22.10.2016

OOTD

Blogin alkuaikoina tuli julkaistua asukuvia melkein aina samana päivänä, kun itse kuvat oli otettu. Nopeat räpsyt itselaukaisimella kotona, kuvat Picasalla kollaasiin ja julkaisuun. Ei sillä, kyllä edelleenkin ajoittain turvaudun kameran wifi toimintoihin ja räpsin itse kuvat, mutta hyvin hyvin harvoin saan kuvia blogiin saman päivän aikana. Monesti kuvia on koneella niin paljon jonossa, että jo senkin takia välillä tuntuu hankalalta julkaista juuri otettuja kuvia. Hassua toisaalta sekin.

Vai mitä mieltä te olette? Pitäisikö teidän mielestä täällä blogissa olla enemmän reaaliaikaisia juttuja, asuja ja kuulumisia vai onko harkitummat postaukset mieluisampia?

OOTD

OOTD

OOTD

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

(*giveaway/adlinks)
Shoes, Adidas* HERE
Jeans, Liu Jo* @Le Follie
Knit, Tiger of Sweden* HERE
Jacket, Ellos* HERE
Bag, Mulberry 
Scarf, Zara

Olin vain viikon poissa Krakovasta ja täällä on sillä välin tipahtanut ihan hurjasti lehtiä puista ja värimaailma muuttunut ihan täysin! Kylmää piisaa, mutta alkuviikko näyttää muuten ihanan aurinkoiselta. Vielä voi siis käyttää nahkatakkia ja kevyitä tennareita hyvillä mielen:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *