16.12.2018

Parhaat itseruskettavat & alekoodi ihonhoitotuotteisiin!

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

*sisältää alekoodin!

Maailman parhaat itseruskettavat @monavisuri

Kaamoksen aikaan aurinkolomalla oleminen on aivan parasta! Rakastan reissuja, joissa saan nauttia auringosta, mutta en kuitenkaan koskaan ole ollut auringossa makoilija. Jaksan istuskella aurinkotuolilla kirjan kanssa mikäli aurinkovarjo on riittävän suuri ja pieni tuulenvire puhaltaa.

Ensinnäkään en rusketu kovin hyvin ja toisekseen rusketukseni lähtee aina nopeasti pois. Porottavan kuumassa auringossa en jaksa istuskella puolta tuntia pidempään. Auringon haittavaikutukset tuskin ovat jääneet kenellekään epäselväksi. Haluan pitää ihostani huolta pitkään, enkä halua kärventää sitä tietoisesti.

Rakastan kuitenkin päivettynyttä ihoa. Ihoni on normaalisti vaalea ja näytän helposti kalpealta. Erityisesti jalat ovat aina talvella, kuin valkoiset lakanat. Joten turvaudun väriä halutessani purkkiin. Matkoille lähtee siis aina mukaan itseruskettavat. Muut hakee reissulta päivetyksen minä otan päivetyksen mukaan reissuun! :D

Olen tosi laiska käyttämään itseruskettavia. Tuotteiden onkin oltava parhaita mahdollisia, jotta hieman vaivalloisesta hommasta tulee vaivattomampaa. En jaksa odottaa kuivumista pitkään ja inhoan pistävää itseruskettavan hajua. Itseruskettavat eivät myöskään saa missään nimessä olla liikaa ihoa kuivattavia. Yhtä sun toista on tullut vuosien aikana kokeiltua, mutta nyt viimeisen parin vuoden aikana olen löytänyt suosikkini.

Lempparini itseruskettavista:

By Terry Soleil Terrybly

By Terry merkki tuli minulle tutuksi vasta kesällä Eleven yhteistyön kautta. Rakastuin heti ensimmäisenä merkin Soleil Terrybly seerumiin, joka antaa kauniin sävyn kasvoille sisältämättä kuitenkaan itseruskettavaa DHA:ta!

Tämä ihana tuote on siis ihon omaa melaniinin tuotantoa aktivoiva seerumi. Sen koostumus saa ihon näyttämään päivettyneeltä ja heleältä. Kosteuttavan seerumin taika piilee antioksidanttisessa E-vitamiinissa, joka suojaa ihoa monilta eri haitoilta. Tätä tykkään laittaa pienen määrän silloin tällöin tuomaan hehkua kalpeille kasvoille ja täällä reissussa se riittää hyvin sellaisenaankin. Ihana tuote, jota suosittelen lämpimästi testaamaan, jos itseruskettavien käyttö kasvoille mietityttää.

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water

Olen muutaman vuoden vannonut maailman parhaimpien Vita Liberata merkin tuotteisiin. Olen saanut merkin tuotteita blogin kautta testiin ja sille tielle jäänyt. Niin on kyllä moni muukin.

Erityisesti olen tykästynyt Vita Liberatan uusimpaan Invisi itseruskettavaan veteen, joka ei tahraa vaatteita ja tekee kauniin rusketuksen hetkessä. Vita Liberatan tuotteet myös kuluvat kauniin tasaisesti pois iholta, joka on itselleni tosi tärkeä ominaisuus. En nimittäin jaksa olla jatkuvasti käyttämässä itseruskettavia ja helppous on kaikki kaikessa. Jotkut tuotteet tekee itselläni sen, että ihon ollessa kuivahko rusketus lähtee täplikkäänä pois. Vita Liberatan kanssa sitä ei ole käynyt.

Itseruskettavissa on aina tietty tuoksu, josta en itse välitä lainkaan. Myös Vita Liberatasta tulee tuoksua, mutta omaan nenääni huomattavasti kevyemmin mitä monesta muusta merkistä. Se ei myöskään jää löyhkäämään iholle ensimmäisen suihkun jälkeen.

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Mousse Medium

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Mousse Medium luo iholle välittömästi päivetyksen ja rusketus tekeytyy 4-6 tunnissa kauniiksi luonnolliseksi rusketukseksi. Ihanan kevyt koostumus tässäkin ja levittyy iholle kuin unelma. Tämänkään kuivumista ei tarvitse kovin pitkään odotella. Päivetys kestää iholla noin viikon ajan, jonka jälkeen kannattaa laittaa taas uusi kerros mikäli haluaa pitää rusketusta yllä. Itse olen arkena laiska ja laitan yleensä ennen tärkeitä kuvauksia mieluiten tumminta sävyä, jolloin saan kerralla tosi hyvän päivetyksen. Reissussa käytän joka ilta ennen nukkumaan menoa itseruskettavaa, jolloin matkan ajan iho pysyy kauniin heleän sävyisenä. Täällä Dubaissa mukanani on medium sävyt.

Maailman parhaat itseruskettavat @monavisuri

Maailman parhaat itseruskettavat @monavisuri

Maailman parhaat itseruskettavat @monavisuri

Maailman parhaat itseruskettavat @monavisuri

Maailman parhaat itseruskettavat @monavisuri

Seuraavaksi olisi taas luvassa alekoodi teille käyttöön! <3

Alekoodi käy kaikkiin itseruskettaviin sekä koko ihonhoito- kategoriaan! :) Tarkoittaa sitä, että myös ihanista Foreoista saa myös alennuksen.

Mikäli siellä on siis muita kalmankalpeita, jotka haluaisivat hieman sävyä ja hehkua ihoon niin nyt itseruskettavat tilaukseen! Eleven valikoimasta löytyy monia eri tuotteita itseruskettavien kategoriassa, mutta itse suosittelen kyllä todella lämpimästi juuri näitä Vita Liberatan kulttituotteita. Purkilla on paljon hintaa, mutta normaalissa käytössä yksi purkki kestää tosi pitkään.

Koodilla MONA15 saa nyt 15% alennuksen 23.12 asti kaikista ihonhoitotuotteista. ♥
Koodi antaa alennuksen kaikista normaalihintaisista ihonhoitotuotteista ja sitä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.

Muistattehan jättää myös viestiä siitä millaisia kauneuspostauksia te toivotte lisää? Tutorialeja, yksittäisiä tuotevinkkejä tai vaikka jonkun uuden kosmetiikkamerkin testailua? Otan tosi mielelläni palautetta ja ideoita aina vastaan! :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja kuullaan pian Dubain kuulumisilla lisää. Keräsin IG:n puolella teiltä kysymyksiä reissuun liittyen ja niihin on pian tulossa vastauksia.

Lue myös:

PIKKUJOULUN NÄYTTÄVÄ JUHLAMEIKKI
♥ 13 X KIIREISEN ÄIDIN KAUNEUSVINKIT
♥ ÄIDIN ARKIMEIKKI & NOPEA KAMPAUS
♥ JUHLAMEIKKI & HIUKSET, GLORIA FASHION SHOW
♥  NÄIN HOIDAN IHOANI + TUOTEVINKKEJÄ
♥  K-BEAUTYN SALOISSA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *