8.8.2015

Sporttikuvaukset puistossa

sisältää mainoslinkkejä*
sport3sport2
sport1sport7sport4sport5
sport6

Kuvat, Eetu Visuri

Kengät, Nike (samalaiset täällä
Housut, Nike (samalaiset täällä
Toppi, Nike (täällä)*
Urheiluliivit, Nike (täällä)*
Lippis, New Era (täällä)*

(*giveaway/adlinks)

Lähdettiin  alkuviikosta pitkästä aikaa Eetun kanssa kuvaamaan sporttiasua lähellä olevaan poistoon! Mitäs mieltä olette näistä kuvista ja siitä, että mahtuuko blogiin useammin normaalien asukuvien sijaan treeniasukuvia? :)

Rakastan treenivaatteita ja ne ovatkin loistava keino lisätä motivaatiota. Olen pitkään puhunut värikkäiden treenivaatteiden puolesta, mutta nyt hetken aikaa on silmää miellyttänyt enemmän neutraalit värit. Erityisesti valkoisen ja mustan combot ovat suosikkejani. Myös harmaat treenikuteet ovat ihania! Kenkien saralta kaipaan täytettä treenikaappiin nimenomaan hyvin simppeleistä valkoisista ja mustista tennareista.

Päällä olevan valkoisen Niken sporttiliivin* ja mustan topin* sain testiin uudelta yhteistyökumppanilta House of Brandonilta*.  Tämän firman kanssa on erittäin ilo tehdä yhteistyötä, sillä nettikauppa on täysin suomalainen ja asiakaspalvelu on heillä enemmän kuin kohdillaan. Tilaaminen on super helppoa, toimitukset tulee JOPA PÄIVÄSSÄ(!) ja heillä on loistava bonusjärjestelmä (tsekkaa täältä*) . Tästä putiikista tulossa siis vielä lisää juttua blogiin pikimiten! :)

Nämä Niken sporttiliivit* ovat muuten ehkä parhaimmat mitä multa on koskaan löytynyt! Voisin oikeastaan käyttää näitä pelkästään. Riittävä tuki ja ne istuu päällä todella mukavasti. Itselläni toki ei ole kovin suurta rintavarustusta, joten en osaa hyvin sanoa onko nämä riittävät isorintaisille. Koko S näistä* oli just eikä melkein täydellinen mulle.

Mutta nyt laittakaahan kommenttia ja palautetta tulemaan mitä mieltä olette sporttiasukuvista? :) Mikäli teillä tulee mieleen muita treeniin liittyviä toivepostauksia niin niitäkin otan super mielelläni vastaan!

Ihanaa ja energistä lauantaita kaikille <3 Nyt lenkille! Aamulla väsytti eiliset vaatekaapin siivousoperaatiot niin paljon, etten meinannut päästä millään sängystä ylös;)

I just love training clothes! I could wear those always but they do not necessarily meet every dress code. These clothes I got from my new affiliate partner House of Brandon. Their online store is great, Finnish and their customer service is awesome. How about the promptness of the delivery. It usually takes only one day from the order to receipt of the goods! That is fast!

Next I will but on my new white sport bra, which are awesome btw, and head out for a walk. I was too tired this morning to go out right away after I woke up because of the yesterday´s closet project. Have a nice Saturday you all!

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Riikka
  8.8.2015 at 11:00

  Treeniasukuvat on kivoja! Tai treenikuvat muutenkin on inspiroivia, joten kyllä mä ainakin mielelläni tällaisia katselen. Toki alkaa kyllästyttää jos joka postauksessa keikistellään ilman paitaa urheilutopissa, mutta tällaisten kuvien tunnelmaan se sopii hyvin :)

  • Reply
   monasdailystyle
   8.8.2015 at 19:38

   Jes kiva kuulla, eli treenikamppeita kuvaamaan useammin! :) Hih –> eli siis ei aina pelkkää napaa kehiin :P :D

 • Reply
  Salla / Happy Heels
  8.8.2015 at 11:10

  Vau, ihan super hienoja kuvia! Näytät jälleen kerran niin kauniilta, terveeltä ja hyvinvoivalta :)

  Ihanaa viikonloppua!

  • Reply
   monasdailystyle
   8.8.2015 at 19:46

   Voi kiitos ihana Salla <3 <3 :) Ihanaa viikkistä sinnekin:)

 • Reply
  Pinja
  8.8.2015 at 11:49

  Hei joo, iso peukku tällaisille treenivaatekuville! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   8.8.2015 at 19:46

   Jee kiva kuulla Pinja :) :)

 • Reply
  Armi
  8.8.2015 at 13:03

  Vautsi ku oot niiiiin kaunis <3 Pakko udella, minkäpitusia lenkkejä teet (kävellen / juosten?) ja käytkö koskaan salilla vai onko sali kotona? :)

  • Reply
   monasdailystyle
   8.8.2015 at 19:48

   Voihan Armi <3Kauneus on siellä päässä <3
   Aamuisin käyn 35 min kävelyllä ja esim tänään tein 40 minuutin hölkän. Meen täysin fiiliksen mukaan, mutta aamuisin 99% kerroista kävelen. Salilla en oo käynyt tosi pitkään aikaan vaan oon treenaillut kotona. Oon kyllä taas harkinnut tuota salijäsenyyttä, mutta luulen, että otan vasta kun ilmat kylmenee niin pääsen käyttämään hyödyksi pimeinä ja hemmetin kylminä aamuina juoksumattoa yms…;)

 • Reply
  Kristiina Maria
  8.8.2015 at 13:58

  Ihania kuvia, varsinkin toi eka on ihan mielettömän hyvä kuva susta! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   8.8.2015 at 19:49

   Kiitos paljon ihanuus <3 <3 <3 :)

 • Reply
  camilla
  9.8.2015 at 10:16

  Sä oikeen hehkut :) Näytät niin hyvinvoivalta..

  • Reply
   monasdailystyle
   9.8.2015 at 10:18

   Ihana sinä <3 Sä se kyllä hehkut. Melkein kuola valus kun kattelin sun snapchat kuvia ;)

 • Reply
  monasdailystyle
  9.8.2015 at 10:19

  Ihana Jaana <3 <3 Kiitos :)
  Ja todellakin – sporttiset vaatteet yhdistettynä ihan perus asuihin toimii!!! Mulla on nyt erityisesti noi valkoiset tennarit normiasujen kanssa käytössä paaaaljon. Vielä tekis mieli kivoja treenitakkeja yms ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *