7.6.2021

Kesäfiiliksissä

Ai että, viime päivien aurinko ja lämpö tehnyt hyvää. Alkaa olla kunnon kesäfiilis. Luulen, että kaiken viime vuoden stressin jälkeen pidän tänä kesänä paljon ylimääräisiä arkivapaita ja lyhyempiä työpäiviä. Nautiskelen keskellä päivää pitkistä lounastauoista kirjan kanssa ja teen päiväkävelyitä Hietalahden hautausmaan ympäri. Katson Netflixistä koko tuotantokausia päivässä ja teen itse suklaata.

Huomaan nimittäin jo nyt pohtivani, että tämä kesä on kuitenkin pian ohi! :D Apua. Vaihdetta siis pienemmälle ja hetkestä nauttimista ja pysähtymistä tähän hetkeen. Ei ole kiire minnekkään. Tehokkuuskin töissä usein paranee, kun ottaa väliin paljon aikaa vaan olla ja möllöttää. :)

Ihanaa aurinkoista kesäkuun viikkoa sulle! Muista tehdä asioita, jotka tekee just sut onnelliseksi. ♥

Mekko, Nanso
(*saatu)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Katariina Kuronen
  8.6.2021 at 11:10

  Ihana mekko sulla kuvissa! <3 ihania kesäpäiviä sinne!

  • Reply
   Mona
   8.6.2021 at 14:59

   Kiitos paljon <3 Ja samoin sinne!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *