4.9.2020

3 x suosikkituotetta ACO tuotteiden laajasta valikoimasta

Kaupallinen yhteistyö, ACO

Olen päässyt tämän vuoden aikana testaamaan monia itselleni uusia ACO-tuotteita ja vanhojen suosikkien rinnalle on tullut paljon uusia lemppareita. ACO tarjoaa todella laajan valikoiman tuotteita vauvasta vaariin ja kaikille ihotyypeille. Poimin nyt ACO valikoimasta top 3 suosikkini. Ei ollut ihan helppo tehtävä valita vain kolmea lempparia, koska ACO tuotteet ovat niin hyviä moneen eri tarpeeseen.

Kaikki nämä kolme valitsemaani tuotetta on kuitenkin sellaisia, joihin olen tutustunut vasta tämän vuoden aikana ja näin ollen uskon, että näistä on uusia vinkkejä myös monelle teistä! :)

3 suosikkituotettani ACO-tuotteiden laajasta valikoimasta

ACO Minicare Eczema Treatment Cream on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

Syksy ja talvea kohden, kun ollaan menossa, kaipaa iho erityistä huolenpitoa ja useimmiten myös enemmän kosteutta. Kylmä ulkoilma ja kuiva sisäilma saa ainakin jokaisen meidän perheen ihon janoamaan extrana kosteutta sekä hoitoa. Talvisin myös kesällä helpottanut atooppinen iho oireilee herkemmin. ACO kosteuttavat voiteet ovatkin olleet meidän kolmen käytössä jo vuosia etenkin talvisin.

Tähän top 3 joukkoon mahtuu yksi erikoisvoide ja kaksi muuta ihanaa tuotetta. Kerro löytyykö joukosta sinun jo kokeilemiasi tuotteita! :)

3 suosikkituotettani ACO-tuotteiden laajasta valikoimasta

ACO Sensitive Balance Micellar Cleansing Gel

Aloitetaan Sensitive Balance sarjan puhdistusgeelistä, joka sisältää prebiootteja ja hyaluronihappoa.  Tätä putsaria on kulunut itselläni jo useampi purkki. Misellipuhdistusgeeli on todella hellävarainen, mutta puhdistaa myös meikin tehokkaasti. Sensitive Balance Micellar Cleansing Gel kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sillä voi myös pestä silmä- ja huulimeikin.

Misellipuhdistusgeeli on dermatologisesti testattu herkällä iholle ja myös silmänympärysiholla. Tuotteessa on iholle neutraali pH-arvo ja se on alkoholiton, väriaineeton ja hajusteeton. Suosittelen tätä putsaria erityisesti kaikille herkkäihoisille, mutta se sopii kaikille ihotyypeille.

Kerroin tästä tuotteesta Rauhoittava ja vahvistava ACO Sensitive Balance– postauksessa. ♥

3 suosikkituotettani ACO-tuotteiden laajasta valikoimasta

ACO Minicare Eczema Treatment Cream on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

ACO Minicare Eczema Treatment Cream

Toisena aivan huikean ihana ACO Minicare Eczema Treatment Cream, joka on suunniteltu vauvojen ja lasten lieviin sekä kohtalaisiin atooppisen ihottuman oireisiin. Lionel on perinyt isänsä atooppisen ihon, joten erityisesti kylmä ilma ja myös ruokayliherkkyydet saattaa aiheuttaa hänen ihoonsa yksittäisiä atooppisia kohtia. ACO Minicare Eczema Treatment Cream on tällöin ollut heittämällä PARAS tuote helpottamaan kutinaa, punoitusta ja kuivuutta.

Jos minulta kysytään koko vuoden parasta kosmetiikkatuotetta, niin saattaisin nostaa juuri tämän Minicare Eczema Treatment Creamin ykköseksi, sen loistavan toimivuuden takia.

Mikäli siis on herkkä ja atooppinen iho, niin tämä kannattaa ihan ehdottomasti ottaa kokeiluun! Tuote on todella riittoisaa ja meillä on riittänyt tosi pieni määrä atooppiseen kohtaan ja jo muutaman päivän jälkeen on tullut iso helpotus.

Tuote sopii yli 8-viikon ikäisille lapsille. ACO Minicare Eczema Treatment Cream ei sisällä kortisonia ja sen ainutlaatuinen koostumus tukee ihon omaa korjausmekanismia vahvistamalla ja parantamalla ihon läpäisyestettä.  Tuote on myös hajusteeton ja se imeytyy nopeasti, joten se on helppo käyttää pienillä. Minicare Eczema Treatment Creamia voi käyttää niin usein ja niin pitkään, kun on tarpeen.

HUOM. ACO Minicare Eczema Treatment Cream on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

3 suosikkituotettani ACO-tuotteiden laajasta valikoimasta

ACO Repairing Skin Oil

Viimeisenä vielä aivan ihana ACO Repairing Skin Oil, joka on ollut käytössäni alkukesästä saakka. Tämä on ollut parhaimpia kuivaöljyjä, joita olen testannut! Ihana kevyt raikas tuoksu, joka ei ärsytä herkemmän nenää ja tekee ihosta mielettömän pehmeän.

ACO Repairing Skin Oil kuivaöljy vähentää voimassaolevien arpien ja raskausarpien näkyvyyttä ja auttaa ihon luonnollista korjausprosessia. Se sisältää Camelina Sativa-öljyä, joka vahvistaa ihon suojakerrosta. Mukana on myös C- ja E-vitamiinia, jotka suojaavat ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta. Shea-öljy puolestaan muodostaa ihon pinnalle ulkoisilta ärsykkeiltä suojaavan kalvon ja B5- vitamiini palauttaa ihon joustavuutta, silottaa ihoa ja tehostaa solujen uusiutumista.

ACO Repairing Skin Oil on ihana tuote esimerkiksi raskauden aikana ja sen jälkeen.

Kesällä tykkäsin itse käyttää tätä erityisesti säärille tuomaan kosteutta ja nyt syksyn tullen kuivaöljy tulee olemaan enemmän käytössä koko keholla. ACO Repairing Skin Oil sopii koko keholle, myös kasvoille.

Kirjoitin Repairing Sking Oilista ensimmäisen kerran Äitiyden onni erityisherkkänä -postauksessa. ♥

3 suosikkituotettani ACO-tuotteiden laajasta valikoimasta

3 suosikkituotettani ACO-tuotteiden laajasta valikoimasta

ACO Minicare Eczema Treatment Cream on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

3 suosikkituotettani ACO-tuotteiden laajasta valikoimasta

ACO Minicare Eczema Treatment Cream on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

Oletko kokeillut jo jotain näistä? Entä mikä on sinun ehdoton ACO suosikkituotteesi? :)

ACO-tuotteita löytyy laajasti apteekeista kautta maan.

Parhaillaan on käynnissä ACO-kampanja, jossa kahden ACO-tuotteen ostaja saa
ACO
Moisturising Day Cream -voiteen kaupan päälle.

Kampanja on voimassa 27.9.2020 saakka ja löytyy täältä. ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *