8.6.2016

Wedding beauty tips

Vajaa yhdeksän viikkoa enää hääpäivään. Aika menee ihan siivillä! Jokainen morsian haluaa varmasti olla hääpäivänä parhaimmillaan ja kokosinkin tähän nyt muutamia kauneuskikkoja hääpäivää silmällä pitäen. Häitä edeltä aika pitäisi olla kivaa ja häiden suunnittelu hauskaa, joten suurta stressiä ei missään nimessä kauneusvalmisteluista kannata ottaa. Ja mikäs sen ihanampaa, kuin pitää itsestään extra hyvää huolta! :)

Pictures, Petra Veikkola  // Wedding Dresses, Pukuni //  Hair adornments, Aino // Makeup, me
// Models, Wilma Yläjärvi & Mirka Könnö // Hair, Hanna Julku // Flowers, KukkaFiori

WEDDING BEAUTY TIPS

6 kuukautta ennen

Lisää liikuntaa + ruokavalio kuntoon

Mikäli ravintotottumukset ovat retuperällä ja liikunta vähäistä niin viimeistään kuusi kuukautta ennen häitä kannattaa tehdä edes pieni ryhtiliike. Muutamilla muutoksilla saa jo huomattavan eron omaan energiaan ja jaksaa suunnitella häitä paremmin:) Juo enemmän vettä ja lisää kasviksia ruokavalioon! Muista nauttia joka päivä reilusti vihreitä ruokia, jotka saa kehon ja ihon hehkumaan.

4 kuukautta ennen

Meikin ja hiusten suunnittelu

Vaihtoehtoja on niin paljon, että kannattaa pitää hyvissä ajoin silmällä erilaisia mahdollisuuksia ja pohtia mikä on itselleen paras mahdollinen meikki ja kampaus tärkeänä päivänä. Pinterest on täydellinen paikka löytää inspiroivia kampauksia ja häämeikkejä!

WEDDING BEAUTY TIPS

3 – 2 kuukautta ennen

Kasvohoidot kotona + itseruskettavien testailu

Muutama kuukausi ennen hääpäivää kannattaa testailla eri merkkien itseruskettavia voiteita, jotta löytää sen parhaimman tuotteen. Itseruskettavan kanssa on helppo heittäytyä överiksi, joten sen kanssa kannattaa muistaa, että vähemmän on enemmän. Kevyt päivetys on kuitenkin paikallaan valkoisen puvun kanssa.

1 -2 kuukautta ennen

Hampaiden valkaisu, lopullisen meikin testaus

Mikäli hampaat kaipaa freesausta kannattaa niiden valkaisu ajoittaa kuukausi pari ennen häitä. Juuri ennen värjätyt hampaat hankaloittaa syömistä, koska pitää välttää kaikkia värjääviä aineita. Lopullisen meikin tekoa kannattaa myös harjoitella hyvissä ajoin, jotta ehtii hankkia mahdollisesti lisää tuotteita tai muuttaa vielä mieltä meikkilookista.

2 viikkoa ennen

Kampaaja + hellävarainen ihonpuhdistus

Kampaajalla käynti (väri, leikkaus?), ihon kuorinta 4-5 kertaa, muista nukkua riittävästi!
Tutulla kampaajalla voi hyvin käydä viimeisillä viikoilla värjäyttämässä hiukset, jolloin ne ovat häissä parhaimmillaan. Mikäli et ole saanut varattua aikaa luottokampaajallesi suosittelen toteuttamaan kampaajakäynnin vähintään kuukautta ennen, jotta ikäville yllätyksille on aikaa varautua :D Viimeisillä viikoilla kannattaa muistaa ihon ahkera kuorinta. Myös hellävarainen ihonpuhdistus kosmetologilla saa ihon kirkastumaan. Monet suosivat hydrafacial hoitoa, joka sopii monelle ihotyypille!

WEDDING BEAUTY TIPS

1 viikkoa ennen

Sokerointi, manikyyri & pedikyyri

Sokerointi on paras vaihtoehto karvojen poistoon, koska se myös kuorii ihon samalla jättäen sen silkkisen pehmeäksi! Manikyyri ja pedikyyri kannattaa myös ajoittaa lähelle häitä, jolloin kynsien huoliteltu ilme on hyvin säilynyt.

1 päivä ennen 

Pitkät yöunet, hiusten pesu

Päivää ennen häitä kannattaa pestä hiukset. Kampaajat usein toivovatkin kampausta tehdessä, etteivät hiukset ole aivan juuri vasta pestyt eikä tietysti likaisetkaan. Tämä tietysti on yksilöllistä, mutta monelle parhain tulos syntyy, kun hiukset on pesty edellisenä päivänä. Muista myös jättää reilusti aikaa sikeille yöunille, jotta olet tärkeän päivän energinen <3

The wedding day!

Aamulla kannattaa meditoida ja muistuttaa itseään olemaan mahdollisimman hyvin läsnä koko ihanan päivän. Koko keho kannattaa kosteuttaa hyvin imeytyvällä voiteella. Jätä riittävästi aikaa hiusten ja meikin laittoon, jotta voit nauttia ihanasta kauneushetkestä ennen h-hetkeä.
Muista syödä ja juoda riittävästi vettä, jotta pysyt energisenä koko tärkeän päivän ;) ENJOY!!

Kauneudesta ja itsetunnosta löytyy lisää pohdintaa Itsetunto ja asiat, jotka saavat olon kauniiksi – postauksesta! :) Muistetaan olla kiitollisia kehostamme ja kohdella sitä parhaimmalla mahdollisella tavalla <3

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    -H
    8.6.2016 at 13:04

    Iiiiks, H-hetki lähestyy!!! Pitäis varmaan viedä puku pikku hiljaa pienennytettäväksi ;) Missä vaiheessa sun puku on?

    • Reply
      monasdailystyle
      8.6.2016 at 13:06

      No niinpä, vitsit miten nopeesti aika menee!!! :D “lakana”- versio sovitettuna ja nyt aletaan tekemään lopullista :) Ihan super jännää :D

  • Reply
    Riikka Erika
    8.6.2016 at 13:24

    <3 Hyviä vinkkejä! Enää hieman päälle viikko aikaa täällä, apua!

    • Reply
      monasdailystyle
      8.6.2016 at 13:30

      Oi oi oi teillä on viimeinen viikko menossa!!!!! IIIIIK :D Ihanaa!!!! <3 <3 Mä oon hengessä mukana <3 :')

  • Reply
    Ulla
    8.6.2016 at 14:48

    Hah, just kirjoitin huomiseks postauksen – kaikki retuperällä! Toukokuu oli niin kiireinen, ettei häät saaneet ajatustakaan (tai ainakaan niiden ajatusten kanssa ei päässyt etenemään.

    Well, omatpahan ovat hääni. Eiköhän kaikki viihdy anyhow :D

    • Reply
      monasdailystyle
      8.6.2016 at 14:56

      Hihihi ihana Ulla!:D Sä oot sellanen tehotapaus, että saisit varmaan järkättyä häät kaikkineen viikossa jos olis pakko :D
      Täällä ihme kyllä päästiin toukokuussa taas suunnittelujen ja muiden hääjuttujen pariin monen kuukauden tauon jälkeen, mutta kyllä tässä pikkusen välillä huimaa, et miten sitä saakaan kaiken vielä loppukesän aikana valmiiks. Lunkilla asenteella pitäisi kai päästä pitkälle ;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *