelleenkään vilkkumis vaaraa:D

 • Reply
  Petra
  5.2.2017 at 22:37

  Raivasin juuri itse kaapista pois kaiken, mihin en tule mahtumaan pitkiin aikoihin. Nyt on taas tilaa ! Mutta kaikki vaatteet kyllä kyllästyttää, mutta en viitsisi hirveästi rahaa laittaa äitiysvaatteisiinkaan. Oletko kokeillut äitiyssukkahousuja ja legginsejä? Niistä tykkään, nousevat masun yli, eivätkä kiristä tai ahdista ikävästi. Hennesiltä ja Lindexiltä löytyy ainakin

  • Reply
   Mona
   6.2.2017 at 10:15

   Mun niin pitäis tehdä sama homma.. Helpommalla kohta varmaan pääsee kyllä, kun erottelee ne vaatteet mitkä mahtuu päälle :DDD
   Ja jooo äitiyssukkikset on listalla heti seuraavana! :) Itseasiassa katselin täällä jo henumanulla, mutta ei tullut vastaan vielä sopivia. Pitää kurkkia myös muita liikkeitä täällä. Lindex on muuten yksi vaateliike, jota täällä ollessa ollut ikävä. Erityisesti Lindexin alusvaatevalikoima on ihan huippu. Seuraavalla Suomi-reissulla taas sinne! :)

   • Reply
    Petra
    6.2.2017 at 21:33

    Ja voi sitä riemua, kun ne vaatteet saa sieltä taas joskus takas, ja kun ne alkavat taas mahtua! Lindex on kyllä huippu, etenkin alusvaatepuoli.

    • Reply
     Mona
     7.2.2017 at 09:45

     No niinpä!! :) Mahtaa tuntua ihan kuin olisi saanut uuden vaatekaapin kokonaan :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *