26.4.2017

Rentoutuminen raskauden aikana

Rentoutuminen raskauden aikana

Raskaana olessani olen huomannut tarvitsevani ihan erityisen paljon pieniä pysähdyksiä päivään. Keho ja mieli kaipaa rentoutumista huomattavasti enemmän mitä normaalisti. Meditointi ja läsnäolon harjoitukset ovat jo pitkään olleet osa arkeani ja nyt vieläkin enemmän. Erilaisia hengitysharjoituksia on helppo tehdä pitkin päivää, mutta aamuisin ja iltaisin on mukava pysähtyä kunnolla, joko lempeiden joogaliikkeiden pariin tai vaikka kuunnella rentouttavaa musiikkia.

Keräsin tähän vinkkinä muutamia ihania videoita, joista pidän kovasti. Hengitysharjoitukset ovat ihana tapa rentoutua ja erityisesti kundalinijooga on oma suosikkini joogamuodoista. Videot ovat suunnattu raskaana oleville, mutta aivan yhtä hyvin niitä voi tehdä muutenkin! :)

♥ PREGNANCY YOGA: EPISODE 1

♥ PREGNANCY YOGA: EPISODE 2

♥ PREGNANCY YOGA: EPISODE 5

♥ Prenatal Kundalini Yoga with Sarah Kamrath

♥ Relaxing Yoga Pregnancy Music for Prenatal Yoga & Pregnancy Yoga for Prenatal Yoga Poses

Päivittäisen meditoinnin ja rentoutumisen lisäksi olen tutustunut nyt raskauden aikana hypnosynnytykseen ja pääsin myös mukaan ihanien Jennan ja Jaanan Rento synnytys- verkkokurssille. Kerron ajatuksia kurssista ja hypnosynnytyksestä vielä myöhemmin kesällä lisää.

Onko siellä muilla raskaana olevilla samoja huomioita siitä, että keho ja mieli kaipaa nyt odotuksen aikana enemmän rentoutumista? Ja jos niin onko teille tullut jotain tiettyjä päivittäisiä tapoja miten rauhoittaa mieltä ja kehoa? :)

Rentoutuminen raskauden aikana

Rentoutuminen raskauden aikana

Rentoutuminen raskauden aikana

( Commercial links*)
Pants, Adidas* / Top, Bubbleroom*

Location, Hotel F6 / Pictures, Vilma P & edited by me

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jenna
  27.4.2017 at 11:26

  Kiitos tästä! Tein äsken episodi 1 ja heti tuntuu vetreämmältä, täällä on menossa rv25. Minulla ei tähän mennessä ole ollut mitään päivittäisiä rentoutumis/venytys-tuokioita, vaikka olen huomannut kropan niitä tarvitsevan, joten aion ehdottomasti ottaa nämä videot käyttöön. :)

  • Reply
   Mona
   27.4.2017 at 16:47

   Aivan ihanaa, että näistä oli vinkkiä <3 :) Pienet jutut tekee ehdottomasti ihan hurjan paljon hyvää ja päivittäin tehtynä niitä oikein alkaa odottaa <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *