7.10.2018

ACO Minicare & lapsen herkän ihon hoito

Kaupallinen yhteistyö, Yliopiston Apteekki ja ACO minicare

Sisältää alekoodin!

ACO Minicare @monasdailystyle

Meidän perheen molemmilla pojilla on herkkä ja atooppinen iho. Nyt eletään vuodenaikaa, kun iho alkaa osoittaa mieltään kylmille ilmoille ja kuivalle sisäilmalle. Ihanan ja helpon kesän jälkeen onkin taas aika ottaa apukeinoja käyttöön ihonhoidossa.

Ensisijaisesti ihonhoito(kin) lähtee sisältäpäin. Itse vannon monen lisäravinteen nimeen, mutta pienen lapsen kohdalla olen niiden suhteen huomattavasti varovaisempi ja pitäydyn toistaiseksi vain D-vitamiinissa, piihappogeelissä sekä probiooteissa. Isommalla miehellä lisäravinnearsenaliini onkin sitten ihan eri näköinen ja meillä on niitä varten ihan omat dosettinsa… :’D

Lisäravinteitakin tärkeämpää on tietysti puhdas ja ravintorikas ruokavalio. Riittävää veden sekä hyvien rasvojen saantia on hyvä pitää silmällä. Itse käytämme luomuna erilaisia kylmäpuristettuja öljyjä ja syömme myös mm. avokadoa ja pähkinöitä runsaasti.

Vaikka ruokavalio ja lisäravinnearsenaliinit olisi miten täydellisesti rakennettu, on atoopikkojen vaikea saada ihoa pysymään täysin kunnossa Suomen kylmän talven aikana. Itselläni ei ole atopiaa ja silti huomaan välittömästi kylmien ilmojen alettua kuivan sisäilman vaikuttavan ihooni, josta tulee helposti pintakuiva.

Vaikka olen melkoinen purkkien suurkuluttaja ja käytän iholleni yhtä sun toista tuotetta, niin Lionelin ihon kanssa olen ollut minimalistinen. Ollaan käytetty ihonhoitotuotteita vain  silloin, kun niille on ollut selkeästi tarve. Eniten käyttöä on tullut vaipparasvoille. Alkuun pikkuisella oli ruokayliherkkyyksiä, jotka aiheutti helposti punoittavaa pyllyä. Testattiin monia tosi hyviä luonnonkosmetiikan voiteita, joista minulla ei ole kuin positiivista sanottavaa.  Niiden lisäksi sain blogin kautta tänä kesänä uuden ACO Minicare Diaper Rash Spray suihkeen testiin ja se on todella tervetullut tuote markkinoille! ACOn vaippaihottumaspray on todella hyvä ja tehokas, mutta silti hellävarainen. Kesällä en päässyt testaamaan montaa kertaa suihketta, koska iho oli niin hyvässä kunnossa, mutta nyt syksyn aikana ollaan käytetty jo yksi puteli loppuun. Tämä oli esimerkiksi enterorokon aikana ihan must have!

Edelleen tykkään, että kunnon paksuilla sinkkivoiteilla on paikkansa vaippaihottuman hoidossa, mutta mikäli meille siunaantuu vielä toinen lapsi niin tämä ACOn suihke tulee taatusti olemaan mukana alusta asti sen helppouden ja toimivuuden puolesta.

Suihkeen muodossa oleva tuote on super kätevä ja hygieeninen. Lionel on liikkunut jo sataan kertaan edes takaisin, kun yritän etsiä voidepurkkeja, joten mitä nopeammin homma on alta pois sen parempi. Tämän voi suihkaista vaikka vauhdissa, kun vaippa on jo laitettu! :D Spray kulkee helposti myös mukana hoitolaukussa, eikä vie juurikaan tilaa.

ACO Minicare @monasdailystyle

“ACO Minicare Diaper Rash Spray muodostaa iholle puoliläpäisevän kalvon, joka antaa suojaa ärsyttäviä aineita vastaan, vähentää vaipan aiheuttamaa hankausta ja estää vaipan aiheuttamaa punoitusta. Sisältää rauhoittavaa pantenolia ja allantoiinia. Kosteuttava vaikutus kestää koko päivän. Rasvapitoisuus 52 %. Hypoallergeeninen ja hajusteeton.”

ACO Minicare @monasdailystyle

ACO Minicare Washlotion vartalon puhdistusvoide ja ACO Minicare Cream erittäin kuivan ihon mieto voide ovat myös olleet meillä kesän jälkeen käytössä ja nämä ovat myös kulkeutuneet mukaan hoitopaikkaan. Pikkuisen käsiä pestään monta kertaa päivässä ja hellävarainen pesuaine on mielestäni tosi tärkeä. ACOn puhdistusvoide käy myös kylpyveteen laitettavaksi.

ACOn voide puolestaan on ihan huippu vähän isommillekin tyypeille, joilla on tosi herkkä ja kuiva iho. Aina kun olen käyttänyt tätä Lionelin iholle, rasvaan samalla myös omat kädet. Iho tuntuu heti pehmeämmältä. Parasta tässä on hajusteettomuus sekä se, että voide imeytyy tosi nopeasti eikä jää yhtään tahmeaksi. Voide sai myös meidän perheen kuivaihoisimmalta eli Eetulta suuret suosituksest ja hän otti käyttöönsä yhden purkin itselleen.

Olen käyttänyt tätä eniten Lionelin poskiin, jotka kuivahtaa helposti. Jos voide jää tahmeaksi on varmaa, että sitä ei kovin kauan poskilla ole, kun herra hinkkaa ne pois.. :D Tämä on saanut jäädä kiltisti iholle vaikuttamaan ja on auttanut kuiviin kohtiin nopeasti.

Lionelin vauhdikkaassa menossa tulee useasti pieniä ruhjeita ja tällä viikolla tultiin esimerkiksi liukumäkeä vähän turhan vauhdikkaasti alas. Olen laittanut posken naarmuun tätä ACOn voidetta ja posken ruvet on parantui hyvin jo muutamassa päivässä.

ACO Minicare @monasdailystyle

ACO Minicare @monasdailystyle

ACO Minicare @monasdailystyle

ACO Minicare @monasdailystyle

ACO Minicare @monasdailystyle

ACO Minicare @monasdailystyle

Meiltä siis lämmin suositus ACOn Minicare sarjalle. Nämä sopii kaikille vauvaperheille ja erityisesti kaikille herkkiksille. ♥ Kaikki kolme tuotetta tulee olemaan meillä koko talven käytössä. Mikäli olet aikeissa näitä testailla, niin muista käyttää alla oleva alekoodi hyväksi! :)

Koodilla Mona20 saa
20% alennuksen kaikista
ACO Minicare tuotteista verkkokaupan puolella.

Koodi on voimassa 31. 10 asti.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mia
  7.10.2018 at 15:13

  Mekin olemme käyttäneet tuota Diaper Rash Spray:tä ja on ollut todella hyvä! Kesän helteillä meidän toiselle vauvalle ilmestyi taipeisiin välillä punoittavaa ihottumaa niin että ihokin saattoi mennä rikki eikä mitkään voiteet auttanut paitsi tuo! :) Ja muutenkin hyvä vaippa-alueen punoitukseen.

  • Reply
   Mona
   7.10.2018 at 15:52

   Se on kyllä ihan super hyvä ja niiiin näppärä!! <3 :) Ja ihan totta, taipeisiinkin super hyvä idis laittaa tätä!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *