20.8.2015

Ensimmäinen hääpukujen sovitus

Ensimmäinen hääpukujen sovitus @monasdailystyleEnsimmäinen hääpukujen sovitus @monasdailystyle
Ensimmäinen hääpukujen sovitus @monasdailystyleEnsimmäinen hääpukujen sovitus @monasdailystyle
Ensimmäinen hääpukujen sovitus @monasdailystyleEnsimmäinen hääpukujen sovitus @monasdailystyle
Ensimmäinen hääpukujen sovitus @monasdailystyleEnsimmäinen hääpukujen sovitus @monasdailystyle
Ensimmäinen hääpukujen sovitus @monasdailystyleEnsimmäinen hääpukujen sovitus @monasdailystyle

Kirjoitin toissapäivänä tässä postauksessa ajatuksia ja fiiliksiä hääpukujen ensimmäisestä sovituskerrasta. Olimme yhden kaasoni ja äitini kanssa sovittamassa pukuja Fiancée liikkeessä, jota voin lämpimästi suositella. Parempaa asiakaspalvelua saa varmasti hakea!

Kyselin aikaisemmassa postauksessa mielipidettä raakilekuville ja tässä niitä nyt tulisi! Osa puvuista oli tietysti vielä väärän kokoisia, mutta näistä sai hyvin selvää miten erilaiset mallit istuvat päälle. Hääpuvun sovittelu oli ihan huikean ihanaa! Tässä vaiheessa viimeistään on aivan täpinöissään tulevista häistä:) Kiitos hyvälle fiilikselle sovituksessa tosin kuuluu täysin hääpukuliikkeen todella ystävälliselle ja kärsivälliselle asiakaspalvelulle.

No mutta nyt haluan kuulla teidän mielipiteitä!! :) Mitä ajatuksia kuvien mekot herättää?? :) Pitsiä vai ei? A-linjainen vai merenneito? Tylliä vai ei?? Antakahaan mielipiteiden kuulua;)

Few days ago I was together with my mom and maid of honor looking for the wedding dresses the very first time. It was wonderful to be princess in the store and try all those beautiful dresses. Thank you Fiancée for the friendliest and most patient service.

Which one is your favorite? Do you prefer lace or not? How about the style of the dress? Let me know your opinion! :)

You Might Also Like

43 Comments

 • Reply
  Krista
  20.8.2015 at 10:54

  Hyvältä näyttää kaikki, mutta eniten omaa silmää miellyttää tämä toiseksi viimeinen puku sydämenmuotoisella kaula-aukolla. Mulla itselläni oli lyhyt hääpuku, lähinnä siitä syystä että mentiin naimisiin maistraatissa ja seuraavana päivänä pidimme hääjuhlan ilman kirkkovihkimistä. Olisi tuntunut liian “viralliselta”, jos olisin laittanut koko pitkän hääpuvun ja lyhyt versio tuntui siihen tilaisuuteen sopivalta. Kaunis se silti oli ja just mieleinen silloin. Jälkikäteen olen miettinyt, että olisi siltikin pitänyt pitää kirkkohäät, mutta mentiin niin nopealla aikataululla naimisiin, että paljon ei jäänyt aikaa miettiä asioita :D Tsemppiä hääjärjestelyihin!

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:30

   Kiitos Krista tsempistä!! :) Itse suunnittelin myös lyhyttä mekkoa iltaa varten, mutta saa nähdä:) Löysin jo muutaman aivan super kivan Zalandolta ja Asoksen sivuilta. Parasta olisi kun voisi käyttää monta mekko saman päivän aikana :D Tai sitten niin kuin alempana mainittu järkätä vuosipäivähäät myöhemmin;)

 • Reply
  Petra Pauliina
  20.8.2015 at 11:20

  Tuo merenneito sopisi sulle niiiin hienosti! Ihana <3
  T. toinen kesän 2016 morsian, jolle merenneito ei TODELLAKAAN käy :D

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:31

   Kiitos paljon <3 Itse olen tykästynyt juuri tuohon merenneitomalliin eniten:) Tykkään ihan hurjasti noista isoista näyttävistä mekoista, mutta jotenkin niissä mulla oli puolestaan se olo, että ei vaan käy niin ei käy :O

 • Reply
  Aleksandra
  20.8.2015 at 11:40

  Tuo vyöllinen on täydellinen! Sopii kuin nakutettu ;)

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:32

   Kiitos Aleksandra! Mekko on kyllä ihan mieletön, mutta itsellä oli siinä joten ei ei olo :D

 • Reply
  MariH
  20.8.2015 at 11:54

  WAU!! Sulle sopii kyllä noi kaikki, mutta jos lemppari on valittava niin tuo toiseksi viimeinen. :) ihan jumalaisen kaunis!
  Täällä muuten myös kesän 2016 morsian. Ja ensi viikonloppuna uudelleen sovittamaan hääpukuja ja toivottavasti laitetaan tilausta menemään. iiiik :)

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:33

   Kiitos paljon <3 :) Ja oih todellakin jännittävää!!!! :) Ihanaa sovitusta (hitsit se oli kivaa!!) ja ihania hääsuunnitteluhetkiä sinnekin:)

 • Reply
  Reetta V.
  20.8.2015 at 12:53

  Meinasin ensin kirjoittaa, että merenneito, mutta hitto kun tuo sweetheart-yläosalla varustettu mekkokin on kaunis sun päällä!

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:34

   Kiitos Reetta <3 :) Tuo merenneito tuntui päällä heti omalta jutulta, mut saa nähdä :D Tässähän ehtii vielä vuoden mielipidekin muuttua :D

 • Reply
  Kiia
  20.8.2015 at 12:56

  Oletpa hurjan kaunis, sinusta tulee upea morsian!:) Toiseksi ja kolmanneksi viimeisissä kuvissa oleva mekko on aivan omien unelmieni täyttymys, sellaisen haluan itse sitten joskus… :)

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:35

   Voi kiitos paljon Kiia <3 <3 Nuo puvut oli kyllä ihan mielettömän kauniita <3:)

 • Reply
  Tiina
  20.8.2015 at 13:28

  Kaikki kuvat on todella kauniita. Itse en ole koskaan tykännyt merenneitomallista mutta se ei tietenkään tarkoita etteikö se olisi kaunis. Sydämen muotoinen kaula -aukko on jotenkin niin tavanomainen. Itse näkisin sinun päälläsi jotain erilaista, ei niin perinteistä hääpukua. Tyylikästä niinkuin sinä olet jokapäiväisessä elämässä. Nämä puvut ovat kauniita mutta mistään ei tule sellaista WOW fiilistä. Voisit kokeilla jotain halterneck tai muuta vastaavaa “kauluksellista” mekkoa niin kaunis hartijalinjasi ja käsivarret tulee kauniisti esille. Elät ihanaa aikaa kun kaikki on vielä edessäpäin. Onnea sen oikean mekon etsintään/löytämiseen <3

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:38

   Kiitos Tiina ihanan rehellisestä palautteesta!!! :D Mä rakastan saada tällaista palautetta, kun laitetaan kunnolla mielipiteet tiskiin ja vielä vähän perusteluja mukaan;)
   Ja kyllä – on tää niin ihanaa aikaa <3 Eilen hain ihanan Jaanan ideasta vielä tuollaisen häämuistikirjan johon ajattelin nyt koota tekstejä ja kuvia järjestelyistä. Sen voi sitten ottaa vielä hääpäivänä vieraillekin luettavaksi :)

   • Reply
    Veera
    24.8.2015 at 13:48

    Mietin ihan samaa kuin yllä kommentoinut Tiina!! Upeita mekkoja kyllä, mutta jotain jäi puuttumaan… Onnea hääsuunnitteluun ja kiva, kun jaat siitä osan blogissasi!
    -Veera

 • Reply
  Ellu
  20.8.2015 at 17:16

  Upeita kaikki puvut sinun päällä! Minkä merkkisiä puvut olivat? :) Näyttävät kauniilta! itse kävin viikko sitten sovittamassa pronoviaksen pukuja, ja yksi upea jäi mieleen, mutta tässä on vielä aikaa pohtia josko löytyisi budjettiystävällisempi vaihtoehto tai sitten tingitään jostain muusta :D

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:43

   Kiitos Ellu <3 Osa oli ainakin White One merkin pukuja. Ja voi juku noi ptonoviaksen on upeita! Ystävilläni Maijalla oli huikean kaunis ja Xeniakin päätyi Pronoviaksen pukuun:)

 • Reply
  Eija Nieminen
  20.8.2015 at 18:58

  Viides puku ylhäältäpäin oli omasta mielestäni kaunein kun nyt kerran sai valita. Upeita kaikki.

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:44

   Se taisi noista kaikista olla parhaimman kokoinen joten istui kyllä ehdottomasti parhaiten:) Kokeiltiin tuota mekkoa muutamalla eri tavalla, kun siinä yläosa kaulaan asti. Siinä oli ehdottomasti mun makuun lempparein helma :)

 • Reply
  Pinja
  20.8.2015 at 22:45

  Oioioi ihania! <3 Itse olen aina ollut enemmän A-linjaisten ystävä, mutta pakko sanoa että sun päällä tuo merenneitomalli näyttää kyllä mielettömän hyvältä! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:44

   Hih, kiitos ihana Pinja <3 :) Merenneito tuntui kaikkein eniten itseltä, mutta saas nähdä ;)

 • Reply
  Siru
  20.8.2015 at 22:49

  Treenatulle kropalle, niin kuin sinulla on, sopii merenneitomalli hyvin. Eli merenneito oli mielestäni paras :)

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:45

   Voi kiitos paljon Siru! :D

 • Reply
  Kata
  20.8.2015 at 23:16

  Sulla on niin upea kroppa, että merenneito sopisi hyvin, tai sitten tuollainen joka lähtee levenemään lanteilta. Pitsi sopii sulle tosi hyvin myös! Monet on kehunut tuota toisiksi viimeistä, mutta itse en ole ikinä välittänyt noin muhkeista hääpuvuista :D Hyvin sekin sulle toisaalta sopii! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:48

   Kiitos kovasti Kata kehuista<3 Mä tykkäsin että tuo muhkea oli toooosi kaunis mutta kun se oli päällä olo ei ollut yhtään omaitseni :D

   • Reply
    Kata
    21.8.2015 at 13:49

    Se on kyllä kaunis, mutta monesti noin muhkeista mekoista välittyy fiilis, että morsian ikäänkuin hukkuu sinne alle. Varsinkin jos on yhtä timmi kroppa kuin sinullla, miettii että miksi piilotella sitä kroppaa noin ison puvun alla :)

 • Reply
  Jaana
  20.8.2015 at 23:51

  Ihania on kyllä kaikki! Ja kaikki sopii sulle, mutta ne ihan upeimmat minun silmääni ovat kuudennessa kuvassa ylhäältä laskien ja sitten tuo 8. ja 9. kuvassa oleva on aivan tyrmäävä; sulla on niin pikkuruinen vyötärö ja helma on todella tyylikäs ja näyttävä!

  Itse menin ennen hääpukujen sovitusta aivan sekaisin pukuasian kanssa…. Ostin muutaman häälehden. Tiedäthän ne to-del-la paksut lehdet, joissa on about miljoona kuvaa toinen toistaan upeammista puvuista. Luulin tietäväni millaisen puvun haluan ja ne lehdet selattuani olinkin ihan pyörällä päästäni. Lopulta ostin ensimmäisestä sovituksesta ihan erilaisen puvun, kuin mitä olin koko ikäni itselleni kuvitellut. Vieläkin ihan pikkuisen harmittaa, etten pysynyt alkuperäisessä suunnitelmassa merenneitolinjaisesta puvusta. Toisaalta se on vain mekko, joka kuitenkin oli todella kaunis. Ja itse avioliiton solmin sen oikean miehen kanssa….ei sillä siinä ole niin väliä, vaikka puku ei ihan just ollutkaan. Meillähän tuli viime talvena 5 vuotta naimisissa täyteen. Voidaan vaikka juhlia isommin 10-vuotishääpäivää, johon hankin itselleni sen merenneitomallisen iltapuvun ;) Problem solved ;-D

  (laitoin sulle muuten facessa kuvia siitä mun hääsuunnittelupäiväkirjasta.)

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:51

   KIITOS ihana kuvista <3 Toi on vaan niin hyvä idis. Ihan mielettömän ihana konkreettinen muisto hääpäivän lisäksi suunnittelusta <3 :)
   Tää menee niin työnalle;) Vihon hain jo heti eilen :D
   Ja kyllä – 10 vuotishääpäivää voi todellakin viettää ja laittaa taas kunnon häämekon päälle ;) Koskaan ei ole liikaa syitä juhlia rakkaiden kanssa <3

 • Reply
  PAULIINA
  21.8.2015 at 08:08

  EHDOTTOMASTI viimeinen tai toka vika!! :) Viimeisessä aivan täydellinen pitsi ja toka vika on muodoltaan ja malliltaan täydellinen :) Niiin upean näköisiä molemmat sun päällä!! ❤️ Siis herran jestas tua toka vika on upea!!

  • Reply
   monasdailystyle
   21.8.2015 at 08:52

   Hih, kiitos ihana :D <3 On noi mekot kyllä huikeita. Harvemmin saa sovitella moisia prinsessamekkoja :D

 • Reply
  Bee
  21.8.2015 at 10:19

  Kaikki on noi IHANIA! Eniten sykähdytti tuo sweet heart a-linjainen. Oli todella näyttävä! Mutta en tiedä onko oma lehmä ojassa, kun muistuttaa aika paljon omaa pukua :D Tärkeintä mielestäni on puvunvalinnassa juuri se mikä on omasta mielestä paras eikä muiden mielestä! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   24.8.2015 at 11:46

   Oon samaa mieltä, puvun pitää tuntua just eikä melkein omalta :) Mutta ihan super kiva kuulla silti muiden mielipiteitä!! ;)

 • Reply
  Sara
  21.8.2015 at 15:21

  Mun lemppari sun päällä on ehdottomasti se viimeinen :) Upea! Mun mielestä sulle sopii todella hyvin semmoinen joka levenee lanteilta :)

  • Reply
   monasdailystyle
   24.8.2015 at 11:48

   Kiitos Sara :) <3 Toi puku on kyllä ihan huikean kaunis <3
   Itse kiinnitin kuvissa huomiota, että tuo malli tekee hassusti mulle "kaksi lantiota" :D Jotenkin näytti edestä omaan silmään hitusen hassulle… Tietty sit kun puku just sopivan kokoinen niin ei tulis tuollaista efektiä ;)

 • Reply
  Katja T
  21.8.2015 at 21:46

  Tuo merenneito ehdottomasti! Oot tosi kaunis siinä!

  • Reply
   monasdailystyle
   24.8.2015 at 11:49

   Kiitos Katja <3 <3 :)

 • Reply
  miumou
  22.8.2015 at 13:35

  Kaikki näyttivät kauniilta päälläsi, mutta mikään niistä ei ollut sellainen Wow! Mun mielestä monet morsiammet päätyy helposti niihin muhkeisiin luomuksiin, koska ovat aina haaveilleet sellaisesta, mutta musta tuntuu, että niiden alle “hukutaan” tai kaunis naisellinen vartalo peittyy. Pääosassa hääpäivässä ei ole pelkkä puku vaan itse morsian, joten puvun tulisi olla sellainen mikä imartelee kantajaansa.Toivon, että löydät sellaisen mikä imartelee kaunista ja urheilullista vartaloasi. Sen vuoksi olen eniten noiden merenneitomallisten kannalla, pääsee paremmin oikeuksiinsa kauniit piirteet. Avonainen selkäosa olisi myös kaunis. Käy sovittelemassa vielä mahdollisimman montaa erilaista pukua niin alkaa tulla käsitys siitä mikä pukee omaa vartaloasi parhaiten :) En tiedä oletko kuullut Jim Hjelmistä, mutta hänen suunnittelemansa hääpuvut ovat myös kauniita. Ainakin Helsingissä taisi olla joku liike, joka myy Jim Hjelmin pukuja.

  • Reply
   monasdailystyle
   24.8.2015 at 11:50

   Hih, kiitos paljon kattavasta mielipiteestä!! :)
   Tuo merenneitomalli on kyllä tällä hetkellä ehdottomasti se oma ykkönen, siinä oli hyvä fiilis heti :) Vaikka upeita noi kaikki tylliunelmat yms on myös!!!

 • Reply
  Mrs.K.
  22.8.2015 at 15:07

  Todella kaunis tuo A-linjainen koristevyöllinen mekko! Yllättäen A-linja näytti omaan silmään kauneimmalta ylläsi vaikka merenneitoa vähän ajattelin. Mitä tykkäät koristeellisimmista – iltapukutyyppisistä mekoista kuten, elie saab ja jenny packham? :)

  • Reply
   monasdailystyle
   24.8.2015 at 11:52

   Kiitos :) Tykkään tykkään tykkään!! :) Mä tosin taidan tykätä vähän kaikenlaisista :D Mutta eniten omalta tuntuu noi aika simppelit pitsiset merenneitomalliset puvut :)

 • Reply
  Sonja
  25.8.2015 at 10:10

  Upeita kaikki! Ihana Mona <3

 • Reply
  Ellen
  30.8.2015 at 14:12

  Heippa. Ihania kuvia, ja muistan miten mahtava palvelu tuolla liikkeessä oli, kun kävin kaverini kanssa hänen pukuja sovittelemassa. Merenneitomalli on mielestäni eniten sinunnäköinen, mutta niinkuin jku ylhäällä sanoi, sinulle sopisi joku tyylikkäämpi, erikoisempi mekko. Siis kaikki nuo on upeita, mutta siis upean vartalosi kanssa sinulle sopisi sekä tyköistuvat, että löysemmän ns.boheemit häämekot. SUosittelen katsomaan tämän sivun: http://graceloveslace.com.au/ mielestäni maailman kauneimmat hääpuvut, eikä ainakaan Suomessa tule vastaan muilla. Suomessa kun tuntuu, että kaikille suositellaan aina samanlaista sydänyläosaa ja suuren suurta tylliä alahelmassa. :)

  • Reply
   monasdailystyle
   30.8.2015 at 15:44

   Kiitos Ellen kivasta kommentistasi!! :) <3 Ja kiitos linkkivinkistä – nää on aina parhaita :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *