6.2.2017

Vauvamaha (16+0) mustassa neulemekossa

Musta neulemekko, yksinkertainen ja niin helppo. Mekot ovat ehdottomasti raskausajan pelastus. Varsinkin tällaiset polviin ulottuvat mekot ovat loistava vaate kasvavan vatsan kanssa. Joustava materiaali on tietysti myös plussaa..:D Tämä musta Zaran neulemekko on jo useamman vuoden vanha, mutta nyt sillä on ollut enemmän käyttöä kuin koskaan. Harmittaa itseasiassa, että olen juuri tällaisia vastaavanlaisia mekkoja laittanut monta kiertoon aikaisemmin.

Baby bump (rv 16+0) mustassa neulemekossa

Baby bump (rv 16+0) mustassa neulemekossa

Baby bump (rv 16+0) mustassa neulemekossa

(*adlinks/kaupallisia linkkejä)  Dress, Zara // Watch, Barbour here*

Huomaan muuten erityisesti nyt raskaana miten valtava vaikutus pukeutumisella ja itsensä ehostamisella on. Kotona töitä tehdessä tulee helposti oltua vain collarit jalassa hiukset nutturalla, mutta jo pienikin meikin lisäys ja kauniiden vaatteiden päälle laittaminen saa paljon mukavamman fiiliksen. Energiaa, kun ei ainakaan täällä ole tällä hetkellä yhtään liikaa niin pienetkin “piristykset” ovat toivottuja. Vaikka kyllä välillä tuntuu, että väsyneitä kasvoja on lähes mahdoton peittää meikilläkään :D Mutta tiedätte varmaan mitä ajan takaa. Toisen kolmanneksen alussa en voi sanoa, että tämä raskaana olo olisi super hehkeää, mutta toki yritän tehdä siitä itse omilla toimilla mahdollisimman mukavaa. Onneksi niinkin pienellä jutulla, kuin kivoilla vaatteilla saa paljon aikaa omassa fiiliksessä:)

Nyt toivottelen ihanaa uutta viikkoa ja maanantai-iltaa kaikille ja painun keittelemään iltapalaksi herkkupuuroa!  Pst, muistakaa tsekata alta viikon huippu kamppis! :)

Aikaisempia mekkoasuja löytyy näistä postauksista:

NEULEMEKKO & YLIPOLVENSAAPPAAT
BABY BUMP MUSTASSA MEKOSSA
IHANA NEULEMEKKO + VAUVAMAHA 14+4


Mainos:

Tänään alkoi Elloksen kamppanja, joka tarjoaa 20% alennuksen kodin tuotteista (12.2.17 asti), myös huonekaluista ja merkeistä!* Joukossa on aivan ihania huonekaluja ja mm. makuuhuoneen tekstiilejä. Kannattaa kurkata ja hyödyntää alekoodi, näitä huonekalujakin kattavia kamppiksia on harvemmin voimassa.:) Koko kodin valikoima löytyy täältä*.
Koodi: 355711

Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen kodinvalikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 12.2.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Odd Molly Home -tuotteisiin.

Follow me BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM // YOUTUBE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *