22.10.2017

Mustaharmaa asu ja perheviikonloput

Ennen Salaman syntymää viikonloput oli ihania, mutta voi että miten paljon niitä nyt arvostan. Ihan vain yhteinen aika perheen kanssa on niin parasta. Emme ole viimeiseen pariin viikonloppuun tehnyt mitään erikoista. Nukuttu aamulla pitkään. Tänään tosin minä sain jäädä yksin sänkyyn ensimmäisen aamun herätyksen jälkeen. Yö meni pöhistessä, enkä nukkunut kovin montaa tuntia, joten pojat siirtyi aamulla olkkariin ja mama sai hetken jatkaa unia itsekseen. Teki muuten hyvää, vaikken pitkää aikaa malttanut jäädä nukkumaan.

Eilen olin ensimmäistä kertaa yli tunnin kävelyllä rattaiden kanssa. Ilma oli täydellinen! Kierrettiin rantaa pitkin ja ihasteltiin upeita maisemia. Tai siis minä ihastelin ja mini veteli sikeitä kärryissään. Sillä välin, kun me oltiin kävelyllä kävi Eetu salilla ja kaupassa hakemassa lounastarpeita. Viikonloppujen yksi paras momentti on, kun saadaan syödä yhdessä ja pääsen itse suoraan valmiiseen pöytään. Toivon todella, että poika oppii isältä ruuanlaittotaidot ja nauttii ruuan tekemisestä yhtä paljon. Eihän mun tarvitse siinä tapauksessa tehdä ikinä enää omia ruokia, jos pojat hoitaa sen mun puolen! ;)

Myöhäisen lounaan jälkeen suunnattiin vielä keskustaan kahville. Aika ihanaa, kun jouluvaloja alkaa näkyä ympäri kaupunkia. Joulu saa tänä vuonna ihan uuden merkityksen Salaman myötä. Rakastan joulua, mutta nyt se vasta ihana tulee olemaan. Kahvittelun lisäksi poikettiin nopeasti Garagehelsinki liikkeessä. Olisin voinut hamstrata sieltä aivan kaiken. En ole ennen huomannut tuota liikettä. Käyn tosi vähän kaupungilla ihan vain shoppailemassa, joten monet butiikit jää itselläni huomaamatta. Tänne tulen tekemään vielä ennen joulua täsmäiskun. Hurjasti kivoja lahjaideoita ja kaikkea muutakin. Joululahjoista puheenollen tänä vuonna aion hankkia kaikki lahjat t-o-d-e-l-l-a ajoissa. Jätän aina kaiken niin helposti viimetippaan ja siitäkös se stressi alkaa. Nyt opettelen tekemään asiat ajoissa ja nautin rennosta fiiliksestä, kun hommat on hoidossa!;)

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Adidas here*
Pants, iBlues @LeFollie
Shirt, Zara similar here*
Jacket, Tiger of Sweden similar here*
Bag, Chanel

Kiitos muuten aikaisemmista kommenteista asupostaukseen, jossa kyselin kaipaatteko niitä vielä. Oli kiva kuulla, että asut ovat edelleen toivottuja. Nyt muutama asu on jo tietokoneella odottamassa julkaisua. Hyvin simppelillä linjalla mennään edelleen. Vuodesta toiseen tykkään ajattomista vaatteista ja niihin on sitten mukava yhdistellä aina kauden trendejä pienillä mausteilla. Omaan pukeutumiseeni saan aina eniten inspiraatiota tyylibloggaajilta, joilla on juuri klassinen tyyli pienillä jutuilla maustettuna. Blogien lisäksi yleensä poimin asuinspiraatiota Instagramista ja varsinkin Pinterestista. Myös nettikauppojen selailu on ihan asuterapiaa ja niiden kautta tulee ideoita uusiin yhdistelmiin. Huomaan, että raskauden ja synnytyksen jälkeen kaipaan ihan hurjasti pukeutumista ja meikkaamista. On ihana laittautua edes vähän, kun on tosi pitkään joutunut miettimään tarkkaan mitä edes voi laittaa päälleen.

Keräsin tähän muuten tämän hetken lempparini mustien takkien joukosta. Ilmat on taas niin super kylmät, että kevyille takeille saa sanoa hyvästi. Nyt tarvitaan villaa ja pehmeyttä ympärille! Karvatakki on itselläni seuraavaksi hankintalistalla. Olen niitä monella jo ehtinyt ihastella.

1.* // 2.* // 3.* // 4.*//5.*

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja kuullaan tänään vielä vähän eri aiheissa, nimittäin kuvaukseen liittyvissä jutuissa! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda / Two Drops Of Water
  23.10.2017 at 09:53

  Tosi kiva se sun Tiger of Sweden takki!! Tyylikäs! Ihanaa viikkoa! ☺️

  • Reply
   Mona
   23.10.2017 at 10:18

   Kiitos Linda <3 <3 Ihanaa viikkoa myös sinne <3 :) Oli ihana nähdä :* Toivottavasti törmäillään pian uudelleen :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *