18.5.2017

Mitä te haluatte lukea?

@monasdailystyle

Nyt kaivataan teidän apua! Olen jo pitkään pohtinut ja pähkäillyt blogin linjaa ja tulevaisuutta. Tällä hetkellä olen itse niin isojen elämänmuutosten edessä, että blogi väkisinkin muuttaa hieman muotoaan. Raskaus on näkynyt jo nyt selvästi täällä blogissa ja pienokaisen synnyttyä vauva-arki varmasti tulee olemaan luonnollisesti iso osa blogin aihealueita.

Olen kuitenkin monta kertaa miettinyt sitä, että pitäisikö blogin aiheita kaventaa ja selkeyttää? Niin kuin Vilmankin kanssa videolla puhuttiin, olisi blogeissa hyvä olla selkeä pääaihe, jolloin lukijat tietävät mitä blogista saa. Monet sanovat, että Mona’s Daily Style blogia on vaikea laittaa mihinkään kategoriaan, koska aihealueet ovat täällä niin laajat. Ja ovathan ne. Rakastan vaatteita ja asukuvat ovatkin alusta asti olleet iso osa blogia. Rakastan myös kosmetiikkaa ja kaikki meikki- ja kauneusvinkit ovat niin ikään aina olleet menossa mukana. Vuosien aikana henkisestä hyvinvoinnista ja ”self helpistä” on tullut myös itselleni niin läheinen aihe, että olen myös sitä tuonut enemmän ja enemmän blogiin. Hyvinvointi ruokavalion ja liikunnan osalta on aina ollut osa tätä blogia. Matkustelua myöskään unohtamatta, koska sehän on myös aina ollut oma intohimoni ja täten reissuista on ollut luontevaa kirjoitella ja jakaa kuvia. Pääsääntönä olen pitänyt sitä, että positiivisuus ja hyvän fiiliksen jakaminen ovat olleet kaiken keskiössä. Toki aina rehellisellä otteella, liikaa pintaa kiillottamatta.

Vaikka blogin kirjoittaminen on itselleni äärimmäisen rakasta, niin haluan silti ennen kaikkea tarjota täällä teille lukijoille hyvää fiilistä ja tarttumapintaa. Jotain mistä saada inspiraatiota ja vertaistukea.

Monesti pelkästään tilastollisesti numeroita tuijottamalla ei saa selkeää kuvaa mitkä aihealueet juuri sinua kiinnostaa eniten?

Raskausaiheiset postaukset ovat nousseet tämän vuoden aikana tilastollisesti luetuimpien joukkoon, mutta kiinnostaako teitä nämä selkeästi perheeseen liittyvät postaukset? Millaisia postauksia te odotatte eniten ja millaiset postaukset saavat teidät tulemaan tänne blogiin uudelleen? Vai onko aika siirtää pääpaino postauksien sijaan jo enemmänkin videoiden tuottamiseen?

@monasdailystyle

Keräsin tähän muutamia postauksia, jotka ovat viimeisen kuukauden aikana noussut luetuimpien joukkoon. Mukana on sekä uusia, että vanhoja postauksia. Löytyykö näistä teitä kiinnostavia aiheita?

⭐️ Näissä taidoissa haluan kehittyä

⭐️ Raskausviikko 30 + raskausdiagnoosi

⭐️ Kotihaaveita

⭐️ Lisäravinteet raskauden aikana

⭐️ Raskausajan rutiinit toisella kolmanneksella

⭐️ Hääohjelma

⭐️ 10 vinkkiä hiusten kasvatukseen

Pictures, Joonas Laine / edited by me

You Might Also Like

48 Comments

 • Reply
  Sandy / La Dolce Vita
  18.5.2017 at 07:57

  Minä ainakin luen blogiasi juuri siksi, että se käsittelee niin monia asioita, jotka sattuvat itseänikin suuresti kiinnostamaan, Omankaan blogini aihealueita en ole halunnut lähteä rajaamaan, koska toivon että meitä on paljon muitakin, jotka nauttivat juuri samoista teemoista. Muodista, kauneudesta, liikunnasta ja hyvinvoinnista kotijuttuja unohtamatta. Oikein mielelläni myös kuulisin miten vauva-arki lähtee sujumaan. Videoista ei itselläni tule katsottua, liekö olen sitten sen verran vanhanaikainen että nautin mielummin lukea hiljaisuudessa kirjoitetussa muodossa olevia ajatuksia ja katsella kauniita kuvia. Toinen syy saattaa olla kärsimätön luonteeni kun en jaksa odotella videoiden latautumista…

  • Reply
   Mona
   19.5.2017 at 18:35

   Iso kiitos Sandy kommentista ja ajatuksistasi <3 Ja tietty ihanasta palautteesta <3 :)
   Videot taitaa muuten olla sellainen, että jakaa selvästi porukan kahtiin. Toiset tykkää ja toiset taas eivät välitä katsella!
   Eli parasta varmasti pysyä kultaisella keskitiellä ja jatkaa sekä postauksien että videoiden tekoa ;) Ajallisestikin se on järkevintä, koska ainakin itselläni menisi videoiden tekoon niin järjettömästi enemmän aikaa, että kävisi äkkiä hankalaksi...

 • Reply
  Laura
  18.5.2017 at 09:58

  Mua kiinnostaa eniten postaukset aiheista raskaus, kaikki tulevaan vauvaan liittyvä, tyyli, kauneus ja hyvinvointi. Tykkään myös pohdiskelevammista ja syvällisemmistä postauksista, liittyy ne sit mihin vaan. Myös tuotevinkit on monesti kivoja. Videoiden osalta tykkään katsoa eniten kotona kuvattuja höpöttelyvideoita esim kuulumisista, raskaudesta/vauvasta ja hankinnoista. Yhteisvideo blogikaverin kanssa oli myös mielenkiintoinen! Kiitos kivasta blogista :)

  • Reply
   Mona
   19.5.2017 at 18:39

   Kiitos ihana Laura palautteesta ja kommentista <3 Tosi kiva kyllä kuulla, että meillä on monet samat aihealueet, jotka kiinnostaa :)
   Ja ah, ihanan helpottavaa kuulla, että myös ihan nuo kotona kuvatut videot ovat tykättyjä!! :) Koska ne on teknisesti huomattavasti helpompia toteuttaa, kuin esimerkiksi vlog tyyliset videot. Usein itse tulee mietittyä, että käykö videot äkkiä tylsäksi jos ne aina kuvaa kotona, mutta tosi kiva kuulla, että nekin toivottuja! :)

 • Reply
  Jenna
  18.5.2017 at 10:21

  Hei Mona,
  Empä ole aiemmin kommentoinutkaan, mutta kiitos ihanasta blogista! Ehdottomasti lemppari monipuolisuuden vuoksi. En itse muuttaisi mitään, vaikka tiettyyn kategoriaan ei ehkä menekään. Syy miksi luen blogiasi on aitous, paneudut myös syvällisempiin kirjoituksiin joihin on helppo muidenkin joskus samaistua. Lisäksi eniten kiinnostaa kirjoitukset psyykkisestä/fyysisestä hyvinvoinnista, matkustelusta sekä perhe-elämästä.

  Ihanaa odotusta, äläkä stressaile liikoja tulevasta! :) Äitiys on <3

  • Reply
   Mona
   19.5.2017 at 18:47

   Ihanaa Jenna, että nyt kommentoit!! :) <3 Kiitos.
   Ja iso kiitos niin mahtavasta palautteestasi. Niin ihana kuulla, että kirjoituksiin voi samaistua. Itse sitä monesti pohtii, että onko lukijoille kuitenkaan kovin mielestä lukea enempää bloggajan tuntemuksista ja syvällisempiä tekstejä, vaikka itsekin tykkään kyllä muiden juttuja lukea.
   Ja en malta odottaa äitiyden tuomaa uutta elämää:') <3 Voin vaan kuvitella, että todellakin on iso <3
   Haleja sinne <3 <3 :)

 • Reply
  Kiitos!
  18.5.2017 at 10:59

  Harvoja blogeja jaksan enää oikeasti lukea, mutta sinun blogisi on poikkeus. Kiinnostavat aihealueet: raskaus, lapsiarki ym. vauvaan liittyvä, parisuhde, videot, hyvinvointivinkit, reseptit ym. Toiveena oma lapsukainen (yhden alkuraskauden menetyksen jälkeen), joten nämä asiat ja niihin liittyvät aidot tuntemuksesi ovat erittäin mieluisia :) Tykkään blogisi tyylistä, kirjoititpa sitten mitä tahansa! Kiitos siis sinulle :)

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 09:03

   Voi ihana sinä, iso kiitos niin sydämellisistä sanoistasi <3 <3
   Toivon kaikkea hyvää sinulle ja että saisit vielä toiveesi toteutumaan tulevaisuudessa. Haleja ja pusuja sinne <3

 • Reply
  Annastina
  18.5.2017 at 11:42

  Moi Mona!
  Olen sun blogissa suht tuore lukija, mutta sun avoin ja aito tyyli on aivan huikea!
  Jatka vaan samaan malliin, kaikenlaista “arkista tai tavallista” on kiva lukea. Itse en muuttaisi mitään :–)
  Ihanaa odotusta!

  Terkuin Annastina

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 09:04

   Kiitos paljon Annastina <3 Niin ihana kuulla, että olet löytänyt tänne ja että juuri ne tavalliset jutut täällä on mukavia lukea.
   Ihanaa kesään sulle <3:)

 • Reply
  Kristiina-Maria
  18.5.2017 at 12:45

  Mä tykkään erityisesti siitä, että blogi ei mene liian naistenlehtimäiseksi, eli syvyys ja henkilökohtaisuus on mulle todella tärkeitä. Olen vähentänyt blogien lukemista ihan huimasti, mutta tätä blogia luen aina vaan just siksi, että menet pintaa syvemmälle. Ennen sun edellistä raskauspäivitystä alkoi jo tulla olo, että kaipaa vähän syvällisempää tekstiä. Ja siis ainoastaan hyvässä mielessä, ymmärrän, että sulla on nyt hirveästi kaikkea ja nyt on myös varmasti hyvä aika tehdä kaupallisia postauksia. Kaikkein kivointa on kuitenkin kuulla just niitä hiukan syvällisempiä ajatuksia. Vaikka vauva-arki ei mua itseäni tällä hetkellä kosketa, luen siihen liittyviä juttuja ihan mielelläni, koska ne liittyvät niin vahvasti sun omaan elämään. Jos saan toivoa, niin olisi kiva, jos pystyt vauva- ja lapsiperhejuttujen kanssa pitämään ehkä sellaista vähän syvällisempää linjaa, jos mitenkään mahdollista. Mitään liian henkilökohtaista ei tietysti tarvitse jakaa, mutta lapsettomana mua ei oikeastaan kiinnosta yhtään esim. lastenvaunut, vaipat, lastenvaatteet ja muut vastaavat. Se äitiyden syvällisempi puoli sitten kiinnostaa sitäkin enemmän! Ja en tietenkään lopeta blogin lukemista, kun postaat vaikka vauvahankinnoista, ne on varmasti monelle suureksi avuksi, mutta toivon, että syvällisempi ote säilyy, jos postailet vauvajuttuja.

  Uskon että perheblogit luo monille turhia paineita juuri siksi, että iso osa sisällöstä on siloteltua sisältömarkkinointia, missä on kaikki täydellisesti aseteltu. Lapsiperheen arki kun on varmasti muutakin kuin täydellisesti harkittuja asukokonaisuuksia vaalealla taustalla. Toivon ylipäätään, että otat edelleen vain oman näköisiä yhteistöitä. En edes tosiaan lue montaa perheblogia ja esim. kököt Libero-kerhon mainospostaukset saavat mut sulkemaan välilehden ihan välittömästi. :D Ymmärrän, että ton tyylisissä lastentarvikeyhteistöissä liikkuu varmaan isoja summia, mutta ne jää helposti hirveän pinnalisiksi ja niistä paistaa se, että tuote on käytössä ainoastaan yhteistyökuvion takia. Tällä hetkellä tuntuu myös olevan trendinä käyttää ihan vastasyntyneitäkin malleina (vai pitäisikö sanoa melkeen kuvausrekvisiittana, kun ei pienellä vauvalla ole mitään päätäntävaltaa asiassa) kaupallisissa yhteistöissä ja mun mielestä se on suoraan sanottuna todella tökeröä. Toivon, että sitä trendiä ei sun blogissa nähdä.

  Mun meielstä olet tosi kivasti pystynyt säilyttämään blogin linjan tässä keväällä. En missään nimessä kaipaa mitään liian tiukasti yhteen muottiin laitettua blogia. Tykkään siitä, että blogi heijastelee sitä, mitä sun elämässä tapahtuu. Jossain vaiheessahan blogi painottui enemmän matkustamiseen ja nyt taas muihin juttuihin. Se on oikeastaan juuri se, mikä pitää mielenkiinnon yllä. Huomaan myös, että kaikki vähän pintaa syvemmät jutut saavat yleensä eniten kommentteja ja ne on itsellekin niitä postauksia, jotka herättävät eniten ajatuksia ja saavat klikkaamaan tänne kommenttiboksin puolelle. :)

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 09:24

   Sinä <3 <3 :)
   Jotenkin sitä itse helposti ajattelee, että ne "tavalliset" omat ajatukset/syvällisemmät postaukset ei ole kiinnostavaa luettavaa, mutta niin kiva kuulla, että ne ovatkin juuri se mieluisin osuus.
   Ja ehdottomasti pyrin siis jatkossa tuomaan esiin vauva/äitiys juttuja juuri noiden syvällisempien ajatuksien kautta. Mietinkin tässä, että esim mahdollisimman selkeällä otsikoinnilla voisi helpottaa siinä, että tietää onko kyseessä juuri materiaaliin vai ajatuksiin liittyvä juttu, jolloin on helppo klikata postaukseen tai jättää se lukematta, kun tietää heti otsikosta mistä höpötellään! :) Usein olen sortunut aika epämääräisiin ja epäselkeisiin otsikoisiin.. Siihen siis panostusta ja selkeyttä jatkossa.

   "Ymmärrän, että ton tyylisissä lastentarvikeyhteistöissä liikkuu varmaan isoja summia, mutta ne jää helposti hirveän pinnalisiksi ja niistä paistaa se, että tuote on käytössä ainoastaan yhteistyökuvion takia. "
   Tässä on hyvä haaste näin bloggajan näkökulmasta siihen miten saada yhteistyöpostauksesta mahdollisimman mielenkiintoinen ja rikas lukijoille. Olen samaa mieltä siinä, että pelkkä tuote-esittely voi yhteistyössä olla välillä turhan "löyhä". Blogeissa kun yhteistöissä pääosin pointtina on aina se sisältö. Ja sisältöyhteistyössä ei välttämättä pääosassa edes ole se mainostettava tuote. Vaan jokin asia joka on juuri kyseiselle bloggaajalle tärkeä ja merkityksellinen jolla on yhteys tuotteeseen/palveluun, jonka kanssa yhteistyö toteutetaan. Nämä on vuodesta toiseen mielenkiintoisia juttuja! :) Hyvä, että otit esille ja toit sun ajatuksia ilmi. Tähän liittyen kuulisinkin muuten tosi mielelläni millaiset kaupalliset yhteistyöt on sun mielestä onnistuneita ja sellaisia että niistä jää hyvä fiilis ja luet mielelläsi tai koet että olet lukijana saanut niistä jotain? :) Tästä aiheesta voisi taas kirjoitella jossain vaiheessa uudelleen ja nimenomaan sen kautta että millaiset jutut ovat onnistuneita ja millaiset eivät..

   "Tällä hetkellä tuntuu myös olevan trendinä käyttää ihan vastasyntyneitäkin malleina (vai pitäisikö sanoa melkeen kuvausrekvisiittana, kun ei pienellä vauvalla ole mitään päätäntävaltaa asiassa) kaupallisissa yhteistöissä ja mun mielestä se on suoraan sanottuna todella tökeröä. Toivon, että sitä trendiä ei sun blogissa nähdä. "
   Tästä olen sen puolesta vähän eri mieltä, koska itse rakastan ottaa kuvia ja voin jo nyt aavistella, että meidän minimies kyllä aika paljon tulee olemaan kameran edessä, enkä usko, että kykenen olemaan julkaisematta kuvia täällä blogissa tai somessa. :D Tosin olen tässä raskauden aikana kyllä monesti huomannut, että mieli tuntuu muuttuvan yhtä nopeati, kun kilojakin on kertynyt kroppaan :'D
   Mutta siis itse en nää vauvojen kuvien käytössä pahaa, tosin seuraan aika vähän perheblogeja, enkä ole ihan varma minkälaisia juttuja tarkoitat tällä erityisesti.

   Kiitos vielä ihan hurjasti taas ihanasta kommentista ja ajatuksien jakamisesta <3 <3 Haleja tsiljoona :)

   • Reply
    Kristiina-Maria
    21.5.2017 at 23:16

    Piti vielä selventää tota vastasyntyneiden kuvaamista blogiyhteistöihin. Musta siis kuvat vauvasta blogissa ovat täysin ok, ja ootan jo innolla, että päästään näkemään kuvia teidän pienestä! Se mistä taas en oikein välitä, on ihan pienen vauvan käyttäminen blogiyhteistöiden kuvissa pääkohteena, esim. jossain Libero-yhteistyössä tai vastaavassa. Musta se pieni ihminen ansaitsee elämänsä alkutaipaleella sen, ettei ihan heti tarvitse olla kuvattavana kymmenestä eri kuvakulmasta ja mainostamassa yritystä, jota sitten aikuisena saattaa itse jopa vastustaa. Lähinnä siis kaipaan sitä, että vastasyntyneen ja pienen vauvan kuvia käytetään hyvällä maulla. En viitsi mainita blogeja, joissa hyvän maun rajat on mielestäni ylitetty, koska uskon, etteivät nekään bloggaajat ole tehneet sitä mitenkään ilkeyttään, blogimaailmassa eläminen saattaa vaan vähän sokeuttaa tässä asiassa. Strictly Sylen Hanna on mun mielestä taas osannut tehdä lastentarvikkeisiin liittyvät yhteistyöt todella hyvällä maulla ja hänen blogin linjaan sopivalla tyylillä.

    Mun mielestä persoonalliset yhteistyöt on aina parhaita, sulle sopii musta parhaiten sellaiset kaupalliset postaukset, joissa pääset just höpöttelemään meille sun omia juttuja omalla tyylillä, ja niistähän tänkin postauksen kommenttien perusteella muutkin lukijat tykkää tosi paljon! :) Musta myös uniikit yhteistyöt on parhaita, ne varmaan useimmiten syntyy niin päin, että bloggaaja ottaa itse yritykseen yhteyttä. Silloin muissa blogeissa ei pyöri samat yhteistyöt eikä aiheeseen ehdi kyllästyä. Silloin myös sisältö tuntuu olevan vilpittömämpää. Ymmärrän, että yritykset voivat haluta, että uudesta tuotteesta mainitaan postauksissa esim. tietyt faktat, mutta mitä enemmän postauksen sisältö on ulkoapäin saneltu, sitä teennäisemmältä postaus tuntuu. Mä ainakin tunnistan vakkariblogien kirjoitustyylit niin hyvin, että huomaan heti, jos on paljon poimittu pätkiä yrityksen markkinointimatskuista. Noista vauvan tarvikkeista tuli sellainen esimerkki mieleen, että yhteistyöpostaus kestovaipoista sun omilla mielipiteillä tuntuisi varmaan tosi luontevalta ja sitten just joku Liberokerhopostaus vähän sellaiselta päälleliimatulta. Eli mitä lähempänä sisältöyhteistyö ja brändin on lähellä bloggaajan ihan omia aitoja kiinnostuksen kohteita ja arvoja sen parempi. :) Muistan, että tykkäsin sun Stockmann-yhteistöistä. Tuntui, että niissä sulla taisi olla aika vapaat kädet, ja postaukset oli tehty tosi huolella ja sopi sun blogin linjaan.

    • Reply
     Mona
     23.5.2017 at 10:04

     Kiitos kun vielä täsmensit ajatuksia- :) Ja ihan erityis kiitos, kun vielä nostit selkeästi esiin mikä susta toimii ja mikä ei. Nää on hyviä pohtimisen arvoisia juttuja ja ihan ensisijaisen tärkeitä näin sisällöntuottajan näkökulmasta. Koska mun mielestä se on tosiaan kaikille paras vaihtoehto, että yhteistyöt blogeissa/youtubessa/somessa muualla onnistuu niin, että kaikille jää hyvä fiilis kokonaisuudesta. Jos jää mainitunlaisesi päälle liimattu pakosta tehty kuva niin eihän se palvele ketään. Ja olen kyllä sun kanssa aivan samalla linjalla, että “persoonalliset” sisältöyhteistyöt on parhaita. Tätä pitäisi muistaa toitottaa aina yrityksillekin mahdollisimman paljon!! :) Luulen, että suurinosa blogin lukijoista ja myös kirjoittajista on samaa mieltä. Eri juttu sitten muunlaiset mainoskanavat joihin toki sopii myös vähän massaluonteisempi…. Hyviä ajatuksia, kiitos kun jaoit niitä täällä <3 <3 <3 <3 :) Jään vielä työstämään tätä aihetta omassa mielessä;)

 • Reply
  Elisa
  18.5.2017 at 13:40

  Olen samalla linjalla edellisen kommentoijan kanssa ja luen blogiasi tiuhaan tahtiin juuri siksi, että aihealueet ovat laajat ja olet bloggaajana avoin ja puhut pintaa syvemmistä asioista. Nykyään “naistenlehtimaisia” siloteltuja hyvinvointi- ja muotiblogeja riittää pilvin pimein, mutta blogissasi viehättää nimenomaan sen aitous, avoimuus ja samastuttavuus. Ja kuitenkin samaan aikaan otteesi on erittäin ammattimainen, blogi on visuaalisesti upea ja kirjoitat hyvin.

  Itse siis toivoisin vieläkin lisää sellaista puolta, jossa kerrot ja pohdit laajasti elämäsi menosta ja pinnalla olevista asioista, myös vauva-arjesta. Tottakai ymmärrän, ettei liian henkilökohtaisuuksiin voi mennä, eikä se ole tarkoituskaan. Toivon vain, ettet veisi blogia pinnallisempaan, yksipuolisempaan tai siloteltumpaan suuntaan :)

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 09:33

   Olen ihan yhtä hymyä täällä kaikista ihanista sanoista <3 <3 Kiitos Elisa <3
   Tämä on muuten itselleni blogin kirjoittajana aika jännä ja ristiriitainen juttu. Tavallaan usein koen, että ei ne "tavalliset" syvällisemmät ajatukset tai kuulumiset välttämättä kuitenkaan ole niitä mitä jaksetaan lukea. Ja tosiaan joskus on vaikea tehdä raja sen välille, mikä on liian henkilökohtaista ja minkä taas voi/haluaa jakaa. Monet asiat usein tietty liittyy myös niin vahvasti muihin, kuin omaan itseensä niin ehkä siksi helposti tulee jätetyksi juttuja pois. Mutta voisi niissäkin miettiä lähestymistapaa miten kertoo asioista ilman, että kirjoittaa liikaa muista henkilökohtaisuuksia.
   Ihanaa kesää sinne ja kiitos vielä kommentistasi <3 <3

 • Reply
  Toffeetiikeri
  18.5.2017 at 13:52

  Mua kiinnostaa elämäntilanteen mukaan raskaus-, vauva-, koti-, perhe-, kauneus- ja muotiaiheet vaihtelevasti. :)

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 09:35

   Kiitos Toffeetiikeri kommentista ja mielipiteestä <3 <3 <3 :) Haleja ja leppoisaa sunnuntaita sinne <3

 • Reply
  Elisabeth
  18.5.2017 at 14:39

  Itse olen lukenut blogiasi juuri siksi, että sinullakin on monipuolinen blogi. Itse kirjoitan myös sellaista, joten luonnollisesti sellainen sisältö kiinnostaa myös minua lukijana. Koska olen äiti (tyttö 11kk), minua kiinnostavat myös perhekirjoitukset :) Jatka siis omaa hyvää tyyliä!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 09:36

   Kiitos paljon Elisabeth <3 <3 Niin kiva kuulla, että monipuolisuus kuitenkin on se juttu! :)
   Ihanaa sunnuntaita sinne koko perheelle <3

 • Reply
  Outi Karita
  18.5.2017 at 15:27

  Sun blogi kuuluu mun lemppareihin juuri visuaalisuusen, monipuolisuuden ja positiivisuuden takia, videot on kivoja, mutta tykkään teksti ja kuvapostauksista ehkä enemmän :)
  Ehdottomasti myös tuleva perhe-elämä kiinnostaa, itsekin kun tulen vähän perässä… ;)
  Mutta en jättäisi mitään blogistasi pois, toki on postauksia jotka ei ole niin mun kiinnostuksen huipussa, mutta se ei haittaa…

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 09:38

   Kiitos Outi <3 <3 <3 Niin ihanaa, että tuutte perässä ;) <3 Ihan elämän parasta aikaa:') Ja noh - samalla kyllä myös pelottavinta, jännittävintä ja kaikkea muutakin sekaisin :D

 • Reply
  tanjas
  18.5.2017 at 15:39

  Aiempia kommentteja mukaillen myös minä en lukijana kaipaa sen tarkempaa fokusta blogillesi. Itseä eniten kiinnostaa päivän asu ja muut muotiin liittyvät postaukset, sisustuspostaukset, arjen kuulumisia kertovat postaukset sekä syvällisemmät postaukset :) En keskittyisi pelkästään videoiden tekoon vaan monipuolisesti molempia (postaukset, videot/vlogit) vaihdellen!

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 09:39

   Kiitos Tanjas kommentista <3 :) Niin mukava kuulla, että monipuolisuus on kuitenkin se hyvä juttu.
   Ja myös se, että vaikka pidät muotijutuista niin silti myös nuo syvällisemmätkin postaukset ovat toivottuja :)
   Ihanaa leppoista sunnuntaita sinne <3

 • Reply
  Mira
  18.5.2017 at 16:08

  Moikka Mona! Kävin sua nopeasti moikkaamassa Pingissä lounaan jälkeen, mut jouduttiin molemmat juoksemaan omiin kuvioihin nopeasti. Mun piti jo siinä sanoa sulle, että tykkään blogisi aitoudesta ja etenkin kaikista hyvinvointipostauksista. Omakohtaisuus ja se, että puhut avoimesti vaikkapa painonnoususta, niinkuin taannoin siellä vaihdossa ollessasi, on musta tän blogin suola. Oot ihanan aurinkoinen tyyppi ja sut erottaa muista bloggareista just se, että oot jotenkin ihanan maanläheinen ja helposti samaistuttava omalla persoonallisella tavallasi. Kaikkea hyvää odotukseen, aurinkoista kesää ja jatka samaan malliin :)

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 09:46

   Ihana kun kävit moikkaamassa!!! <3 :)
   Ja iso kiitos Mira, kun jätit nyt vielä kommenttia. Samoin myös mahtavinta kesää sinne ja leppoisaa sunnuntaita :) <3

 • Reply
  Laura
  18.5.2017 at 17:16

  Kuten muutkin ovat jo sanoneet,niin minäkin pidän siitä,ettei sun blogia voi laittaa mihinkään tiettyyn kategoriaan.
  Pidän siitä,että sun blogissa käsitellään aiheita laajasti,tosin itselläni ei ole lasta,enkä odota,niin ne postaukset saattavat jäädä lukematta. Mutta aina voin olla lukematta tietyistä aiheista,jotka eivät minua kiinnosta etc,sinä saat kirjoittaa ihan mistä haluat :)

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 09:50

   Ihana Laura, kiitos paljon kommentista :) Niin kiva kuulla, että monipuolisuus on kuitenkin se juttu!! :)

 • Reply
  HM
  18.5.2017 at 17:26

  Olen pitkään lueskellut blogiasi ja tykkään siitä juurikin sen monipuolisuuden takia. Blogissa näkyy ihanasti persoonasi ja välähdyksiä elämästänne. Kaikki luettelemasi aihealueet kiinnostavat. Myös tuleva vauva-arki :)

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 10:15

   Kiitos hurjasti HM ystävällisistä sanoistasi <3 :)

 • Reply
  NinniJ
  18.5.2017 at 18:13

  Blogissasi minua viehättää suuresti aitoutesi ja monipuolisuutesi (kuten jotkut jo antoivatkin palautetta). Erotut selvästi muista bloggaajista eduksesi sillä, että laitat itsesi kokonaan peliin kirjoittamalla aiheesta kuin aiheesta ja pohdintasi menevät pintaraapaisua syvemmälle. Kaikki aiheet laidasta laitaan pitävät siis lukijan mielenkiintoa yllä. Tykkään erityisesti blogikirjoituksista, videopostauksia en useinkaan katso mm. sen takia, että käytän usein mobiililaitteita, joilloin latautuminen saattaa kestää. Blogikirjoitukset on myös nopeasti vilkaistu läpi, jos sillä hetkellä ei satu olemaan paljoa aikaa; videoiden katsominen usein vaatii paljon enemmän aikaa. Jatka siis samaan malliin!

  • Reply
   Mona
   23.5.2017 at 08:57

   Kiitos ihana sinä <3 <3 :)
   Nuo videot tosiaan taitaa olla sellainen, että ne jakaa mielipiteitä. Lienee siis hyvä jatkaa kultaisella keskitiellä niiden suhteen! :)
   Ihanaa kesää sinne <3 <3

 • Reply
  Martsa
  18.5.2017 at 19:10

  Moi Mona! En ole pahemmin kommentoinut, mutta nyt tuli sellainen olo, että haluan sanoa muutaman sanan, koska oon lukenut sun blogia kuitenkin jo pari kolme vuotta. Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista ja siitä positiivisesti energiasta, jota välität meille lukijoille! :) Vaikutat niin symppikseltä ja ihanalta tyypiltä!

  Mua kiinnostaa eniten hyvinvointiin liittyvät postaukset ja varsinkin syvällisemmät aiheet kuten meditointi, ja varmastikin suurelta osin sun ansiosta meditoin itsekin nykyään jo suht säännöllisesti ja koko ajan on tavoite tehdä sitä enemmän. Ja montakohan self-help-kirjaa olen tilannut sun suositusten perusteella..;) Myös ravintoon, liikuntaan ja matkailuun/ulkomailla asumiseen liittyvät aiheet on tosi jees.

  Videoille myös iso peukku, niitä ehdottomasti lisää! Oot niin luonnollinen kameran edessä ja sun juttuja on ilo kuunnella ihan mistä aiheesta tahansa, mutta tälläkin puolella syvällisemmät aiheet kiinnostaa melkeinpä enemmän. Toi sun ja Vilman video oli muuten myös ihan huippu, joten tehkää ihmeessä lisää videoita yhdessä esimerkiksi meditointiin (tai johonkin muuhun aiheeseen) liittyen. Raskaus- ja vauva-asiat ei ole itselleni tällä hetkellä ajankohtaisia asioita muuten kuin muutaman ystävän kautta. On niitäkin siis ihan mielenkiintoista lukea ja myös siksi, että ne on osa sun elämää. :)

  • Reply
   Mona
   23.5.2017 at 09:27

   Kiitos itsellesi ihana Martsa niin ihanasta kommentistasi <3 :')
   Ihan mahtavaa kuulla, että olet saanut täältä myös kirjavinkkejä!!! :) <3
   Triljoona halia sulle ja kiitos vielä mun päivän piristämisestä kauniilla sanoillasi <3

 • Reply
  Eve
  18.5.2017 at 20:14

  Blogin monipuolisuus on pelkästään positiivinen juttu! Hyvinvointiin, terveyteen, kauneuteen, kosmetiikkaan, muotiin ja sisustamiseen liittyvät jutut kiinnostavat itseäni päällimmäisenä. Rehellisesti sanottuna blogissa on ollut omaan makuuni liian paljon raskausaiheisia postauksia, mutta toki ymmärrän että aihealue on sinulle ajankohtainen ja tärkeä. Itse 4 -ja 6 vuotiaiden lasten äitinä haen blogeista iltaisin hetken ns. hetken omaa aikaa ja silloin vauva-aiheiset jutut ei ole päällimmäisenä mielessä. Toki blogi on sinun ja kirjoitat juuri niistä aiheista kuin itse haluat.

  • Reply
   Mona
   23.5.2017 at 09:29

   Kiitos paljon Eve kommentistasi ja mielipiteestäsi!! <3 Koitan ehdottomasti panostaa jatkossa postauksien otsikointiin jatkossa, jotta noista selvästi erottuisi tuo mistä postaus pääosin koostuu, jolloin on helpompi poimia niitä itseään kiinnostavia juttuja. Ja tietty pitää kaiken vauvahuuman keskellä noita muita aiheita selvästi myös pinnalla!! ;) :)

 • Reply
  Miude
  18.5.2017 at 21:09

  Älä vain rajaa aiheitasi suppeammaksi! <3 Ennen en lukenut blogiasi, mutta nyt kun kirjoitat niin monesta kiinnostavasta aiheesta, on blogisi noussut suosikikseni! Perhepostaukset, urheilu, hyvä fiilis, tavallinen arki, muoti! Ripaus kaikkea, mutta olet tuonyt nyt myös arkisemman puolen blogiisi eikä kaikki ole niin siloiteltua, se on tehnyt sinusta paremman version! Olet videoillakin niin oma ittensä ettei voi ku ihmetellä! Aivan kun olisit meidän olkkarissa puhumassa, se on jotenkin niin luontevaa :) Nykyään minusta tuntuu, että jos rajaa liian suppeaksi blogin siitä tulee tylsä, vähän itseääntoistava. Ainakin itse olen ihan tietoisesti sellaiset blogit karsinut lukulistaltani. Jatka samaan malliin, olet upea <3

  • Reply
   Mona
   23.5.2017 at 09:31

   Voi ihana ihana sinä <3 :') Kiitos paljon kauniista sanoistasi <3
   Hih ja ihan parasta, jos videoista välittyy sellainen helppo fiilis ja olkkari tunnelmaa :D <3
   Ihan parasta kesää sinne <3

 • Reply
  Kukkanen
  19.5.2017 at 00:25

  Sanoisin, että jatka samaan malliin! :) Blogisi on siitä mahtava, että vaikka aihealueita ei ole kovin rajattu, silti aina tietää kuitenkin mitä blogilta voi odottaa. Ainut mitä toivoisin, on se, että blogisi ei muuttuisi liikaa vauvapainotteiseksi tai lastentarvikkeiden mainostamiseksi. Pidän siitä, että blogi kertoo bloggaajan elämästä ja hän kirjoittaa itseään kiinnostavista asioista, ja jos kiinnostuksen kohteet ovat laajat, voi kirjoituksetkin olla laajalta alueelta! :) Videotoiveena olisi hyvivointiin liittyvät videot. Kerrot, että kirjoitat kiitollisuuspäiväkirjaa yms. Sellaiset videot, joissa esimerkiksi konkreettisesti tekisit jotain tällaista ja samalla “ohjaisit” lukijaa olisi mielenkiintoinen. Tai sellainen, missä esimerkiksi ohjaisit rentoutumisharjoituksen tms. Jos yhtään saat kiinni tästä selityksestä! :D

  • Reply
   Mona
   23.5.2017 at 09:38

   Kiiiitos Kukkanen <3 <3 :) Ja loistavia ideoita! Kiitollisuuspäiväkirjasta siis tarkempaa postausta ja lisää rentoutusharjoitus- ja meditaatiojuttuja videon muodossa :) Usein sitä itse ajattelee, että kun youtubessa on niin paljon kivoja videoita noista, että onko itsellä annettavaa, mutta voihan noidenkin kautta sitten vinkata muista kanavista jne! :)

 • Reply
  Jenna
  19.5.2017 at 09:32

  Moi! Mua kiinnostaa eniten kaikki vauva-asiat, koska täälläkin odotetaan vauvaa! Myös sellaset kuulumis-postaukset ja hyvinvointiasiat. Itse ohitan kaikissa blogeissa perus-markkinointi-jutut eli sellaset postaukset joissa on kerätty jotain asukollaaseja, ne on jotenkin ihan turhia mun mielestä :D Tykkään enemmän ihan kirjotetusta tekstistä ja ainut blogi-video mistä oon katsonut osan on, se missä paljastitte vauvan sukupuolen :) Mua ei haittaa siis jos blogeissa on sellasiakin juttuja mistä en tykkää, mutta en vaan itse sitten lue/katso niitä :) Musta sun blogi on ihanan monipuolinen nyt just!

  • Reply
   Mona
   23.5.2017 at 09:39

   Kiitos Jenna kommentista ja ihanaa, että sielläkin ollaan samassa siunatussa tilassa <3 <3 <3 :)
   Haleja sinne ja ihan mielettömän ihanaa odotusaikaa kaikkine kirjavine tunteineen <3 <3 ;) :) <3

 • Reply
  Jutta
  19.5.2017 at 11:27

  Mä tykkään kaikista sun teksteistä :) En näe, että blogin pitäisi jatkossa fokusoitua johonkin, koska mulle on lukijana ollut aina selvää mitä täällä on tarjolla ja se on toiminut tähänkin asti. Blogisi sisältö on monipuolista ja laajaa, mutta silti tietyt teemat ovat keskiössä: tyyli, kauneus, hyvinvointi ja nyt raskaus :) Itse en niinkään välitä vaatekollaaseista enkä meditaatio/self help-jutuista, mutta ne kuuluu sun blogiin ja voin lukijana hypätä ne yli :) Voihan olla, että joskus innostunkin niistä enemmän ja palaan niihin myöhemmin.

  Mua kiinnostaa eniten ihan perinteiset kuulumispostaukset ja sellaiset arki-jutut. Ja kosmetiikka ja vauva! <3 Oli niin virkistävää ja kivaa lukea pitkästä aikaa mitä sulle kuuluu kun kirjoitit "raskausviikko 30 + raskausdiabetes-diagnoosi"-postauksen! <3 Ei siis ollut kivaa, että sulla on todettu rd, vaan se, että sai kuulla sun fiiliksiä. Tykkään, että on tekstiä ja siitä, että kerrot rehellisesti asioista :)
  Videoita on myös kivoja katsoa, koska oot niin superhyvä niissä! Oon sanonut tän muistaakseni ennenkin, mutta mun suosikkivideo on edelleen se My day-video, joka kuvattu Turussa ja on Eetun synttärit :D Se oli jotenkin niin symppis ja hauska, että siitä tuli hyvä mieli! Joku tuolla aiemmin kommentoikin, että sellainen video voisi olla hauska, jossa ohjaisit vaikka rentoutumisharjoituksen. Luulen, että mun tulisi tehtyäkin sellainen harjoitus helpommin kuin että etsisin vastaavan Youtubesta.

  Sellainen tuli mieleen, että välillä musta on tuntunut, että vaikka oon muutaman kerran esittänyt postaustoiveita kun sellaisia olet pyytänyt, mutta sitten et ole "toteuttanut" niitä postauksia. Tiedän, että saat varmasti älyttömästi toiveita eikä kaikkia yksittäisten ihmisten toiveita kuulukaan toteuttaa! Oon sitten ajatellut, että mun toive ei ehkä ollut niin hyvä toteutettavaksi :) Oon siis joskus esittänyt toiveen arkiruuista ja sit, että millaiseen lopputulokseen päädyit sun opintojen kanssa. Jos olet vastannut mulle kommenttiin, niin sitten se on mun oma moka, että en ole muistanut lukea niitä huolella :) Tää ei ole siis mikään iso juttu, enkä ole odottanut joka päivä, että koska Mona toteuttaa mun "toiveen" :D Tää on sun blogi ja sä päätät sisällöstä :) Blogisi on joka tapauksessa mun suosikki, jatka samaan malliin, olet ihana <3

  • Reply
   Mona
   23.5.2017 at 09:53

   Kiiitos ihana Jutta aivan ihanasta kommentistasi ja ajatuksista <3 <3 :’)
   Ja niin parasta, että vaikka tämä blogi aina melkoinen sillisalaatti on sulla jäänyt silti sellainen fiilis, että tietää mitä odottaa!! :)
   Ja erityiskiitos, että jätit palautetta noista postaustoiveista! Ei nimittäin missään nimessä ole ollut niin, että olisi ideat huonoja, vaan kyllä on nyt ihan täällä päässä vika! Ja todella harmillista, että olen jättänyt tekemättä, koska ihan aidosti postaustoiveet ovat aina niitä mitä toivon ja pyydän. Harmittaa nyt kyllä, että olen jättänyt sun ideat toteuttamatta:/ Tähän mun pitää tehdä korjausliike. Usein aiheet menee tosiaan oman arjen mukaan ja tavallaan inspiraatio kirjoittaa menee tosi syklimäisesti omien tunteiden mukaan, mutta olisi kyllä hyvä ja selkeyttävä systeemi tehdä jokin viikottainen tai kuukausittainen päivä, että toteutan vain selvästi toivottuja juttuja.
   Tämä menee siis omalle kehityslistalle. Ja pahoittelut, että sulle oli jäänyt tuollainen fiilis:/ Mutta iso kiitos, kun nyt muistit asiasta mainita!

 • Reply
  Kati
  19.5.2017 at 12:07

  Moikka! Musta blogisi on kiva juuri siksi että se käsittelee eri aiheita monipuolisesti. Muoti, kauneus, hyvinvointi ja treeni aiheiset postaukset ovat parhaita. Minulle vauva jutut eivät ole ajankohtaisia, joten niitä ei niin paljon tule luettua :) videot on aina kivoja!! Tsemppiä loppuraskauteen ja aurinkoisia päiviä sinne :)

  • Reply
   Mona
   23.5.2017 at 09:57

   Kiitos paljon Kati kommentista <3 <3 :) Treeniaiheet on kyllä ollut aika vähällä viime aikoina ihan niinkin konkreettisesta syystä, että treenattua on tullut toooosi vähän.. Siihen olisi hyvä saada pientä ryhtiliikettä ihan täällä itsellenä :D Hyvä kuitenkin tietää, että treenipostaukset on toivottuja vaikkei täällä koskaan mitään fitness meininkiä olekaan! :)
   Ja kiitos paljon <3 Ihanaa kesää myös sulle <3

 • Reply
  Emmi
  22.5.2017 at 18:11

  Moikka!

  En oo muistaakseni koskaan ennen sun blogiin kommentoinut, mutta olen seurannut pitkään sun blogia silloin tällöin. Nykyään käyn kuitenkin päivittäin kurkkaamassa onko tullut uutta postausta, sillä itsekin odotan ensimmäistä lasta! On siis ihanaa seurata sun raskaus- juttuja ja toivonkin, että niitä tulee jatkossa paljon lisää. Aiempiin kommentteihin yhtyen, tykkään sun blogissa juuri monipuolisuudesta, vaikutat tosi iloiselta ja aidolta ihmiseltä, mikä välittyy myös tänne ruudun toiselle puolelle. :) Oon myös Youtubesta katsonut kaikki videot, niitäkin mun puolesta lisää :) Ihanaa odotusaikaa ja kesää <3

  • Reply
   Mona
   23.5.2017 at 09:59

   Kiitos Emmi, että nyt jätit kommenttia ja piristit kauniilla sanoillasi mun päivää <3 :)
   Ja ihanaa - onnea sinne myös siis miljoonasti :') On tämä vaan melkoinen elämänvaihe täynnä tunteita ja kaikkea uutta! :)
   Haleja sinne ja terkut maha-asukille <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *