3.5.2016

5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan + arvonta

5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan @monasdailystyle

Kaupallinen yhteistyö, Kultajousi

Hääpäivä vain lähestyy. Aika tarkalleen kolme kuukautta jäljellä jännittävään päivään! Huomaan, että nyt alan jo oikeasti jännittämään (hyvällä) ja koko ajatus häistä konkretisoituu päivä päivältä enemmän.

Muutama viikko sitten Suomen reissullani vuorossa oli vihkisormuksen pohdintaa yhdessä Kultajousen kanssa. Olin kovin iloinen siitä, että pääsin tekemään Kultajousen kanssa yhteistyötä, koska olen aikaisemmin saanut asiakkaana Kultajousen Turun liikkeissä todella ammattitaitoista ja ystävällistä asiakaspalvelua. Niin tälläkin kertaa, mutta toisessa kaupungissa. Vierailin nimittäin Helsingin Citykäytävän liikkeessä ensimmäistä kertaa ja siellä vastassa oli mitä sydämellisin henkilökunta. Kävimme yhdessä läpi erilaisia sormusmalleja ja pohdimme muutenkin kaikkea sormuksiin liittyvää. Ei muuten ole ihan yksinkertainen homma valita the sormus, joten ammattitaitoinen apu on lähes välttämätöntä! :)

5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan @monasdailystyle

Pääsin tutustumaan uusiin  Story of Love malliston sormuksiin, jotka olivat tulleet juuri samalla viikolla liikkeeseen. Kauniit sormukset sädehti kilpaa keskenään. Kihlasormukseni on valkokultaa, joten haluan myös vihkisormuksen jatkavan samaa linjaa. Tämän hetken trendikkäimpiä sormuksia ovat näyttävät halosormukset. Oma suosikkini Story of Love mallistosta olikin juuri tällainen halosormus. Kuvia tulossa vielä myöhemmin.

Mistä sitten kannattaa lähteä liikkeelle, kun alkaa etsiä sopivaa vihkisormusta? Keräsin tähän 5 kohdan vinkkilistan asioista, joita kannattaa ottaa huomioon.

5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan

1. BUDJETTI
Ensimmäisenä kannattaa lähteä liikkeelle budjetin asettamisesta. Materiaalit ja koko vaikuttaa sormuksen hintaan isosti, joten selkeä budjetin asettaminen helpottaa juuri sinulle upeimman sormuksen löytämistä. Siitä paljonko sormuksen tulisi maksaa käydään paljon keskusteluja, mutta minun henkilökohtainen mielipide on, että kaikkein tärkeintä on löytää itselleen se mieluisin yksilö ja arvostaa sitä oli se sitten miehen kuuden kuukauden palkan suuruinen tai ei. Tietenkin kalliit sormukset ovat laadukkaita ja niistä on iloa loppuelämäksi, mutta on tärkeää muistaa, että jokaisella meillä on oma budjetti käytettävissä. Kohtuullisellakin hinnalla saa todella upeita ja laadukkaita sormuksia! :)

2. MATERIAALI
Materiaalin valinta helpottaa myös laajan valikoiman karsimista ja sen oman sormuksen löytämistä. Suosituimpia ovat keltakulta ja valkokulta sekä kalliimpi platina. Myös palladiumista, hopeasta, teräksestä, ja titaanista tehdyt sormukset ovat suosittuja. Tässä muutamia nippelitietoja eniten käytetyistä sormusmateriaaleista:

KULTA
Keltakulta on ollut pitkään suosituin vihkisormusmateriaali, mutta viime vuosina valkokulta on noussut sen edelle. Vähitellen kuitenkin keltakulta nostaa taas suosiotaan. Kullan väritys ja kestävyys riippuu siitä mitä ja miten paljon siihen ollaan lisätty muita metalleja mukaan. Keltakultainen sormus säilyttää värin, mutta pintaan saattaa tulla naarmuja. Valkokultaiseen saadaan väri lisäämällä nikkeli- ja hopea tai palladiumpitoista seosainetta. Valkokultaiset sormukset radinoidaan päältä, joten niitä pitää säännöllisin väliajoin muistaa huollattaa, jotta upea väri ja säihke säilyy.

PLATINA
Platina on erittäin kestävä, kiiltävä ja kaunis materiaali. Se on 30 kertaa harvinaisempaa, kuin kulta joten se näkyy myös hinnassa.

STERLING-HOPEA
Sterling-hopea on valkoharmaata ja hieman kestävämpää, kuin puhdas hopea. Se on silti hyvin pehmeää ja saattaa naarmuuntua helposti. Hinnaltaan sterling-hopea on keltakultaa ja valkokultaa huomattavasti edullisempaa, joten se sopii hyvin pienempään budjettiin. Monilla löytyy todella kauniita malleja tällä materiaalilla.

TERÄS
Teräs on sormusmateriaalina nostanut suosiotaan sen kestävyyden ja edullisuuden vuoksi. Se on myös helppo hoitaa.

TITAANI
Miesten sormuksissa yleistynyt titaani on kevyt ja miellyttävä ja myös todella kestävä. Erityisesti niille, jotka eivät muuten paljon koruja käytä voi tinaanisormus olla loistava vaihtoehto.

3. TIMANTIT JA KÄYTÄNNÖLLISYYS
Sormusta valitessa kannattaa miettiä tarkkaan myös millaisessa käytössä se tulee olemaan. Tällä tarkoitan sitä, että teetkö esimerkiksi käsien kanssa jatkuvasti töitä, muttet jaksa siirtää sormusta aina pois? Mikäli on pitkään käyttänyt todella pitkiä rakennekynsiä arvaukseni on, että voi myös käyttää suurta ja mahtiponttista sormustakin, koska on tottunut olemaan käsien kanssa varovainen. Jatkuvasti käsien kanssa töitä tekevälle valtaisan iso timantti tai paksu sormus ei kuitenkaan välttämättä ole se kaikkein käytännöllisin valinta, ellei sitten halua ns statement sormusta, joka on käytössä esimerkiksi vain juhlien ja erikoistilaisuuksien aikana. Itse kaipaan sormukselta vähän kumpaakin. Haluan näyttävän ja kauniin sormuksen, mutta sen pitää kuitenkin olla sen verran maltillinen, että käyttö onnistuu mutkattomasti myös arkena niin salilla, kuin tietokonetta naputtaessa:)

Timantin osalta pitää miettiä miten paljon haluaa sormuksen sädehtivän! Minulla on paljon pieniä timantteja kihlasormuksessa eli karaateja siinä on vähemmän, joten vihkisormukselta kaipaan vastapainoa sille. Vähemmän siis timantteja, mutta yksittäisenä timanttina isompi, eli karaateja enemmän. Timantin lisäksi kivivaihtoehtoja on lukuisia, mutta timantti on ominaisuuksiltaan kestävin. Tosin itse rakastan myös upeita safiireja ja rubiinejakin! Voi pojat kaikkea ihanaa sitä löytyykin :)

Timantin tai timanttien koko ja malli vaikuttaa myös ulkonäön lisäksi siihen miten käytännöllinen sormus on. Timantteja löytyy värillisinä ja niissä on tarkat väri- ja puhtausluokat. Selvää on, että mitä parempi puhtaus ja väri niin sitä korkeampi on myös hintalappu. Huomioon tulee siis ottaa niin kutsutut 4C:tä eli Carat, Clarity, Color ja Cut suomeksi siis paino, puhtaus, väri ja hionta. Hionnoista yleisin on briljanttihionta, joka näyttää ylhäältä katsottuna lähes pyöreältä.

4. YHTEENSOPIVUUS KIHLASORMUKSEN KANSSA
Jo kihlasormusta hankkiessa kannattaa pitää mielessä, että vihkisormus sopii hyvin sen kanssa. Toki nykyään moni käyttää vain yhtä sormusta, jolloin ei sopivuutta tarvitse miettiä. Itse olen todella mukavuudenhaluinen ja sormuksen pitää olla miellyttävä sormessa. Olen pohtinut aionko käyttää jatkossa pelkästään vihkisormusta vai molempia. Pyrin kuitenkin hankkimaan vihkisormuksen kihlasormukseen sopivana, jolloin voin myöhemmin päättää käytänkö molempia vai vain toista. Niin ja onhan monella kihla- ja vihkisormuksen lisäksi myöhemmin hankittuna vielä erinäisten juhlien kunniaksi kolmaskin sormus! :)

5. TURVALLISUUS JA EETTISYYS
Eettiset puolet ovat myös sormuksen hankinnassa tärkeitä ja kannattaa pitää mielessä. Kultajousen arvoista ja ketjusta voit lukea lisää täältä.

” Ympäristö-, vastuu- ja kotimaisuusasioihin kiinnitämme yhä kasvavassa määrin huomiota. Osa kotimaassa valmistamistamme tuotteista, kuten Princess-korut, ovat Avainlippu- ja Design from Finland -merkittyjä. Myymälämme sisustukset ja kalustukset ovat kotimaisia. Valaistus myymälässä on yksi suurimmista lämpökuorman tuottajista ja sähkönkulutuksen eristä. Energiankulutusta ja lämpökuormaa pienennetäänkin jatkuvasti mm. siirtymällä led-valaistuksen käyttöön niin perus-, kohde- kuin mainosvalaistustenkin käytössä. Kaikki pakkausmateriaalimme kierrätetään ja olemme PYR Pakkausalan ympäristörekisterin jäseniä. Kampanjajulisteissamme olemme siirtymässä led-tauluihin. Timanttiemme toimittajilta vaadimme sitoutumisen Kimberley prosessiin, joka keskittyy estämään ns. konfliktitimanttien maahantuonnin. Ulkomaiset toimittajat ovat luonnollisesti tärkeitä, jotta voimme palvella asiakkaitamme muodin viimeisimmillä uutuuksilla myös maailmalta. Näidenkin toiminnalle asetamme tiukat eettiset vaatimukset ja pyrimme valvomaan tuotanto-olosuhteita paikallisesti. Tuoteorganisaatiomme ja konsernin CSR Corporate social responsibility-toiminto suorittavat jatkuvasti tätä valvontaa. CSR toimii myös läheisessä yhteistyössä kansainvälisen BSCI Business Social Compliance Initiative- järjestön kanssa. “

5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan @monasdailystyle
5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan @monasdailystyle
5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan @monasdailystyle
5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan @monasdailystyle
5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan @monasdailystyle
5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan @monasdailystyle

Kuulisin mielelläni mitkä ovat olleet muille morsiammille tärkeitä kriteerejä sormuksen valinnassa? :) Entä onko siellä monia tämän kesän tulevia morsiamia, jotka ovat jo löytäneet sen oikean mallin?

Loppuun pistetään käyntiin vielä 100€ lahjakorttiarvonta Kultajousen liikkeeseen!! :) Osallistuminen onnistuu helposti vain jättämällä kommenttia tähän postaukseen.
(Muistathan jättää myös sähköpostiosoitteen, jotta saan voittajaan yhteyttä. Sähköposteja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, eivätkä ne näy kommentissa julkisesti, kun lisäät sen sposti kenttään.)Arvonta päättyy 15.5 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Onnea arvontaan!! :)

Arvonta päättynyt!

Lue myös:

♥ Sormusten top 3

Wedding beauty tips

Maailman ihanin häätuoksu

♥ Hääaamu

♥ Hääohjelma

Ensimmäinen hääpukujen sovitus

You Might Also Like

263 Comments

 • Reply
  Lisa
  3.5.2016 at 17:41

  Eipä oo vielä ajankohtainen juttu mulle tuo vihkisormus, mutta korut ylipäänsä kiinnostaa aina ^.^ oli hyviä vinkkejä!

  • Reply
   monasdailystyle
   3.5.2016 at 17:50

   Kiva kuulla, että oli hyviä vinkkejä :) <3 Ja kyllä, korut on ihania <3 Kultajousen kellovalikoima on myös tosi hyvä!:)

  • Reply
   Ulla Rosenberg
   6.5.2016 at 10:13

   Ei vielä ole meidän aika mennä naimisiin mutta aina sormukset kiinnostaa

  • Reply
   Tarja Kokkonen
   6.5.2016 at 19:21

   Korut kiinnostavat aina. Kultajousesta on hankittu sormuksia ja muita kauniita koruja.

 • Reply
  juppe
  3.5.2016 at 17:55

  Aivan ihania! Harakkana tykkään kaikesta kimaltavasta. Toivottavasti pääsen joskus itsekin valitsemaan (:

  • Reply
   Jasmine
   6.5.2016 at 10:39

   Ei ihan vielä ole ajankohtainen, mutta hyviä vinkkejä oli tulevaan. :)

 • Reply
  apple
  3.5.2016 at 17:56

  Itselle tärkeimmät kriteerit sormuksen valinnassa oli, että halusin sen ehdottomasti valkokultaisen ja yhdellä (mahdollisimman isolla :D) timantilla.

 • Reply
  Leile
  3.5.2016 at 17:58

  Hyva tietopaketti tulevaisuutta varten! Parisuhde onkin jo siina tilanteessa, etta kihlaus tuskin on enaan kaukana ;)

 • Reply
  Punttimimmi
  3.5.2016 at 17:58

  Seuraavaksi vinkkipostaus, miten löytää mies jonka kanssa mennä kihloihin! :D Eivaan, mielenkiintoista lukea näitä hääjuttuja, vaikka ei itselle ole ajankohtaista! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   3.5.2016 at 18:14

   Hih ihana sinä :D <3 Mulla on aina tähän vastaus: KAUPANKASSALTA :D Sieltä mä Eetun löysin ;)

 • Reply
  Milla
  3.5.2016 at 18:01

  Aaa kelpaisi lahjakortti todellakin! Häät heinäkuussa ja budjetti paukkuu, sormus on valitettavasti se missä pihistetään…

 • Reply
  mariem
  3.5.2016 at 18:03

  Aion ostaa itse itselleni 30v lahjaksi timanttisormuksen :)

 • Reply
  Meri
  3.5.2016 at 18:05

  Sormusten valinta oli kyllä aivan ihana juttu ja ihailen niitä edelleen ihan päivittäin <3 Mieheni päätyi oman sormuksensa kohdalla muuten juuri tässäkin jutussa mainittuun titaaniin, joka ainakin minulle oli ennestään aika tuntematon materiaali. Hänen sormuksensa on uskomattoman kevyt ja tyylikäs ja viimeksi viime viikolla hän mainitsi, miten paljon sormuksestaan pitää :)

  • Reply
   monasdailystyle
   3.5.2016 at 18:13

   Luulen, että päädytään Eetun sormuksessa myös titaaniin, koska hän ei muuten käytä lainkaan koruja ja sormukset kuulemma ärsyttää:D Kaksi sormusta on jo itseasiassa hukkunut.. On kuulemma ollut pakko ottaa pois treenien ajaksi ja kappas niin ne ovat sitten hävinneet…
   Kiva nyt kuulla kokemuksia sieltä suunnalta, että miehesi on tykännyt tuosta titaanista sormusmateriaalina!! :)

 • Reply
  AnnuEve
  3.5.2016 at 18:17

  Todella ihana ja hyödyllinen postaus.
  Kiitos Mona. :) Ihanaa kesää ja onnea tuleviin häihin :)

 • Reply
  tiaheidi
  3.5.2016 at 18:18

  Itsekin olen vihkisormuksen metsastyksessa… Asumme ulkomailla, mutta olisi ihana loytaa sormus Suomesta, kun haatkin ovat kuitenkin siella.Vahan olen kaynyt katselemassa jo ja veikkaane etta tulee todellinen valinnanvaikeus, se on niin iso paatos!

 • Reply
  Ripsu
  3.5.2016 at 18:19

  Oi, ihana lukea häihin liittyviä juttuja :) Itselläni on vielä sen verran uusi parisuhde, että sormuksen osto ei ole varmaankaan lähitulevaisuuden asia mutta jostain syystä silti hää- ja sormusjutut isolla mielenkiinnolla. Koruista käytän tällä hetkellä itse eniten korvakoruja, koska ne eivät ole tiellä treenatessa.

 • Reply
  Jenni
  3.5.2016 at 18:20

  Kihloihin menimme miehen kanssa 4 vuotta sitten. Hääpäivää ei ole lyöty vielä lukkoon, joten ehkä odottelen vielä jotain upeaa “toista” kosintaa, jonka jälkeen päätämme lopullisen hääpäivän ;) Aiemmin ollaan vain puhuttu että tässä ei ole mikään kiire, mutta kyllä kun näitä hääjuttuja lukee, niin alkaa ne omatkin häät olla mielessä useammin :)

 • Reply
  Hanna
  3.5.2016 at 18:20

  Itse “kadun” valitsemaani kihlasormusta, on liian massiivinen pieneen käteeni. Haaveissa olisi päivittää tuo joskus hieman sirompaan vaihtoehtoon – tai valita kaunis vihkisormus ja käyttää vain sitä!

 • Reply
  miranda
  3.5.2016 at 18:23

  Ei oo ajankohtaista, mutta kyllä naimisiin haluaisin, ja tykkään kyllä kimaltavista koruista :D. Hyvä postaus!

 • Reply
  Janita
  3.5.2016 at 18:28

  Ihana arvonta! Vihkisormukseni haluan olevan siro, mutta näyttävä. Valkokulta viehättää täälläkin! :)

 • Reply
  Emilia
  3.5.2016 at 18:34

  Mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Noora
  3.5.2016 at 18:37

  Oii onpa ihana arvontakin! :)

 • Reply
  Ulla
  3.5.2016 at 18:40

  Mukana kisassa! Hääsuunnitelmat ovat vielä pahasti keskeneräiset, kun mieskin on vasta hakusessa..mutta hiljaa hyvä tulee ;)

 • Reply
  Anna
  3.5.2016 at 18:43

  Heinäkuun loppuun saakka olisi aikaa löytää se “the sormus”, joka saisi olla valkokultainen ja yksinkertaisen kaunis ja sopivasti kimalteleva ja kihlaan sopiva ja budjettiinkin pitäisi mahtua.. Oi voi. :) Vielä ei ole riittävän hyvää löytynyt, mutta toivottavasti sellainen osuisi kohdalle! Ei vaan haluaisi tyytyä johonkin semihyvään paniikkiratkaisuun, kun sitä sormusta joutuu (toivon mukaan) aika pitkään nimettömässä katselemaan..

 • Reply
  Sari
  3.5.2016 at 18:45

  Itselläni ei ole vielä ajankohtainen tuo vihkisormuksen hankinta, mutta sitten joskus kun on, niin jokin siro valkokultaa oleva sormus olisi minun makuuni sopiva :)

 • Reply
  monasdailystyle
  3.5.2016 at 18:45

  Voiiiiih, onnea miljoonasti <3 <3 :')

 • Reply
  Satuj
  3.5.2016 at 18:49

  Loistavia vinkkejä :)

 • Reply
  Iita
  3.5.2016 at 18:52

  Ihana postaus! Mukana :)

 • Reply
  Riikka
  3.5.2016 at 18:52

  Kihlasormukseni on Tarkkasen Tunteiden vuori-sarjaa, joten vihkisormukseksi halusin samaan sarjaan kuuluvan sormuksen. Tietynlaista ajattomuutta pidin omassa vihkisormuksessani tärkeänä ja tietenkin yhteensopivuutta kihlasormuksen kanssa:)

 • Reply
  Jane
  3.5.2016 at 18:56

  Tämä oli tosi kiva postaus:) mukana arvonnassa!

 • Reply
  helmi
  3.5.2016 at 18:59

  Kuusi vuotta naimisissa ihana sormus sormessa. Timantteja vihkisormuksessa yhteensä seitsemän kuusi pientä ja yksi korotettettu iso. Vaikeaa oli valita, mutta löytyi pienestä kultasepän liikkeestä Oulusta. Oltiin kierretty Helsingin liikkeet läpi ja miellyttävää/ kihlasormukseen sopivaa ei löytynyt. Oulun reissulla piipahdettiin sitten ei-ketjuliikkeeseen ja sieltä sitten löytyi.
  Oma vinkkini on, että jos sormuksessa on timantteja niin timanttien istutuksen kohdalle tulee yleensä sisäpuolelelle kuoppa. Kannattaa siis oikeasti miettiä kestääkö kädet sitä. Oma sormukseni joutuu välillä hyllylle koska iho aukeaa paljosta pesemisestä ja vesi jää sinne sormuksen sisäpuolelle hautumaan. Olen miettinyt että täytän sen kolon, mutta en ole saanut sitä vielä aikaseksi. Lahjakortti raha menisi siihen. :)

 • Reply
  Irene
  3.5.2016 at 19:02

  Tosi kiva postaus :)

 • Reply
  Enni
  3.5.2016 at 19:04

  Kävin just hakemassa oman sormukseni Järvenpään Kultajousesta. :)

 • Reply
  sirpar
  3.5.2016 at 19:05

  mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Oona
  3.5.2016 at 19:10

  Oih ihana arvonta, mukana siispä :)

 • Reply
  Maria
  3.5.2016 at 19:11

  Kiva seurailla teidän häävalmisteluja. Itse menossa naimisiin 2 kk kuluttua ja ensi viikolla saan hakea vihkisormuksen liikkeestä.

 • Reply
  Jaana
  3.5.2016 at 19:16

  Mulle sormusten valinta oli todella helppoa. Oli alusta asti selvää, että halusin simppelit ja klassisen kauniit sormukset, joihin en koskaan kyllästy. Lisäksi oli selvää, että ottaisin toisen sormuksen rivisormuksena ja toisen yhdellä timantilla varustettuna. Kihlasormukseksi harkitsin kumpaakin ja lopulta otin rivisormuksen sileällä kanavaistutuksella Kihlasormukseksi, sillä se näytti yksinään kauniimmalta, kuin solitaire. Timantit halusin ehdottomasti neliön muotoisina princess-hionnalla molempiin sormuksiin. Edelleen rakastan sormusteni ulkonäköä todella paljon. Välillä tekisi mieli päivittää solitaire timantti vieläkin isompaan, mutta toisaalta se on nykyiselläänkin ihan tarpeeksi blingbling ja ihana :). Välillä mietin myös, olisiko sittenkin pitänyt valita jotain vintagehenkisempää….mutta toisaalta kun nämä ovat niin simppelit ja puhdaslinjaiset, niin oikeaan käteen on helppo lisätä halutessaan vintagetyylistä pukukorua. Ja kihlakunnan on siis ollut sormessa pian 8 (!!!!!!) Vuotta ja vihkikin jo reilut 6 vuotta <3 <3 <3

  Ainut, mitä tekisin sormusten valinnassa nyt jälkiviisaana takuulla toisin, olisi valita sellainen metallirunko, jota ei tarvitsisi rodinoida. Ärsyttää, kun kaunis, puhtaanvaalea rodinointi kuluu arjessa suht nopeaa (vaikka teen "vain" toimistotyötä) sormuksista pois, eikä rungon väri ole niin täydellinen…..

 • Reply
  Mari A.
  3.5.2016 at 19:16

  Mukana!

 • Reply
  Henna
  3.5.2016 at 19:22

  Todellakin mukana! :)

 • Reply
  K
  3.5.2016 at 19:23

  Itsellä mies ilmoittanut ettei naimisiin koskaan halua joten kihlasormus taitaa jäädä haaveeksi… Mutta voihan niitä koruja muutenkin ostella :D

 • Reply
  Milla
  3.5.2016 at 19:24

  Hyviä vinkkejä! :) itselle vihkisormuksen (eikä varmaan kihlasormuksenkaan :D) hankinta ole vielä ajankohtaista, mutta hyvä pitää mielessä tulevaisuuden varalta :)

 • Reply
  Päivi
  3.5.2016 at 19:27

  Vihkisormus on itsellänikin pian haussa.

 • Reply
  Airiina
  3.5.2016 at 19:29

  Oli hyvät vinkit, itselläni on kultasormus mutta nyt kun ajattelee niin valkokultakin olisi voinut olla minulle parempi. Osallistun arvontaan.

 • Reply
  Peppinen
  3.5.2016 at 19:31

  Mukana!

 • Reply
  Anna
  3.5.2016 at 19:33

  Voi vitsi,innolla odotan millaiseen sormukseen päädyit! Mukana todellakin tässä arvonnassa! :)

 • Reply
  Peppinen
  3.5.2016 at 19:33

  Mukana! Olipa mukava lukea, ihana on arvontakin.

 • Reply
  Hennajenniina
  3.5.2016 at 19:35

  Itselläni on teräs kihlasormus, olemme olleet jo kaksi vuotta kihloissa, lahjakortti tulisi tarpeeseen jos vaikka mies kohta vie vihille minut.

 • Reply
  Mini
  3.5.2016 at 19:45

  Ihana arvonta, mukana ollaan! Itselleni oli aikoinaan selvää, että hopean väriä rakastavana haluan vihkisormukseni olevan platinaa. Vieläkin ihastelen päivittäin sormustani :)

 • Reply
  Meri
  3.5.2016 at 19:46

  Mukana arvonnassa. Vielä vihkisormuksen valinta ei ajankohtaista, mutta toki olen sormusta silloin tällöin mietiskellyt ;)

 • Reply
  SAMP
  3.5.2016 at 19:46

  Kiva arvonta, mukana :)

 • Reply
  Henna
  3.5.2016 at 19:47

  Mukana :)

 • Reply
  Päivi
  3.5.2016 at 19:47

  Osallistun ehdottomasti :)

 • Reply
  Nelliina
  3.5.2016 at 19:47

  Vihki-ja kihlasormuksissa mulle on tärkeetä pelkistetty tyyli, ei saa olla mitään ylimääräistä kruusausta ;) Mukaan kivaan arvontaan.

 • Reply
  Outi
  3.5.2016 at 19:48

  Mukana arvonnassa.

 • Reply
  Riikka
  3.5.2016 at 19:52

  Tosi hyvä vinkkilista! Omat sormukseni olen jo muutama vuosi sitten valinnut ja käyttöön ottanut, mutta ehkä vielä joskus tulisi ajankohtaiseksi ostaa vielä ainakin yksi sormus. Esimerkiksi ensimmäisen (ja kaikkien muidenkin) lasten maailmaan pusertamisesta ansaitsisi ehdottomasti lisää timantteja :D

 • Reply
  Maiju
  3.5.2016 at 19:59

  Tuli hyvään ajankohtaa kattava tietopaketti. Olen itse menossa ensi vuonna naimisiin ja vihkisormuksen hankinta on edessä. Tästä sai monta hyvää vinkkiä ja uutta tietoa. Kiitos!

 • Reply
  Noora
  3.5.2016 at 19:59

  Mä en saanut itse valita kihlasormusta, vaan mies hommasi sen mulle. Nyt vihkisormusta etsiessä on ongelmaksi vähän muodostunut se, ettei tunnu löytyvän yhteensopivaa. Vaihtoehtona olisi tietenkin vaihtaa sormus joko yhteen näyttävämpään tai toiseen kihlaormukseen (ja siihen sopivaan vihkisormukseen), mutta olen tähän nykyiseen niin kiintynyt, että jatkan metsästystä vielä ainakin hetken :)

 • Reply
  Eveliina
  3.5.2016 at 20:04

  Heii hyvä, linkkaan postauksen ystävälleni, jonka kaaso tulen olemaan ja joka lukee hyvin satunnaisesti blogeja. Tämä on taatusti jäänyt häneltä huomaamatta :)

 • Reply
  Hillla
  3.5.2016 at 20:05

  Kiitos kivasta vinkkipostauksesta. Juuri kihloihin menneenä alkoivat sormusasiat yllättäen kiinnostaa aivan uudella tavalla. :)

 • Reply
  RiikkaH
  3.5.2016 at 20:20

  Mukana arvonnassa :))

 • Reply
  Anska
  3.5.2016 at 20:21

  Sormus vielä hankintalistalla, kesällä naimisiin eli mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Eeva
  3.5.2016 at 20:27

  Hyvää tietoa morsiamelle.

 • Reply
  Laura
  3.5.2016 at 20:30

  Lahjakortti tulisi kyllä tarpeeseen! Voisin kerrankin ostaa äidilleni hienon äitienpäivälahjan (vaikka vähän myöhässä) ja kertoa, kuinka tärkeä hän on minulle.

 • Reply
  tainaK
  3.5.2016 at 20:37

  Luulin, että tietäisin makuni ja tyylini hyvin, mutta viime vuonna sormusta katsellessani en osannutkaan päättää. Mikään ei ollut tarpeeksi oman oloinen, vaikka etsin hyvin yksinkertaista sormusta. Sormusasia ratkesi niin, että mies otti kynän ja paperia, ja piirsi paperille kuvan, sommitteli siihen valkokultaisen pyöreästä poikkeavan muodon, markiisin ja pienempiä timantteja. Totesin, että “ooh!” ja nyt tuon piirroksen täydellinen toisinto on sormessa joka päivä.
  Häiden alla moni päätös vaikeutuu, kun pelkää joutuvansa harmittelemaan jälkikäteen – ja aina ne omat häät on kuitenkin kaikista parhaat.

 • Reply
  aisha
  3.5.2016 at 20:38

  Ihana arvonta! Olen aina saanut huippuhyvää palvelua Kultajousesta :) Jos onni suosii, niin arvontavoitolla ostaisin ensimmäisen rannekellon koulun aloittavalle tyttärelleni :)

 • Reply
  Sp
  3.5.2016 at 20:39

  En ole naimisiin lähiaikoina menossa, mutta omat kokemukseni kultajousen palvelusta ovat päinvastaiset! Myyjä ei tiennyt mitään esimerkiksi hopean laaduista/tummumisesta (tämä tapahtui kahdessa eri kultajousessa) , ja jäin ostosteni kanssa aivan yksin. Noh, helppoa oli kävellä yksityiseen koruliikkeeseen, jossa aivan loistavaa palvelua ja asiantuntemusta. Nättejä koruja sinänsä, mutta silloin kun on omaan budjettiin nähden tekemässä suurta ostosta, on palvelulla suuri merkitys. ( ja nämä kokemukset olivat juurikin turussa)

  • Reply
   monasdailystyle
   3.5.2016 at 22:00

   Voi kurjuus!:/ No mutta tätä kautta menee palaute varmasti eteenpäin.
   Tosi harmi kuulla, että jäit ihan yksin pohdintojen kanssa. Olen nimittäin täysin samaa mieltä, että tällaisissa asioissa (ja no itse odotan oikeastaan aina) haluaa saada hyvää asiakaspalvelua. Itse arvostan todella paljon nimenomaan ystävällistä ja ammattitaitoista asiakaspalvelua. Ja olen kyllä sitä mieltä, että oli sitten pieni tai suuri hankinta niin aina pitäisi olla asiakaspalvelu kohdillaan. Toivottavasti annat uuden tilaisuuden liikkeelle ja saat myös ystävällistä ja ammattitaitoista asiakaspalvelua.

 • Reply
  Maria
  3.5.2016 at 20:41

  Mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Eve
  3.5.2016 at 20:45

  Hyvä infopaketti! Oon ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Vilma
  3.5.2016 at 20:49

  Mukana arvonnassa!

 • Reply
  Jutta
  3.5.2016 at 20:50

  Vielä ei ole vihkisormuksen hankinta ajankohtaista mutta olen monesti siitä haaveillut. Postauksesta sai hyviä vinkkejä, sit kun on aika hommata omaa!

 • Reply
  janna
  3.5.2016 at 20:50

  Häät tulossa kesällä 2017 joten mukana ollaan!

 • Reply
  Jontsa
  3.5.2016 at 20:56

  Hyviä ja tarpeellisia vinkkejä tulevalle morsiamelle Lopullinen sormusvalinta on vielä tekemättä, mutta todellakin kannattaa hyödyntää ammattitaitoisia myyjiä. Ilman heitä on tuolla sormusviidakossa kuin Liisa ihmeiden maassa.

 • Reply
  Mintukka
  3.5.2016 at 20:58

  Osallistun arvontaan ja olisi niin ihana voittaa, koska koruista tykkään ja mielisin uusia, mutta nyt opiskelujen ja lasten menojen myötä ei moiseen ole varaa :). Vihkisormuksen valinta ei vielä ihan ajankohtainen asia, koska miehen kanssa seurusteltu/tapailtu reilun kuukauden verran ;).

 • Reply
  Madde
  3.5.2016 at 21:00

  Korujen fiilistely on ihanaa! Usein poikaystävän kanssa katsastetaan kultasepänliikkeiden näyteikkunoita ja arvuutellaan, mistä koruista ja kelloista toinen tykkää :)

 • Reply
  Maarit
  3.5.2016 at 21:04

  Olen menossa syksyllä naimisiin, ja en todella osaa vielä sanoa millaisen vihkisormuksen haluan. Kihlasormus on isotimanttinen halo-sormus, ja sen kanssa sopisi kyllä eternity-sormus, mutta se on niiiiin tylsä ja nähty yhdistelmä! Olen miettinyt, että jos vaikka timanttien sijasta vihkissä olisi jotain värillisiä kiviä, niin olisi jotain erityistä. Haluan pitää molempia sormuksia, joten jollakin tapaa haluan niiden sopivan yhteen. Sovitin häämessuilla monia eri sormuksia, ja muutamia ideoita sainkin, mutta vielä pitää käydä sovittelemassa, että THE sormus löytyy. Kuitenkin kyseessä on paljon rahaa ja loppuelämän sormus, niin sen pitää olla just eikä melkein. :)

  Kiitos kivasta postauksesta, hääjutut kiinnostaa paljon, kun on itse samassa veneessä!

 • Reply
  taika
  3.5.2016 at 21:11

  Tän kesän morsian täällä myös. Sormusta en oo viel ees miettiny. En pidä ees kihlasormuksestani, se pyörähtää aina väärinpäin ja ärsyttää siksi. Sormuksen pitäs todellaki olla semmonen et sitä kärsii käyttää, et se ei pyöri sormes niin et timantit menee kämmenpuolelle. Haluisin järeemmän ja isomman sormuksen. Mikähän on halosormus?

 • Reply
  Linda
  3.5.2016 at 21:16

  Kiva ja hyödyllinen postaus! :) lisääkin olisi mukava kuulla hääjuttuja sinulta! Omat häät oli jo viime kesänä mutta ihana silti seurata muita ;)

 • Reply
  Pinja
  3.5.2016 at 21:17

  Naimisiinmeno tuskin on mulle ajankohtaista vielä vuosikausiin, mutta ai hitsi kun mä tykkään lukea näitä häihin liittyviä postauksia! :D

 • Reply
  Jossu
  3.5.2016 at 21:18

  Ihana postaus ja toivon mukaan olisi pian myös ajankohtainen ;) Oma haave olisi solitaire + tivisormus – en vain osaa päättää kumpi olisi kumpi :D ja valkokultaisina haluaisin omani, vaikka ne niitä huoltoa sitten kaipaavatkin

 • Reply
  Laura
  3.5.2016 at 21:22

  Keltakultainen sormus on itselleni ihan ehdoton, vaikka valkokultaiset niin trendikkäitä ja superkauniita ovatkin. Jotenkin vain se perinteinen keltakulta edustaa mulle ajatonta tyylikkyyttä! Kosintaa odotellessa.. <3
  Kiva oli lukea selkeä ja ytimekäs kuvaus sormusmatskuista. Oletko saanut nämä tiedot Kultajouselta vai mistä?

  • Reply
   monasdailystyle
   3.5.2016 at 21:55

   Tutkin ja selailin itse paljon netistä tietoa ja kyselin Kultajouselta myös :) Tosi kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta <3 :)

 • Reply
  Rosita
  3.5.2016 at 21:27

  Mukana ollaan! Itsekin pitäisi pikkuhiljaa katsella vihkisormusta :)

 • Reply
  Laura
  3.5.2016 at 21:33

  Aivan ihania sormuksia! Kylläpä olisi ihanaa voittaa lahjakortti kyseiseen liikkeeseen – aina liikkeen ohittaessani ihastelen näyteikkunoiden kauneuksia, mutta opiskelijan lompakolla ei paljoa koruja ostella.

 • Reply
  Maisa
  3.5.2016 at 21:34

  Kivoja vinkkejä. :) Itselläni on valittu jo kahdeksan vuotta sitten. :D Yhä mieluisa! Korujen rakastajana mukana arvonnassa kuitenkin.

  Onnea teille häiden suunnitteluun. Se on ihanaa aikaa. :)

 • Reply
  j
  3.5.2016 at 21:45

  Ihanan näköisiä sormuksia! Itselleni ei todellakaan ole ajankohtaista, mutta juuri muutama päivä sitten kävin katselemassa valmistujaislahjoja silmällä pitäen. Yllätyksenä ajauduin ihastelemaan itsekin toinen toistaan ihanempia sormuksia :)

 • Reply
  Rosa
  3.5.2016 at 21:47

  Ei ehkä ihan vielä ajankohtainen asia, mutta hyvää tietoa tulevaisuutta ajatellen! ;) mukana arvonnassa!

 • Reply
  Sanna
  3.5.2016 at 21:48

  Hyvä postaus! Toivotaan että itsellänikin tuo pian ajankohtainen :)

 • Reply
  Pia
  3.5.2016 at 21:50

  Täällä yksi tulevan kesän, tai pikemminkin syksyn morsian. Täydellistä sormusta ei ole vielä löytynyt ja nyt onkin harkinnassa sormuksen teettäminen. Kultajousen lahjakortti toisi tosin sormusbudjettiin hieman lisää varaa ;)

 • Reply
  Hanna
  3.5.2016 at 21:54

  Itseasiassa naimisiin meno on juurikin käsillä elokuussa! Ja sormukset olisi vielä hankkimatta….. ;)

 • Reply
  eva
  3.5.2016 at 22:00

  Mukana arvonnassa! Kiva postaus. :)

 • Reply
  TTM
  3.5.2016 at 22:05

  Mukana ollaan.

 • Reply
  Jo
  3.5.2016 at 22:06

  Kihlausta saanen odottaa vielä hetkisen, mutta 15.5. olisi juurikin mun syntymäpäivä ja lahjakortilla voisin lahjoa itseäni synttäreiden kunniaksi :)

 • Reply
  Heidi
  3.5.2016 at 22:20

  Maaliskuussa tuli ostettua kihlat ja ensi vuonna kihlasormus saa vierelleen kaverin.

 • Reply
  Kata
  3.5.2016 at 22:20

  Tämä tulis kyllä tarpeeseen! :)

 • Reply
  johanna
  3.5.2016 at 22:22

  No kyllä kelpaisi oikee kunnon timanttikoru ! ihan vaan välillä itselle hemmotteluun tai äiteelle lahjaks ;)
  mukana arvonnassa!

 • Reply
  Sonja R
  3.5.2016 at 22:31

  Hyvällä tavalla mielenkiintoinen ja erilainen postaus :) Lisää näitä!!

 • Reply
  juuliv
  3.5.2016 at 22:32

  Timantit ja häähömpät kelpaa aina, vaikka ei itsellä vielä ajankohtaista olekaan.

 • Reply
  Ems
  3.5.2016 at 22:40

  Kylläpä osuikin sopivaan kohtaan tämä postaus. Itsellä myös vihkisormuksen hankinta piakkoin edessä, mutta toistaiseksi ei hajuakaan minkälaisen sormuksen haluan. Nyt ainakin olen paljon viisaampi sen suhteen, minkälaisia eri vaihtoehtoja on. Ei kai se auta kun lähteä kaupoille katselemaan :)

 • Reply
  Siiri
  3.5.2016 at 22:49

  Mielessä onkin jo haave, johon lahjakortin käyttäisin. <3

 • Reply
  Jasmin
  3.5.2016 at 22:50

  Kiitos vinkeistä, oon sellanen ihminen, joka ostaa vaatteita ja koruja liian helpolla miettien että voi kun tää on hieno, mutta sitten en mieti yhtään sopiiko ne muiden omistamieni korujen/vaatteiden kanssa, sitten joskus vihkisormuksen kanssa täytyy oikeasti miettiä minkälaisen ostaa! :)

 • Reply
  T
  3.5.2016 at 23:00

  Ehdottomasti mukana arvonnassa:) Vaikka aihe ei ole nyt vielä ajankohtainen niin toivon, että se jossain lähitulevaisuudessa olisi:) koruista kuitenkin olen tosi innoissani!

 • Reply
  Laura
  3.5.2016 at 23:04

  Tää oli mielenkiintoinen postaus, vaikkakaan vihki- tai edes kihlasormuksen hankinta ei tällä hetkellä ole ajankohtainen. :)

 • Reply
  Maiju
  3.5.2016 at 23:14

  Me mentiin juuri 9 vuoden seukkailun jälkeen kihloihin, ja vaikkei hääpäivää ole päätetty, niin onhan noita sormuksia tullut katsottua.. Kihla on tavallinen rivitimanttikihla, jonka viereen sopii melkein mikä vaan. Yllättävän paljon ajateltavaa ja mietittävää sormuksen ostossa on, se huomattiin jo kihlaa ostaessa. :D

 • Reply
  Aurora
  3.5.2016 at 23:16

  Ensimmäisen kerran ever osallistun. Valkokultaiseen vihkisormukseeni en ole mahtunut sitten ensimmäisen raskauden, ja olisikin mukava saada uutta tilalle. Mies on kyllä pysynyt rinnalla ja samana kaikki nämä vuodet!

 • Reply
  Sallis
  3.5.2016 at 23:17

  Häät -18 vuonna tulossa. Lahjakortin käyttäisin varmasti jo häitä ajatellen johonkin tärkeään.

 • Reply
  Sonja
  3.5.2016 at 23:23

  Ihana arvonta! Itselleni kriteerinä oli materiaali, eli valkokultaa piti olla ehdottomasti. En myöskään tykkää kovin massiivisista koruista, joten omat sormukset ovat siroja. Kohta juhlitaan hääpäivää ja sormukset ovat edelleen mieluisia. Tekisi mieli lahjoa itseäni timanttikorviksilla niiden kavereiksi :)

 • Reply
  Roosa
  3.5.2016 at 23:42

  Mukana :)

 • Reply
  Nora
  3.5.2016 at 23:44

  Ei itselle vielä ajankohtaista, mutta tiedän että valkokultaisen sormuksen hankkisin :) Hyviä vinkkejä sormuksen valintaan. Mielestäni myös hyvä miettiä minkä tyylinen olet itse ja minkä tyylinen sormus sopii juuri sinulle ja joka kuvastaa sinua ja puolisoa.

 • Reply
  sara
  4.5.2016 at 00:08

  Haluaisin kihlasormuksen, jossa on paljon timantteja ja myös vihkisormuksen haluaisin säihkyvän. :D Ehottomasti valkokultaisena.. Mutta opiskelijoita ollaan, joten eipä kyllä todella montaa tonnia olla kuluttamassa sormuksiin :D Ja vaikka oisin töissä, niin ei kyllä pystyis kuukausien palkkoja kuluttaan ;D Jotenki tuntuu, että laittais ite mielummin sitä rahaa muualle. :) Vaikka toki aion ostaa sormukset joista pitäisin. :) Hintaerot on valtavia!! Tuntuu et sormukset näyttää samalta ja toine voi maksaa 500 ja toinen 5000 e :D Ois mielenkiintoista lukea kaikista eroista niiden välillä..:D

  • Reply
   monasdailystyle
   4.5.2016 at 08:04

   Hei koitan selventää seuraavassa postauksessa vielä eroja miksi toiset maksaa enemmän kuin toiset! :) Kiitos tästä vinkistä :)
   Ja kyllä 500€:lla saa todella kauniin sormuksen <3 <3 :)

 • Reply
  Janita
  4.5.2016 at 00:32

  Omat lakkiaiset tulossa kesäkuun alussa ja vaikken naimisiin vielä olekkaan menossa, niin olisihan se hienoa saada tuo lahjakortti ja ostaa itselle upeat korut lakkiaisiin :)

 • Reply
  Jonnaajon
  4.5.2016 at 01:38

  Mahtava arvonta! :) EI tosiaan itselle ajankohtainen aihe tuo vihkisormus, mutta kiva tuo materiaaliopastus. Tampereen Koskikeskuksen Kultajousessa sai loistavaa palvelua, kun olin ystäväni seurana ostamassa lahjaa hänen poikaystävälleen :) Itsekin voisin helposti lahjakortin johonkin kivaan käyttää, kun muuten meneekin tällä hetkellä kaikki rahat ruokaan :D

 • Reply
  piippo
  4.5.2016 at 04:13

  Eipä ole täälläkään kihlat tai naimisiinmeno suunnitteilla, mutta kyllä mä saisin tuolla lahjakortilla täydennystä mun rakkaaseen kalevala-koru kokoelmaani ;)

 • Reply
  jake
  4.5.2016 at 06:45

  Tänä vuonna kosin. Tulisi tarpeeseen kyllä.

 • Reply
  Saia
  4.5.2016 at 07:30

  Heh, eilen just käytiin ekaa kertaa kultasepällä suunnittelemassa kihla-ja vihkisormuksia, minä halusin molemmat sormukset, vaikka hoidetaankin koko homma kerralla.. :) On se kyllä hankalaa miettiä, että minkälaisesta sitten tykkäisi koko loppu elämänsä.. Jos ei olisi kyse niin pitkäaikaisesta hankinnasta, niin saattaisin revitellä enemmän, mutta nyt mennään aika hillityllä linjalla.

 • Reply
  Linem
  4.5.2016 at 07:47

  Heippa! 2kk omiin häihin ja sormus löytyi love me messuilta. Valkokultaa mullakin :)

 • Reply
  Noora
  4.5.2016 at 08:02

  Mukana kisassa :)

 • Reply
  Laura
  4.5.2016 at 08:13

  Halusin vihkisormukseeni yhden ison timantin muuten yksinkertaiseen valkokultaiseen sormukseen, jotta se sopii täydellisesti kihlasormuksen kanssa yhteen. ;)

 • Reply
  Ida
  4.5.2016 at 08:28

  mukana arvonnassa! :)

 • Reply
  katska
  4.5.2016 at 08:39

  Hep! :)

 • Reply
  Minksu
  4.5.2016 at 09:39

  tähän jos johonkin arvontaan on osallistuttava! Kosintaa oon odotellu jo jonkun aikaa.. <3

 • Reply
  jenni
  4.5.2016 at 09:56

  Mukana!

 • Reply
  Heini
  4.5.2016 at 10:15

  Kihlasormus tuli juuri pitkien pähkäilyjen jälkeen valittua, mutta vihkisormus on vielä ostamatta. Lahjakortti tulisi kyllä käyttöön! :)

 • Reply
  saya
  4.5.2016 at 10:49

  Itselle ei naimisiin meno ole vielä ajankohtaista. Haaveilen kuitenkin sirosta hopeaisesta tai valkokultaisesta sormuksesta yhdellä timantilla :)

 • Reply
  Annika
  4.5.2016 at 10:51

  Olipa hyviä vinkkejä :) Mukana arvonnassa!

 • Reply
  Ansku
  4.5.2016 at 12:20

  Ihana postaus!<3 Ja ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Isa
  4.5.2016 at 12:32

  Itselleni tärkeitä ovat sormuksen näyttävyys, käytännöllisyys,sirous, yhteensopivuus kihlasormuksen kanssa sekä kohtuullinen hinta. Vihkisormukseksi päätyi valkokultainen siro sormus, jossa on 16 timanttia. Olen tosi tyytyväinen valintaani! :)

 • Reply
  Pauliina.K
  4.5.2016 at 13:40

  Ihana arvonta ^_^

 • Reply
  Toffeetiikeri
  4.5.2016 at 15:09

  Tulevaisuudessa häät voivat olla ajankohtaiset. Tulevan sormuksen haluaisin sopivan yhteen nykyisen kihlasormukseni kanssa ja haluaisin hyödyntää sormuksen suunnittelussa edesmenneen mummini sormuksia jollain persoonallisella tavalla. :)

 • Reply
  Maisa
  4.5.2016 at 15:47

  Mukana arvonnassa.
  Ihanaa kesän odotusta!

 • Reply
  Mallu
  4.5.2016 at 16:08

  Kokemukseni Kultajousesta on huono. Mieheni valmistui juuri ja lahjaksi halusin perheen kanssa ostaa upean sormuksen. Menimme Skanssin liikkeeseen katselemaan sormuksia ja kyselemään, koska ei kukaan halua satsata kolmea sataa euroa sormukseen joka on esimerkiksi vääränlainen. Mies tekee käsin töitä ja tärkeää oli, että materiaali on kestävää. Myyjä oli todella tyly ja ilkeä, ei kiinnostanut auttaa eikä esitellä sormuksia. Sormuksen koon mittaus sai myyjän selvästikin kiehumaan. Menimme seinän takana olevaan Timanttiset liikkeeseen, missä palvelu oli asiallista. Harmi Kultajouselle, kauniita tuotteita mutta jos myyjällä ei ole kiinnostusta..

 • Reply
  Eva
  4.5.2016 at 16:16

  Arvonnassa mukana, vaikka sormukset löytyvätkin jo sormesta. Itselleni laatu oli tärkein kriteeri, nämä sormukset tulevat olemaan päivittäisessä käytössä seuraavat 60 vuotta ja haluan niiden edelleen olevan kauniit mummoikäisenä. Kotimaisuus oli myös tärkeä aspekti. Päädyimme platinaan, sillä se on sitkeämpää kuin kulta ja pidän platinan omasta väristä. Valkokulta valikoitui pois rodinoimiskierteen takia. En ole pikkukivien ystävä, joten kihla on sileä ja vihkissä on yksi hyväspeksinen kivi. Rivisormuksissa minua epäilyttää, mitenkä helposti likaa tarttuu pikkukivien istutuksiin ja niiden taakse. Likaiset kivet eivät sädehdi, ja mitä iloa timanteista, jotka eivät säihky? Toki sormuksiaan kannattaa puhdistaa kotona ja välillä viedä ammattilaiselle kunnon puhdistukseen, mutta tiedän että itse harvoin viitsin. :)

 • Reply
  Salla F
  4.5.2016 at 16:24

  Hei! Samoilta kuulostavat nuo kriteerit, joita itsellä oli vuosi sitten. Asiakaspalvelu myös äärimmäisen tärkeää, onhan kyseessä hääparille yksi tärkeimmistä päivistä, vaikka myyjälle onkin vain yksi päivä muiden joukossa :) Osallistun arvontaan :)

 • Reply
  M-Rouva
  4.5.2016 at 16:40

  Nyt täytyy heti googlettaa millainen on halo sormus. :D täytän pian 30 joten lahjakortilla saisi jotain kivaa itselle lahjaksi.

 • Reply
  susanna t
  4.5.2016 at 17:15

  Vanhaa vihkisormusta olisi kiva päivittää joten mukana arvonnassa :) !

 • Reply
  Venla
  4.5.2016 at 17:43

  Mukana :)

 • Reply
  Sanna
  4.5.2016 at 17:57

  Kihlasormus ostettu joulukuussa Kultajousesta ja vihkisormuskin valittu samaisesta paikasta:)))

 • Reply
  Aino
  4.5.2016 at 19:03

  Osallistun arvontaan :)

 • Reply
  MaijaT
  4.5.2016 at 19:13

  Mukana arvonnassa. Minua ei ole vielä kosittu, mutta olen jo vinkannut poikaystävälle minkälainen sormus olisi mieluisa :D Valkokultaa, pieniä timantteja ja keskellä yksi isompi. Ei kuitenkaan mitään liian isoa timanttia, jotta sormusta uskaltaa käyttää matkoilla yms.

 • Reply
  svii
  4.5.2016 at 19:18

  Hyviä vinkkejä! Meilläkin kohta vihkisormuksen osto edessä :)

 • Reply
  Suvi
  4.5.2016 at 19:26

  Mukana arvonnassa. Tää olisi ihan huippu voittaa kun itsekin menossa kesällä naimisiin.

 • Reply
  Tuuli
  4.5.2016 at 20:10

  Häät tulossa 2018! Helpottaisi opiskelijabudjettia huomattavasti tämä. :)

 • Reply
  Satu Saarelma
  4.5.2016 at 20:33

  Kyllähän pieni avustus kelpaisi <3

 • Reply
  r
  4.5.2016 at 20:46

  Korut on mitä parhaita muistoja !

 • Reply
  marjut
  4.5.2016 at 21:37

  Olipa kattava paketti! Oon ihan ummikko näissä sormuskuvioissa ja tulevaisuutta ajatellen tää tuli hyvään paikkaan ihan kihlojakin ajatellen:)

 • Reply
  sikkuralla
  4.5.2016 at 21:45

  Kiva infopläjäys. Vielä ei ole ajankohtaista, mutta varmasti olisi ollut ihan hyviä vinkkejä jo kihlasormusta etsiessä.

 • Reply
  Noora
  4.5.2016 at 22:16

  Mukana arvonnassa! :)

 • Reply
  Mira
  4.5.2016 at 22:20

  Ah, korut on ihania! Jospa joskus itsekin saisin sormuksen koristamaan kättä…

 • Reply
  Petra
  4.5.2016 at 23:00

  Kyllähän pieni avustus sormuksen hankintaan kelpaisi, häitämme juhlitaan Toukokuussa 2017! <3
  Mies oli valinnut mulle aivan mielettömän ihanan sormuksen, sopivan siro, mutta silti samalla koristeellinen yhdellä kivellä. Vihkisormuksia kävimme katsomassa häämessuilla, jossa sitten löytyi tälle täydellinen pari -ja samalta valmistajalta. Miehelle ostettiin kultainen isompi kihlasormus, oman kaupungin Kalevala Sormus :)

 • Reply
  Maria
  4.5.2016 at 23:01

  Osallistun arvontaan!
  Häät ovat vuoden päästä ja sormus täytyy ehdottomasti hankkia <3

 • Reply
  razrealta
  4.5.2016 at 23:23

  Mulle tulee satiinipinnotettu (himmeä) platina ilman kiviä. Ei tarvi unohtaa minnekään tai muistaa pois ottaa, sopii kaikkeen. Kaunis. Timantit pysyy paremmin tallessa korvissa.
  Tosin kun näin pelkästään kokonaisesta timantista hiotun sormuksen kuvan, tuli ikävä lapsuuden sarjakuvaa, jossa morsiamella oli kaltanen (eipähän kivien irtoomisen takia tarvi huollattaa :D ) ja jota _himoitsin.
  … – ;)

 • Reply
  L
  5.5.2016 at 00:09

  Itselläni sormusta koskien ainut kriteeri on, etten halua sen olevan keltakultaa. En jostain syystä tykkää sen väristä?! :D

  Eksyin blogiisi Krakova-aiheen kautta, sillä siellä tuli vietettyä itsekin 1,5vuotta ilmeisestikin poikaystäväsi nykyisten kollegojen seurana samalla toimistolla. :) Camelotia, Charlottea ja kaikkia miljoonia huippuravintoloita on niin ikävä!

  • Reply
   monasdailystyle
   5.5.2016 at 07:28

   Oi miten hauska kuulla, että olet Krakovajuttujen kautta eksynyt tänne <3 Ja kyllä on pienet piirit :D Täällä on kyllä niin huikea porukka ja ihanaa miten myös mut on otettu mukaan porukkaan vaikken siellä toimistolla pyörikkään.
   Parasta mun mielestä on kuulla aina muiden tarinoita siitä miten kaikki on päätynyt tänne:) Uskon, että itsellekin tulee iso ikävä Krakovaa, kun joskus tulee aika siirtyä muualle. Onneksi vasta tultiin;)

 • Reply
  Mai
  5.5.2016 at 00:10

  Kiitos vinkeistä! Josko itsellekin olisi pian ajankohtainen… ;)

 • Reply
  Xeveliina
  5.5.2016 at 06:53

  Omat häät on jo juhlittu, mutta onhan niille koruille silti aina käyttöä! :)

 • Reply
  Tjja
  5.5.2016 at 08:28

  Eikä ! Ihana arvonta:) Viime elokuussa juhlittiin meidän häuitä, mutta toinen timanttiunelma kyllä kelpaisi oikeaan käteen

 • Reply
  Tia
  5.5.2016 at 08:29

  Olisipa ihana voittaa lahjakortti, piristäisi ihanasta arkea <3

 • Reply
  Venla
  5.5.2016 at 08:46

  Ihana postaus!

  • Reply
   monasdailystyle
   5.5.2016 at 09:18

   Kiva kuulla Venla <3 :)

 • Reply
  Roosa
  5.5.2016 at 09:06

  Tämä tulisi todellakin tarpeeseen!
  Löysin postauksesi nimenomaan teemaan liittyvällä haulla – samat pohdinnat ja hankinnat edessä, koen että tästä jutusta on apua kaupoille rientäessä!
  Onnellista juhlapäivän odotusta Teille!

 • Reply
  Timotei
  5.5.2016 at 09:21

  Oma Kohinoor odottaa jo syksyä mutta hyvä ja asiantunteva postaus :)

 • Reply
  Minna
  5.5.2016 at 09:38

  Kihla- ja vihkisormuksena pitäisin vanhanaikaisista leveistä, mutta pelkistetyistä keltakultasormuksista eniten :)

 • Reply
  Heini
  5.5.2016 at 09:42

  Minulla ei ole sormusasia ajankohtainen, kun puuttuu vielä se mieskin, mutta sitten kun senbaika on niin haluan ajattoman ja tyylikkään sormuksen :)

 • Reply
  Suvi
  5.5.2016 at 11:14

  Hyviä vinkkejä :) oma sormus on tosin jo valittu

 • Reply
  Heidi
  5.5.2016 at 11:20

  Ihana postaus :-) Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Reply
  Sini
  5.5.2016 at 11:26

  Osallistun arvontaan! Mua kosittiin viime kuussa ja nyt suunnitellaan ensi vuodelle häitä, joten sormus asiat ovat erittäin ajankohtaisia:)

 • Reply
  Josefin
  5.5.2016 at 13:02

  Näihin aikoihin kaksi vuotta sitten olimme lomalla Ranskassa. Häät oli tulossa heinäkuussa, ja sormus vielä puuttui. Kävimme ihan huvin vuoksi paikallisessa kultasepänliikkeessä katsomassa, ja sieltähän se sormus löytyi. Nyt kun katson sitä, se muistuttaa sekä ihanasta hääpäivästä että ihanasta ja rentouttavasta lomasta. Ja sormus sopii mielestäni täydellisesti yhteen kihlasormukseni kanssa (joka muuten ostettiin kultajousesta :-) )

 • Reply
  Sallamari
  5.5.2016 at 14:03

  Tsemppiä häävalmisteluihin! Täällä sama homma menossa :)

 • Reply
  Elisa
  5.5.2016 at 15:59

  Mukana!

 • Reply
  Sape
  5.5.2016 at 16:49

  Mielenkiintoinen postaus :) arvontaan mukaan!

 • Reply
  Marjukka
  5.5.2016 at 18:21

  Valkokultaa ja laadukkaita timantteja <3

 • Reply
  Jylia
  5.5.2016 at 22:10

  Olipas kiva juttu! Itselle vihkisormukse hankinta ei ihan vielä ole ajankohtausta kun häihin on aikaa vajaa 3v mutta hyvähän se etukäteen on tutustua^^

 • Reply
  Viivi
  5.5.2016 at 22:14

  Ihanaa lukea näitä! <3

 • Reply
  Jenni
  5.5.2016 at 22:35

  Mukana ihanassa arvonnassa <3

 • Reply
  Salla
  6.5.2016 at 01:24

  Tyylikkäiltä näyttävät, tee sitten postaus siitä, millaisen valitsit! :)

  Minäkin ostin itseasiassa itselleni lahjaksi timanttisormuksen onnitellakseni itseäni opiskelupaikasta :) En ole tatuointi-ihmisiä, mutta halusin jotain pysyvää niin timanttisormus on ainakin kestävä ja muistuttaa opiskelupaikasta joka päivä!

  Ihanaa päivää!

 • Reply
  Mira
  6.5.2016 at 05:20

  Mukana

 • Reply
  Teija
  6.5.2016 at 07:52

  Täydellinen kihlasormukseni on Kultajousesta ja toivon, että saisin sille myös vihkiparin sieltä :)

 • Reply
  Anu
  6.5.2016 at 09:35

  Kauniita sormuksia ja hyviä vinkkejä.

 • Reply
  Tipi
  6.5.2016 at 09:52

  Olemme säästäneet jo hieman kesälle 2017 hankittavaan vihkisormukseen joka on juuriki Kultajousesta valmiiksi katsottuna. Olisi upeaa saada vielä budjettiin lisää jotta pääsisimme sen pian noutamaan.Mukana arvonnassa ehdottomasti!

 • Reply
  Meri
  6.5.2016 at 10:03

  Vihkisormuksen budjettiin lisäisin mielelläni satasen. Eli arvonnassa mukana.

 • Reply
  Jaana
  6.5.2016 at 10:04

  Mitä yksinkertaisempi, sen parempi.

 • Reply
  Susanna
  6.5.2016 at 10:07

  Mukaan arvontaan!

 • Reply
  marika.t
  6.5.2016 at 10:09

  Rakastan koruja ja niitä ei ole koskaan liikaa ;) Uuden kellon voisi lahjakortilla hankkia, jos onni suosisi.

 • Reply
  Puhteeri
  6.5.2016 at 10:20

  20 v. hääpäivä on juhannuksena ja silloin saan uuden sormuksen
  Jännittää :-)

 • Reply
  Salla
  6.5.2016 at 10:26

  Kiitos hyvästä postauksesta! Meillä on häät todennäköisesti ensi kesänä. Työskentelin muutama vuosi sitten kultaliikkeessä ja huomasin siellä päivittäin sormuksia hypisteltäessä, että the sormuksen valinta ei todellakaan ole helppoa! Kuitenkin nyt olen onneksi jo aika varma siitä millainen omaa nimetöntäni tulee aikoinaan koristamaan. :)

  Yhden vinkin jos voin antaa, niin varatkaa aikaa sormuksen etsintään! Älkää jättäkö sitä viimeisille viikolle ihan jo senkin takia, että muutoksia on vaikea ehtiä tekemään.

  Mukavaa häiden valmisteluaikaa!

 • Reply
  Stella
  6.5.2016 at 10:28

  Mukana :) Rakastan koruja!!!

 • Reply
  Miiu
  6.5.2016 at 10:34

  Minulla oli yksi sormus jo valmiiksi valittuna, olisi varmaan päätynyt johonkin toiseen sormeen jos en olisi kihlautunut. Nyt se yksi tärkeä sormus toimittaa myös vihkisormuksen tehtävää. Toivon silti arvonnan osuvan kohdalleni, sillä minulle erittäin tärkeä ystävä olisi kesähäihin sormusta vailla, ja kultajousen omasta valikoimasta löytyisi hänellekin Se Oikea :)

 • Reply
  Johanna
  6.5.2016 at 10:35

  Kihlasormukseni on kultajousesta ostettu ja tulemme varmasti valitsemaan kyseisen kaupan myös vihkisormuksen ostopaikaksi. Pidän erityisesti heidän kattavasta valikoimastaan ja asiantuntevuudesta, sekä hyvästä asiakaspalvelusta. Lahjakortille tulisi käyttöä, jotta saisin hommattua kihlatullenikin sormuksen. Olen vielä opiskelija, joten budjetti ei antanut periksi ostaa sormusta ja haluaisin yllättää tulevan aviopuolisoni sormuksella.

 • Reply
  Susanna
  6.5.2016 at 10:36

  Hyviä vinkkejä :) Samainen projekti on itsellä lähiaikoina edessä, joten vinkit tuli tarpeeseen.

 • Reply
  Hanna
  6.5.2016 at 10:39

  Mukana arvonnassa :) Ostaisin itselleni 50v lahjan.

 • Reply
  Nina
  6.5.2016 at 10:47

  Mahtava tietopaketti ! Kiitos !

 • Reply
  Jenni
  6.5.2016 at 10:51

  Hyviä vinkkejä ja näkökulmia sormuksen valintaan. Olen ollut kihloissa mieheni kanssa nyt 5 vuotta, kihlasormukseni on aika mahtipontinen, joten sen kaveriksi ei varmaan toista sormusta saa, mutta vanha saa väistyä uuden tieltä toivottavasti lähivuosina.

 • Reply
  Sanna Varjonen
  6.5.2016 at 10:59

  Hyvä tietopaketti :) En ollutkaan muistanut tuota valkokullan huoltoa, ennen kuin sen taas luoin.. miten se aina unohtuukin arjen tohinoissa. Arvonnassa mukana <3

 • Reply
  Elina
  6.5.2016 at 11:05

  Löysin oman unelmien sormukseni jo n.10v sitten, oli rakkautta ensi silmäyksellä (joskin hieman muokattuna). Nyt vihdoin saan sen ensi kesänä omakseni. Sormus on ihanan massiivinen ja erilainen yleisimpiin malleihin verrattuna. Ja omaan tyyliini sopivasti kivet ovat riittävän pienet ettei takerru joka paikkaan.

 • Reply
  Tero
  6.5.2016 at 11:05

  Eipä olla vielä naimisissa, ja kihlasormuksetkin on siirretty epäkäytännöllisinä sormesta lipaston laatikkoon… :)
  Mutta tuolle palkintona olevalle lahjakortille olisi kyllä käyttöä meilläkin :)

 • Reply
  anne-mari
  6.5.2016 at 11:06

  Ei oo ajankohtainen juttu mulle tuo vihkisormus mutta tykkään timanttisormuksista jotka on valmistettu kullasta

 • Reply
  HannaJ
  6.5.2016 at 11:08

  Hyvät kriteerit. Itsellä pääasiassa mielessä oli juurikin käytännöllisyys (ettei tartu mihinkään kiinni yms.) ja se että sopii yhteen kihlasormuksen kanssa. Oma vihkisormukseni on uniikki leveähkö valkokultainen sormus, jonka ulkopinnalla on kuvakaiverrus. Alkuperäisen kuvan on piirtänyt aviomieheni ja sormukseen sen kaiversi Kultaseppä.

 • Reply
  Johanna
  6.5.2016 at 11:10

  Eipähän ole toi vihkisormus vielä ajankohtainen (Joten tämä vastaus on pelkkä arvontaan osallistuminen).

 • Reply
  Heidi
  6.5.2016 at 11:10

  Mukana arvonnassa. Onhan tuota tullut sormuskuvastoja selailtua tässä lähiaikoina. :)

 • Reply
  Tiia
  6.5.2016 at 11:30

  Juuri sopivasti ajankohtainen aihe! Meillä homma meni niin, että sovittiin budjetti kuntoon mutta kriteereinä pidin sormuksessa näyttävyyttä, laatua mutten niinkään käytännöllisyyttä. Miehen sormus valittiin yksinkertaiseksi ja käytännölliseksi työn takia, mutta ei jäänyt huomaamattomaksi ruusukultaisen värinsä takia. Tyytyväinen täytyy olla kummankin ja sormuksen pitää olla itselleen sopiva. Emme halunneet sormuksen sisälle kaivertaa muuta kuin etunimemme. Oma sormukseni omaa suuren morganiittikiven ja pieniä timanttikiviä ympärillä, en voisi olla onnellisempi. Mukana ollaan arvonnassa!

 • Reply
  Marja
  6.5.2016 at 11:33

  Ensimmäinen vihkisormukseni on nyt Ämmässuon kaatopaikalla (meni roskien joukossa), joten olisi kiva saada uusi 22:nen hääpäivän kunniaksi.

  • Reply
   monasdailystyle
   6.5.2016 at 11:38

   Ou nouuuu!! :D Aika kökkö tuuri käynyt.

 • Reply
  MarjoR
  6.5.2016 at 11:36

  Vielä ei olla naimisiin menossa, mutta olen mieheltäni saanut jo kaksi sormusta lahjaksi.
  Molemmat on ostettu myöskin Kultajousesta. Toisessa on valkokultaa, filigraania ja pieniä timantteja. Tykkään hirmuisesti valkokullasta ja sormuksen kiemurat ovat jotenkin todella kauniita ja kiehtovia.
  Tykkään myös, kun sormus on hieman normaalia paksumpi ja näyttävämpi.
  Olen sanonut miehellä, että tuo sormus voi olla sitten kihlasormus, kun hän kysymyksen esittää :)
  Toinen on hopeinen ja siinä on paljon pieniä zirkoneita. Muodoltaan se on myös hieman paksumpi ja erikoisempi.

  Tiedän, että haluan vihkisormuksen olevan myös valkokultainen ja joko todella koristeelinen tai sitten yksi iso mahtava timantti. Saas nähdä ;)

 • Reply
  Laura
  6.5.2016 at 11:36

  Meillä häät kesällä 2017 ja sormus on etsinnässä :) tällä hetkellä vahvin ehdokas löytyy nimenomaan kultajousen story of love-kokoelmasta!

 • Reply
  Laura
  6.5.2016 at 11:38

  Ei ole vihkisormus ihan vielä ajankohtainen, kihlasormuksissa vasta mennään. Oman kihlasormukseni olen jo saanut, tungsten kivestä tehdyn. Mieheltä puuttuu kihlasormus vielä. Olen silti haaveillut valkokultaisesta timanttisormuksesta, ei sellaista ihan perusmallia. Ehkä joskus saan sitten sellaisen =)

 • Reply
  Taija Martikainen
  6.5.2016 at 11:53

  Mukana! Menimme jo viime vuonna mieheni kanssa naimisiin, mutten ole päässyt pitämään sormuksiani pitkään aikaan, sillä raskauduin nopeasti. Nyt minulla onkin ollut käytössä vanha hopeasormus nimettömässä, mutta olisi aivan ihanaa, että kun pikkuinen syntyy juuri hieman ennen ensimmäistä hääpäivää, saada jatkoa kihla ja vihkisormukselle esikoisemme takia

 • Reply
  Salla
  6.5.2016 at 12:06

  Vihkisormus on pian ajankohtainen meillä kun häät on suunitelmissa ja ois ihana jos löytyis mieleinen sormus kultajousesta☺

 • Reply
  SPI7
  6.5.2016 at 12:07

  En tiedä tuleeko sormuksen hankkiminen kohdallani koskaan ajankohtaiseksi, mutta sen tiedän että makuni on yksinkertainen ja linjakas. Valkokulta kiinnostaa.

 • Reply
  Minna
  6.5.2016 at 14:01

  Kihlasormuksen yhteen sopivuutta en tullut ajatelleeksi kun kihlat hankittiin. Halusin hieman erilaisen ja valitsin valkokultaisen mustilla timanteilla. Yksinään se on aivan ihana, mutta vihkisormukseksi oli otettava tylsä sileä sillä haluamani kirkkaat timantit eivät siihen sopineet. Nyt minulla olisikin haaveissa valkokultainen sormus näyttävällä kirkkaalla timantilla (tai useammalla). Ehkäpä pääsen toteuttamaan haaveeni sillä olen laihtunut reilusti ja nykyiset sormukseni ovat aivan liian isot. Eli joko pienennytän ne tai toteutan haaveeni. Sadan euron lahjakortti auttaisi kummasti! :-)

 • Reply
  Aino Kujanpää
  6.5.2016 at 17:45

  Osuva arvonta. Lahjakortin käyttäisin vihkisormuksen hankintaan :)

 • Reply
  SMarianne
  6.5.2016 at 19:10

  Mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Elise H.
  6.5.2016 at 19:47

  Mukana arvonnassa! Itselleni oli tärkeää, että vihkisormus sopii yhteen kihlasormuksen kanssa, joten valitsin sellaiset, jotka on tarkoitettu keskenään pariksi. Keltakultaa ovat :)

 • Reply
  Noora / Villakoiria ja kissankarvaa
  6.5.2016 at 19:49

  Mukana arvonnassa! Sormukset on <3

 • Reply
  Riitta
  6.5.2016 at 21:07

  Kiva arvonta :)

 • Reply
  Kirsi hautala
  6.5.2016 at 21:18

  lahjakortilla olisi käyttöä

 • Reply
  Anis
  6.5.2016 at 21:32

  Hyviä vinkkejä! Ihanampia koruja kuin kihla- ja vihkisormus saa hakea <3

 • Reply
  Helena Savikko
  6.5.2016 at 21:46

  Rakastan keltakultaisia timanttisormuksia!
  Minusta vain ne ovat aitoja, perinteisiä vihkisormuksia, valkokullasta en välitä,
  ne näyttävät hopealta, mut se on vain mun mielipide.
  Itse olen mennyt naimisiin ja kihloihin Kalevala Korun kultaisilla sormuksilla ja
  ne ovat todella kauniit.

  Vinkkisi olivat tosi kivoja ja hyviä, hieno kirjoitus!

 • Reply
  Laura
  6.5.2016 at 21:57

  Lahjakorttiarvonnassa mukana! Tämä harakka kaipaa uusia korvakoruja :D

 • Reply
  Marjut
  6.5.2016 at 21:58

  Minulle tärkeää on hinta, ei saa olla liian arvokas sormus. Pidän melko yksinkertaisista ja siroista malleista. Tuo titaani on uusi juttu minulle, mutta mielenkiintoinen materiaali!

 • Reply
  Hanna-Mari Auvinen
  6.5.2016 at 22:13

  Valitsin sormukseni sen perusteella, että se oli näyttävä mutta persoonallinen. Ei mikään tavallinen rivisormus vaan vähän mielikuvituksellisempi. Mallinimi on “Kastikka” ja siinä on kolme timanttia rykelmässä. Todella kaunis malli! Hyvin on kestänyt jo toistakymmentä vuotta. :)

 • Reply
  Saana
  6.5.2016 at 22:30

  Mukana arvonnassa :) hieno juttu!

 • Reply
  Emilia*S
  6.5.2016 at 22:42

  Itse olen alkanut juuri pohtimaan vihkisormuksen mallia, vaikka aluksi meinasin tyytyä vain kihlasormukseen. Vaihtoehtoja riittää kyllä pilvin pimein, jota mieheni naureskeleekin – miten helpolla pääsisikään jos käytössä olisivat vain yksinkertaiset sileät kulta tai hopea sormukset :)

 • Reply
  Päivi Hörkkö
  6.5.2016 at 23:02

  Kultajousesta olen koruja ostanut :) Mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Iitu
  6.5.2016 at 23:36

  Meillä on mieheni kanssa kertynyt yhteistä taivalta 10 vuotta, jonka kunniaksi tulisi uusi sormus :)

 • Reply
  Eeva Wetterstrand-Pihola
  6.5.2016 at 23:43

  Saadessani isotätini kauniin keltakultaisen sormuksen, tiesin sen olevan vihkisormukseni. Itseasiassa kihlasormus tuotti muutaman harmaan hiuksen. Sen kun oli sovittava vihkisormuksen tyyliin. Myyjän avustuksella löytyi sopiva ja sormukset ovat olleet nyt 22 vuotta käytössä ja olen ollut niihin tyytyväinen.

 • Reply
  Johanna
  6.5.2016 at 23:58

  Niin mukana arvonnassa!!!! :)

 • Reply
  Sonja
  7.5.2016 at 00:07

  Koruhankinnat ovat aina ihana asia. Mukana arvonnassa. :)

 • Reply
  Maria
  7.5.2016 at 00:18

  Sormus ei ole vielä ajankohtainen asia, mutta muut korut kyllä kiinnostaa :)

 • Reply
  Sannamarianna
  7.5.2016 at 00:30

  Vielä en ole päässyt valitsemaan vihkisormusta, mutta kihlat kylläkin. Sekin oli aika vaikeaa, koska en halunnut perinteistä kultaista rinkulaa. =)

 • Reply
  Sari Margit Granström
  7.5.2016 at 05:57

  arvonnassa mukana! täytän pian 50v,olisi mahtava voittaa tuo lahjakortti,vihkisormus on jo :)
  sari.granstrom@luukku.com

 • Reply
  O-ho!
  7.5.2016 at 06:34

  <3

 • Reply
  Emmi
  7.5.2016 at 07:34

  Itse teetin vihkisormukseni. Sormus on valkokultaa – joka ei muuten ole rodinoitu. Valkokultaista ei siis ole pakko rodinoida. Väri on erilainen kuin rodinoiduissa, mutta edelleen kaunis ja säästyy siltä vaivalta että joutuu käyttämään sormuksen vuosittain sepällä. Sormuksessani on muutama pienempi timantti ja iso kivi on moissaniitti, joka on siis synteettinen timantti. Syy moissaniitin käyttöön oli se, että vastaavan kokoisella timantilla hinta olisi noussut ihan tähtitieteellisiin sfääreihin. Kaipasinkin tässä hieman vielä tutustumista eri jalokiviin. Mitkä hyvät puolet on timantilla, entä safiirilla (safiiriakin on paljon eri värisiä, myös värittömiä) jne. Mutta toisaalta, Kultajousen sormusmallistoissa taidetaan käyttää vain lähinnä timantti, joten sen puolesta ymmärrän kyllä… :) Mutta siis vaihtoehtoja on, itse sain sormuksen tehneeltä kultasepältä neuvoja kiven valintaan. Syy taas tilaussormukseen oli siinä, että tälläistä ei valmiina löytynyt – sormukseni nimittäin mukailee liljan mallia.

 • Reply
  Johanna S
  7.5.2016 at 09:31

  Tämäpä oli hyvä tietopaketti. :) Mukana arvonnassa!

 • Reply
  Ilmari
  7.5.2016 at 13:49

  Kultajousesta on hankittu sormuksia ja muita kauniita koruja itselle ja vaimolle

 • Reply
  Anni
  7.5.2016 at 14:34

  Kiitos hyvistä vinkeistä! :)

 • Reply
  Heidi
  7.5.2016 at 14:56

  Eipä ole tullut ajateltua sormuksen hankintaa näin laajasti, tää toi uusia näkökulmia! :)

 • Reply
  Esikko
  7.5.2016 at 15:09

  Itse olen menossa naimisiin tänä syksynä, mutta sormuksia en ole juurikaan miettinyt. Oli tärkeämpää varata aluksi juhlapaikka. Tämä postaus selkeytti hieman ajatuksiani liittyen sormuksiin, joten suurkiitos siitä. Olemme miettineet mieheni kanssa jopa niinkin radikaalia juttua, kuin ei sormuksia, sillä emme kumpikaan käytä juurikaan koruja. Itselläni voisi toimia tuollainen statement-sormus, sillä tykkään näyttävyydestä ja toisaalta niveleni turpoilevat välillä (nivelreuma), joten en voisi sormusta välttämättä ympärivuorokautisesti muutenkaan pitää. Pitääkin ehkä lähteä katselemaan löytyisikö koruliikkeistä mitään kiinnostavaa. :)

  Kaikki hääpostaukset ovat todella mielenkiintoisia koska järjestämme samoihin aikoihin bileet kuin tekin. Me päätimme pitää ns. destination weddingit Kroatiassa, sillä halusin että bileissä olisi takuuvarmasti lämmintä ja aurinkoista ja halusimme järjestää kahden päivän bileet, etteivät juhlat lopu liian nopeasti kesken. Suomessa vielä erikseen maistraatin jälkeen kakkukahveille Ekbergille. ;) Molempi parempi.

  • Reply
   monasdailystyle
   7.5.2016 at 19:57

   Oih, häät Kroatissa kuulostaa ihanalle!! :)

 • Reply
  Stuukuu
  7.5.2016 at 15:38

  Jeiii häähumua! :)

 • Reply
  Marita kivioja
  7.5.2016 at 15:47

  Itse valitsin kihlasormuksen sen perusteella että voi yhtäaikaa pitää vihkisormuksen kanssa <3

 • Reply
  Emmi
  7.5.2016 at 16:51

  Vihkisormukseen vaikuttaa aikalailla se, että sopii kihlan kanssa yhteen. Mun kihla on valkokultainen rivitimanttisormus, niin ettei mee liian överiksi, niin vihkiin saa tulla vain yksi kivi ja tulee olle valkokultainen. :)

 • Reply
  Rìitta
  7.5.2016 at 20:36

  Sormus ollut käytössä jo 25 vuotta.
  Toivon teille paljon onnea ja rakkautta, nauttikaa toisistanne.

 • Reply
  Janni
  8.5.2016 at 11:36

  Hieno kirjoitus, en yleensä näitä blogeja lue mutta todella hyvin kirjoitettu ja ulkoasu mahtava, tsemppiä häävalmisteluihin ja onnea! :)
  Itse (miksi ylipäänsä päätin kommentoida) on se että olen löytänyt sen, hän, kenen kanssa aion loppu elämäni viettää. Olimme parhaita ystäviä vuosia ja nyt vuoden sisällä kääntyi sitten ystävyys rakkauteen. Molemmat opiskellaan ja vielä eri kaupungeissa ja maissa mutta ne viikonloput/viikot mitkä pääsemme viettämään on kaiken sen arvosta. Onneksi on socialisen media ja Skype minkä vuoksi tämmöset etäsuhteet ei tunnu siltä että olisi niin kaukana toisesta. 4vuotta molemmilla on opiskelusta jäljellä ja sen puolesta rahaa mihinkään sormuksen ei ole paljon ja bugeetti niukka, mutta suunitelmissa on se päivä kun kaikki muut katsovat sinua ja miettivät itsekseen “toivon että tuo voisi olla minä”. Sen olen tehnyt monta kertaa elämässäni ja nyt, on sitten minun vuoroni olla onnellinen

 • Reply
  Aino
  8.5.2016 at 19:53

  Onpa ihana tuo Story of Love -mallisto! Itse en ole osannut vielä päättää näyttävän halo-mallisen, ja klassisen yksi timanttisen sormuksen välillä.. Täytyy varmaan siis käydä vielä liikkeessä sovittelemassa kumpi tuntuu enemmän omalta :)

 • Reply
  Morsian-17
  8.5.2016 at 22:54

  Kiitos vinkeistä! :) Vuoden päästä olisi meilläkin häät edessä. Kultajousesta ostettiin kihlasormukset ja tyytyväisiä ollaan oltu sormusvalintoihin!

 • Reply
  Emmi
  8.5.2016 at 23:34

  Häät ovat tulossa, mutta päivää ei ole vielä päätetty. Vihkisormuksien hankinta tulossa siis ajankohtaiseksi lähitulevaisuudessa. :)

 • Reply
  Pauliina
  9.5.2016 at 11:35

  Hyvää tietoa tulevaisuudelle! :)

 • Reply
  Mansi
  9.5.2016 at 14:00

  Tämä postaus (ja arvonta myös ) tuli kyllä hyvään saumaan, nimittäin kihlauduimme poikaystäväni kanssa hiljattain ja sormuskaupoille on pian lähdettävä :) Tästä sai hyviä vinkkejä!

 • Reply
  Sanna
  10.5.2016 at 09:07

  Mukana arvonnassa!

 • Reply
  SatuS
  10.5.2016 at 19:58

  Pientä unelmointia, että sormuksen hankinta olisi kohta myös täällä ajankohtaista :) hyödyllisiä vinkkejä ainakin!

 • Reply
  Katja
  11.5.2016 at 21:04

  Meillä miehen sormus tuottaa enemmän päänvaivaa. Omani käytiin juuri tänään hakemassa. Meillä siis hankitaan vain yhdet sormukset, jotka toimittavat sekä kihla-, että vihkisormuksen virkaa :)

 • Reply
  KP
  13.5.2016 at 08:19

  Ihana postaus:)Tsemppiä muihinkin häävalmisteluihin! Mukana arvonnassa:)

 • Reply
  Sanna
  13.5.2016 at 10:51

  Kiva kirjoitus! :)

 • Reply
  Maarit
  13.5.2016 at 14:17

  Sormus löytyisi helposti, mutta kunnollise miehet on loppu markkinoilta!

 • Reply
  Neiti Kesäheinä
  13.5.2016 at 16:46

  Meillä häät ensi vuonna :) Kihlasormus löytyi pari kuukautta sitten Kultajousesta, saimme ihan loistavaa palvelua! Samaiseen liikkeeseen aiommekin suunnata myös vihkisormuskaupoille tulevaisuudessa.

 • Reply
  Kiia
  13.5.2016 at 19:12

  Mukana arvonnassa! Jo tästä saisi vaikka pienen pesämunan tulevalle sormukselle joskus hamaassa tulevaisuudessa:D

 • Reply
  Sandy
  13.5.2016 at 22:42

  Kultajousen palvelu on aina yllättänyt positiivisesti, Jyväskylään aukesi Kultajousi Elegance, johon täytyisi myös käydä tutustumassa, joten lahjakortti olisi ihana :)

 • Reply
  Johanna
  15.5.2016 at 15:32

  Mukana arvonnassa :) koruvarasto kaipaakin täydennystä :)

 • Reply
  anna s.
  15.5.2016 at 18:31

  Mukana mahtavassa arvonnassa :)

 • Reply
  hilka
  15.5.2016 at 18:50

  Mukana lahjakortin arvonnassa. Tulisi tarpeeseen :)

 • Reply
  Johanna P.
  15.5.2016 at 21:10

  Kosintaa ei ole kuulunut, mutta sormuksia on silti kiva katsella. Ehkä hankin itselleni lahjaksi kauniin sormuksen jossain vaiheessa ja malli on jo aika lailla selvillä. (:

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *