3.12.2014

Think positive, and positive things will happen

joulukuuasu3joulukuuasu5joulukuuasu1
joulukuuasu8
joulukuuasu6
joulukuuasu2
joulukuuasu7joulukuuasu4

Pictures, Eetu Visuri

Shoes, Zara (similar here)
Jeans, Liu Jo *@Le Follie (similar here)
Shirt, Polo Ralph Lauren (similar here)
Jacket, Kocca @Le Follie 
Bag, Mulberry (similar here)
Sunglasses, Ray Ban (similar here)
Scarf, Day Birger Et Mikkelsen *@Jenny’Store
Gloves, Mango (similar here)
(giveaway*/adlinks)

Pikaisesti pilkahtanut aurinko ja Eetun kanssa sama matka kaupungille tarkoitti tänään asukuvien ottamista. Mukana olevien aurinkolasien tarpeellisuudesta en mene takuuseen, mutta ainakin ne mätsäsi asuun;)

Asussa yhdistin nuden eri sävyjä. Mulberryn Alexa pääsi pitkästä aikaa taas käyttöön ja niiden väristä innostuneena myös Mangon rusettihanskat päätyi kokonaisuuteen. Day Birger Et Mikkelsen huivi on ehdottomasti tämän talven suosikkini. Sain sen ihanalta Jennylta <3 Kävinkin tänään liikkeellä moikkaamassa häntä ja jäin kuolaamaan samaa huivia vielä muissa väreissä. Etenkin viininpunainen on täydellinen! Hyvä lahjavinkki kenelle tahansa mukavuutta rakastavalle;)

Vaikka miten yritän ajatella tämän talven ja pimeyden positiivisesti myönnän, että välillä on hankaluuksia a) nousta sängystä ja b) olla nukkumatta päikkäreitä. Tänään pääsin sentään aamulla lenkille kälyn miehen kanssa. Meille on tullut jo tapa käydä yhdessä pari kertaa viikossa aamulenkillä. Näinä pimeinä aamuina treenitsemppari tulee todella tarpeeseen! Miten paljon helpompaa olisikaan aamulla painaa torkkua ja kääntää kylkeä.

Nyt pitää vaan jatkaa positiivisesti ajattelua ja päättää myös ulkoilla enemmän. Sillä se lähtee millä se on tullutkin! Pimeää vastaan pimeässä ulkoilemalla ;) Mutta voi morjes, että on vaikea lähteä tuonne sysimustaan edes kävelylle! :D Ei kun… piti ajatella positiivisesti…. Ihana laittaa heijastimet niskaan ja lähteä tunnelmallisen musan kanssa nautiskelemaan jouluvaloista ja kurkkia ihmisten koteihin ;D

Sysimustaa iltaa kaikille!

Ps! Käykäähän jättämässä kyssäreitä edelliseen postaukseen (TÄÄLLÄ)! Kiitos Lauralle jo tulleesta kysymyksestä! :) Onneksi laitoit niin kattavan kyssärin, että saan helposti pelkästään tuosta jo pitkän videon aikaiseksi ;)

We managed to take some outfit pictures today as I take advantage of Eetu on his way to school. I am not that sure about the need for those sun glasses because of the clouds but they did match pretty good with the outfit I wore. That scarf I have received from Jenny´Store where I also visited quickly today after taking these pics. What do you think about this outfit?

It has been so hard to go out for a walk in the mornings as it is so dark. Luckily I have received some company few times for the morning walks and that really makes it easier to force myself to get up from the bed. But after all it is all about positive thinking. Instead of thinking how awfully cold and dark it we should think for instance how great we will feel after the walk. Think positive and positive things will happen!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Pinja
  3.12.2014 at 22:01

  Aivan ihana asu, voi että! <3

  • Reply
   monasdailystyle
   4.12.2014 at 12:15

   Kiitos paljon Pinja <3 <3 :)

 • Reply
  Piia
  3.12.2014 at 23:19

  Oh, a loin net pelkäämään tuota nukahtelua nyt itsekin :D Jotenkin ihmeen kummasti selvinnyt tähän asti ilman! Tykkään muuten tästä sun blogin ulkoasusta täällä fitfashionissa paljon costumea enemmän! Olin reissussa tuossa kuun vaihteen yli, nyt vasta ehti kunnolla blogeja lukemaan ja tätäkin näkemään :)

  • Reply
   monasdailystyle
   4.12.2014 at 12:16

   Voi miten kiva kuulla Piia:) Kiitos paljon!! :)
   Ja kiva kun löysit uuden osoitteen puolelle <3

 • Reply
  Minna - Carefree Casualness
  4.12.2014 at 14:45

  Heii, pakko sanoa että vitsi miten ihanaa että sä oot nyt Fitfashionissa!
  Oon tykännyt sun treenijutuista ja nyt niitä tulee sitten varmasti enemmänkin.
  Itsekin kirjoittelin eilen positiivisuudesta ja se on kyllä ollut välillä hakusessa tässä pimeydessä,
  illat on tosiaankin niin pimeitä, että juoksulenkit jää helposti tekemättä, höh!
  Onneksi voi paeta salille loisteputkien alle.

  • Reply
   monasdailystyle
   5.12.2014 at 07:44

   Voi kiitos Minna ihanasta kommentista <3 :) Kurkkasin samalla myös sun blogin puolelle, enkä ymmärrä miten en ennen ole törmännyt sun sivuihin!:O Kertakaikkiaan upeita kuvia ja harmonisen ihana tunnelma sun blogissa - Wau!! <3 :)

 • Reply
  StyleC
  4.12.2014 at 15:09

  Ihana asu! Jotenkin tuollainen kinuskinen väriharmonia uppoaa minuun :) Ja hitsinvitsit miten upea takki! Itsehän omistan kolme mustaa villakangastakkia, joten tuollainen valkoinen näyttäisi vaihteeksi aika kivalta myös omassa kaapissani… olisi myös mustaa kätevämpi kun valkoiset koirankarvat ei niin erotu, mustan kanssa ei millään pääse ovesta ulos ilman että jonnekin jää karvoja vaikka miten yrittäisi teippiharjaa käyttää. p.s. Onnea uuteen blogikotiin myös minulta, vaikka vähän myöhässä olenkin :)

  • Reply
   monasdailystyle
   5.12.2014 at 07:48

   Kiitos paljon ihana<3 :)
   Toi takki oli kyllä hyvä ostos!! :) Oon tykännyt siitä ihan hurjan paljon. Mietin juuri, että pitää käyttää se pesulassa, jotta pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään:)

 • Reply
  Rosita
  6.12.2014 at 12:45

  Tykkään asusta hirmuisesti! Ehkä siihen liittyy myös se, että kuvassa on mun yhdet lempparihanskoista, omistan nimittäin samanlaiset :) Ne on niin nätit, että tulee aina ihan prinsessaolo kun pitää niitä. Vaalea villakangastakki on myös ollut hakusessa pitkään ja tänään taisin löytää sen oikean vielä alennuksesta.

  • Reply
   monasdailystyle
   6.12.2014 at 12:53

   Hih, ne kyllä ovat tosi söpöt! :)

 • Reply
  Outi Karita
  7.12.2014 at 13:29

  Kuvat pisti hymyilemään :)
  Hyvin istuvat ja kauniit vaatteet, ehdottomasti kaunein asuste kuitenkin hymy :)

  http://outikarita.fitfashion.fi/

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *