1.2.2018

Ihon kosteutus raskauden aikana

Palataan ajassa vähän taaksepäin, sillä sain monelta toivetta kirjoittaa raskauden aikaisesta ihonhoidosta. Kokosinkin tähän nyt muutamia suosikkeja, joita tuli käytettyä viime vuonna. Raskauden aikana iho muuttuu ja tällöin on myös hyvä aika tarkistaa käytössä olevat tuotteet. Itselläni iho kuivui normaalia enemmän ja sainkin olla kosteuttamassa sitä koko ajan. Varsinkin raskauden alussa iho tuntui välillä ihan hiekkapaperille, hormoonit varmasti tekee tehtävänsä ihollekin.

Arganöljy ( esim. Ekovista )

Arganöljy on oma ultimaattinen suosikkini. Se hoitaa sekä kasvojen että vartalon ihoa ja myös hiukset rakastaa arganöljyä. Jos pitäisi valita vain yksi öljy ihonhoitoon valitsisin arganöljyn.

Kookosöljy (esim Puhdistamo)

Kookosöljy tulee hyvänä kakkosena ja käy myös koko vartalon kosteutukseen hiuksia myöden. Kookosöljy on myös aivan ihana hierontaan.

Flow Arctic berries body butter täällä*/mainoslinkki

Flown ihana voide tuoksuu taivaalliselle ja kosteuttaa ihon ihan silkkimäiseksi. Monet hajut ällötti raskauden aikana, mutta tästä tuli vain ihana fiilis. Käytin tätä ihan loppuraskaudesta myös pinkeää vatsan ihoa kosteuttamaan.

Mama bee Belly Butter

Aivan ihana kermainen voide, joka levittyy ja imeytyy paksusta koostumuksesta huolimatta hyvin.

Lierac Phytolastil gel

Todella tehokas voide raskausarpia ehkäisemään. Saa ihon “elastisen” tuntuiseksi, jos tiedätte mitä tarkoitan:D Sanoisin, että tämä voide tuntui kaikkein tehokkaimmalle. Tätä käytin reisien ihoon silloin, kun iho oli kaikkein kuivin.

Bio Oil

Bio Oil on myös super tehokas kosteuttaja ja monet vannoo sen nimeen raskausarpien ehkäisyssä. Itselläni oli Bio Oil käytössä kesällä loppuraskaudesta kuiville jaloille. Tämän käyttöä suosittelen kesäsäärille, sillä se saa sääret todellakin säihkymään.

Löytyykö listalta teidän suosikkeja? :)

Lue myös:

♥  Raskausviikko 12

♥ Ensimmäiset raskausoireet

♥ Vauvavakuutus

♥ Alkuraskauden liikunta ja alakuloisuus 

♥ Itkukohtaus ensimmäisessä ultrassa

♥ Mikä hypnosynnytys?

♥ Rakenneultra, tyttö vai poika?

♥ Lisäravinteet raskauden aikana

♥ Raskausajan rutiinit toisella kolmanneksella

♥ Rentoutuminen raskauden aikana

♥ Täydelliset vauvakutsut

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Laura
  2.2.2018 at 20:49

  Moi. Voitko laittaa tuotteiden perään mistä voi ostaa/kuka myy?

  • Reply
   Mona
   2.2.2018 at 21:09

   Moikka Laura! :) Laitan ehdottomasti! Yleensä nuo aina merkkaankin, mutta nyt jäi ihan ajatuspieruna laittamatta… #mamabrains :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *