19.1.2017

Video: Ensimmäiset raskausoireet

Raskaustesti näytti plussaa jo viikko ennen, kuin kuukautiset ehtivät olla myöhässä. Tuon viikon aikana tuli käytyä läpi monia erilaisia tunteita ja olo oli lähinnä epätodellinen. Höpöttelin videolle nyt raskauden ensimmäisten viikkojen oireista ja fiiliksistä muutenkin. Toivottavasti tykkäätte tällaisista rennoista höpötysvideoista, joissa ei kyllä ole niin hirveästi sitä punaista lankaa.. Lähtee jutut niin helposti aina karkaamaan aiheesta toiseen :D

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply
  Hanna
  19.1.2017 at 17:33

  Paljon onnea! <3 <3
  Olen itse myös raskaana, laskettuaika on kesäkuussa. Ja tietty aloin itkemään videota katsoessani :') Oon kyllä nykyään oikea itkupilli :D Mua jännittää tuleva jollain tavoin hirveästi vaikka kaikesta selviää. Ihanaa seurata sun raskauskuulumisia, peukku videoille <3

  • Reply
   Mona
   19.1.2017 at 17:52

   Kiiitos paljon Hanna <3 Ja ihanaa, että siellä ollaan ihan samassa tilanteessa ja melkeinpä samoilla viikoillakin :) Hih, miten nää hormoonit voikin sekoittaa pään niin tajuttomasti :'''DDD Nimimerkillä. Itkin ja vollotin niin PALJON itsenäisyyspäivänä, kun kuuntelen finlandia hymnin :D
   Haleja sinne ja kaikkea hyvää myös raskauteen <3 Laitahan välillä kuulumisia tulemaan :)

 • Reply
  Krista
  19.1.2017 at 18:19

  Ihana sinä <3

  • Reply
   Mona
   19.1.2017 at 20:59

   Ihana SINÄ <3 <3 :)

 • Reply
  Laura
  19.1.2017 at 18:21

  Paljon onnea!! :) Täällä myös yksi joka on samassa tilanteessa. Eilen alkoi kolmas kolmannes, eli jos kaikki menee hyvin, meillä on huhtikuussa pieni käärö sylissä. Toinen kolmannes oli tosi paljon helpompi ensimmäiseen verrattuna, kun pahoinvointi ja mieletön väsymys helpotti. Jännityksellä odotan viimeisiä kuukausia, että minkälaisia oireita ilmenee ja miten sitä jaksaa töissä. Kivaa päästä lukemaan ja kuulemaan sun ajatuksia aiheeseen liittyen. Tsemppiä odotukseen! :)

  • Reply
   Mona
   19.1.2017 at 21:01

   Kiitos suuresti Laura <3 :)
   Ja voi vitsit hurjasti onnea myös sinne. Niin ihanaa, kun siellä ruudun takana on niin moni samassa tilanteessa :')
   Paljon jaksamista viimeisille viikoille sinne ja haleja miljoona <3 :)

 • Reply
  Kristiina-Maria
  19.1.2017 at 18:37

  Voi miten ihana video! Ja tosi kiva, että puhut noista alkuraskauden fiiliksistä ja teidän taustasta jne. ei se ole mun mielestä yhtään liian TMI. Monella kun on ihan ymmärretävästi tapana kertoa raskaudesta vasta siinä toisen kolmanneksen kynnyksellä, niin helposti jää alkuvaiheen fiilikset jakamatta, kun siinä kohtaa on jo taas uudet tuntemukset kehissä. Sun höpöttelyvideot on vaan ihan parhaita! <3

  • Reply
   Mona
   19.1.2017 at 21:02

   Kiitos ihana ihana sinä <3 <3 Oot aina niin tsemppaava ja kannustat sydämellisillä sanoilla:')
   Ja hyvä ettei ollut TMI :DD Ajattelin, että joillekin saattaa varmat päivät mennä jo aivan yli normi blogiaihealueiden :D
   Haleja sinne <3 :)

 • Reply
  Helene
  19.1.2017 at 21:32

  Ihana Mona ja ihana video❤. Oikein onnellista odotusta teille❤

  • Reply
   Mona
   20.1.2017 at 09:56

   Voi ihana sinä Helene <3 Kiitos suuresti <3 :) Täällä ollaan aika täpinöissään pienen odotuksesta;)

 • Reply
  Teljänneito Jessica
  19.1.2017 at 22:25

  Voi vitsit, kyyneleet silmissä täällä katselin :’) <3 kaikkea hyvää sinne teille <3

  • Reply
   Mona
   20.1.2017 at 09:57

   Ihana ihana Jessica <3 Meidän niin pitää nähdä pitkästä aikaa, kun seuraavaksi Helsingissä. Haleja triljoona <3

 • Reply
  Johanna
  19.1.2017 at 22:29

  Vau, miten sä olet ja kukoistat ulosannillas ihan eri tavalla videon välityksellä – todella erotut edukses! :) Tosi symppis oot, kaikkea hyvää! <3

  • Reply
   Mona
   20.1.2017 at 09:58

   Voi en kestä, kiiitos sulle ihanasta palautteesta Johanna <3 Tällainen palaute merkkaa ihan hirmuisesti:)
   Kaikkea hyvää myös sulle <3

 • Reply
  Juulia
  19.1.2017 at 22:46

  Paljon onnea <3 itsellä kamala vauvakuume, mutta vielä tässä elämäntilanteessa kun molemmat olemme koulussa ja asutaan ulkomailla ei lapsi vielä ole ajankohtainen. Innolla jään odottamaan uusia videoita aiheesta :) oletteko vielä päättäneet synnytätkö Puolassa vai Suomessa? Tämä on mun ihka ensimmäinen kommentti sun blogiin, vaikka tätä olen jo monet vuodet lukenut.

  • Reply
   Mona
   20.1.2017 at 10:01

   Kiitos paljon Juulia <3 :) Kevään aikana selviää paremmin tarkemmat suunnitelmat tulevan vuoden suhteen, mutta haluan kyllä joka tapauksessa synnyttää Suomessa, joten kesä ollaan ainakin siellä <3 :) Toki kaikkea voi tapahtua matkan varrella, joten tietysti pieni rako täytyy aina olla muutoksille.
   Ja kiitos hurjasti, että jätit kommenttia, merkkaa mulle ihan hurjasti <3 Tosi kiva kuulla myös, että videot ovat mieleen. Niitä ehdottomasti paljon lisää:)

 • Reply
  Alisa
  20.1.2017 at 10:35

  En kestä! Nauroin ja itkin täällä sun kanssa, voi vitsit sä oot ihana!!! <3 Ei todellakaan too much info, päinvastoin! Ihan huikeeta myötäelää sun uutta elämänvaihetta ruudun kautta <3 Oot niin ihana, en kestä! Toivon niin paljon kaikkea hyvää teille ja onnea yhden unelman täyttymisestä <3

  • Reply
   Mona
   20.1.2017 at 11:46

   Hih kiiitos ihana Alisa <3 <3 :D Sä se ihana olet <3
   Kiitos sulle kun jaat täällä aikaa mun kanssa :) Ihanaa, kun jätit piristävää kommenttia <3

 • Reply
  Susette
  20.1.2017 at 16:45

  Onnea paljon!! Ihana seurata miten pystyt avoimesti jakamaan ja iloitsemaan raskaudesta. Itsellä lapsettomuustausta, ja raskaaksi tulin lopulta IVF-hoidolla. Nautin kyllä raskaudesta, mutta vain sisään päin, itsekseni, en pystynyt koskaan puhumaan muille asiasta ja jakamaan onnentunnetta muiden kanssa, niin suuri pelko oli, koska lapsettomuus on raskainta mitä olen kokenut. piilottelin raskautta töissä ja kerroin vasta lähempänä puoliväliä. Valokuvan uskalsin mahasta ottaa vasta viimeisillä viikoilla. Nyt vauva täyttää jo 1 vuotta ja ihmettelen loputtomasti vieläkin elämän suurinta ihmettä. Olen tosi iloinen puolestasi, että pystyt hehkuttamaan raskautta ja odotusta. Olisinpa itsekin pystynyt samaan. Sekin on lahja että voi iloita onnestaan!

  • Reply
   Mona
   20.1.2017 at 20:05

   Kiiitos paljon Susette. <3 Kirjoitat niin koskettavasti ja olen todella sydämestäni kiitollinen siitä, että iloitset meidän puolesta.
   Ja voi miten ihanaa, että olet tullut hoitojen avulla raskaaksi ja nyt rinnalla on jo vuoden ikäinen sulostuttaja elämässä :') Niin asioilla on vaan tapana järjestyä. Ei todellakaan aina helpoimman kautta. Se on tullut elämässä opittua, vaikka meillä tämä raskaus tulikin helposti. Pitää muistuttaa itseään elämään hetkessä ja nauttimaan hyvistä asioista nyt. Aina se ole helppoa ja pelot ovat meillä jokaisella mukana väistämättä. Niitä vaan kun oppii käsittelemään, pääsee vähän helpommalla.
   Paljon haleja ja rakkautta sinne teidän perheelle <3 Ja iso kiitos, kun jätit kommenttia <3

 • Reply
  Rosita
  20.1.2017 at 19:46

  Ihana video, vitsi osaat olla niin rento ja aito videolla ja hymy kruunaa vielä kaiken :)) Rupee itsekin vaan hymyilyttämään kun katselee. Videot on kyllä kivoja, saa usein vähän enemmän kuin kuvien ja tekstin kautta!

  • Reply
   Mona
   20.1.2017 at 20:06

   Hih, voi kiitos Rosita hurjasti niin kannustavasta kommentista <3 :) Ja ihan super kiva kuulla, että videoita voisi olla enemmänkin. Pyrin ehdottomasti tämän vuoden panostamaan niihin ja tällaiset kommentit kyllä kannustaa siinä kovasti - iso kiitos siis sinulle <3
   Seuraava video jo huomenna blogissa;)

 • Reply
  Hansu
  20.1.2017 at 21:12

  Paljon onnea ja ihana video! <3

  • Reply
   Mona
   21.1.2017 at 11:45

   Kiitos paljon Hansu <3 <3 :) Ja niin kiva kuulla videosta palautetta. Teidän kommenteistä saa ihan uutta virtaa taas tehdä enemmän videoita:) Itselle ne usein tuntuu vaan niin säätämiselle taitojen vähyyden takia, mutta tekemällähän sitä koko ajan oppii :D

 • Reply
  Kata
  24.1.2017 at 21:17

  Ihana tarina! Naita on niin hauska kuulla! Itsekin haaveilen lapsesta lahitulevaisuudessa joten ajankohtaista itsellekin. Olen niin valmis, ja niin en-valmis :) Ihanaa odotusta ja odotan innolla raskaus- ja vauva-aiheisia juttuja. XOXOXO

  • Reply
   Mona
   25.1.2017 at 09:11

   Kiitos Kata <3 <3 :) Lupaan, että aihe tulee olemaan erityisesti tänä vuonna hyvin pinnalla täällä blogissa:D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *