27.3.2017

Vauvamaha (rv 22) kevätasussa

Ihanaa aurinkoista maanantaita! Hieman vajaan viikon reissaamisen jälkeen olin eilen kotiin päästessäni niin väsynyt, että sammuin sänkyyn aivan sekunnissa jo vähän yli yhdeksän. Menen normaalistikin aikaisin nukkumaan, mutta tällä kertaa unta riitti vielä pitkälle aamupäivään. Nyt pitäisi siis olla energiaa loppupäivälle, kun takana on pitkät yöunet. Olen viime aikoina herännyt automaattisesti noin kuudelta siihen, kun maha-asukki aloittaa oman aamujumppansa, mutta tänään taisin nukkua niin sikeästi, että havahduin jumppaan vasta tunteja myöhemmin. Tuo pikkuisen aamujumppa on kyllä paras mahdollinen tapa herätä. Käsittämätöntä miten nopeasti aivan pienet kutittelut mahassa muuttui kunnon jyskeeksi. :D

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

(adlinks,gifted/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Nike *here
Jeans, Vertbaudet *here
Shirt, Ellos *here
Jacket, Orsay
Sunglasses, Junkyard.com *here
Bag, Ilse Jacobsen*
Scarf, Zara

Kotimatka eilen Varsovasta Krakovaan oli varsin mielenkiintoinen. Matka aivan täydessä junassa, jota ei ihan hetkeen oltu päivitetty tälle vuosikymmenelle oli jo oma kokemuksensa. Lippuja varatessamme ihmettelimme huomiota, jossa mainittiin siitä, ettei istumapaikkoja ole välttämättä saatavilla. Onneksi hoksasimme ottaa muutaman euron kalliimmat “ykkösluokan” liput, joissa tuo istumapaikka oli sentään valmiiksi varattu. Juna oli nimittäin niin täynnä, että moni istui/seisoi ahtailla käytävillä koko matkan.

Varsovassa oli viikonloppuna kylmää ja tuulista, mutta täällä Krakovassa näyttäisi taas viikko alkavan mielettömällä keväisellä auringolla. Ihan uskomatonta, että kohta ollaan jo huhtikuussa ja kesäkin lähestyy. Maaliskuu oli kyllä niin täynnä ohjelmaa ja edestakaisin kulkemista, että tuntuu kuin koko kuukausi olisi hujahtanut ohitse. Ajoittain myönnän, että pientä hektisyyttä on ollut ilmassa. Huhtikuussa tuskin yhtään hiljenee. Päin vastoin, töiden lisäksi järjesteltäviä asioita riittää yllin kyllin. Raskauden puoliväli on ollut kyllä energistä ja hyvän fiiliksen aikaa, joten pitää toivoa, että nämä tunteet jatkuu vielä pitkälle kesään asti, jotta jaksaa järjestellä kaikkia isoja muutoksia.

Nyt toivottelen ihanaa uutta viikkoa kaikille ja kuullaan pian. ♥

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    Faijahommia
    27.3.2017 at 14:06

    Meillä myös heräillään yöllä pieniin rivitanssi-harjoituksiin :D
    Itsehän tosin nukun iloisena aamuherätykseen asti, kun taas tyttöystävä joutuu välillä jopa lähetä sängystä liikkeelle, jotta lapsi taas nukahtaa .
    Noh, onneksi parin kuukauden päästä pitäisi vauvan olla jo ulkona, niin ei tarvitse potkuihin heräillä. Sen jälkeen taitaa alkaa minun yöheräilyt :D

    https://faijahommia.fi/

    • Reply
      Mona
      27.3.2017 at 17:43

      Heh, rivitanssiharkat :D Ihanaa loppuodotusta sinne molemmille, super kiva kun olet laittanut blogin pystyyn isän näkökulmasta <3 :)

    • Reply
      Petra
      27.3.2017 at 20:27

      Rivitanssit Joo, kyllä säkin saat varmasti vielä heräillä, no worries! Mutta onneksi sitä saa välillä myös sit nukkuaki

      • Reply
        Petra
        27.3.2017 at 20:28

        Mut vedet silmissä naurava hymiö jäi tuosta näemmä pois! Mutta voit kuvitella sen siihen :D

      • Reply
        Mona
        28.3.2017 at 10:38

        Parasta rivitanssia koskaan ;D Vaikka kyllä välillä alkaa tulla jo sellaisia mätkäisyjä, että ihan säpsähtää :D
        Yöllisiä rivitansseja odotellessa :D

  • Reply
    Amy
    27.3.2017 at 18:08

    Ihania!<3 Minkä pitunen muuten olet? :) Tuli mieleen, kun olette Eetun kanssa kanssa aika samanmittaisia, (tai onhan Eetu hiukan pidempi sinusta) niin siksi kyselen :) Meillä meinaan sama, että itse olen joku 166cm ja mieheni on varmaan 5cm pidempi :D Ja mekin aloimme seurustelemaan 2009 lopulla ;) Mietin, että onko sinua ikinä "häirinnyt" se, että on miehen kanssa suht samanmittainen?? Tai onko se vaikuttanut sulla naisellisuus fiilikseen? :)

    • Reply
      Mona
      28.3.2017 at 10:37

      Kiitos <3 :) Voi ei mua kyllä ole ikinä mietityttänyt pituusero suuntaan tai toiseen :) Enkä kyllä ole koskaan kokenut, että olisin jotenkin iso Eetun rinnalla tai Eetu lyhyt mun vieressä..

      • Reply
        Amy
        28.3.2017 at 11:23

        Kiva oli saada sun näkemys tähän asiaan! :) Itse olen siihen tottunut (silloin kun aloimme seurustelemaan niin suoraan sanottuna minua ehkä vähän häiritsi, että olisin halunnut tuntea oloni enemmän sellaiseksi “pieneksi” :D) enkä edes ole moneen vuoteen pituusasiaa kummemmin ajatellut, mutta nyt tuli mieleen vain kun tajusin että tekin olette aika saman pituisia :) Lähinnä siksi ajattelin, kun monet naiset on sellaisia että “tuo ei kelpaa, kun ei ole tarpeeksi pitkä” mutta itse olen sitä mieltä, että että jos etsii puolisoaan sen perusteella, että tärkeintä on se pituus (että on pitkä), niin voi menettää todella paljon<3

        • Reply
          Mona
          28.3.2017 at 12:02

          Meitä on tosiaan moneen ja joillekin merkitsee toiset asiat enemmän kuin toisille. Olen vähän sitä mieltä, että jokainen tavallaan ja kun itse tiedostaa mitkä parisuhteessa tärkeitä asioita niin se riittää :) Ihanaa päivää sinne <3

  • Reply
    Petra
    27.3.2017 at 20:30

    Mä nautin tänään kans siitä, että potkut on yhtäkkiä tulleet niin paljon voimakkaammiksi! Joko teillä on muuten nimi päätettynä?

    Mulla on kans aika hektinen tuleva kuukausi, joten toivotaan, että olotila pysyis suht samana ja jaksaisi puurtaa sen minkä tarvii!

    Ihania päiviä sinne

    • Reply
      Mona
      28.3.2017 at 10:42

      Meillä on päätetty toinen ja kolmas nimi. Yhtä näistä käytetään jo nyt vauvan kutsumanimenä :) Se on itseasiassa päätetty jo varmaan 6 vuotta sitten :D Mutta etunimi on vielä pohdinnassa.. Vaihtoehtoja on jonkun verran, mutta ei olla vielä päätetty juuta eikä jaata. Varmaan vasta syntymän jälkeen päätetään, niin tietää mikä nimi eniten näyttää meidän pojalta <3 :)
      Nyt siis sormet ja varpaat ristiin, ettei ainakaan mikään kevätväsymys iske!!
      haleja sinne <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *