19.3.2017

Pastellinsävyjä kevääseen

Pastellinsävyt ovat olleet keväisin vuosi toisensa jälkeen kova juttu vaatteissa ja rakastan pukeutua hempeään pinkkiin. Nyt on kuitenkin herännyt todellinen pastellihimo myös kodin puolella. Melkein voisi maalata koko kodin syötävän suloisen pastellin sävyihin, mutta helpommalla pääsee, kun lisää ripauksen sinne tänne sisustukseen. Yhdessä raikkaan valkoisen kanssa pastellisävyt tulevat oikeuksiinsa parhaiten. Onko siellä muita pastellisävyihin hurahtaneita? :)

Pastellinsävyjä kevääseen

(adlinks/kaupallisia linkkejä*)
1. *kalenteri / 2. *kynttilä  /3. *maljakko / 4. *tyynynpäällinen / 5. *tyynynpäällinen
/ 6. *käsisaippua  / 7. sohvapöytä / 8. *kasviteline  / 9. *peili / 10. *kynttilä / 11. *laatikko / 12.  *kynttilänjalka

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rosa
  19.3.2017 at 09:08

  Uskomatonta mutta totta, kyllä! Haalea vaaleanpunainen iskee ja kovaa niin sisustuksen kuin takkienkin puolella. En ole oikein koskaan välittänyt pastelleista, mutta tuo ja mintunvihreä on nyt jotenkin ihanan freesejä :)

  • Reply
   Mona
   19.3.2017 at 11:07

   Hih, kyllä! Mintunvihreä on myös aivan ihana!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *