4.3.2017

Puolivälissä!

Niin se aika vaan hujahtaa ja tänään tuli täyteen 20 raskausviikkoa. Ihan mieletöntä. Käsittämätön fiilis, kun sisällä kasvaa pieni ihme. :’) Kaikesta pahasta olosta, kehon muutoksista ja mielialan vaihteluista huolimatta, olo on vaan ennen kaikkea niin järjettömän kiitollinen ja onnellinen, ettei ole tosikaan. Viimeiset pari viikkoa on muutenkin ollut paljon parempi olo fyysisesti. Lienee raskaushormoonit hieman tasoittuneet. Maha kasvaa hurjaa vauhtia ja vihdoinkin tunnen myös pienen pieniä liikkeitä vatsassa.

Puolivälissä! @monasdailystyle

Puolivälissä! @monasdailystyle

Puolivälissä! @monasdailystyle

(adlinks*kaupallisia linkkejä)
Tights, Ellos here* & Dress, Dry Lake
Eetu’s Shirt, Adidas similar here* & pants Lonsdale London similar here*

Pidin eilen koko päivän vapaata ja sain vihdoin siivottua kodin tip top kuntoon. Siihen meni melkein viisi tuntia!? Kävi hyvin päivän treenistä. Pitää käyttää hyödyksi nyt nämä ajat, kun on enemmän energiaa ja tuntuu, että jaksan touhuta enemmän. Ensimmäisen kolmanneksen väsymyksen jälkeen tämä vähemmän väsynyt olo on enemmän, kuin tervetullut.

Siivouksen jälkeen istuin eilen pitkän tovin yksikseni ravintolassa syömässä. Siinä ihmisiä seuraillessani ja jälkkäriksi teetä siemaillessani mielessä pyöri yhtä sun toista. Mietin muun muassa sitä miten raskauden aikana olen tuntenut välillä itseni täällä todella yksinäiseksi, vaikka normaalisti rakastan olla yksin. Pohdin myös sitä, että kohta se yksinolo ei todellakaan ole niin itsestäänselvää mitä se nyt on ollut. Kohta joku toinen on täysin riippuvainen juuri minusta, enkä todellakaan ole yksin juuri lainkaan. Aika ihana tunne sekin. Miten kaikella on aikansa tässä elämässä. Olen nauttinut hurjasti siitä, että olen voinut mennä ja tulla miten haluan ja milloin haluan, mutta kyllä nyt odotan jo toisenlaista elämää ja mitä kaikkea se tuo tullessaan. En myöskään malta odottaa sitä miten ihanaa meidän koko perheen yhteinen aika tulee olemaan. Tiedän jo nyt, että Eetusta tulee paras mahdollinen isä ja olen niin kiitollinen siitä, että voimme kokea tämän yhdessä. Raskaus on vain lujittanut rakkautta toiseen ja jos edes mahdollista kasvattanut luottamusta entisestään.

Ensi viikolla suunnataan taas Suomeen ja tällä kertaa myös Eetu pääsee mukaan – ihanaa!! :) Meille on tulossa kunnon perheviikonloppu, sillä päästään kokoontumaan koko Eetun puolen sisarkatras saman katon alle. Menoa ja meininkiä siis luvassa.  Suunnittelin alustavasti, että kuvaisin vlogia Suomen reissusta, mitä mieltä te olette? Saako kannatusta?

Sitä ennen kuitenkin tulossa raskausviikko 20 kuvat vertauskuvineen! :) Ja juttua myös parisuhteesta, se sai kannatusta useammilta, kun kyselin toivepostauksia Instagram storyn (@monasdailystyle) puolella.

Nyt toivottelen ihanaa lauantaita kaikille. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *