2.5.2016

Spring Outfit

with white & pink… Again!

pinkwhite1.4

sis. mainoslinkkejä

Niin vain hujahti taas Vappu. Ihanaa, että saatiin nauttia aurinkoisesta kelistä ja ihmisvilinästä. Hymyilytti kyllä, kun katselin Suomen vappumenoja Snapchatin kautta. Koskakohan Suomessa oikeasti ollaan vietetty Vappu noin järjettömän upeassa kelissä?? Kyllä tuli ikävä Turun lakitukseen ja piknikille. Ensi vuonna aion olla Suomessa Vappuna.

Mutta nyt asukuvia, joita ehdin jo lupailla aikaisemmassa My top 5 Photoshop tools– postauksessa. Olen totaalisen rakastunut tänä(kin) keväänä vaaleisiin sävyihin ja asuissa näkyy erityisesti valkoista, vaaleaapinkkiä ja harmaata. Näiden värien yhdistelmä miellyttää silmääni vuodesta toiseen. Olen iloinen, että löysin talvella nämä Noisy Mayn revityt valkoiset farkut. Ne ovat olleet käytössä todella tiuhaan. Vaaleiden farkkujen metsästys ei nimittäin ollut kaikkein helpoin tehtävä minun kohdallani. Näiden revittyjen farkkujen lisäksi kaipaisin toisia siistimpiä valkoisia farkkuja, mutta olen varautunut pitkään etsintäaikaan;)

pinkwhite1.0
pinkwhite1.2
pinkwhite1.8
pinkwhite1.3
pinkwhite1.1
pinkwhite1.6
pinkwhite1.7
pinkwhite1.5

Pictures, Eetu Visuri / edited by me

Shoes, Jimmy Choo (similar HERE)
Jeans, Only* HERE
Shirt, Zara (similar HERE & HERE)
Knit, Maisy Noi* HERE
Jacket, Ellos* HERE
Bag, Ilse Jacobsen* HERE
Watch, Michael Kors HERE
(giveaway*/adlinks)

Hiusten osalta olen nyt viime aikoina innostunut lettikampauksista. Ne ovat helppoja ja tuovat mukavaa piristystä ainaiselle ponnarille tai suorille avoinna oleville kutreille. Toki nämä luottokampauksetkin (ponnari&auki) ovat hyvä vaihtoehto, mutta välillä sitä kaipaa vaihtelua, kun muuten hiukset pysyvät vuodesta toiseen tismalleen samalaisina :D

Asiasta vielä ihan kolmanteen… Katsoin eilen elämäni ensimmäistä kertaa Mad Max leffan! Eetulle Mad Maxit ovat olleet suosikkeja monta vuotta, mutta mulla ne on jäänyt täysin taka-alalle. Katson muutenkin ihan liian vähän leffoja.. Tarkoitus oli tosiaan Eetun kanssa ottaa ilta rennosti ja katsoa leffaa, mutta rentoutumisen sijaan minä hikoilin tuon reilu kaksi tuntia! :D Voi terve miten jännittävää menoa ja meininkiä. Olen kyllä enemmän romanttisten komedioiden ystävä:’D Illan aikana loppui puhtaat pyykit aivan liian nopeasti kesken. Kävin nimittäin laittamassa aina muutaman paidan kuivumaan, kun leffassa tuli liian jänniä kohtauksia vastaan. Huh :’D Aikaisemmin katsomamme Adam Sandlerin tähdittämä Oikeesti aikuiset upposi mun rentoutumistarkoitukseen huomattavasti paremmin..

Mites siellä? Onko muita Mad Max ummikoita ja mitäs mieltä olette viime viikonlopun W&P asusta? ;)


Ps. Kurkatkaapas muuten yhteistyökumppani Zalandon sivuilta* upeita tuttuja bloggareita!! :) Ihana Vilma P. on muiden bloggareiden kanssa tehnyt huikean kamppiksen Zalandon kanssa ja joukossa on mahtavia muotikuvia Berliinistä! Tykkään!! :)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Mari
    2.5.2016 at 11:16

    Upea kampaus Mona, todella kaunis!

    Hih, ihan samat ajatukset Mad Maxista! Puolisoni halusi katsoa sen uuden version ja se oli kyllä sellaista tykitystä alusta loppuun, että minun piti muutamaan otteeseen sanoa, että pidetäänkö taukoa, kun ihan hengästyn tässä. Puolessa välissä leffaa olin aivan puuduksissa siitä hektisyydestä mikä oli koko leffan ajan läsnä. Ihan kuin olisi vetänyt treenit, syke oli koko ajan koholla :D .

    • Reply
      monasdailystyle
      2.5.2016 at 11:37

      Hahahha nimenomaan, mä sanoin ihan samaa, että tää käy treenistä :’DDD
      Mä oon vielä ihan mega herkkä ylipäänsä kaikelle. Sanoinkin Eetulle, että jos oltais leffateatterissa katottu tuo niin olis voinu olla aika maratooni olo sen jälkeen.. Nyt sentään pääsi pakoon toiseen huoneeseen pahimmat sykkeen nostatukset :’D
      Kiva, etten oo ainut ;)
      Ja kiitos paljon <3 Laitoin tukkaan tähän kampaukseen muutaman klipsipidennyksen niin tuli vähän extra voluumia tuohon lettiin;)

  • Reply
    Tiinaa1
    2.5.2016 at 22:49

    Hei! En yleensä kommentoi, mutta halusin vain sano että nyt on sinun asu täysi kymppi :) voisiko tuosta kampauksesta tehdä hiusohjevideota? Lisäksi, luettuani yhden kommentin edellisestä postauksesta, kiinnostaisi erittäin paljon myös kuulla siitä Varsovan ilmanlaadusta, mistä olit maininnut kommenttivastauksessa!

    • Reply
      monasdailystyle
      3.5.2016 at 07:55

      Ihanaa, että nyt jätit komenttia. Kiitos siitä <3 :)
      Ja kiitos myös asukehusta, taidamme molemmat olla siis tämän väriyhdistelmän kannattajia? ;)
      Hei ehdottomasti videota teolle, koitan saada mahdollisimman nopeasti tehtyä! :) Videotoiveet on aina tosi tervetulleita.
      Ja hei tuosta ilmanlaatuasiasta täytynee myös höpötellä jossain vaiheessa ihan videon muodossa. Tosiaan täällä Krakovassa on tosi tosi tosi huono ilmanlaatu. Taisi olla Euroopan kolmanneksi huonoin. Kesällä ei niinkään ole, mutta talvella järkky. Eli mielenkiinnolla odotan miten itse tosi herkkänä reagoin talven korkeisiin lukuihin :O

  • Reply
    Ilona
    3.5.2016 at 17:42

    Hei! Onko tuo laukku tosiaan sama postauksessa kuin linkissä? Kuvissa näyttää paljon kauniimman väriseltä kuin Elloksen sivuilla. Olen niin kauan etsinyt nudea laukkua, ja sinun versiosi olisi juuri töydellinen :)

    • Reply
      monasdailystyle
      3.5.2016 at 17:48

      Moikka Ilona!!:) Laukku on kyllä sama, mutta värinen. Tämä minun on itseasiassa vaaleanpunainen ja tuo Elloksella jäljellä oleva on vaalean nude. Pinkkiä ei valitettavasti ole enää jäljellä. Mutta pitääkin tehdä koontia nudeista/vaaleanpunaisista laukuista, sillä olen itsekin ihan rakastunut näihin sävyihin!! :) Varmasti vastaavanlaisia löytyy muiltakin merkeiltä :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *