2.9.2016

Hääaamu

Hääaamu oli paljon rennompi mitä etukäteen kuvittelin. Viimeinen viikko ennen häitä jännitti. Paljon. Stressitasot olivat selkeästi korkealla ja mietin monta kertaa onko kaikki tärkeä saatu hoidettu ja olenko ylipäänsä muistanut kaiken tärkeän. Hääaamuna osasin kuitenkin nauttia hetkestä ja ottaa rennosti. Koko hääpäivän aikana murehdin tai stressasin vain muutaman pienen hetken, mutta osasin jättää nekin murheet taka-alalle hyvin nopeasti.

Hääaamu

Aamulla heräsin noin seitsämän aikaan ja joogasin hetken kotona ja join ison kupin kahvia. Eetu kävi lenkillä, jonka jälkeen tuli takaisin vielä kotiin, josta lähdimme yhdessä kävelemään yhdeksän jälkeen veljeni ja hänen tyttöystävänsä kotiin. Olin vienyt häätarvikkeita jo edellisiltana veljeni luo, mutta hääaamuna Eetu auttoi vielä viimeisten tavaroiden viemisessä, jonka jälkeen hän jatkoi omia matkojaan hoitamaan viimeisiä hääjärjestelyitä. Hääaamu ennen veljeni luo siirtymistä oli todella rauhallinen ja nautin siitä, että sain hetken olla myös aamulla yksin.

Kokoonnuimme kaasojen kanssa veljeni luo, johon tuli myös kampaaja Irene ja kaasojen kampaaja Riia, meikkaaja ja ystäväni ihana Vesna, kuvaaja Miro, veljeni tyttöystävä ja äitini. Laittauduimme yhdessä päivää varten kuohuvan parissa. Aamupäivä meni ihan yhdessä hujauksessa ja yhtäkkiä olikin jo aika siirtyä kirkolle.

Olin aikaisemmin miettinyt, että aion syödä todella hyvin aamupäivällä, jottei huono olo pääse yllättämään kirkossa tai heti sen jälkeen. Kaikista ajatuksistani huolimatta päivällä ei maistunut ruoka, ei sitten yhtään. Lienee pienellä jännityksellä olleen osuutta asiaan. Oma jännitykseni nousi tosin vasta juuri ennen, kuin olimme lähdössä kirkkoon.

Hääaamu, Mona ja Eetu

Hääaamu, Mona ja Eetu

Täydellinen Kukka Fiorin tekemä ja sponssaama morsiuskimppuni ja kaasojen kimput koristi päivällä meidän laittautumispöytää <3

Rauhallinen hääaamu ja vähän menevämpi hääaamupäivä naisten kanssa oli ihana, mutta meni kyllä ihan järjettömän nopeasti. Kannattaa nauttia koko päivästä täysillä ja joka hetkestä ottaa kaikki irti. Hääpäivänä on ihan turha enää murehtia ja miettiä onko jotain unohtunut. Keskittyy vain nauttimaan ihanasta ja niiiiiin rakkauden täyteisestä päivästä <3 :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tiina A
  2.9.2016 at 10:05

  Oi, ihana aamu1 Just noin, ettei tarvii sitten enää hääpäivänä murehtia mistään vaan ainoastaan nauttia! Kauniita kuvia!

  • Reply
   Mona
   2.9.2016 at 10:34

   Kiitos Tiina <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *