7.3.2017

Kevään kauneimmat kukkamekot

Kukkakuviot ovat taas kevään lähestyessä vaateliikekkeiden hyllyillä isosti esillä. Itse olen käyttänyt nyt tätä muutaman vuoden takaista Gina Tricot kukkamekkoa ja sain sen alkuperästä jo useamman kyselyn, kun se on vilahtanut somessa. Tällaiset trikoomekot ovat kyllä aivan täydellisiä raskauden aikana. En malta odottaa kesää, kun voi viilettää tällaisissa mukavissa mekoissa ilman sukkahousuja. Myös maxit tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä!

Keräsin inspiraatioksi alle vielä omia suosikkejani tämän hetken tarjonnasta kukkamekkon osalta. Toivottavasti saatte niistä vinkkiä :)

Kukkamekossa @monasdailystyle

Kukkamekossa @monasdailystyle

Kukkamekossa @monasdailystyle

(adlinks/kaupallisia linkkejä*)
Leggings, Ellos here*// Dress, Gina Tricot similar here*

Kevään kauneimmat kukkamekot

(adlinks/kaupallisia linkkejä*)
1. TÄÄLLÄ //2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ
6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ // 9. TÄÄLLÄ // 10. TÄÄLLÄ // 11. TÄÄLLÄ

Mikä näistä on teidän suosikki? Voisin ottaa kaikki, mutta itse ihastuin erityisesti tuohon Ivyrevel merkin mekkoon (nr 1.). Siinä on pituutta mukavasti ja kuvio on todella kaunis. Koko trikoinen mekko menee myös raskausmahan kanssa. Kaikki mekot joissa on vetoketju ovay valitettavasti pois kuvioista. Tämä menee ehkä hankintaan vielä kevääksi! :)

Ihanaa tiistaita kaikille. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *