20.8.2016

Nahkatakki, syksyn ehdoton hankinta

Aamun JL– postauksessa vilahtikin jo syksyn must have, nimittäin nahkatakki! Kuvattiin Joonaksen kanssa nämä syksyiset asukuvat ja tykkäsin kuvien fiiliksestä ihan hurjasti. Takista puhumattakaan. Takki on saatu testattavaksi Ellos collection mallistosta. Mielettömän ihanaa pehmeää nahkaa ja takki on mielestäni todella naisellisen mallinen. Pienet yksityiskohdat tekevät rotsista sopivasti myös särmikkään. Vetskarit hihoissa ja leikkaukset olkapäällä saavat takin ilmeestä ryhdikkään. Käytännöllisyyden puolesta itselleni on ihan ehdottoman tärkeää taas vetoketjulliset taskut. Olen niin tohelo, että on aina plussaa, jos kännykän saa  suljettuun taskuun;) Uskon tälle takille olevan käyttöä pitkälle alkutalveen asti Krakovassa! :) Koko oli ehkä normaalia kokoa hieman pienempää. Itse halusin, että alle mahtuu hyvin pikkuisen paksumpikin neule ja koko 38 osoittautui ihan täydelliseksi.

Kiertelimme tänään äidin kanssa myös Zarassa ja siellä pistin myös merkille todella ihania rotseja, myös keinonahkaisia, jotka kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa!

Nahkatakki, syksyn ehdoton hankinta

Jalassa oli pitkästä aikaa korkkarit! Olen tehnyt itselleni nyt syyslupauksena sen, että aion käyttää rutkasti enemmän korkeita korkoja. Olen huomannut muuttuneeni todella mukavuudenhaluiseksi kenkien suhteen ja korkkarit jää lähes aina kaappiin käyttämättöminä. Silti poikkeuksetta, kun jaksan korkkarit laittaa on olo miljoona kertaa naisellisempi ja asut näyttää aina paremmilta korkojen kera. Syksyä varten hankintalistalla onkin ihania korollisia nilkkureita ja saapikkaita. Hassua miten jo ihan odottaa syyspukeutumista:)

Nahkatakki, syksyn ehdoton hankinta

Nahkatakki, syksyn must have

Nahkatakki, syksyn must have

Nahkatakki, syksyn must have

Nahkatakki, syksyn must have

Nahkatakki, syksyn must have

Nahkatakki, syksyn must have

Nahkatakki, syksyn must have

Nahkatakki, syksyn must have

Pictures, Joonas Laine / edited by me

Shoes, Ellos*
Jeans, Levis*
Knit, Ellos*
Leather Jacket, Ellos*
Sunglasses, Ray Ban*
(gifted*/adlinks)

Mitä mieltä olette takista ja koko asusta?? :) Muistattahen muuten käydä osallistumassa ihanan KT lehden arvontaan. Aikaa osallistua on vielä huomiseen asti. :)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Salla R.
  20.8.2016 at 20:27

  Ihana asu! Tuo nahkatakki on kyllä todella syksyn must-juttu :)

  • Reply
   Mona
   20.8.2016 at 20:46

   Kiitos ihanuus <3 :) Nahkatakki ja trenssit. Parhautta;)

 • Reply
  Pinja
  21.8.2016 at 09:20

  Ihana takki ♥︎ Nahkatakki on kyllä joka syksyn ja kevään käytetyin vaate! Ja mäkin jo fiilistelen syyspukeutumista, nimenomaan ne takit, neuleet ja nilkkurit himottaa jo aika lailla :D

  • Reply
   Mona
   21.8.2016 at 09:21

   Jooo neuleet ja nilkkurit myös <3 <3 :) Ihanaa!! :)

 • Reply
  Mari
  22.8.2016 at 10:36

  Nahkarotsit, varsinkin bikerit ovat kyllä maailman parhaimpia! Minulla on jonkunlainen biker-addikti ja siinä vaiheessa kun niitä oli kaapissa (kröhöm) 6 mustaa, niin oli jo vaikea selitellä puolisolle miksi nainen tarvitsee niin montaa “samanlaista” takkia. Joten olen isojen kyynelien kera luopunut 4:stä ja jättänyt ikisuosikkini Balenciagan bikerit jäljelle <3 .

  Minä olen ollut niin kiireinen nyt, että vasta aamulla lukiessa blogiasi pitkästä aikaa tajusin, että olet jo ennättänyt mennä naimisiin. PALJON onnea ja paljon tulevia rakkaudentäyteisiä vuosia sinulle ja Eetulle <3 .

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *