28.3.2017

Kun värit heräävät talviuniltaan

Heippa kaikki! Täällä Monan assari Salla. Tänään ajattelin nostaa esille muutaman ajattoman, mutta keväisen sisustusyksityiskohdan. Mona kirjoittikin jo siitä, miten pastellinsävyt valloittavat niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Tykkään itsekin kovasti pastellinsävyistä, mutta jotenkin aina kesää kohden mentäessä vielä kirkkaampi väripaletti on eniten mieleeni. Punaista, oranssia sekä paljon kasveja tuomaan vihreää. Mukana pysyvät tietenkin kestosuosikkini murretut sävyt ja metallinsävyt. Kuitenkin viimeistään nyt huhtikuun kynnyksellä mustavalkoiset tyynyt päätyvät kaapin perälle ja kaivan tilalle jotain värikästä.

(*mainoslinkkejä / commercial links)

1. tyynynpäällinen / 2. *tuikkukuppi / 3. *tuikkukuppi / 4. *torkkupeitto / 5. *ruukku
6. *lasikupu / 7. *lusikat / 8. *kynttilä / 9. *kynttilä / 10. *ruukku / 11. *kynttilät

Ihan ensiksikin, tuo tyyny! Miten kaunis. Muotokielestä tunnistaa jotenkin heti, että puhutaan Zara Home:n kuosista. Zara onkin yksi suosikeistani niin sisustuksen kuin vaatetuksenkin puolella, eikä ihme, että myös tämä osuu ja uppoaa. Kuosista tulee mieleen Coffee Table Diary:n Giseldan kaunis Bukowskilta hankittu tuoli, joka on päällystetty William Morrisin Golden Lily -kankaalla. Myös Lovisa Alcénin Instagramista bongaamani niin ikään Morrisin tyyny tuli heti mieleen.

Värien lisäksi yksi varma kevään merkki on taas se, että alan koota pientä minipuutarhaa ikkunalaudalle. Tähän mennessä olen ehtinyt istuttaa sukkulentin, bonsain ja rahapuun. Ja hyvinhän tässä ehtii vielä vaikka kymmenen muuta… :D Kauniit ruukut viimeistelevät ilmeen, ja kokosinkin kollaasiin suosikkini Lagerhausin valikoimista. Myös tuo lasikupu on ihana! Näissä kaikissa iso plussa se, että ne käyvät hyvin myös kaikkina muinakin vuodenaikoina.

Ei kattausta ilman kynttilöitä! Oli sitten kesä tai talvi, niin minä poltan kynttilöitä. Se on se kaunis ja herkkä valo, jonka värisevä liekki tuo. Auringon tullessa esiin väriskaala laajenee kynttilöissäkin iloisempaan suuntaan, ja hankinkin juuri vaaleanpunaisia ja vihreitä kynttilöitä. Myös vasemman alalaidan kananmunanmalliset kynttilät ovat kivoja. Jotenkin sellainen tyylikäs pääsiäiskoriste , joka tuo juhlan tunnun, mutta joka ei jää nurkkiin pyörimään. Nuo voisivat muuten olla aika kiva lahjaidea vaikka jos viettää pääsiäistä ystävien tai sukulaisten luona! Nuo ja vaikkapa raikkaan värinen tulppaanikimppu. Myös kollaasin torkkupeitto on kiva tuliainen, sillä se käy moneen. Neutraali väri sopii kaikkien sisustukseen ja siitä saa ylellisen torkkupeiton päiväunille tai vaikkapa piknik-viltin kesälle.

Minipuutarhasta puheen ollen, kollaasissa näkyviä söpöjä tuikkukuppeja voisi hyvin käyttää myös vaikkapa minikaktuksille. Molemmat niistä olivat mielestäni syötävän suloisia, ja ne sopivat kyllä hyvin muihinkin vuodenaikoihin nekin.

Valtaavatko värit sinutkin keväällä, vai pysytkö mustavalkolinjalla vuoden ympäri? 

SUOSIKIT LAGERHAUSILTA @SALLASHOME

INSPIRAATIOTA À LA @SALLASHOME

PANOSTA&PIHISTÄ: YKSITYISKOHDAT

VALAISINVALINNAT KORKEAAN TILAAN

PANOSTA&PIHISTÄ: KEITTIÖ

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *