25.11.2015

3. LBD

lbs1lbd2
lbd3lbd4
lbd5lbd6
lbd7

Pictures, Siiri Saarela

Shoes, Zara (similar here)
Dress, from Dubai trip (similar here & here)
Bag, Saint Laurent (similar here & here)

Pikkujouluasujen teemaviikon kolmas asu uunista ulos!:) Tällä kertaa hyvin simppeli ja perus valinta – pikkumusta. Itse turvaudun hyvin usein juhlapukeutumisessa juuri siihen tuttuun ja turvalliseen pikkumustaan. Tämän yksilön ostin vuosi sitten Dubain matkalta:) Mitäs mieltä te olette? Onko pikkumusta hyvä valinta pikkujouluihin vai aivan liian tylsä? ;)

Aikaisemmat asut löytyvät 1. WHITE LACE SKIRT ja 2. SEGUIN DRESS – postauksista.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  -A-
  25.11.2015 at 14:35

  Tää on kyllä ihan supertyylikäs kokonaisuus! Kyllä pikkumusta on on aina pikkumusta, joskus on vaan tylsä päätyä siihen perinteiseen ja mustaan, mutta usein se on silti se missä tuntuu kaikista parhaimmalta ja varsinkin talvella tummat värit on niitä mihin turvautuu juhlapukeutumisessa, saahan siihen väriä vaikka kengillä ja laukulla.

  • Reply
   monasdailystyle
   25.11.2015 at 14:49

   Kiitos A :)
   Mä mietin myös tosi usein, että onko nyt taas super tylsää, mutta silti sitä vaan niin helposti päätyy siihen tuttuun ja turvalliseen ;) Ja niinpä – pitäisi hankkia enemmän värikkäitä asusteita väripilkuksi kaappiin!! :) Pitkään oon haaveillut viininpunaisesta pikkulaukusta, mutta vielä en ole tullut hankkineeksi :) Ehkä tänä talvena…

 • Reply
  Tanja
  25.11.2015 at 15:16

  Kaunis musta mekko, ja ei ole tylsä :) Tuo pieni ketju-yksityiskohta antaa sitä jotain mekkoon. Asusteilla saa sitten väriä jos sitä kaipaa.

  • Reply
   monasdailystyle
   25.11.2015 at 15:30

   Kiitos Tanja <3 :)

 • Reply
  Iitu
  25.11.2015 at 18:13

  Mulla on ihan asiaan kuulumaton kysymys ja oot näitä saanu kuulla varmaan kyllästymiseen saakka mut kysyn silti :D eli kun lopetit pillereiden syönnin niin kauan sulla meni että iho rauhottu? Tai onko sulla antaa mitään toimivia vinkkejä,joilla saada kuriin näpyt,ihon jäätävä rasvoittuminen ja hiusten lähtö :( ootko itse palannut takaisin e-pillereihin?

  • Reply
   monasdailystyle
   25.11.2015 at 19:11

   Moi ihana Iitu<3 Mulla taisi mennä melkein vuosi ennen kuin iho alkoi olla taas entisensä. Nykyään iho on tosi hyvässä kunnossa, mutta hormoonikierron mukaan tulee aina näppä tai kaksi. Yleensä viikkoa ennen menkkoja.
   Ihon hyvinvoinnissa auttaa kaikkein eniten ruokavalio ja tasainen hyvä fiilis. Hyvällä fiiliksellä tarkoitan sitä, että pahin vihollinen sille iholle huonon ruuan lisäksi on stressi. Mitä enemmän stressaat ihoa ja hiuksia sen huonommaksi homma menee. Koita pikkuhiljaa kääntää asioita positiivisiksi ja pyri panostamaan mahdollisimman hyvään ruokavalioon ja liikuntaan. Maidoton ruokavalio on ihan ehdoton alkuvaiheessa. Samoin kokeilisin gluteenitonta ainakin hetken, jotta näkee miten iho reagoi.
   Itse olen tainnut olla jo yli 5 vuotta ilman pillereitä, enkä aio koskaan ottaa enää uudestaan käyttöön. Olen todella todella tyytyväinen, että pääsin niistä eroon.
   Tsemppiä tosi paljon sinne, kyllä se iho vielä rahoittuu – aivan varmasti <3 Nyt on hyvä mahdollisuus tutustua omaan kehoon kunnolla ja kuunnella mitä se tarvitsee kaikkein eniten :) Suosittelen tsekkaamaan tämän ihan super ihanan nuoren naisen youtube kanavaa, joka on täynnä kaikkea terveellistä inspiraatiota <3 Hänellä on nuorena ollut todella paha akne ja saanut sen taltutettua ruokavalion avulla :) https://www.youtube.com/user/holistichabits
   Hänellä on muutenkin ihan huippu kivoja luontaisia vinkkejä kaikkeen mahdolliseen :)
   Haleja sinne <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *