17.6.2021

Anyfin palvelu ja ajatuksia kaikki mulle heti nyt mentaliteetista

Anyfin palvelu ja kaikki mulle heti nyt mentaliteetti

Minulle erittäin tärkeää Anyfin toiminnassa on se, että se ei koskaan tarjoa uutta lainaa vaan ainoastaan pyrkii madaltamaan kulutusluottojen jo olemassa olevia korkoja.

 

Kaupallinen yhteistyö, Anyfin

Minä olin juuri se nuori aikuinen, joka ensimmäiset “kunnon” palkat saatuaan halusi kaikki heti nyt. Palkka ei kuitenkaan riittänyt kaikkiin mielitekoihin, mutta oli sen verran suuri, että sain luottokortilla hankittua haluamiani tavaroita, matkoja ja elämyksiä. Silloin ajattelin, että mieluummin elän nyt täysillä ja nautin kaikesta, koska eihän huomisesta voi tietää. Hoidin kyllä raha-asiani päällisinpuolin erinomaisesti. Maksoin osamaksut ja laskut aina ajoissa ja olin itsekin perintätoimistossa töissä asiakaspalvelussa. Tiesin siis mitä tarkoittaa, kun ryssii oman taloutensa kunnolla. Siihen en tietenkään halunnut mennä ja luulin pitäväni taloudesta hyvää huolta, kun kuitenkin maksoin kaiken aina ajallaan.

Paljon oli vielä tällä nuorella aikuisella opittavaa säästämisestä ja sijoittamisesta sekä siitä, että ihan kaikkea ei tarvitse saada nyt heti. Tiesin, kyllä että kulutusluotoilla maksaessani ostamieni hyödykkeiden hinta on korkeampi, mutta en sisäistänyt asiaa ihan niin hyvin, kuin nyt toivoisin, että olisin sisäistänyt. Korkoa korolle ilmiö oli vielä itselleni melko vieras, vaikka siitä joskus olin ohimennen kuullut. Ajattelin vain, että ihanaa, kun saan kivoja juttuja nyt ja voin pilkkoa maksut pieniin osiin.

Anyfin palvelu ja kaikki mulle heti nyt mentaliteetti

Näin jälkeen päin on helppo todeta, että olisin nykyisillä tiedoillani tehnyt toisin. Ensimmäinen vaihtoehto olisi ollut odottaa ja hankkia tuotteet vasta, kun olin saanut säästettyä tarvittavan määrän rahaa. Oikeastaan olisin jättänyt suurimman osan hankinnoista kokonaan tekemättä. Kalliit “party” silmälasit olivat käytössä vain muutamia kertoja, ostamani merkkivaatteet saattoivat jäädä kokonaan käyttämättä. Matkat sen sijaan oli niitä, joista todella nautin ja toivon, että olisin jo ihan nuorena oppinut laittamaan aina tuloista rahaa syrjään erillistä matkakassaa varten.

Kaikki hetken mielijohteesta hankitut tuotteet saivat siis mukavat lisäkulut, kun hankin niitä kalleilla luottokorteilla.

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Anyfin kanssa. Anyfin on ruotsalainen fintech-yritys, jolta löytyy jälleenrahoituspalvelu jonka avulla voi madaltaa jo olemassa olevien kulutusluottojen korkokustannuksia.

Anyfin palvelu ja kaikki mulle heti nyt mentaliteetti

Olen tehnyt Anyfin kanssa jo muutamaan otteeseen yhteistyötä Intagramin puolella ja tiedän monen muunkin kolleegan tehneen heidän kanssaa kaupallisia yhteistöitä. Olen myös huomannut, että nämä yhteistyöt ovat jossakin mediassa saaneet negatiivisen sävyn viestinnässä, mutta itse näen, että yrityksen palveluissa on selvästi jotain minkä vuoksi monet vaikuttajatkin suostuvat sitä mainostamaan.

Voin tietysti puhua vain omasta puolestani, mutta Anyfin maksaa aivan normaalin hinnastoni mukaiset palkkiot itselleni, eli en tee näillä yhteistöillä mitään ennätyssuuria voittoja. En myöskään koskaan ole suostunut mihinkään muuhun kulutusluottoihin liittyviin yhteistyöhön, joista itseasiassa on lupailtu huomattavasti suurempia palkkioita. Mutta miksi sitten minä olen halunnut lähteä tekemään Anyfin kanssa yhteistyötä?

Siksi, että koen Anyfin olevan helppo ja matalan kynnyksen apu monelle, jotka haluavat ottaa oman talouden hallintaan ja madaltaa jo näiden olemassa olevien luottojen kustannuksia. Se on samalla reilu toimija, joka ei vain hinnalla millä hyvänsä haali jo pahasti velkaantuneita asiakkaita. Erittäin suuresti velkaantuneille on eri tapa lähteä selvittämään omaa taloutta kuntoon.

Haluan jakaa tietoa siitä, että säästäminen todellakin kannattaa ja kulutusluottojen käyttö on syytä jättää kokonaan pois nyt heti. Minulle erittäin tärkeää Anyfin toiminnassa on, että se ei koskaan tarjoa uutta lainaa vaan ainoastaan pyrkii madaltamaan kulutusluottojen jo olemassa olevia korkoja.

Anyfin on myös yritys siinä missä muutkin ja tavoittelee voittoa, eli hyväntekeväisyysyritys se ei ole. Anyfinkin tekee tuottonsa muiden finanssialan toimijoiden tapaan jälleenrahoittamiensa luottojen koroilla. Mutta Anyfin on silti pystynyt auttamaan hyvin monia pienentämään laskujen korkoja ja näin ollen maksamaan kulutusluotot nopeammalla aikataululla pois. Anyfiniltä saa tarjouksen vain jos korkoja voidaan madaltaa eli heitä käyttämällä luotosta ei päädy maksamaan nykyistä enempää.

Toki näen itsekin, että Anyfissa, niinkuin kaikissa palveluissa on parannusehdotuksia, mutta pääosin miellän, että Anyfistä voi olla hyvin monelle suuri hyöty ja erityisesti toivon, että Anyfin käyttö muistuttaa laittamaan talousasiat kuntoon mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Se, että vaikuttajat ylipäänsä puhuvat ääneen kulutusluottojen hankaluudesta on tosi tärkeää. Minusta on tärkeää muistuttaa säästämisen tärkeydestä ja siitä, että kaikkea ei todellakaan kannata hankkia nyt heti. Ja jos näin on käynyt niin asioihin kannattaa puuttua mahdollisimman nopeasti. Talousasioissa moni häpeää omaa tilannettaan, mutta on ihan älyttömän tärkeää pyytää apua ja oppia miten saa pidettyä talouden tasapainossa ja mielellään opetella säästämään ja sijoittamaan mahdollisimman nuorena.

Itse olisin ollut nuorena aikuisena täydellinen Anyfin asiakas. Nyt olen oppinut kantapään kautta ja erittäin kalliiden silmälasien ja laukkujen myötä, että kulutusluottoihin ei kannata alunperinkään koskea. Olisin kuitenkin todennäköisesti säästänyt Anyfin avulla useamman satasen kaikista ostoistani yhteensä.

Voiko Anyfin palveluun luottaa?

Anyfin on luotettava toimija ja tarkistaa aina hakijan luottotiedot. Kuka vaan ei voi kuitenkaan saada lainalle matalampaa korkoa. Anyfin tekee riskiarvion ja laskee voiko tehdä uuden lainatarjouksen. Anyfin ei myöskään koskaan anna tarjousta, jos luoton korkokustannuksia ei voida madaltaa. Eli Anyfin ei myönnä jälleenrahoitusta luotoille, jotka tulisivat nykyistä kalliimmaksi. Myös luoton takaisinmaksuaika säilyy samana.

Onko Anyfin lainahakemuksen teko helppoa?

Jälleenrahoituksen hakeminen omalle kulutusluotolle onnistuu helposti joko Anyfinin sovelluksen tai verkkosivun kautta ja on todella helppoa. Se vie vain muutaman minuutin aikaa. Voit tehdä lainahakemuksen, eikä se sido mihinkään.

Kenelle Anyfin sopii ja kenelle ei voida jälleenrahoitusta myöntää?

Anyfin käyttäjän tulee olla täysi-ikäinen ja luottotietojen pitää olla kunnossa.
Hakijalla tulee olla myös tuloja, jotta lainatarjous tulee hyväksytyksi.

Mitä tapahtuu jos saadun tarjouksen hyväksyy?

Anyfin maksaa sen hetkisen velkasaldon nykyiselle luotonantajallesi. Mikään muu ei muutu, luoton siirtäminen meille ei vaikuta esimerkiksi luottokorttisi luottorajaan, kerättyihin pisteisiin tai mahdollisuuteesi käyttää samaa palvelua uudelleen. Kun luottosi on siirretty, alat maksamaan lainaa Anyfinille, mutta matalammalla korolla.

Alekoodi:

Koodilla MONA20 saa ensimmäisestä hyväksytystä laskusta 20€ alennusta, jos on Anyfinin uusi asiakas.

 

HUOM!
Jos 1300 € arvoinen laina siirretään Anyfinille, tulee säästöksi 158€ seuraavan esimerkin mukaan: Jos alkuperäinen nimelliskorko 18.88% laskee 9.48%:in ja 2 € kuukausikulu laskee 1 € suuruiseksi, on uusi kuukausimaksu 24 kuukauden laina-ajalle 61 €, jolloin todellinen vuosikorko on 12.17 %. Lainan kokonaissumma on tällöin 1462 €. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Anyfin ei koskaan anna tarjousta jos he eivät voi madaltaa luoton todellista vuosikorkoa. Anyfin ei myöskään pidennä lainan takaisinmaksuaikaa.

 


Lue myös:

Säästämisestä

Miten aloittaa säästäminen? 

8 x Miten aloittaa säästäminen

Sijoittamisen aloittaminen, näin pääset alkuun

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *