14.9.2016

Black Dress

Yksi vaatekaapin suosikeistani – musta yksinkertainen mekko! Sen täytyy olla myös mukava. Liian kireät saavat aikaan harmaita hiuksia. Nyt syksyllä simppeli musta mekko on niin helppo vaate ja sopii moneen tilanteeseen. Itse rakastan yhdistää naisellisen mekon nahkarotsin kanssa, jolloin kokonaisuus saa särmää. Sain tosin juuri päähänpinttymän myös punaisesta nahkatakista!! Must have.

Black dress, Zara

Black dress, Zara

Black dress, Zara

Black dress, Zara

Black dress, Zara

Black dress, Zara

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

Shoes, Ellos* HERE
Dress, Zara
Jacket, Ellos* HERE
Bag, Furla*
Watch, Triwa* HERE
(*giveaway/adlinks)

Asun kenkiä* olen hehkuttanut jo aikaisemminkin. Täydelliset jalassa ja niin mukavat. Elloksella on nyt meneillään huippu kamppis, joka kannattaa hyödyntää. Alla tarkemmat tiedot kamppiksesta. Näiden avokkaiden lisäksi suosittelen lämpimästi syksyä varten näitä nilkkureita*. Aivan mielettömän ihanat!! <3


Ellokselta 20% alennusta kengistä, koskee myös tuotemerkkejä! Tarjousnumero: 345424*
Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kenkiä, ja on voimassa 18.9.2016 asti. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin, tilaajaetuihin, kampanja-/alehintaisiin tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.*

Zalandolla puolestaan on huikea skandi-kamppis, josta vielä tarkemmin poimintoineen tulossa blogiin lisää! Kurkkaa kuitenkin jo etukäteen valikoima täältä. Koodilla SCANDI2FFI tämän* sivun upeuksista 20% alennusta!! :)

(*adlinks)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maribel
  14.9.2016 at 18:06

  Näistä kuvista tuli muuten mieleen kun katsoin sun hiuksia, että sulle sopisi tosi hyvin trendikäs longbob malli! Oletko miettinyt vaihtelua sun hiuksiin?

  • Reply
   Mona
   14.9.2016 at 20:25

   Oon toooosi tylsä hiusten suhteen ja vaihtelu ei juuri ole käynyt mielessä ainakaan kovin radikaalisti :D Mutta olen kyllä ihaillut mm. Mariannan longbob tukkaa, joka näyttää aivan järjettömän hyvälle <3 Mutta itse viihdyn tosi hyvin pitkissä, saa nähdä muuttuuko jossain vaiheessa mieli ja repäisen tosi lyhyeksi :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *