3.4.2017

Raskausajan asuja

Keräsin tähän asti blogissa nähtyjä raskausajan asuja yhteen. Tuntuu huvittavalle katsoa muutaman kuukauden takaisia kuvia. Mahan kasvu ja kehon muutokset tuntui isoilta jo alkuvuodesta. Heh, nyt kuvia katsellessa ja mahaa verratessa tähän päivään ei voi kuin nauraa tuota oloa. Olenkin alkanut pohtia, että  miten painavalta se maha voikaan tuntua heinäkuussa..?:’D Mielenkiintoista miten oma ajatusmaailma muuttuu ja miten oma peilikuva voi näyttää niin totaalisen erilaiselta lyhyessä ajassa. Jokaiseen vaiheeseen tuntuu tottuvan nopeasti ja äkkiä unohtaa millainen olo on ollut kevyemmän vatsan kanssa.

Raskausajan asuja

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. 

Nyt toivottelen ihanaa uutta viikkoa kaikille. Täällä nautitaan Krakovan keväästä, joka tuntui viikonloppuna enemmänkin keskikesältä yli 20 asteen lämpötiloineen. Kyllä kelpaa, en voi valittaa. Nyt on vaan listalla niin paljon tehtävää, että koneella on kökötettävä. Onneksi tuo ikkunoista näkyvä auringonpaiste silti piristää kummasta.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Petra
  3.4.2017 at 15:38

  Ihania asuja! Ja toi on niin totta. Vähän aikaa sitten katsoin edellisen raskauden loppuajan kuvia ja olin ihan ällikällä lyöty! Oon kuvitellut, että maha on nyt lähes yhtä iso kuin silloin, mutta kun näin ne kuvat tajusin, että jestas, tässä on vielä matkaa, että se on taas noin huuuge! :D Eikä se silloin tuntunut mitenkään erityisen suurelta… :D

  Petra
  http://www.arkeenkatkettyaarre.blogspot.fi

  • Reply
   Mona
   4.4.2017 at 12:29

   Kiitos Petra <3 :) Heh jännä kyllä nähdä, että miltä se loppuraskauden iso massu sitten oikein tuntuu ja näyttää:) Kyllä tässä kehon muuttuessa muuttuu omakuva aika paljon ja varmaan sitä tulee tosi paljon armollisemmaksikin, vaikken mäkään koskaan mikään super tarkka mistään koosta ja painosta ole ollut. Mutta raskauden jälkeen kyllä varmasti suhtautuu taas asteen rennommin ulkoisiin asioihin. Aikamoiseen muutokseen meidän naisten keho on kyllä luotu.

 • Reply
  veera
  3.4.2017 at 16:07

  Niin kauniita kuvia :) <3

  • Reply
   Mona
   4.4.2017 at 12:20

   Ihana Veera <3 <3

 • Reply
  Katja
  3.4.2017 at 17:10

  Kiva postaus, sain tästä vähän inspiraatiota omaan raskauspukeutumiseen jonka kanssa olen ollut vähän hukassa :D täällä mennään 20. raskausviikolla, pallo alkaa pyöristyä eikä omista vaatteista monikaan mene päälle. Just viikonloppuna tajusin itsekin kuinka hyviä nuo trikoomekot on, pitää suunnata etsimään lisää :) täällä odotetaan Yhdysvalloissa, meillä on lämpötilat vaihtelee näkn keväällä 15-30 asteen välillä. Ootan kauhulla miltä yli kolmekymppiä tuntuu kahden kuukauden päästä, samoilla fiiliksillä myös odotan kesäkuussa koittavaa lentomatkaa Suomeen.. ihanaa odotusta! :)

  • Reply
   Mona
   4.4.2017 at 12:38

   Voi miten kiva kuulla Katja, että sait tästä inspiraatiota <3 Kesällä tulee taatusti myös rutkasti asukuvia. Olen huhtikuun lopulla tosiaan jo Suomessa ja mm. ihana super talentti Riikka (http://riikkalilja.fi/) asustelee ihan kulmilla, joten varmasti tullaan kuvailemaan p-a-l-j-o-n!! :)
   Ja voi vitsit ei kuulosta yhtään huonolta nuo 15-30 asteen lämmöt :D
   Mä itseasiassa oikein odotan, että tulis kunnon super hellekesä :D Jep sanon tän vielä ääneen… Mä nimittäin rakastan oikein kunnon lämpöä. Loppuraskaus on sitten hyvä ottaa vaan iisisti ja nauttia mega helteistä;) Voi olla, että kiroan nämä toiveet heinäkuussa;D
   Saanko udella, että asutko vakituisesti jenkeissä ja tulet nyt synnyttämään Suomeen? :) Jos niin tiedätkö jo missä päin Suomea synnytät? :)

   • Reply
    Katja
    4.4.2017 at 21:09

    Lämpö on kyllä nyt ihanaa, mutta jännityksellä odotan onko vielä sitten elokuussa viimesillään raskaana yhtä ihanaa jos helteitä saadaan :D
    Mies on opiskelee ja pelaa täällä nyt neljättä vuotta ja valmistuu toukokuussa, niin meillä on tällä kertaa paluu Suomeen pysyvästi tai ainakin pidemmäksi aikaa edessä, eikä vaan kesäksi :) mä olen itse viettänyt näistä neljästä vuodesta kaksi täällä kokonaan ja kaksi sitten enimmäkseen Suomessa. Tälle vuodelle sain täältä oman alani työprojektin joten saatiin viime kesänä heittää lopullisesti hyvästit kaukosuhteelle! En tiedä vielä missä päin Suomea synnytän, meillä on paikkakunnan valinta vielä edessä – varmaan koripallon perässä muutetaan ensi vuodeksi johonkin :) täältä palaudutaan kesäkuun alussa hetkeksi ensin mun vanhempieni luo ihmettelemään että minnes nyt muutettais.

    • Reply
     Mona
     5.4.2017 at 10:11

     Lohduttavaa kuulla, että ruudun takana on myös muita vähän samalaisessa tilanteessa, ettei kaikki ole ihan niin täysin selvää ennen vauvan syntymää;) Kyllä ne kaikki asiat kuitenkin järjestyy ajallaan:)
     Teillä on kyllä varmasti ollut huikea kokemus siellä! Kaikkea hyvää sulle loppuodotukseen ja tsemppiä muuttosysteemeihin:) <3

     • Katja
      6.4.2017 at 06:27

      Joo, kaikki järjestyy kyllä
      aina, ei oo vielä koskaan jäänyt järjestymättä :D
      Sitä samaa sinnekin :)

     • Mona
      6.4.2017 at 10:52

      Sulla on loistava asenne!! :) <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *