17.5.2017

Ylioppilaan asuvalinnat

Pian juhlitaan ylioppilaita ja muita koulusta valmistuvia. Mikäli joku pähkäilee vielä viimetipassa asuvalintojen kanssa niin tässä inspiraatiota upeisiin klassisiin yksilöihin, joista on iloa varmasti vielä kevään juhlienkin jälkeen. Aikaisempaa inspiraatiota löytyy myös Ylioppilasjuhlien asuhelmet– postauksesta täältä.

Ylioppilaan asuvalinnat

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

1. *mekko 2. *mekko 3. *mekko 4. *mekko 5. *mekko 6. *mekko 7. *mekko 8. *mekko 9. *mekko  10. *mekko 11. *mekko 12. *mekko 13. *mekko 14. laukku 15. *korot 16. *korvakorut 17. *kaulakoru 18. *korot

Mustat ja nudet klassiset avokkaat ovat itselläni muodostuneet ihan vakkareiksi viimeisten vuosien aikana ja pärjäisin hyvin pelkästään näillä kaksilla korkkareilla kaikissa juhlissa. Sama pätee koruihin. Yleensä less is more ja päädyn hyvin yksinkertaisiin ja maltillisiin siroihin koruihin isojen statement korujen sijaan.

Onko siellä ruudun takana monia tämän kevään juhlijoita? :) Ihan käsittämätöntä, että omista ylioppilasjuhlista on jo 11 vuotta aikaa… Kääääk :D Vastahan ne oli..

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Satu
  18.5.2017 at 09:32

  Omista ylppäreistä on seitsemän vuotta. Päänvaivaa tuottaa lähinnä kesän kaikki juhlat. Tiedossa on rippijuhlat, häät ja synttäreitä ja sukujuhlia. Mekkoja minulta löytyy perusmusta ja tummansininen ja sitten sellaisia rentoja mekkoja. Muutamia värikkäitäkin on, mutta maku on sen verran muuttunut, että osa mekoista on auttamattomasti liian lyhyitä. Nyt on etsinnässä kukkamekko, piristyksenä kesään.

  • Reply
   Mona
   21.5.2017 at 08:56

   Niin ihanaa, kun on monia juhlia tulossa!!! :) Hei kukkamekkoja tuntuu nyt olevan paljon kaupoissa ja nettikaupoissa! Kannattaa kurkata ainakin Zalandon, Bubbleroomin ja Elloksen ! :)
   Ihania juhlia <3 <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *