21.11.2020

Liukuovikaappi ja lastenhuoneen muutos

Kaupallinen yhteistyö, Mirror Line

Järjestelmällisyyden rakastajana voin kertoa, että olen enemmän kuin innoissani Lionelin huoneen muodonmuutoksesta ja kauniista uudesta liukuovikaapistosta!

Elokuussa uuten kotiin muuttaessamme tiesimme heti, että Lionelin huone tulee tarvitsemaan muutoksia. Pienessä neliön mallisessa huoneessa ei ollut valmiina lainkaan kaappitilaa ja jokainen varmasti tietää, että lasten tavarat tarvitsee järkevän tavan säilytykseen, jotta kaaoksen saa pidettyä edes jotenkuten aisoissa.

Aikaisempaan kotiin tehtiin väliseinä Mirror Linen liukuovilla ja oltiin niin älyttömän tyytyväisiä lopputulokseen, että ilolla lähdettiin tätäkin projektia (ja haastetta) selvittämään Mirror Linen ammattilaisten kanssa.

Vaikka itse rakastan sisustamista ja kauniita koteja, en ole mikään ammattilainen suunnittelemaan vaikeampia kokonaisuuksia, jotka vaatii mittojen ottamista ja käytännöllisyyden miettimistä. Siksipä olenkin super kiitollinen, että Mirror Linelta sain paljon hyviä vinkkejä liukuovikaapiston kanssa, joita en olisi itse tullut ajatelleeksi.

Liukuovikaappi ja lastenhuoneen muutos

Meidän haasteena oli se, että huone on pieni. Halusimme, että vaikka liukuovikaapisto huoneeseen asennetaankin, tulee sinne tarvittaessa mahtua myös normaali parisänky, jos huonejärjestyksiä joskus tultaisiin muuttamaan. Toisaalta hieman ristiriitaisesti toiveena oli myös se, että liukuovikaapisto olisi erittäin tilava ja söisi sisäänsä Lionelin tavaroiden lisäksi myös meidän kausivaatteita ja muita tavaroita. Aika paljon siis pyydetty ja toivottu.

Sen lisäksi kaipasimme huoneeseen lämpöä ja pehmeyttä. Normaalisti valitsen valkoista, mutta nyt kaivattiin jotain vähän pehmeämpää.

Liukuovikaappi ja lastenhuoneen muutos

Mirror Linelta tuli heti vihreää valoa kaikille toiveille ja saatiinkin erilaisia näytteitä meidän toiveista kotiin tutkittavaksi.

Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyttiin näihin ihaniin valintoihin:

RUNKO = SHERWOOD
LIUKUOVET = HELMI & Kirkas peili
LISTAT = LEVEÄ PRONSSI

Kaiken kaikkiaan ollaan lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä. Liukuovikaappi tuo ihanaa kotoisuutta ja lämpöä huoneeseen, parisänky mahtuu tarvittaessa edelleen hyvin ja liukuovikaappi syö sisäänsä ihan valtavan määrän tavaraa. Nyt jäinkin haaveilemaan samalaisesta lattiasta kattoon ylettyvästä liukuovikaapistosta myös meidän omaan makkariin. :D

Katso vielä tarkemmin koko projekti videolta! :)

Liukuovikaappi ja lastenhuoneen muutos

Liukuovikaappi ja lastenhuoneen muutos

Huoneeseen tuli myös liukuovikaapin lisäksi muita muutoksia ja muutamia juttuja on tulossa vielä myöhemmin.

Ensinnäkin valkoinen lipasto sai lähteä pois, koska nyt kaikki vaatteet ja tavarat mahtuvat liukuovikaappiin. Lipaston tilalle päädyttiin työpöytään, jonka yläpuolelle on tarkoitus tehdä vielä taulukollaasi.

Kirjat on meille tosi tärkeitä ja niille on tulossa loppuvuodesta uusi hyllykkö (meidän haluamaa ei ollut vielä saatavilla). Nyt osa kirjoista on pienessä lattihyllykössä ja loput arkussa sängyn vieressä.

Lukemisen helpottamiseksi hankimme myös mustan lattivalaisimen, joka tuli sängyn viereen. Lionel valitsee yleensä aina itse illalla kirjan ja jaksaisi kyllä kuunnella niin monta kirjaa, kuin äiti vain jaksaa lukea. :D

Pienen muutoksen sai myös ikkuna, sillä verhot vaihtui vaaleampiin ja pidempiin yksilöihin. Vanhat verhot olivat asunnossa jo valmiina, mutta ne olivat hieman liian lyhyet. Nämä verhot on tarkoitus vielä myöhemmin asentaa verhokiskoilla aivan kattoon kiinni.

Sängyn viereen pääsi myös uusi yövartija Kiira-kirahvi, josta tuli heti Lionelin suosikki!

Liukuovikaappi ja lastenhuoneen muutos

Liukuovikaappi ja lastenhuoneen muutos

Liukuovikaappi ja lastenhuoneen muutos

Liukuovikaappi ja lastenhuoneen muutos

Liukuovikaappi ja lastenhuoneen muutos

Liukuovikaappi ja lastenhuoneen muutos

Laittakaa ihmeessä tulemaan kommenttia mitä mieltä olette huoneen muutoksesta!:)

Kurkkaa myös aiempi muutos Mirror Linen kanssa:

Video: Unelma-asunto Helsingistä – meidän kodin tarina

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *