11.3.2017

Ravintolasuositus Krakovassa, Green Day

Green Day ravintolasta olen maininnut moneen kertaan muiden postauksien yhteydessä. Kyseessä on siis aivan Krakovan vanhan kaupungin ytimessä sijaitseva pieni kasvisravintola, joka kuuluu oikeastaan minun Krakovan top 3 ravintoloihin. Ei missään nimessä sen “hienoutensa” vuoksi vaan puhtaasti hyvän ruuan, helppouden ja hinnan takia. Green Daysta saa aina hyvää kasvisruokaa tooooodella edullisesti. Tämä on paikka, jonne tulen lähes aina kiireisinä päivinä lounaalle. Ruuan saa nopeasti ja se on joka kerta herkullista. En ole tainnut kertaakaan pettyä ja koko lista on melkein kokeiltu jo läpi. Suosittelen Green Dayssa maistamaan erityisesti kurpitsa-currya, enchiladaa ja linssikeittoa. Porkkanamehu on aina valintani juomista. Tuoretta ja hyvää!! Yleensä syön ja juon itseni täällä ihan ähkyyn vajaalla viidellä eurolla.

Ravintolasuositus Krakovassa, Green Day

Ravintolasuositus Krakovassa, Green Day

Ravintolasuositus Krakovassa, Green Day

Green Day

ul. Mikołajska 14, Kraków

• Lisää Krakova-aiheisia postauksia Krakow– tunnisteen alta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *