20.11.2020

Miten me hoidamme talvella ihoa?

Kaupallinen yhteistyö, ACO

Talvi ja kylmät ilmat (ja kuiva sisäilma) on täällä taas.  Ja sen myötä myös herkkä ja helposti kuivuva iho. Meidän perheessä kaikilla iho reagoi kylmään vuodenaikaan. Ihosta tulee helposti kutittava ja hilseilevä. Ollaan kaikki käytetty jo pitkään ACO-tuotteita ja tänä talvena itselleni uutena tuotteena käytössä on helppokäyttöinen ACO Cano+ Moisturizing Body Spray, joka on erittäin kosteuttava ja super näppärä.

Meidän koko perheen iho on herkkä ympäri vuoden, mutta erityisesti kylmän talven aikana iho kuivuu ja tarvitsee tuotteita, jotka kosteuttavat ja vahvistavat ihon suojakerrosta.

Miten me hoidamme talvella ihoa?

Normaalisti tähän aikaan vuodesta huomaan erityisesti säärien ja käsien kuivuvan ja niihin tulee myös ikävää hilseilyä ja kutinaa. Tänä vuonna olen välttynyt tältä täysin ja yksi kiitos kuuluu ehdottomasti juuri tälle Cano+ Moisturizing Body Spraylle, joka kosteuttaa ja korjaa ihon vaurioitunutta läpäisyestettä.

Spray imeytyy ihoon heti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kimmoisan tuntuiseksi. Cano+ sopii myös erittäin herkkäihoisille, joiden on hyvä välttää voiteiden levittämistä. Spray on myös helppo käyttää ihoalueille, joihin muuten on hankala levittää voiteita.

Minulla löytyy tämä spray nyt sängyn vierestä yöpöydän laatikosta ja laitan sen aina iltaisin suihkun jälkeen ennen nukkumaan menoa, sekä muuten aina tarpeen vaatiessa. Ihon ollessa pehmeä ja kosteutettu on ihana käyttää kaikkia lämpimiä villavaatteita, jotka muuten tuntuvat ainakin omalla ihollani ikäviltä, jos iho on kovin kuiva.

Miten me hoidamme talvella ihoa?

Cano + on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.Perrigo Suomi Oy.

Miten me hoidamme talvella ihoa?

ACO Cano+ Moisturizing Body Spray &
MINIDERM perusvoide 20% (500G PUMPPUPULLO JA 100ML TUUBI)

Miten me hoidamme talvella ihoa?

Lionelilla iho myös herkistyi hänen täytettyyn noin puoli vuotta ja sen jälkeen on tullut erittäin tutuksi kosteuttavat ja hoitavat voiteet myös hänen kohdallaan. ACO-tuotteista ollaan saatu helpotusta Lionelin ihonhoidossa monen monta kertaa vauvasta asti.

ACO Miniderm perusvoide on kosteuttava ja pehmentävä voide, joka sisältää 20% glyserolia ja 24% rasvaa. Se sopii koko perheelle käytettäväksi (Eetun suosikkeja tämä myös) ja on sopiva myös niille, jotka ovat karbamidiherkkiä. Miniderm Base Creamia löytyy sekä isona 500g pumppupullona että 100g tuubina.

Miniderm perusvoide on ihana levittää lapsen iholle, koska se imeytyy nopeasti ja tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan tuntuisen heti.

Miten me hoidamme talvella ihoa?

Mitä muuta me huomioidaan ihon hyvinvoinnissa talven aikana? 

Niinkuin moni teistäkin tietää, vannon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin nimeen ja myös ihon hyvinvointia on hyvä pitää yllä liikunnalla, monipuolisella ja ravintorikkaalla ruokavaliolla sekä tarvittaessa ravintolisillä laadukkaiden tuotteiden lisäksi.

Meille erityisesti talvella tärkeitä on riittävä nesteen juominen (tämä jää niin helposti heitteille ilmojen kylmetessä!). Talvella pyrin muistuttamaan itseäni monta kertaa päivässä juomaan lasillisen vettä ja usein saatan keittää kattilassa kuumaa vettä, jota tulee haaleana juotua kylminä päivinä helpommin, kuin jääkylmää kraanavettä.

Itse käytän myös säännöllisesti kollageenia pitämään huolta ihon hyvinvoinnista sekä laadukasta monivitamiinia.

Olen myös huomannut, että omalle iholleni tekee erityisen hyvää erilaiset lymfaattisen hoidot. Koneellinen lymfa on tehokasta, mutta myös kotona tehty kuivaharjaus sekä vartalon että kasvojen iholle tekee niin hyvää ja saa ihon hehkumaan. Myös erilaiset gua sha hieronnat rentouttaa ja tekee iholle hyvää.

Miten me hoidamme talvella ihoa?

Miten me hoidamme talvella ihoa?

Kun ostaa kaksi ACOn kamppanjatuotetta, saa Shower Oil -suihkuöljyn kaupan päälle. Kampanja on voimassa marraskuun loppuun saakka.
.
Tarjouksen löydät TÄÄLTÄ.

Lue myös:

3 X SUOSIKKITUOTETTA ACO TUOTTEIDEN LAAJASTA VALIKOIMASTA

RAUHOITTAVA JA VAHVISTAVA ACO SENSITIVE BALANCE

ACO MINICARE & LAPSEN HERKÄN IHON HOITO

ÄITIYDEN ONNI ERITYISHERKKÄNÄ

Cano + on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä. Perrigo Suomi Oy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *