9.12.2016

Musta villakangastakki + Timberland talvikengät

Oikeasti viimeisen viikon asuni on koostunut kotoisista pyjamahousuista, villasukista ja collaripaidasta. Muutaman viikon takaiset asukuvat on kuitenkin nyt hyvä julkaista ja toivoa, että pääsee taas pikimiten tolpilleen. Krakovassa paistaa aurinko ja joulu tekee vahvasti tuloaan.

Timberland talvikengät

Timberland talvikengät ovat ehkä maailman paras keksintö. Varpaat eivät todellakaan palele ja sukat pysyy kuivina. Tykkään myös, että nämä rouheat kengät tuo mukavaa kontrastia naisellisempiin asuihin. Merkin kenkien koot tuntuu vaan loppuvan usein tosi ajoissa kaupoista. Yhteistyökumppani Ellokselle näytti nyt tulleen muutamia kokoja mustista Timberlandeista lisää, joten jos ne kiinnostaa kannattaa käydä tsekkaamassa.

Elloksen valikoimasta löytyy myöskin päälläni oleva ihan mielettömän ihana Tiger of Sweden villakangastakki! Takki on juuri sopivan rento päällä, mutta silti todella siisti. Ihan ehdoton vaatekaapin kulmakivi, joka sopii asuun kuin asuun. Tykkään muutenkin ruotsalaismerkin valikoimasta hurjasti. Hyvin klassisia ja ajattomia vaatteita, jotka kestää todella hyvin aikaa.

Timberland talvikengät

Timberland talvikengät

Timberland talvikengät

Timberland talvikengät

Timberland talvikengät

Timberland talvikengät

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

(giveaway*/adlinks)
Shoes, Timberland* HERE
Pants, By Malene Birger HERE
Knit, Tiger of Sweden* HERE
Jacket, Tiger of Sweden* HERE
Watch, Triwa* HERE
Bag, Mulberry

Mitäs mieltä olette tästä kokonaisuudesta ja siitä, että yhdistää Timberlandin järeät talvikengät muuten naiselliseen kokonaisuuteen? :) Aika paljonhan asun ilme muuttuu, kun kengät vaihtaa esimerkiksi korollisiin nilkkureihin.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Salla @sallashome
  9.12.2016 at 11:52

  Toi neule on vaan niin ihana! <3 Väri on just eikä melkeen! <3

  • Reply
   Mona
   9.12.2016 at 11:59

   Se on kyllä ihana ja just talvella tätä väriä kaipaa <3 :) Haleja ihana <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *