26.1.2017

Ihana neulemekko + vauvamaha 14+4

Pitkästä aikaa tänään oli ihanan aurinkoista täällä Krakovassa. Tuntuu, että monta päivää on ollut ihan sysimustaa ja aurinko ei ole vilahtanutkaan. Heti saa kummasti lisää virtaa valosta.

Päivä sujui tänään normaalisti töitä tehden, mutta iltapäivästä lähdin Krakowskalle manikyyriin ja käsihierontaan. Normaalisti käyn vain manikyyrissä tai pedikyyrissä, mutta nyt olen innostunut myös paikan tarjoamista hieronnoista. Manipedi niminen paikka täällä Krakovassa on aivan mielettömän hyvä ja voin suositella sitä todella lämpimästi. Pitääkin tehdä jossain vaiheessa ihan oma postauksensa hoitolasta. Omat kynteni ovat tällä hetkellä paremmassa kunnossa, kuin ikänä koskaan! Manipedin taitavalla henkilökunnalla on ehdottomasti osuutensa asiaan ja nyt myös raskaus lienee vahvistaneen kynsiäni entisestään.. (?)

Ihana neulemekko, Second Female @ Ellos

Pikku hiljaa, kun energiat ovat palanneet ensimmäisen kolmanneksen jälkeen niin huomaan, että alan löytää taas pukeutumisen suhteen inspiraatiota takaisin. Ensimmäiset pari kuukautta tunne oli lähinnä sellainen, että olisin voinut pysyä koko päivän peiton alla, eikä vaatteet käyneet mielessäkään. :D

Kaikkein eniten tykkään nyt hyvin istuvista, yksinkertaisista (ja mukavista!!) mekoista. Ulos lähtiessä vain lämpimät sukkahousut alle ja avot. Luulen, että tulen muutenkin koko raskauden ajan kesään asti suosimaan juuri erilaisia mekkoja. Vaatekaapista ei tosin tällä hetkellä enää löydy ainoitakaan housuja, joissa olisi mukava olla. Saan muutamat kyllä vielä päälleni, mutta ne alkaa kiristää ja puristaa vatsan kohdalta samantien.

Seuraavat kuusi kuukautta tullaan siis täällä blogissa näkemään varmasti enemmän mekkoja kuin koskaan aikaisemmin ;) Tässä super ihanassa Second Femalen 40% villaa sisältävässä neulemekossa kelpaa pullistella tämän pienen vauvamasun kanssa. Mekko on ihan täydellinen alkuraskauteen. Tällaiset istuvat mekot ovat melkein mukavampia raskaana, kuin ilman vauvamasua :D Ei tarvitse miettiä piiruakaan turvottaako vai ei. Sen kun antaa turvottaa :D

Ihana neulemekko, Second Female @ Ellos

Ihana neulemekko, Second Female @ Ellos

(adlinks*)
Dress,  Second Female @Ellos HERE *

Sääennuste lupaa huomiseksi taas aurinkoista, joten tarkoitus on heti aamupäivästä virittää videokuvaukset käyntiin ja kuvata uutta videota Youtuben puolelle. Iso kiitos teille, kun olette jättäneet positiivista palautetta videoista. Saa ihan erilaista intoa itsekin tehdä niitä lisää :)

Nyt hyökkään suihkun kautta ajoissa peiton alle katselemaan sarjoja joihin olen jäänyt aivan liian koukkuun.


Ps! Elloksella on nyt aivan huippu kamppis käynnissä, kannattaa käydä kurkkaamassa!! :) Mikäli vaan ehdin vielä ennen viikonloppua teen kamppiksesta suosikkipoiminnat. Huikean 30%:n lisäalen saa nyt myös monista ihanista merkkituotteista. Myös päälläni oleva ihana neulemekko vielä 30% lisäalessa*!!! :)

30% lisäalennusta* ALE-tuotteista! Myös merkkituotteista!!
Koodi: 355411*
Voimassa 29.1.2017 asti
*Tarkat tarjousehdot löydät Elloksen sivuilta koodia käyttäessäsi. Lisäalennukset tulee voimaan kassalla.

* adlinks/kaupalliset linkit

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Salla / Sallan kengissä
  26.1.2017 at 20:53

  Voi että! Mä ehdin nyt vasta kirjoittamaan tänne tämän mitä olen jo monta kertaa ajatellut, siispä: sylin täydeltä onnea Mona! Tuli niin lämmin ja onnellinen fiilis sun puolesta, kun ensimmäistä kertaa luin uutisen :)

  ps. Mekkofani jää innolla odottelemaan asukuvia! :)

  • Reply
   Mona
   27.1.2017 at 10:23

   Kiitos suuresti Salla ihana <3 <3 :) Ja mekoista on siis tehty tämä vuosi;) Ja no jos ihan rehellisiä ollaan niin myös rennoista kotivaatteista :D

 • Reply
  Heidi
  26.1.2017 at 21:00

  Täytyy sanoa että aivan ihana vauvamaha :) <3 itse odotan toista lasta ja viikkoja on 14+2 mutta mulla on pelkkää turvotusta :D
  Paljon onnea odotukseen ja nauti jokaisesta hetkestä koska tuo aika menee nopeasti :)

  • Reply
   Mona
   27.1.2017 at 10:22

   Hih turvotusta kuule on tämäkin :D Aika iso ero vatsassa aamulla ja illalla.. Tai oikeastaan heti aamupalan jälkeen se näyttää jo ihan eriltä.. Mutta otan turvotuksenkin hyvillä mielin vastaan :D Kiitos paljon onnitteluista ja onnea myös sinne <3 <3 :)

 • Reply
  Erika
  27.1.2017 at 17:14

  Susta tulee ihana äiti <3

  • Reply
   Mona
   27.1.2017 at 19:22

   Voi miten ihanasti kommentoitu, kiitos paljon Erika <3 <3 :')

 • Reply
  Outi Karita
  27.1.2017 at 23:11

  Voi mieletön, miten kaunis olet. Oikein hehkut ja ihana masukumpare! <3

  • Reply
   Mona
   28.1.2017 at 14:34

   Kiitos ihana Outi <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *