25.6.2017

Täydelliset vauvakutsut ♥

Baby Shower @monasdailystyle

Alkoholittomat kuohuviinit & arvonta kaupallisessa sisältöyhteistyössä, Henkell

Viime viikonloppuna rakkaat ystäväni järjestivät tälle tulevalle mamalle vauvakutsut. Nämä olivat itselleni ensimmäiset vauvakutsut ja voi miten kiitollinen olen rakkaille kaikesta vaivasta ja järjestelyistä mitä he olivat päivään nähneet.

Kaikkien kevään muuttosäätöjen takia ystäväni laittoi jo hyvissä ajoin viestiä, että kalenterista tulee varata valmiiksi kesäkuun 17. päivä. Ystäväni mainitsi vauvakutsuista tosiaan jo keväällä ja kovin ilahtuneena sanoin, että mikäli he aikovat jotain järjestää on kaikkein tärkeintä ja ilahduttavinta se, että saan rakkaita samaan aikaan ympärilleni viettämään rentoa yhdessäoloa. Sanoin jo tuolloin, että mitään suuria lahjoja ja isoja juhlia en kaipaa. Tiedän, että kaikilla on kesä aina muutenkin aivan täynnä menoja ja kiireitä. Kaikkein onnellisin olen, kun saan läheiset vierelleni. Ja mitä vielä, ihanat ystäväni olivat järjestänyt sellaisen herkkubrunssin, että siinä jäi Turun parhaat ravintolatkin kakkoseksi ja mites tuo ihan mieletön vaippakakku?!?

Baby Shower @monasdailystyle

Tarjoilut oli ihanasti suunniteltu terveellisiksi niin, että niitä sai syödä hyvällä omallatunnolla ilman sokeriähkyä. Ihanaa oli mielestäni myös se, ettei kukaan ollut joutunut vastuuseen yksin tarjoiluista, vaan jokainen toi mukanaan jotain.

Tarjolla oli Suomen parhaita karjalanpiirakoita Varkaudesta, valtaisa ja värikäs hedelmälautanen, raikas granaattiomena-salaatti, gluteenitonta siemennäkkäriä, taivaallisen hyvää lohta, ihana kasvispiiras ja kaksi aivan mielettömän kaunista raakakakkua taitavan Siirin leipomana.

Juomana oli parasta alkoholitonta skumppaa mitä löytyy!:) Sain jo aikaisemmin Henkell Alkoholfrei Sparkling Blanc– alkoholitonta kuohuviiniä testattavaksi kesän juhlia silmällä pitäen ja tämä on heittämällä parasta, jota olen maistanut.  Monesti alkoholittomat kuoharit ovat omaan makuuni turhan makeita ja limpparimaisia, mutta tämä on juuri sopivan raikas ja ihanan sitrusmainen. Itsehän olen tavallisten kuohuviinien sijaan nauttinut vain alkoholittomia versioita jo useamman vuoden ja onkin ihan mahtavaa, että valikoimasta löytyy oikeasti hyviä vaihtoehtoja niille, jotka haluavat kuoharin nolla prosenteilla. Mainittakoon myös, että moni tätä maistava ei varmasti edes osaisi erottaa juomaa alkoholipitoisesta kuohuvasta;) Tätä tullaan kilistelemään vielä monissa meidän juhlissa, ristiäisissä varmasti jo seuraavaksi.

Baby Shower @monasdailystyle

Baby Shower @monasdailystyle

Baby Shower @monasdailystyle

Baby Shower @monasdailystyle

Ihana ystäväni Eeva on aina keksimässä hauskaa ohjelmaa niin juhliin kuin muihinkin tilanteisiin. Hänellä on kulttuurituottajana aina joku ässä hihassa. Nyt vauvakutsuilla mm. juotiin äidinmaitoshotit ja heitettiin vaippaa! Vaipanheitto muistutti meidän viime kesän häiden kimpunheitosta, joka ei itseltäni sujunut ihan niin kuin elokuvissa… :D

Herkuttelun ja seurustelun lomassa arvattiin myös mahan ympärystä, jota tehtiin myös Krakovassa ystäviemme kanssa! Nauroin vedet silmissä omalle veikkaukselleni. Kaikki arvasivat vatsanympäryksen  suuremmaksi, mutta oma arvaukseni oli ainakin 20cm liian pieni. :’D Tästä kuvaa instagram storyn (@monasdailystyle) puolella vielä tänään. Ystäväni Pirita puolestaan arvasi vatsanympäryksen aivan millilleen oikein!! Miten se on edes mahdollista?!? Vatsan koon arvailuun ei tarvita muuta kuin lankaa ja sakset. Jokainen saa leikata langasta palan, jonka arvioi olevan odottavan äidin vatsanympäryksen mittainen ja lopuksi katsotaan kuka arvaa lähimmäksi.

Vastailin myös pieneen tietovisaan, johon oli koottu 8 kysymystä raskauteen ja äitiyteen liittyen. Aika kinkkisiä kysymyksiä olivat ystävät keksineet, mutta olisinkohan saanut 6/8 oikein. :)

Baby Shower @monasdailystyle

Baby Shower @monasdailystyle

Baby Shower @monasdailystyle

Vaippakakusta olin aika sanaton.  Ihan mieletön ja sen tekemiseen oli kulunut varmasti paljon aikaa. Mukana oli ihania ja tarpeellisia lahjoja vauvan ensimmäisille kuukausille. Valtavan vaippamäärän lisäksi mukana oli esimerkiksi vauvan ensimmäinen kirja, pellavaliinoja, lasinen tuttipullo, imetysteetä, käsin tehty norsukoriste rattaisiin ja suloisia pieniä vaatteita. En meinannut raaskia avata kakkua lainkaan, kun se oli niin kaunis, mutta kuljetuksellisista syistä oli pakko.

Baby Shower @monasdailystyle

Baby Shower @monasdailystyle

Baby Shower @monasdailystyle

Baby Shower @monasdailystyle

Olen ihan äärettömän kiitollinen rakkaille siitä, että he järjestivät tällaisen päivän. Viime vuonna polttarit ja nyt vielä nämä vauvakutsut. Koen olevani niin hurjan etuoikeutettu, ettei oikein sanat riitä kaikkea kertomaan.:’)

Baby Shower @monasdailystyle

Siellä ruudun toisella puolen on paljon muita samassa siunatussa tilassa olevia odottavia äitejä, joten halusin järjestää Henkelln kanssa teille arvonnan, jossa on jaossa iso laatikollinen tätä samaista Henkell Alkoholfrei Sparkling Blanc kuohuvaa (myydään Alkoissa ja päivittäistavarakaupoissa). Näin juhannuksen jälkeen alkoholiton kuohuva maistuu kyllä varmasti monille muillekin, kuin odottaville äideille;)

Arvonnassa on 1 laatikollinen piccolopulloja (24 kpl 0,2l piccolopulloja), joiden arvo on noin 50€. Osallistua voit helposti jättämällä kommenttia tähän postaukseen. Arvonta päättyy 2.7.2017 kello 12.00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Muistathan jättää spostiosoitteesi sille varattuun kohtaan, jotta saan voiton osuessa kohdallesi yhteyttä. Mikäli sinulla on jo kokemusta vauvakutsuista (omista tai ystävien) niin kerro ihmeessä kommentissa parhaimmat muistosi vauvakutsuista! :)

You Might Also Like

118 Comments

 • Reply
  janniii
  25.6.2017 at 13:52

  Vielä ei ole kokemusta, mutta sun juhlat vaikuttavat todella onnistuneilta! :)

 • Reply
  Reetta
  25.6.2017 at 13:57

  Ihania kuvia ja iloa! Alkoholiton kuohuviini sopisi täydellisesti loppukesän juhliin. <3

 • Reply
  Bee
  25.6.2017 at 13:57

  Olipa hienot juhlat! Olisi hauska päästä maistelemaan tuota alkoholitonta skumppaa näin raskaana ollessa. Ihan alussa vasta mennään. Omia juhlia odotellessa! :)

 • Reply
  Alexandra
  25.6.2017 at 14:08

  Ihanan näköiset juhlat! ☺

 • Reply
  Mariem
  25.6.2017 at 14:13

  Ihanan oloiset kutsut, hyvää loppuodotusta ja voimia! Täytyy ottaa tuo alkoholiton kokeiluun, nytkin muutama ystävä odottaa niin olisipa kiva yllätys viedä tuliaisina skumppaa, kun yleensä se ei ole ensimmäisenä listalla raskaana olevaan talouteen tuomisena :D

 • Reply
  Mirja
  25.6.2017 at 14:17

  Tuo kuohuva on parasta alkoholitonta. Poikani konfirmaatioon oikein hyvä alkumaljaksi.
  Itse järjestin juuri parhaalle ystävälleni yllärivauvakutsut ja yllätys onnistui täydellisesti.
  Mukavaa loppuodotusta.

 • Reply
  Jenni
  25.6.2017 at 14:19

  Kauniit vauvakutsut ja ihana tunnelma välittyy kuvista!
  Kaikkea hyvää sinulle Mona loppuraskauden odotukseen

 • Reply
  Tuulia
  25.6.2017 at 14:25

  Ihanan näköiset ja kuuloset sun babyshowerit :) pari vuotta sitten järjestettiin kaverilla babyshowerit ja nyt jännään että saanko omat juhlat syksyllä, lokakuussa laskettu aika :) alkoholittomalle skumpalle tulisi kyllä käyttöä esim ristiäisissä/nimiäisissä! :)

 • Reply
  Anna
  25.6.2017 at 14:26

  Ihanat juhlat sait! Noita skumppia olisi ihana maistella kenties omissa tulevissa vauvajuhlissa, tai prameana terassijuomana

 • Reply
  Veera
  25.6.2017 at 14:27

  Ihanat vauvakutsut ollu sulla! <3
  Alkoholiton skumppa maistuisi tännekin. Täällä raskausviikko 31 menossa. :)

 • Reply
  Outi Karita
  25.6.2017 at 14:40

  Voi kun näytät niin onnelliselta jokaisessa kuvassa!
  Me saatiin tällä viikolla myös poikalupaus ja tänään täynnä RV 21, on tämä niin ihanaa ja ihmeellistä aikaa

 • Reply
  SiniK
  25.6.2017 at 14:46

  Odotan esikoistani, ja paras ystäväni vihjaili hyvin suorasti tulevista vauvakutsuista. Ihanaa olisi saada ystävät koolle! En ole vielä päässyt osallistumaan vauvakutsuihin.

 • Reply
  Saara
  25.6.2017 at 15:07

  Pidettiin hyvälle ystävälleni yllätys-vauvakutsut keväällä. Annettiin yhteisenä lahjana hänelle vaippakakku ja lahjakortti vauvakuvaukseen. Ystävä oli todella otettu ja liikuttui kyyneliin. Tällaisista jää kyllä niin ihania muistoja.:)

 • Reply
  Jenna
  25.6.2017 at 15:11

  Ihania kuvia! Itsellä on kesällä tiedossa ystävän vauvakutsut, jonne olisi ihana saada maisteltavaksi tätä skumppaa!

 • Reply
  Maria
  25.6.2017 at 15:11

  Ihana mekko! Ihanaa kun ystävät jaksavat järjestää kaikkea hauskaa. Tsemppiä loppumetreille Alkoholittomia skumppia mäkin olen suosinut jo jonkin aikaa, mutta tätä kyseistä en ole kyllä vielä maistanut. Piccolopullot olisi kyllä todella söpöt loppukesän juhliin ja piknikeille!

 • Reply
  Tiu
  25.6.2017 at 15:20

  Olet Niin kaunis ja suloinen vauvamasu. Ihanat tarjoamiset ja upea vaippakakku. Elät elämäsi parasta aikaa Onnellista loppuodotusta ja ihanaa Vauvantuoksuista arkea sitten kun aika on
  Aivan mahtava arvonta, itse en käytä lainkaan alkoholia, mutta rakastan silti nautiskella alkoholitonta kuohuviiniä, olen etsinyt sitä oikeaa kuohujuomaa, jospa se olisi tämä
  Henkell Alkoholfrei Sparkling Blanc

 • Reply
  Satuj
  25.6.2017 at 15:26

  Aivan ihanat babyshowerit :) Onnea tulevaan synnytykseen!

 • Reply
  Janina
  25.6.2017 at 15:30

  Ihanan kuuloiset juhlat! :)

 • Reply
  Ansku
  25.6.2017 at 15:33

  Näytti olevan erittäin onnistuneet ja ihanat juhlat, onnea loppuodotukseen Mona <3 Itse olen ollut tänä vuonna yksillä baby showereilla ja syksyllä tulossa toiset – ensimmäisillä oli tarjolla juurikin samaa skumppaa ja maistui tosi hyvältä :)

 • Reply
  Annina
  25.6.2017 at 15:34

  Itsekään en juo alkoholia niin hienoa lukea toisen omia kokemuksia, sitä juomattomuutta kun aina ihmetellään niin kovasti :) ihanan kuuloiset juhlat muutoinkin!

 • Reply
  Laura
  25.6.2017 at 15:47

  Mulle järjestettiin mitä ihanimmat kutsut! <3 Useissa kutsutussa olen ollut ja ne on kyllä aina ihania juhlia :)

 • Reply
  Noora
  25.6.2017 at 15:52

  Ihanat kutsut!
  Alkoholittoman juomat sopisivat loistavasti siskon tyttöni ristiäisiin <3

 • Reply
  Erica
  25.6.2017 at 15:55

  Raskausaikana join juuri tuota kuoharia ja se on kyllä ehdottomasti paras. Ja vieläkin juodaan välillä sitä.

 • Reply
  Elise H.
  25.6.2017 at 16:04

  Aivan ihanilta kyllä näyttivät nuo sinun vauvakutsusi, niin herkullisen näköiset tarjoilutkin :) Toivottelen runsaasti tsemppiä loppuraskauteen ja synnytykseen. Olen mukana kivassa arvonnassa!

 • Reply
  Ida
  25.6.2017 at 16:14

  Mut yllätettiin ihan täysin vauvajuhlilla. Olin järjestämässä kaverin polttareita ja keskittynyt salailemaan niitä kun hän olikin järjestänyt minulle juhlat kun saavuin hänen luokseen polttareita edeltävänä iltana.

 • Reply
  Lyra
  25.6.2017 at 16:18

  Moikka, varmasti maistuisi tuo alkoholiton kuohuviini, itsellä vasta raskaus ihan aluillaan… Vauvakutsuja on tässä viimeisien vuosien aikana järjestetty jo melkein rutiinilla, koska kaveriporukka on tässä lähivuosina lisääntynyt tiuhaan :D Aikalailla samanlaisella ohjelmallakin on menty kuin teilläkin :)

 • Reply
  paula
  25.6.2017 at 16:20

  Mukana arvonnassa :)
  Nämä kuplivat sopisivat meidän nimenantojuhliin.

 • Reply
  Jessica
  25.6.2017 at 16:26

  Omat vauvakutsut oli alkuvuodesta ja ihaninta oli juuri se kuinka moni rakas oli päässyt paikalle <3 ja kun he olivat kirjoittaneet jokainen vauvalle kirjeen <3 ystäväni tietävät että en juurikaan pidä mistään leikeistä, joten ohjelmana oli vain yhdessä oloa ja syömistä. Pieni visailu toki oli, mutta osallistujina olivat vieraat ja kysymyksiin kuului esim arvaus vauvan nimestä, syntymäpituus ja -paino ym ja sain itse vastaukset mukaani joita oli sitten kiva lueskella kun vauva oli syntynyt :)

  • Reply
   Mona
   25.6.2017 at 18:00

   Oi miten ihana idea tuo kirje!!! <3 <3 :') Ja hei mekin arvailtiin nimeä ja syntymäpäivää! :) Nyt on lista ylhäällä arvauksista ja otettiin siihen vielä mukaan myös perheen miehien arvailuja. Pitää kehittää jokin kiva ylläri sille, joka arvaa lähimmäs ;)

 • Reply
  María
  25.6.2017 at 16:33

  Ihanaa kun ystäväsi ovat nähneet vaivaa kutsujen järjestämiseen, herkut olivat aivan ihanan näköisiä! :) Omia vauvakutsuja täällä odotellessa (rv31) olisi hauska osallistua tuohon Henkellin arvontaan!

 • Reply
  Maria
  25.6.2017 at 16:39

  Tytär täyttää 17v ja alkoholiton kuohuva sopisi hyvin juhliin.

 • Reply
  Johanna
  25.6.2017 at 16:47

  Ihanaa, voi kun pääsis kokeilemaan :)

 • Reply
  Hanna
  25.6.2017 at 17:04

  Ihanat juhlat ystävät sinulle järkänneet kivassa arvonnassa mukana:)!

 • Reply
  Laura
  25.6.2017 at 17:06

  Joitain kutsuja on tullut järjestettyä jo ja ehkä ne tärkeimmät edessä elokuussa kun parhaimmalle ystävälleni olisi tarkoitus järkejestää vauvakutsut. Alkoholiton kuohuviini sopisi kyllä todella hyvin päivään :)

 • Reply
  Heli
  25.6.2017 at 17:10

  Ihana tunnelma välittyykuvista. Arvonnassa mukana :)

 • Reply
  Linem
  25.6.2017 at 17:19

  Olen ollut vain yksillä vauva kutsuilla, jotka olivat rakkaan ystäväni. Parasta oli yhdessäolo ja se kun arvailimme tulevan lapsen syntymäpäivää ja tulevaa nimeä tuleva äiti maisteli pilttejä sokkona ja arvaili Makuja

 • Reply
  Simpura
  25.6.2017 at 18:05

  Pienen lapsen äitinä olisi joskus kiva viikonloppuna kilistellä alkoholittomalla kuohuvalla :)

 • Reply
  Heli
  25.6.2017 at 18:11

  Oi vauvakutsut ovat aina niin ihania

 • Reply
  Sanna
  25.6.2017 at 18:12

  Kivat kutsut! Ihana kun on ystäviä

 • Reply
  Eeva
  25.6.2017 at 18:56

  Voi vauvakutsut ovat ihana idea. Nyt juomat sopisi tyttärelleni, jolla on varmasti myös vauvakutsut tulossa.

 • Reply
  HeidiS
  25.6.2017 at 19:02

  Olisipa aikamoinen kesäloman aloitus;kilistellä kuplivaa, HeidiS

 • Reply
  Laura
  25.6.2017 at 19:25

  Ihanat kutsut. Itse olen ollut yksissä vauvakutsuissa. Alkoholitonta skumppaa tarjoilisin vielä​ imettävälle ystävälleni

 • Reply
  Pauliina.K
  25.6.2017 at 19:40

  Mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Tuija
  25.6.2017 at 19:53

  Mukana ☺️

 • Reply
  NinniJ
  25.6.2017 at 20:24

  Ihana arvonta, ehdottomasti mukana! Meillä on etsinnässä hyvä alkoholiton kuohuviini :)
  Oikein hyvää vointia loppuraskauteen ❤️ Nauti joka hetkestä!

 • Reply
  Marjaana
  25.6.2017 at 20:29

  Ystäväni odottaa esikoistaan ja minä samaan aikaan toista lastani. Lasketutajat ovat lähekkäin, mutta ehdin kuitenkin järjestämään vauvakutsut ystävälleni. Vauvakutsujen järjestäjänä minulla ei ole kokemusta, mutta samanlaisia “leikki-ideoita” meillä on jo suunnitelmissa kuin sinunkin juhlissa. Vauvakutsut pidetään elokuun alussa ja alkoholiton kuohuva sopisi paremmin kuin hyvin ainutlaatuisen juhlan kruunuksi!

 • Reply
  Riikka
  25.6.2017 at 20:43

  Olen päässyt osallistumaan vasta yksille vauvakutsuille ja oli kyllä tosi ihana päivä ☺️ Kuten sinunkin kutsuillasi, myös niillä keskityttiin hyvään ruokaan, yhdessäoloon ja leikkimieliseen kisailuun ja arvuutteluun

 • Reply
  Mira
  25.6.2017 at 21:32

  Mun ihanat ystävät yllättivät mut täydellisesti pari viikkoa sitten vauvakutsuilla, joihin kuului myös hyvää ruokaa, hauskoja leikkejä ja upeita lahjoja. Ja olen ollut itse järkkäämässä siskolleni yllärijuhlia pari vuotta sitten. Vauvakutsut ovat kyllä aivan ihania juhlia!

  Nuo kuohuvat olisivat loistavia kesän tuleviin juhliin! :)

 • Reply
  Mira
  25.6.2017 at 21:33

  Mun ihanat ystävät yllättivät mut täydellisesti pari viikkoa sitten vauvakutsuilla, joihin kuului myös hyvää ruokaa, hauskoja leikkejä ja upeita lahjoja. Ja olen ollut itse järkkäämässä siskolleni yllärijuhlia pari vuotta sitten. Vauvakutsut ovat kyllä aivan ihania juhlia :)

  Nuo kuohuvat olisivat loistavia kesän tuleviin juhliin!

 • Reply
  Tuuli
  25.6.2017 at 21:39

  Mukana arvonnassa! Odotan myös esikoista ja tarjoisin kuohuvat ristiäisissä!

 • Reply
  anna s.
  25.6.2017 at 21:42

  Mukana arvonnassa :) Vietimme vähän aikaa sitten ystäväni baby showereita, mielestäni sinne ei tarvitse järjestää mitään erikoista. Se riittää, että kaikki läheisimmät ystävät ovat paikalla :)

 • Reply
  Saija
  25.6.2017 at 21:53

  Ihanat kutsut. Itsellä ei ole mitään kokemusta vauvakutsuista, rv 34 menossa eli vielä toki ehtii ;) Nyt jotenkin kesän tullen vähän kuoharihammasta on kutkutellut, mutta toistaiseksi olen pommaciin tyytynyt..S

 • Reply
  hilkka
  25.6.2017 at 21:54

  Ihana, kun on hyviä ystäviä jotka jaksavat nähdä vaivaa :)

 • Reply
  Miia
  25.6.2017 at 22:45

  Viikko sitten vietin omia vauvakutsuja. Kutsujen piti olla yllätys, mutta ystävien oli pakko paljastaa ajankohta, koska muuten olisin viettänyt koko viikonlopun mökillä :D Itse en niin leikeistä välitä. Ainoa mitä jouduin tekemään, oli maistella hedelmäsoseita silmät sidottuna :D Vieraat arvailivat sukupuolta, nimeä ja syntymäpäivää. Arvaukset laitettiin pieneen laatikkoon, nähtäväksi jää arvasiko kukaan oikein :) Parasta kutsuissa oli kuitenkin saada rakkaat ihmiset samaan aikaan saman katon alle!<3

 • Reply
  Jane
  25.6.2017 at 22:49

  Ihanilta näyttävät ja kuulostavat vauvakutsusi!:) Itse en käytä ollenkaan alkoholia, joten olisipa ihana kokeilla tällaista. Monesti olen miettinyt, mutta taidan olla aika skeptinen maun suhteen. Olisi ihana kilistellä loppukesä muiden mukana!<3

 • Reply
  Pampula
  25.6.2017 at 23:24

  Vauvakutsuni keväällä 2015 olivat ihanat, päällimmäisenä jäi mieleen “babyshower-kirja”, johon siskoni teettivät valokuvia juhlista, sekä kaikki vieraat täyttivät kortin pinkin tai sinisen kortin, jossa arvailtiin sukupuolta ( me ei tiedetty kumpi tulee ), pituus,paino,syntymäpäivä ja aika :) Ihana ollut jälkeenpäinkin katsoa sitä kirjaa! Alkoholiton skumppa maistuisi kyllä omilla 30v kemuilla heinäkuun lopulla, toisella kierroksella mennään viikolla 10 ja jännitys on kutkuttava! :) Ihania viimeisiä odotusviikkoja sinulle ja paljon tsemppiä tulevaan synnytykseen! :)

 • Reply
  Henriikka
  25.6.2017 at 23:38

  Viime syksynä minut päästiin yllättämään vauvajuhlilla ihan täydellisesti, vaikka olin aina kuvitellut ettei minua päästä tässä asiassa höynäyttämään. :) Paikalle oli saatu lähes kaikki läheisimmät ystäväni, ja se juurikin teki kemuista erityiset. Nyt itselläni on puolivuotias ihana tytär, ja häntä vielä imettäessä tuo holiton kuohuva olisi kesäksi oikein oiva virkistysjuoma. ;)

 • Reply
  Matsa
  26.6.2017 at 01:34

  Vasta yksillä kutsuilla olen käynyt, kivaa oli!

 • Reply
  Henna
  26.6.2017 at 07:46

  Oi tämä sopisi omaan raskauteen, en ole vielä löytänyt hyvää alkoholitonta kuoharia kesän juhlia varten :)

 • Reply
  Ansu
  26.6.2017 at 07:58

  Ihanat juhlat sinulla ollut, ja olet kyllä niin hehkuva odottaja!☺️ Itse sain jokin aika sitten myös omat juhlani, mikä oli todellinen yllätys muuttohässäköiden ja muiden tilanteiden vuoksi. Juhlissa oli visailuja ja yhdessä oloa piiitkästä aikaa ilman kiirettä, niin, ja herkkuja. Ystävät on❤️

 • Reply
  Muumi
  26.6.2017 at 08:56

  Tää sopis aivan täydellisesti siskoni tuleville vauvakutsuille! Ystävien kanssa juuri pähkäillään mitä kaikkea keksittäisiin, kun kenelläkään ei suurempaa kokemusta ole. Kivoja ideoita tästäkin postauksesta tuli ja kuoharit kruunais kyllä kaiken!

 • Reply
  MarjaKoo
  26.6.2017 at 09:16

  Kuvista kyllä välittyy se, miten hieno tunnelma kutsuilla on ollut. Ihant juhlat! Alkoholiton sopii moneen juttuun erinomaisesti, muutenkin kuin odottajalle.

 • Reply
  Elli
  26.6.2017 at 09:26

  Mukana arvonnassa!

 • Reply
  Jenna
  26.6.2017 at 10:22

  Nuo juomat olisi kyllä niin hyvät ristiäisiin, joita täällä juhlitaan syksyllä kunhan vauva ensin syntyy ;)

 • Reply
  Eve
  26.6.2017 at 10:24

  Ihanat vauvakutsut sinulla :) Alkoholiton kuohari sopisi kyllä hyvin kesään tuomaan hieman luksusta arkeen! :)

 • Reply
  Teija
  26.6.2017 at 11:10

  Kuvista huokuu onnellisuus!
  Mukana arvonnassa.

 • Reply
  Ilona
  26.6.2017 at 11:20

  Mukana arvonnassa:) ihania kuvia!

 • Reply
  Tanja
  26.6.2017 at 11:22

  Minä en ikinä ole ollut vauvakutsuilla. Onnea sinulle loppuodotukseen!
  Mukana arvonnassa.

 • Reply
  Kaisu
  26.6.2017 at 13:49

  Ihanat juhlat! :) Mielelläni testaisin tätä alkoholitonta kuohuvaa kesän juhlissa. Omat kokemukseni alkoholittomista versioista kun ovat juuri liian makeita ja limpparimaisia. Kesällä on niin monta syytä kilistellä, että alkoholiton versio olisi välillä paikallaan :)

 • Reply
  Anni
  26.6.2017 at 14:09

  Mukana arvonnassa!
  Ihanat juhlat ovat ystäväsi järjestäneet :)

 • Reply
  SannaMi
  26.6.2017 at 14:19

  En ole ollut vielä kutsuilla :) Mukana

 • Reply
  Mira
  26.6.2017 at 14:39

  Olisipa mukava päästä maistelemaan alkoholitonta kuohuvaa

 • Reply
  Karoliina
  26.6.2017 at 14:55

  Kuinka ihanan näköstä <3 ja ihanat tarjoilut!

 • Reply
  JennaO
  26.6.2017 at 15:20

  Oi miten ihanat ja kesäiset kutsut! :) Itse en alkoholista välitä, joten olisi enemmän kuin kiva saada HYVÄNMAKUISTA alkoholitonta kuoharia juhlajuomaksi! Haluan meidän tupareista alkoholittomat (vaikka muutama siitä loukkaantuukin), joten sinne pääsisivät nämä kuoharit tarjottavaksi :) Toivottavasti meilläkin päästään pian viettämään babyshoweria :´)

 • Reply
  Jonna
  26.6.2017 at 15:37

  Ihanat juhlat! Itse olen myös tykännyt nyt raskauden aikana henkellin alkoholittomasta ja toinen ehdoton lemppari on ollut Alkosta freixeinetin alkoholiton kuohuva! Kannattaa kokeilla jos ei tykkää makeasta skumpasta Arvontavoitto menisi ystävän babyshowereille tarjoiltavaksi

 • Reply
  nellis
  26.6.2017 at 18:51

  Oi, miten ihanat juhlat sulla <3 Lämpö ja onni välittyy tänne asti. En ole ollut vielä vauvakutsuilla,mutta kuohuva maistuis, joten mukana ollaan :)

 • Reply
  Mia
  26.6.2017 at 21:40

  Ihanan näköiset pippalot teillä! :) mulla takana kahdet omat vauvakutsut ja parasta niissä on ollut rento meininki erilaisten ohjelmanumeroiden ja hyvän ruuan parissa <3

 • Reply
  Hannele
  27.6.2017 at 05:52

  Ihana kuvia! Ja nuo herkut

 • Reply
  Xeveliina
  27.6.2017 at 07:43

  Niin söppänää! Sinulla on todella kultainen ystäväpiiri, joka jaksaa järjestää kaikkea mukavaa elämääsi! :) Onnellista loppuodotusta!

 • Reply
  Sanna
  27.6.2017 at 07:52

  Kauniisti katettu brunssi tulevan pienokaisen johdosta. Ihana toi vauvakakku. Mukana arvonnassa, ystävän vauvakutsuille mukava ylläribonus.

 • Reply
  Merja
  27.6.2017 at 12:35

  Vauvakutsut ovat ihania

 • Reply
  Porojoonas
  27.6.2017 at 15:54

  Mukana arvonnassa. Kivannäköiset juhlat :)

 • Reply
  Marjaana
  27.6.2017 at 17:02

  Omia sekä ystävän vauvakutsuja odottelen.

 • Reply
  Leena
  27.6.2017 at 17:30

  Mukana todellakin! En ole ikinä ollut vauvakutsuilla :(. Kauniilta näytti!

 • Reply
  Elina
  27.6.2017 at 18:02

  En ole koskaan ollut vauvakutsuilla, mutta ihanilta näyttivät. :)

 • Reply
  Suvi
  27.6.2017 at 18:16

  Mukana ☺

 • Reply
  Miia
  27.6.2017 at 18:42

  Esikoisen odottajana alkoholiton kuohuva olisi mainio juhlajuoma kesän juhliin. :)

 • Reply
  KATE
  27.6.2017 at 19:02

  Hienolta näyttää, tarjoilut ja lahjat :) Onnea!

 • Reply
  Katja
  27.6.2017 at 19:25

  Ihanat kutsut kaikkine herkkuineen :)

 • Reply
  Liisa
  27.6.2017 at 19:47

  Toistaiseksi kaikki holittomat kuohuvat ovat osoittautuneet öklöiksi, olisi kiva päästä tätä maistamaan!

 • Reply
  vuokko korhonen
  27.6.2017 at 20:56

  Ihanan näköiset juhlat

 • Reply
  minttu47
  27.6.2017 at 21:19

  Ihana postaus. Mukana kivassa arvonnassa.

 • Reply
  Jennaj
  27.6.2017 at 21:20

  Mukana arvonnassa! Omana vinkkinä baby showereihin on juurikin tuo, että tärkeintä on ihmiset ympärillä eikä ne lahjat. Ja se, että järjestäjä ajattelee tulevaa äitiä ja miettiä sitä kautta minkälaiset juhlat järjestää. Sinun juhlasi vaikuttivat kyllä todella ihanilta :)

 • Reply
  Hiisukas
  27.6.2017 at 21:50

  Tulipa mukavia muistoja mieleen. Ystäväni yllättivät minut todella pitämällä vauvakutsut odottaessani meidän toista lastamme. En osannut yhtään arvata. Hyvää syötävää ja seuraa, ihanat muistot jäi sekä konkreettisesti että mieleen.

 • Reply
  Sussu
  27.6.2017 at 22:15

  Tää on parasta alkoholitonta kuohuviiniä!
  Vauvakutsut on ihania..vieläkin muistelen omiani hymy huulilla..nyt poju jo 7kk. Pian pääseekin järkkäilemään rakkaalle siskolle juhlia ❤

 • Reply
  Sonja
  27.6.2017 at 23:54

  Ihanan näköisiä kuvia ❤ Paljon onnea tulevan pienokaisen johdosta! ☺
  En ole alkoholitonta kuohuvaa koskaan maistanut, olisi mielenkiintoista.

 • Reply
  Jenni
  28.6.2017 at 09:39

  Ihanalta näyttää kaikki ja upea sinä :)

 • Reply
  Susan yrjölä
  28.6.2017 at 09:57

  Upeita kuvia. Mukana

 • Reply
  Timo Virtanen
  28.6.2017 at 15:43

  Ihania kuvia ja iloa! Alkoholiton kuohuviini sopisi täydellisesti meidän tuleviin ensi kuun häihin ja hääjuhliin. <3

 • Reply
  13+3
  28.6.2017 at 16:24

  Syötävän hyvän näköinen brunssi ja vieläpä terveellinen. Kiva olisi päästä testamaan alkoholitonta kuohuvaa. Kutsuisin pari ystävääkin maistelemaan kun tätä voisi sitten kaikki juoda.

 • Reply
  Laura
  28.6.2017 at 17:01

  Mukavan kuuloiset juhlat läheisesi ovat sinulle järjestäneet :) tässä parin vuoden aikana tullut osallistuttua moniin vauvakutsuihin, olisikohan peräti jo kahdeksat takana. Kaikki ovat olleet oikein mukavia ja odottavan äidin näköisiä :)

 • Reply
  Susannai
  29.6.2017 at 14:58

  Alkoholiton kuohari maistuisi kesän juhlahetkissä imetän vielä kohta 9kk kuopusta

 • Reply
  K-R
  29.6.2017 at 15:18

  Harmillisesti ei ole vielä kokemusta, mutta juhlat näyttävät niin kauniilta ja onnistuneilta :)

 • Reply
  Hempukka
  29.6.2017 at 20:57

  Meillä yksissä vauvakutsuissa piti suorittaa äiti-diplomi, josta en kaikkia tehtäviä muista, mutat osa on jäänyt mieleen. Siihen kuului vaipan pukeminen eli piti pukea kolmelle eri pehmoeläimelle vaipat. Yksi oli normaali nalle, toinen oli kilpikonna ja kolmas pehmokäärme. Sitten piti siivota lasten lelut lattialta umpiväsyneenä eli 30 riisiä syömäpuikoilla. Sitten piti kehittää iltasatu annetuista sanoista. Ja merimieskiroilijana tunnetun tulevan äidin piti spiikata joku youtube -video, jossa sattui ja tapahtui niin, että ei päästänyt yhtään kirosanaa. Ja tietenkin me muut vieraat haastettiin sitten tulevaa äitiä näissä, joten äiidn ei tarvinnut näissä yksin olla huomion keskipisteenä kuitenkaan. Nämä ei välttämättä sopisi kaikille, mutta tälle meidän juhlittavalle sopi täydellisesti ja hän nautti illasta täysin siemauksin. Tärkeintä onkin siis, että juhlat suunnitellaankin sen mukaan, että millainen se juhlakalu on :)

 • Reply
  Crista
  29.6.2017 at 21:26

  Ompa kaunista ja raikkaan näköistä tarjottavista lähtien!
  Omien vauvakutsujen lisäksi olen järjestänyt kahdet kutsut ja aina on käynyt niin, että tuleva äiti veikkaa vatsanympäryksen paljon pienemmäksi kuin se on :D mikähän siinäkin on.

  Juomat olisi mahtava voittaa loppukesän kaverijuhliin :)

 • Reply
  Sinttu
  29.6.2017 at 21:35

  Ihanat kutsut! Omia lapsia on kaksi, vauvakutsuja ei kummankaan raskauden aikana ollut. Ja tuo kuohari on ihan parasta! Raskausaikana tuli testattua useita holittomia versioita :)

 • Reply
  Miia Alhonen
  29.6.2017 at 22:15

  Kauniita kuvia ja varmasti onnistuneet juhlat!

 • Reply
  kirsi
  29.6.2017 at 23:24

  ei kokemusta mutta hienot juhlat varmaan

 • Reply
  Sannamarianna
  29.6.2017 at 23:45

  Ihanat juhlat ja onnea! :) En ole koskaan ollut vauvakutsuilla. Minulla ei sellaisia ehtinyt olla, kun jouduin sairaalaan yllättäen ja vauva syntyi alkuvuodesta etusjassa.

  En ole vieläkään maistellut alkoholia, ei tee mieli, mutta näille pulloille olis käyttöä elokuisilla pyöreillä syntymäpäivilläni! :D

 • Reply
  Annniiss
  30.6.2017 at 01:44

  Alkoholiton kuohuva olisi ihan must siskoni babyshowereihin syksyllä! Paras vinkki onnistuneisiin babyshowereihin on hyvissä ajoin aloitettu suunnittelu ja nyyttärimeininki ;)

 • Reply
  Tiina Nirhamo
  30.6.2017 at 09:12

  Kyllä on ollut teillä ihana päivä. Kuinka onnellinen saatkaan olla ystävistäsi.
  30 vuotta sitten kun odotin ensimmäistä lastani ei tällaisista kutsuista ollut edes tietoa.
  Tarjoilu näytti olevan mitä herkullisin <3
  Olisi kiva voittaa kun alkoholin käyttö on jäänyt vuosien varrella täysin olemattomaksi. Yleensä olen juhlissä kivennäisvesi pullon turvin :)
  Kaikkea hyvää loppu raskauteen <3

 • Reply
  Sanna-Mari_83
  30.6.2017 at 10:46

  En ole ollut yksissäkään babyshowereissa eikä minulle ole järjestetty niitä. Tuo kuohuviini sopisi oikein mainiosti kun imetän reilun 2 kk:n ikäistä kuopustani niin en voi nauttia alkoholillista versiota. Tuosta määrästä riittäisi kuohuvaa myös kummipoikani rippijuhliin maljan kohottamiseen.

 • Reply
  Carita
  30.6.2017 at 11:46

  Onnea loppu raskauteen :) Pullot menisi myös tyttären baby kutsuille :)

 • Reply
  Jutta
  30.6.2017 at 19:23

  Ihania kuvia. :)
  Mukana arvonnassa.

 • Reply
  Noora
  30.6.2017 at 19:42

  Ihanan näköiset juhlat! :) Näin raskaana ollessa on tullut kokeiltua useita eri alkoholittomia juomia, mutta tätä en ole vielä maistanut. Mahtavaa, että näitä alkoholittomia vaihtoehtoja on useita. On välillä nimittäin kiva kilistää jollain juhlallisemmalla kuin kivennäisvedellä. Ihanaa loppuraskautta sinulle! :)

 • Reply
  Ira
  1.7.2017 at 08:29

  Ihanat juhlat ja tarjoilut! Henkellin kuohuviini on tuttu omalta raskausajalta ja nyt imetysaikana olen myös suosinut alkoholittomia vaihtoehtoja. Kiva että nykyään on tarjolla enemmän holittomia vaihtoehtoja ja tämä Henkell on kyllä yksi parhaista!

 • Reply
  Tipsu
  1.7.2017 at 13:19

  Aivan ihanat kutsut sinulla! Meillä mennään viikoilla 33 ja alkoholiton (kuiva!) Skumppa on kyllä pelastanut paljon hetkiä ja on niin herkkua!

 • Reply
  Elina
  2.7.2017 at 08:46

  Ihanat kutsut on sinulle järjestetty, omani ovat vasta tulossa. Täällä odotetaan pitkään toivottua esikoista. Tuo skumppa sopisi täydellisesti meille, tulevana perjantaina 7.7. juhlimme 10 vuotis hääpäivää ja kuinka sopivasti, silloin alkaa myös äitiysloma
  Onnellista loppuraskautta!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *