15.5.2016

Sormusten top 3

Kaupallinen yhteistyö, Kultajousi

Iso kiitos kaikille aikaisempaan 5 vinkkiä vihkisormuksen hankintaan + arvonta – postaukseen. Teidän kommentteja on ollut ihana lukea! :) Postauksen lopusta löytyy arvonnan voittaja.

Nyt  vuorossa on omia suosikkejani uuden Story of Love malliston sormuksista. Ei kyllä ollut ihan helppoa päätyä edes muutamaan malliin, kun koko mallisto on häikäisevän kaunis. Suosikkieni joukkoon pääsi nyt kolme hieman eri tyylistä sormusta.

Story-of-Love1.5

(21263 85/ 0,7ct wesselton/SI)

Ensimmäisenä näyttävä iso sormus, jota todenäköisesti käyttäisin yksinään. Tämä upea malli oli näyttävyydestään huolimatta käytännöllisen tuntuinen sormessa, eikä tuntunut liian isolta tai hankalalta. Kihlasormukseni jäi ns. hieman tämän sormuksen alle, joten se oli ainut huono puoli tässä mallissa. Mutta onhan tämä nyt aivan mielettömän kaunis ja menee ihan yksinään käytettynä!

Story-of-Love1.0Story-of-Love1.3

(Vasemmalla: 37387 35/0,50ct wesselton/SI  , Oikealla: 37388 23/0,18ct wesselton/SI)

Nämä kaksi ihanuutta voisin hyvin valita kokonaisuutena. Vasemman puoleinen ns. Halo malliksi kutsuttu sormus on kuitenkin tällä hetkellä suosikkini. Upea, mutta silti yksinkertainen. Se sopisi myös täydellisesti kihlasormukseni kanssa;) Toisaalta tykkäisin myös hurjasti kahden rivisormuksen yhdistelmästä tai sitten yhden kiven vielä yksinkertaisemmasta mallista. Huh, vaikeaa ja päätöskin pitäisi jo pikapuoliin tehdä!

sormuksenvalinta
Story-of-Love1.4

Sormuksia sovitellessa on kyllä ihan omanlaisensa ihana fiilis. Jännittää ja kutkuttaa vatsassa ihan hullusti. Saakohan sitä sormusta edes pujotettua sormeen silloin the hetkellä, kun kädet tärisee niin vietävästi?:D Jotenkin ihan absurdia ajatella, että nyt sitä kohta oikeasti ollaan naimisissa. Käytiin Eetun kanssa silmäilemässä ja testailemassa sormuksia jo varmaan parin ensimmäisen seurustelukuukauden jälkeen, mutta silloin koko ajatustus omista häihin tuntui tosi kaukaiselta, vaikka miten tiesinkin, että tuon miehen kanssa tulen menemään naimisiin;) Hih, mahtavia aikoja oli kyllä nuo ensimmäiset “epätodellisen” ihanat kuukaudet :D Ihanaa on edelleenkin melkein seitsämän vuoden jälkeen, mutta nyt sitä on jo aika varma tuon toisen pysyvyydestä tässä rinnalla. ;)

Story-of-Love1.2
sormuksenvalinta

Mitä mieltä te olette, mikä näistä olisi sopivin?? :)

Sitten arvonnan voittoon!! Tällä kertaa arpaonni osui Hannalle, joka on menossa elokuussa naimisiin! Paljon onnea Hanna, olen laittanut sinulle sähköpostia!:)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maribel
    16.5.2016 at 23:04

    Sirompi on kauniimpi ja sopii sun tyyliin paremmin. Tuo isompi on jotenkin liian “tönkkö” ja omasta mielestäni lähestyy jenkkiräppäreiden tyyliä :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *