4.8.2015

Täsmäisku finnejä vastaan

asefinnejävastaan

Aasian ilmasto teki iholleni todella hyvää. Koko kroppa oli sileä ja kuivasta ihosta ei ollut tietoakaan. Heti Sri Lankasta Pariisiin laskeuduttuamme lentokoneilma + Pariisin kylmät kelit tekivät iholle tehtävänsä. Eetun selkä kuoriutui muutamassa päivässä kokonaan ja minun käsivarret puolestaan muuttuivat hiekkapaperiksi. Pariisissa aloin myös pitkän tauon jälkeen meikkaamaan päivittäin. Nyt muutaman viikon meikkailun jälkeen havahduin siihen, että poskissa alkoi olla paljon enemmän näppylöitä ja tukkoisuuttta. Todella ärsyttävää sanon vaan!

Otin hiljattain käyttöön täsmäaseet näitä näppyjä vastaan ja jo parissa päivässä huomasin ihon olevan paljon kirkkaammin ja näppylät vähenivät! Joten pakko laittaa tämä vinkki jakoon, jotta joku muukin näppylöiden kanssa taisteleva voisi mahdollisesti saada tästä apua:)

Rakastan kaikkea luonnonmukaista ja tämä täsmäase on juurikin sitä!

Nimittäin tuotteina toimii oma suosikkini omenasiiderietikka (luomuna tietty!) yhdistettynä arganöljyyn. Omenasiiderietikasta olen kirjoittanut erikseen TÄÄLLÄ ja arganöljystä TÄÄLLÄ.

Illalla meikin pesun jälkeen levitän vedellä haalennettua omenasiiderietikkaa kasvoveden tavoin pumpuliin kastettuna kasvoille ja sen jälkeen levitän yövoiteen sijasta arganöljyn paksulti koko kasvoille. Öljy toki jättää iholle erilaisen tunteen, kuin tavallinen rasva, mutta ainakin oma ihoni on aamulla tällä tavoin aivan super pehmoinen ja paljon kirkkaampi kuin muita rasvoja käyttäessä. Omenasiiderietikan olen laittanut vanhaan suihkupulloon, joka on tullut tyhjäksi, joten se on siitä helppo annostella vanulapulle. Itse laitoin noin 1/10 osan omenasiiderietikkaa. Liian tujua ei kannata tehdä, ettei iho ärsyynny liikaa. Kokeilemalla löytää varmasti itselleen parhaimman tuloksen.

Siinäpä siis loistavaksi todettu pieni täsmäase ärsyttäviä satunaisia näppylöitä ja ihon tukkoisuutta vastaan! Onko tämä keino monelle jo tuttu? :)

PS! Kaikkein paras keino saada kirkas ja puhdas iho on tietysti vihreiden kasvisten lisääminen ruokavalioon!! Ihon kunto lähtee ensisijaisesti sisäisestä hyvinvoinnista, mutta välillä on hyvä ottaa myös muita keinoja käyttöön;) Mutta nyt siis mehustamaan lehtikaali-kurkku-mehua! :)

After coming back home from Asia my skin has been drier and some unpleasant spots has appeared in my face. I think this is because of the change of climate. I want to fight against these small skin problems with natural ways so I decided to try apple cider vinegar and argan oil. It has worked really nice and my facial skin is better already after few days. I have just tapped my face with a cotton pad which has some vinegar in it and spread argan oil on my face after washing of my make up.

Of course the best tip is to add some more veggies and quality oils in your diet but this tip above comes right after this on the second place! :)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Anna
  4.8.2015 at 10:32

  Kiitos vinkistä! Menee heti kokeiluun, koska munkin iho päätti “räjähtää” ja alle kahden viikon päästä pitäisi olla kaasona, enkä haluaisi esim. valokuvissa olevan näppyläinen naama. Luonnonmukaiset keinot ovat varmasti hellempiä herkälle iholle, joten toivotaan että auttavat mullakin.

  • Reply
   monasdailystyle
   5.8.2015 at 14:20

   Ou nou!:/ Nyt vaan paljon vettä ja vihermehu ja tää iltasin käyttöön niin varmasti on iho kirkas parin viikon päästä!!:) Ja stressi myös pois ;) Ihania tulevia häitä sinne kaasolle :)

 • Reply
  Ansku
  4.8.2015 at 12:42

  Ahh ihanaa aina reissussa kun iho voi niin hyvin :) Ja kesällä kotona. Syksyn ja talven tullen alkaa taas ongelmat, mutta ehkä koitan tätä kikkaa. Saako tota etikkaa peruskaupasta?

  • Reply
   monasdailystyle
   5.8.2015 at 14:21

   No niinpä. Näin se menee.. Kylmä Suomi prkl ;D
   Luomuna saa ainakin Ruohonjuuresta, mutta voipi löytyä ihan perus marketistakin! :)

 • Reply
  Pinja
  4.8.2015 at 21:41

  Tästä en ollut kuullutkaan, kiitos vinkistä! Mun iho on kyllä nyt jo huomattavasti paremmassa kunnossa, enkä saa kuin satunnaisen finnin silloin tällöin, mutta mikäli tilanne taas huononee niin pidän tämän kyllä mielessä! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   5.8.2015 at 14:21

   Hei kiva, että oli vinkkiä :) :)

 • Reply
  Kristiina Maria
  4.8.2015 at 22:10

  Kun iho tosta rauhoittuu, kannattaa kokeilla ruusuvettä kasvovetenä, se on vakkarikäytössä hiukan hellävaraisempaa. Mä käytän luomulaatuista ruusuvettä, jota voi nauttia ihan sisäisestikin. Se on kasvoilla ihanan raikastavaa ja rauhoittavaa ja tuoksuukin aivan ihanalta! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   5.8.2015 at 14:22

   Joo itseasiassa mulla onkin sitä jo kaapissa ja on kyllä niin ihanaa!! Onko sulla joku tietty merkki jota suosit? :)

   • Reply
    Kristiina Maria
    5.8.2015 at 18:16

    Mulla on käytössä Steenbergsin ruusuvesi, jota saa ainakin Ruohonjuuresta ja Stockan herkusta. Olen alunperin ostanut suihkepullon Joikin ruusuvettä, joka on ihan kasvovedeksi tarkoitettu. Täyttelen siis sitä pulloa sitä mukaa kun ruusuvettä kuluu. Olen kokeillut muitakin, mm Flow kosmetiikan ruusuvettä, mutta mun mielestä tossa Steenbergsissä on miellyttävin tuoksu. Lisäksi Flown pullossa ei ole mun makuun tarpeeksi hienojakoinen suihke. Joikin ruusuvesi oli tosiaan myös mun mieleen, pullo on hyvä ja tuoksu myös. Mutta Steenbergs on lemppari, se myös maistuu hyvältä ja hinta on suhteellisen edullinen, mä suihkin ruusuvettä aika reippaalla kädellä mm. kasvoille decolteelle, hiuksiin ja välillä myös tyynyyn. :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *