10.3.2017

Sisustusinspiraatiota kevääseen @sallashome

Heippa kaikki! Täällä kirjoittelee taas Monan assari Salla. Sisustussarjan aikaisemmat osat voit lukea täältä, täältä, täältä ja täältä.

Jos jotain rakastan Suomessa, niin näitä neljää vuodenaikaa. Jos niistä pitäisi valita yksi suosikki, lempparini on kevät. Kesäkin on toki ihana, mutta keväässä on sitä jotain: ensimmäiset auringonsäteet, valoisat aamut ja pitenevät illat pitkän talven jälkeen, solisevat purot lumen sulaessa ja lopulta vihreät hiirenvirnat puissa. Keväässä on uuden alkua, ja kevät on toivon aikaa.

Kevät saa minut myös innostumaan sisustuksesta ihan eri tavalla kuin vaikkapa talvella. Kyllä talvessakin on hohtonsa, mutta ei mikään kevättä voita. Kun aurinko tulee esiin, tekee mieli uudistaa sisustusta raikkaampaan suuntaan ja kaikki talven tummat värit saavat siirtyä kaappiin taas odottamaan syksyä. Ikkunatkin pitäisi pestä, sen kyllä huomaa nyt todella!

Kuten te minua Instassa seuraavat tietävätkin, sisustustyylini on klassinen, mutta tykkään sekoittaa siihen aina ripauksen jotain modernia. Alle kokosinkin suosikkejani, jotka voisin ottaa vaikka kaikki sisustukseemme saman tien. Jos vain tila sallisi ;)

Yksi, mitä kaipaisin vielä kotiimme, olisi mukava (ja tyylikäs!) nojatuoli. Sellainen, johon voisi rojahtaa pitkän päivän jälkeen hetkeksi ja jossa voisi istua mukavasti tenttilukujen parissa. Katu-uskottavaa pappatyyliä, josta voisi stailata vaikka mitä. Tuohon vaikka muhkea torkkupeitto ja nyt kevään sävyihin sopiva vanharoosa pellavatyyny, tykkäisin! Sama koskee tuota ihanaa sohvaa, sen ottaisin vaikka heti!

Sisustusinspiraatiota kevääseen @sallashome

(*kaupallisia linkkejä / commercial links)
1. tuoli / 2. *lasi / 3. sivupöytä / 4. sohva / 5. *kynttilä / 6. *kynttilänjalka / 7. *tuikkukuppi / 8. *koruteline / 9. *kulho

Modernia puolta kollaasissa edustavat linjakkaat ja ohuet lasit. Tässä olen samoilla linjoilla Hannan kanssa, joka kirjoitti ”10 outoa tapaani” -postauksessaan, että kylmät juomat maistuvat paremmalta ohutreunaisesta lasista. Samaa mieltä! En tiedä mikä siinä on, mutta fiilis on ihan eri. :D

Modernia ilmettä edustaa myös nuo ihanat messinginväriset sivupöydät. Ihanasti stailattu hirsseillä! Pöydille sopisi vielä kollaasin betoniset kynttilänjalat. Klassinen nojatuoli tai sohva, art decon bling blingiä metallipinnoista ja sitten industrial-henkiset yksityiskohdat.

Olen jo pitkään haaveillut Skultunan Belle-rasiasta, johon saisi korut kauniisti ja näyttävästi esille. Ei sillä, ettäkö koruja olisi paljon – niissä minimalismi ratkaisee – mutta jotenkin juuri niiden kaunis esillepano tuo mielestäni arkeen luksusta. Tässä esimerkiksi ihanan Lovisa Alcénin tapa stailata teline.

Olen Skultunan suuri ystävä, ja meiltä löytyykin yksi Kin-sarjan tuikkukuppi. Tykkään sarjan muotoilussa siitä, että jokainen kuppi on erilainen, mikä tuo mielenkiintoa. Kuitenkin ne sopivat hyvin yhteen ja niitä on helppoa yhdistellä.

Kevät ja kesän piknikien odotus innostaa myös astiaostoksille. Itse olen sellainen astiahamstraaja, että oksat pois. Kootut eriparikupit kuvaa hyvin sitä, miltä astiakaappi näyttää, kun sen oven avaa. Vaikka olenkin monissa sisustusasioissa tarkka,  tykkään jotenkin siitä kotoisesta fiiliksestä, että joka aamu voi valita erilaisen kupin ja lautasen. Erilaiset astiat myös innostavat kuvaamaan Instagramiin ihan eri tavalla kuin yhtenäinen astiasto. Konmarittajat, älkää järkyttykö, mutta astioita ei voi olla koskaan liikaa!

Mikä on sinun lempivuodenaikasi ja innostaako kevät sinua sisustamaan? 


 SUOSIKIT LAGERHAUSILTA @SALLASHOME
INSPIRAATIOTA À LA @SALLASHOME
PANOSTA&PIHISTÄ: YKSITYISKOHDAT
VALAISINVALINNAT KORKEAAN TILAAN
PANOSTA&PIHISTÄ: KEITTIÖ

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.