8.8.2015

Viikon luetuimmat

Tämä viikko on mennyt ihan yhdessä hujauksessa. Tekemistä on riittänyt ja ohjelmaa ollut enemmän, kuin tarpeeksi. Tänään olen touhunnut eilisen vaatekaapin järjestelyn sijaan tietokoneella koko päivän ja nyt alkaa koneen ruutu jo vähän tökkiä ja koodit tulla ulos korvista.

Olen viimeiset pari viikkoa saanut pidettyä  herkuttelut loistavasti kohtuudessa, mutta tänään lähti lapasesta! Syytän tätä koko päivän koneella oloa. Jalat eivät totelleet aivoja vaan suuntasin tiedottomassa tilassa clickmix karkkien kuvat silmissä Saleen. Mukaan lähti niiden lisäksi lakritsijäätelö ja kinder patukkakin. Aina ei voi voittaa.. Mitään suurempaa morkkista herkuttelusta ei tullut ( se on välillä ihan inhimillistä syödä muutakin kuin vihreitä keijupölyllä taiottuja muffinseja ), mutta olo on kyllä aika kamala. Mun muistilistalla (olenhan kirjoittanut teille aikaisemmin muistilistan ideasta??) lukee nimittäin näin: Älä ikinä syö jäätelöä. Äläkä ainakaan lakritsijäätelöä – maha on kaikkein kipein sen jälkeen! Jotenkin Salessa unohtui tuo muistilistan kohta ja nyt jälkeen päin mietin, etten enää ikinä unohda sitä. En ainakaan kirjoitettuani sen vielä tänne blogiinkin ylös.

Koska viikko alkaa kohta olla taputeltu kasaan, kokosin tähän tämän viikon luetuimmat postaukset mikäli jollain on mennyt osa kirjoituksista ohi! :)

luetuimmat

♥ Ryppyjä rakkaudessa – 5 tapaa parantaa parisuhdetta

♥ Täsmäisku finnejä vastaan

♥ 8 syytä meditoida

♥ Miksi kannattaa olla Snapchatissa ja pian?

♥ Häämenu

♥ Sporttikuvaukset puistossa

Toivotan teille energistä lauantai-illan jatkoa ja koitan itse saada tämän lakritsiöveriöklön olon päihitettyä veden ja extra psylliumin avulla. Kuullaan pian! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *