23.11.2016

Armeijan vihreä talvitakki + Black Friday alekoodi

Asuinspiraatio on tällä hetkellä ihan nollassa ja päällä on useimmiten mustat farkut ja jalassa tennarit. Zaran vihreä takki puolestaan löytyy lähes joka päivä päältä, vaikka asteet täällä ovat olleet todella korkealla. Jotenkin jäin ajatuksen tasolla sinne talvikeleihin! :D

zara-army-green-jacket

Picture, Joonas Laine / edited by me

Shoes, Adidas
Jeans, Ellos
Jacket Zara

Lauantaiksi on jälleen luvattu aurinkoista säätä täällä Krakovassa, joten josko saisin viikonlopuksi lisää inspiraatiota vaatekaapin kanssa ja laitan Eetun kuvaamaan asukuvia;)

Nyt odottelen ystäviä meille kylään. Tarkoitus on pitää aarrekarttailtamat :DD Luvassa siis askartelua ja hyvää seuraa <3 :) Ihanaa keskiviikkoa kaikille.

Ps. Kannattaa muuten pitää tämän viikon silmällä nettikauppoja ja jos mielessä on jotain tiettyä niin erityisesti siinä tapauksessa. Nimittäin Black Friday on ottanut tänä vuonna kunnon varaslähdön.
Esim Ellos tarjoaa jo tänään  huippukamppiksen -25% kaikesta! Alla koodi:

RE BLACK FRIDAY DEAL – VOIMASSA VAIN 24H
(*adlink)/– 25% alennusta tilauksestasi – myös monista merkkituotteista sekä leluista!
Koodi:  345447

Voimassa 22-23.11.
*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 23.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Vagabond, Odd Molly, Odd Molly Home, Vagabond tai Spanx.
Tarjousnumero: 345447

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jenni / big mamas home
  23.11.2016 at 20:27

  Takin malli on todella kiva. Väri, taas liian hurja mulle. :D Minä tosin vetelen vieläkin nahkatakissa, joten eipä täällä Suomessakaan kovin talvista ole.

  • Reply
   Mona
   24.11.2016 at 08:55

   Hihih:D Mulla syksyllä iskee aina vihreän ja viininpunaisen kaipuu. Muuten värejä on vähemmän. Aika turvaväreillä täälläkin mennään enimmäkseen.
   Voih nahkatakki on kyllä paras takki. Itse oon niin vilukissa, että se on jäänyt kaappiin nyt vaikka hyvin sillä varmaan vielä tarkenisi.. Varsinkin, jos alla on paksu neule. Ehkä täytyy antaa sille vielä tilaisuus. Nahkatakkikausi tuppaa aina jäämään liian lyhyeksi.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *