27.3.2020

Rauhoittava ja vahvistava ACO Sensitive Balance

Kaupallinen yhteistyö, ACO

Rauhoittava ja vahvistava ACO Sensitive Balance

Pääsen vihdoin kertomaan täällä bloginkin puolella, että olen tänä vuonna osa ACOn upeaa porukkaa! Tulen kertomaan kokemuksia ACOn vanhoista suosikeistani sekä testailen itselleni uusia tuotteita sarjalta. Olen jo vuosia tykännyt ACOsta brändinä ja käyttänyt useaa tuotetta, joten tämä yhteistyö oli minulle enemmän, kuin mieleinen.

Ensimmäisenä pääsen kertomaan tarkemmin ACO Sensitive Balance sarjasta, joka on kehitelty erityisesti herkän ja kuivan ihon kasvojenhoitoon.

Iho on ihmisen suurin elin ja siitä on syytä huolehtia. Monella suomalaisella on herkkä iho, niinkuin on minullakin. Oma ihoni on hyvin erilainen riippuen vuodenajasta. Talvella iho kuivuu helposti ja tarvitsen enemmän kosteutusta ja kesällä taas iho kaipaa runsaasti suojaa auringolta ja toisaalta rasvoittuu helpommin.

Ihoni punoittaa herkästi (couperosa) ja saattaa myös reagoida allergisesti. Kesällä taas liiallisesta auringosta saan helposti aurinkoihottumaa. On siis tosi tärkeää käytää oikeita tuotteita. Työni kautta testaan paljon erilaisia kosmetiikan tuotteita ja olen oppinut vuosien varrella huomaamaan hyvin nopeasti, jos jokin tuote ei sovi itselleni.

Kuukauden käytön jälkeen voin vain kehua sarjan tuotteita. Erityisesti tykästyin silmänympärysvoiteeseen, joka on todella kosteuttava ja myös hellävarainen herkälle ja helposti kuivuvalle silmänympärysiholleni. Toinen super suosikkini oli ihana misellipuhdistusgeeli, joka sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle iholle.

Rauhoittava ja vahvistava ACO Sensitive Balance

ACO Sensitive Balance sarjan tuotteet sisältävät prebiootteja, jotka ovat hyvien bakteerien ravitsijoita ja näin ollen lisää näitä ihon hyviä bakteereja.

Rauhoittava ja vahvistava ACO Sensitive Balance

SENSITIVE BALANCE MICELLAR CLEANSING GEL

Tämä ihana misellipuhdistugeeli on erittäin hellävarainen, mutta omaksi yllätyksekseni se oli myös todella tehokas. Käytän itse välillä vahvaakin meikkiä ja sain tällä puhdistettua hyvin myös kuvausmeikin. Teen itse aina kaksoispuhdistuksen, mutta testasin että tällä saa puhdasta myös yhdellä puhdistuskerralla.  Halutessaan geelin voi myös jättää iholle, jolloin voi veden kanssa huuhtelun jättää pois. Erittäin lämmin suositus  tälle misellipuhdistusgeelille, ihana tuote!

SENSITIVE BALANCE FACE FLUID

Fluid kasvovoide on sarjan kevyempi voide, joka sopii normaalille ja sekaiholle. Se ei tuki ihohuokosia ja vähentää ihon rasvaisuutta. Itselläni on kesällä enemmän sekaiho, mutta nyt talvella paksumpi cream versio on itselleni sopivampi ihon helposti kuivuessa. Myös fluid voide  kuitenkin kosteuttaa tehokkaasti ja sopii loistavasti meikin alle.

SENSITIVE BALANCE FACE CREAM

Cream versioon tykästyin todella paljon. Heti voiteen levityksen jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja todella kosteutetulta. Voide levittyy helposti ja imeytyy lähes heti. Mielestäni tämä oli aivan täydellinen meikin alla. Kummatkin Sensitive Balance sarjan kosteusvoide on mielestäni erittäin riittoisa ja pieni määrä riittää koko kasvoille ja decolteelle.

SENSITIVE BALANCE EYE CREAM

Sarjan silmänympärysvoide on aivan vertaansa vailla ja sopii kaikille ihotyypeille! Uskon tämän nousevan todella monen suosikiksi. Sensitive Balance silmänympärysvoide on hellävarainen, mutta erittäin hyvin kosteuttava. Itselläni on herkät silmänaluset ja tästä ei ole tullut mitään reaktioita. Mielestäni silmänympärysvoiteessa on erityisesti plussaa hajuttomuudesta. Ainakin omat silmäni reagoivat ja kuivuvat herkästi, joten niiden kanssa saa olla erityisen tarkkana mitä tuotteita käyttää. Sensitive silmänympärysvoide on myös riittoisa tuote, joten muutama pieni tippa riittää. Myös tämä sopi loistavasti meikin alle, mikä on itselleni tärkeää, jotta meikki levittyy kauniisti, eikä jää paakuille.

Onko ACOn ihonhoitotuotteet teille jo tuttuja? :)

ACO-tuotteita ja myös postauksessa näkyvät
Sensitive Balance tuotteet voi tilata
helposti suoraan YA:n verkkosivuilta.  ♥

Rauhoittava ja vahvistava ACO Sensitive Balance

Rauhoittava ja vahvistava ACO Sensitive Balance

Rauhoittava ja vahvistava ACO Sensitive Balance

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Miia
  27.3.2020 at 22:54

  Hurjan kauniita kuvia! Täytyypä ottaa tämä sarja testiin. Ihoni reagoi erittäin herkästi kosmetiikkatuotteisiin ärtymällä, joten tämä voisi olla toimiva sarja. Haluaisin kovasti käyttää luonnonkosmetiikkaa, mutta ihon herkkyys ja lievä tuoksuherkkyys ovat tehneet sopivan sarjan löytämisen vaikeaksi. Täytyy jatkaa etsimistä ja ennen kaikkea yrittää rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa.

  Kiitos, että teit tämän postauksen. Se piristi, inspiroi ja toi kivan fiiliksen päivän päätteeksi.

  Paljon tsemppiä sinne kotoiluun ja tuleviin viikkoihin!

  • Reply
   Mona
   28.3.2020 at 17:25

   Kiitos ihana Miia kommentista ja tsempeistä <3 :*
   Tämä kannattaa ehdottomasti testata!! Erityisesti juuri herkälle iholle aivan loistava. Näissä ei ole lainkaan tuoksuja.
   Halit sinne ja tsemppiä myös tähän maailman tilanteeseeen <3

 • Reply
  Laura
  28.3.2020 at 17:44

  On, olis ihana testata. Voisitko saada tänne arvontaa?

  • Reply
   Mona
   28.3.2020 at 17:52

   Hei tarkistan tätä ehdottomasti<3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *