9.9.2018

Juhlameikki & Hiukset, Gloria Fashion Show

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Elevenin brändilähettiläs

Huom, sisältää alekoodin!

Viime viikonloppuna juhlittiin huikeaa Gloria Fashion Showta Kattilahallissa. Pääsin ensimmäistä kertaa osallistumaan tilaisuuteen ja piisteenä ii:n päälle KappAhl järjesti yhdessä ihanimman Sofia Ruudun kanssa etkot St. George hotellissa. Olen tainnut blogissakin mainita muutamana otteeseen, että juuri juhlien etkot kaunistautumisineen ovat aina lemppariosuuteni. Meikkausta, hiusten laittoa, hyvää ruokaa ja tietysti parasta seuraa. Niistä on täydelliset etkot tehty.

St. Georgessa meillä oli taitavat Maria Luhtanen ja Suvi Tiilikainen meikkaamassa ja laittamassa hiuksia. Etkot alkoivat jo päivällä 13.00 ja jatkuivat iltaan 19.00 asti, jonka jälkeen siirryimme Kattilahalliin. Koko päivä siis pelkkää rentoutumista ja hemmottelua! Yksi parhaiten järjestetyistä pr-tilaisuuksista, joissa olen ikinä ollut.

Osasin jo kutsusta odottaa huikeaa päivää, joten halusin valmistautua mahdollisimman hyvin tulevaa hemmottelua varten. Tiesin, että pääsemme ammattilaisten meikattavaksi, mutta halusin itse jo etukäteen suunnitella hieman lookkia ja jakaa samalla myös teille omia vinkkejäni juhlameikkiin ja hiuksiin.

Make up…

Kuvien meikki on itselleni hyvin tyypillinen juhlameikki. Arkimeikkiä selkeästi tummemmat varjostukset, silmissä tumman ruskeaa ja huulilla mielellään näyttävä punainen huulipuna. Käyn alla vaihe vaiheelta läpi, miten loihdin tämän juhlameikin. Tuotteita vaihtelen paljon, mutta keräsin nyt ison kasan aivan ihania ja hyväksi havaittuja meikkejä, jotka sopivat loistavasti niin arki- kuin juhlameikkiin.

Kasvojen puhdistuksen ja kosteutuksen jälkeen aloitan juhlameikin aina primerilla. Pohjustan kasvot primerillä kauttaaltaan, mutta erityisesti nenän kohdalta ja poskilta. Näissä kohdin itselläni on enemmän suuria ihohuokosia. Primer tasoittaa ihon, jolloin meikkivoide levittyy kauniisti kasvoille. Meikki myös pysyy primerin avulla hyvänä pitkään. Primeria kannattaa laittaa maltilla, ettei pohjasta tule liian kakkumaista. Vähemmän on siis enemmän.

Meikkivoiteen levitän pohjustuksen jälkeen ja tuputtelen sen tarkasti beautyblenderilla. Muista aina levittää meikkivoide myös leuan alapuolelle ja häivitellä tasaisesti kaulalle, jottei leukalinjaan jää ikävää rajaa meikkivoiteesta.

Peitevoiteena käytin tällä kertaa ihanan Helena Rubinstainin ja Estee Lauder peitevoiteiden sekoitusta. Aloitin aivan pienen pienellä määrällä HR peittaria, joka jättää ihon ihanan kostean tuntuiseksi. Peittää hyvin, muttei jätä lainkaan kakkumaiseksi ihoa ja tuntuu samalla hoitavalle. HR peittaria laitoin aivan silmän alle.  Jatkoin vielä silmänalusten peittämistä Estee Lauderilla, jota laitoin pienen määrän HR tuotteen päälle. Levitin Estee Lauderin peittarin myös alemmas poskien suuntaan. Kasvoille saa mielestäni kauniin valon, kun silmien alla on vaalea ja mattainen lookki. Sipaisin vielä ihan pikkiriikkisen Elizabet Ardenin valokynää silmien ulkonurkkaan ja kulmien ylä- ja alapuolelle. Tuputtelin ja häivytin valokynän beautyblenderilla kiinni muuhun meikkipohjaan.

Irtopuuterilla kiinnitän pohjameikin ja laitan sitä reilun määrän silmien alle, jotta saan meikistä mahdollisimman kestävän. Annan irtopuuterin niin sanotusti tekeytyä hetken silmien alla ennen kuin pyyhkäisen kevyesti isolla puuterisudilla ylimääräiset puuterit pois.

Tässä välissä laitan valtavan kasan huulirasvaa huulille. Omat huuleni rohtuvat herkästi, joten annan huulirasvan vaikuttaa loppumeikin ajan ennen huulipunan laittoa. Huulien kuorinta on myös ihan must have ennen juhlameikin tekoa. Pitkäaikainen suosikkini huulirasvojen osalta on kulttimaineen saanut Eight Hour Cream, mutta uutena tuttavuutena pääsin tutustumaan Akademikliniken Pure Lip Intense -huulivoiteeseen, joka todellakin vetää vertoja vanhalle suosikille. Tämä on huikea huulivoide!! Jos olet kriittinen huulivoiteiden käyttäjä ja vaadit täydellisyyttä, niin tämä tuote on pakko kokeilla. Ihana raikas tuoksu ja itse voide on taianomaisen hoitavan tuntuinen. Voide ei myöskään jätä huulia yhtään ällöttävän tahmeiksi. Tämä ansaitsee ehdottomasti 10/10 pistettä.

Sillä välin, kun huulivoide tekee taikojaan aloitan kasvojen korostuksen ja varjostuksen. Käytin NYX-merkin palettia, josta käytännössä löytyy kaikki tarvittava. Ylemmässä kuvassa näkyy, miten lähden varjostusta tekemään. Levitän ensin tummemman sävyn kohtiin, jotka haluan varjostaa ja lähden sen jälkeen tarkasti tasoittamaan ja blendaamaan kokonaisuutta siveltimillä. Hyvillä siveltimillä saa blendauksen tehtyä kauniisti ja helposti. Varjostan juhlameikissä hieman myös nenää ja käytän sen blendaukseen muutamaa kapeampaa sutia. Lisään myös vaaleinta sävyä NYX-paletista tuomaan valoa ja kontrastia varjostusten viereen.

Päälle totta kai lisään vielä oman suosikkini eli  The Balmin Mary-Lou Manizerilla korostuksen. Ja niinkuin olen maininnut, en ole suuri glitter-fani, mutta shimmer-fani senkin edestä. Ihanaa kuulasta shimmer-kiiltoa haluan korostukselta ja sitä saa olla reippaasti. Poskipunaa ei myöskään saa koskaan unohtaa! Ilman sitä on melkein alaston olo. the Balm Hot Mama -poskipuna on noussut uudeksi suosikikseni, mutta tässä juhlameikissä käytin aivan ihanaa MAC poskipunaa sävyssä Gingerly. Se on täydellinen klassiseen meikkiin. Poskipunan levitän aina keskelle poskipäätä. Oikean kohdan löytää, kun hymyilee isosti! :)

Seuraavaksi siirryn luomivärien maailmaan ja teen helpon, mutta näyttävän silmämeikin. Pohjustan aina luomet ensin kokonaan vaalealla sävyllä. Nyt käytin Baremineralsin ihanan paletin sävyä 1. creame silmien pohjalle. Jatkoin seuraavaksi sävyllä 4. head over heels, jota levitin liikkuvalle luomelle ja vielä varjostuksia sävyllä 6. underneath. Keskelle liikkuvaa luomea lisäsin vielä IHANAA sävyä 11. hot commoditya. Levitin sen  sudilla johon suihkaisin ihan hiukan MAC-kasvosuihketta. Näin sain luomivärille hieman voidemaisen koostumuksen ja sävy oikein pomppasi esiin lopputuloksessa. Tuli mielestäni superihana silmämeikki ja kokonaisuus oli todella helppo toteuttaa!

Rajauksella saa vielä viimeisteltyä näyttävän ja juhlavan silmämeikin. MAC-eye liner on super helppo käyttää ja kestää silmillä hyvin, iso suositus sille.

Ripsille levitän suosikkini Maybellinen mustan maskaran. Kulmat tein Baremineralsin kulmageelillä. Sillä saa sekä luonnolliset että vahvat kulmat meikattua. Mukana tulee näppärä sivellin, jolla pystyy levittämään värin kulmille sekä harjaamaan kulmakarvat oikeille paikoilleen. Tämä kulmaväri pysyy kulmilla mielestäni erinomaisesti. Olenkin maininnut tuotteesta jo aikaisemmin täällä.

Huulien suhteen olen yleensä todella rento, enkä mene aivan oppikirjan mukaan. Kaapistani löytyy monta huultenrajauskynää, mutta todella usein levitän huulipunan ilman rajauksia. Toisinaan taas käytän pelkkää rajauskynää! Tykkään, että huulet saa olla hyvällä tavalla rennot ja huulipunan levitys ilman rajausta jättää kivan pehmeän lopputuloksen. Nyt levitin huulille ihanaakin ihanampaa YSL:n punaista huulipunaa, joka on vielä nimikoitu omalla nimelläni. Sain sen viime vuonna Elevenilta lahjaksi. ♥ Kaiverrettu kosmetiikka on ihana lahjaidea, eikä edes kustanna paljon kosmetiikkaostoksen yhteydessä. :)

Meikin viimeisenä silauksena suihkutan vielä kasvosuihketta, joka kiinnittää meikin ja viimeistelee lookin. Kasvosuihke häivyttää mielestäni kauniisti meikin ja poistaa liian puuterisen lopputuloksen. MAC-kasvosuihkeen pienempi koko on kätevä ottaa mukaan myös pikkulaukkuun.

 Kootut vinkit juhlameikkiin

♡ Hyvä ja kestävä meikki alkaa aina hyvästä pohjustuksesta ja ihon “valmistelusta”. Muista aina kuoria iho ennen juhlameikkiä. Myös kosteuttava naamio tekee ihosta sileämmän ja saa meikin sulautumaan kasvoille kauniimmin.

♡ Uskalla rohkeasti käyttää tummiakin sävyjä

♡ Meikkaa kerrostaen. Aloita laittamalla vain vähän meikkiä ja lisää vähitellen. On paljon hankalampi korjata meikkiä, jos läväyttää kaiken kasvoille kerralla.

♡ Panosta muutamaan “luksustuotteeseen”, jotka tekee juhlameikin teosta ylellistä ja arjesta poikkeavaa. Esimerkiksi erikseen juhlia varten hankittu hajuvesi on ihana tapa saada jotain spesiaalia fiilistä iltaan. Jos kyseessä on esimerkiksi omat häät niin on ihana hankkia täysin uusi tuoksu häitä varten. Jatkossa tätä tuoksua käyttäessä tulee aina vahvasti mieleen ihana päivä.

JUHLAMEIKKI

Primer: Estée Lauder Matte Perfecting Primer

Meikkivoide: Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup

Peiteväri: Helena Rubinstein Magic Concealer & Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer

Higlighter: the Balm Mary-Lou Manizer

Poskipuna: MAC Cosmetics Powder Blush, sävy Gingerly

Eyeliner: MAC Cosmetics Brushstroke Liner

Varjostuksiin: NYX PROFESSIONAL MAKEUP Highlight & Contour Pro Palette

Irtopuuteri: Clarins Mineral Loose Powder

Luomiväri: bareMinerals READY 14.0 Eyeshadow Palette

Kulmat: bareMinerals Brow Master Brow Gel & Brush Duo

Huulipuna: Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture sävy 04

Kasvosuihke: MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+

Meikkisiveltimet: Sigma, Ecotools

Tuoksu: Chloé Love Story Eau Sensuelle EdP

Hair…

Rakastan upeita kampauksia, mutta kotoisin olo minulla on juhlissa hiukset kiharalla ja auki. Erilaisia kiharoita on vuosien aikana tullut tehtyä paljon.

Mikäli on reilusti aikaa, saa parhaiten pysyvät kiharat taiottua vanhanaikaisilla paplareilla. Kosteaan tukkaan paplarit ja kunnon kuivatus föönillä ja sitten vielä hiusten jäähtyminen rauhassa. Tietysti pohjalle lämpösuoja sekä muotoilutuote tuomaan kampaukselle pitoa. Viimeistelyn tykkään itse tehdä hyvin kevyellä lakalla, sillä inhoan jäykkää ja klähmäistä kiharaa. Useamman kerran sellaisellakin kampauksella on menty, mutta se ei ole ominta minua. Kiharat saavat ennemmin vaikka vähän lässähtää, kuin tuntua kovalta harakanpesältä.

Ennen GFS-iltaa tein edeltävänä päivänä hiuksille kunnon tehohoidon hauskalla Kocostar-päähineellä. Tämän päähineen huono puoli oli siinä, ettei se oikein toiminut omien superpitkien hiusteni kanssa. Tuote itsessään oli ihana ja teki hiuksista pehmeät, mutta päähine oli vähän hankala. Uskon, että tämä toimii loistavasti lyhyemmällä tukalla.

Juhlapäivän aamuna pesin vielä hiukset pitkäaikaisimmilla suosikeillani nimittäin Redken All Soft -sarjan shampoolla ja hoitoaineella. Tämä kaksikko on heittämällä ollut kautta aikojen suosikkini. Hiuksista tulee näiden käytön jälkeen aivan samettisen pehmeät.

Aikoinaan, kun vielä värjäsin hiuksia oli nämä tuotteet ihan must have. Hiukset kaipasi silloin paljon kosteutusta, koska vaalennus kuivatti niitä paljon. Nykyään oma hius on niin hyväkuntoinen, ettei se kaipaa näin hoitavaa sarjaa jatkuvassa käytössä, mutta juuri ennen juhlia haluan mahdollisimman hyvän kiillon ja pehmeyden aikaan. Muotoilutuotteiden puolelta voin myös suositella Redkenia lämpimästi.

Helpot ja varmasti kauniit kiharat saa suoristusraudalla ja kiharruspuikolla. Suoristusraudan kanssa on tosi tärkeää, että pohjalla on kevyt tuote, joka ei klähmäänny. Muuten tulee helposti viivoja kiharoihin, kun rauta ei liu’u tasaisesti hiuksilla. Kiharruspuikon kanssa saa mielestäni suoristusrautaa kestävämmät kiharat, eikä hassuja viivoja tule niin helposti. Molemmille on paikkansa, kannattaa kokeilla kummalla itse onnistuu helpommin.

Helpon, mutta älyttömän kauniin ja naisellisen kampauksen saa aikaan, kun kihartaa hiukset ja sitoo yläosan hiuksista puoliponnarille. Itse käytin tässä kampauksessa ainoastaan kolmea(!!) pinniä sitomaan hiukset päälaelle. Ei paljon helpommaksi voi kampaus mennä ja silti näyttää upealle! Vai mitä mieltä te olette?? :)

Viimeistelyyn käytin tällä kertaa ihanan Maria Nilan kevyttää viimeistelysuihketta. Merkin tuotteet ovat olleet tosi aivan huippua ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan mikäli brändi on vielä uusi tuttavuus.

TUKKA ( isot pehmeät ja naiselliset kiharat)

Tehohoito muutama päivä ennen juhlia: KOCOSTAR Home Salon Hair Pack

Shampoo ja hoitoaine: Redken All Soft

Muotoilutuote/lämpösuoja: Redken Heat Styling Iron Shape 11 Finishing Thermal Spray

Kevyt lakka: Maria Nila

Suoristusrauta/kiharruspuikko: Cloudnine  (lämpörulilla saa myös upeat isot kiharat aikaan!)

Juhlameikki & Hiukset, Gloria Fashion Show

Nyt olisi jälleen tarjolla ihan huikea alekoodi. Sain monta kiitosviestiä aiempien postauksien alekoodeista, joten jatkossakin kehitellään ehdottomasti kaikkea kivaa teille Elevenin kanssa! :) Jos teillä on jotain tiettyjä toiveita kauneuspostauksien suhteen niin laittakaa ihmeessä viestiä tulemaan. ♥ Muistakaa myös kurkkia IG Storyn puolelle säännöllisesti sillä siellä vilahtaa paljon kosmetiikkavinkkejä ja tuoteuutuksia.

 

Tämän kerran alekoodilla saa  20% alennuksen kaikista Eleven valikoiman normaalihintaisista meikeistä! :) Eli nyt kannattaa laittaa meikkivoiteet ja ripsarit täydennykseen;)

Alekoodi normaalihintaisiin tuotteisiin:

 FASHION20, meikit -20%, voimassa 16.9. asti
(Koodeja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin)

Mitäs mieltä olitte tästä juhlalookista?? Seuraavaksi tulossa kuvia GFS etkojen tunnelmista. ♥

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Eve
  9.9.2018 at 13:08

  Voisitko postata mitä tuotteita suosittelet värjäämättömille hiuksille. Itsekin olen kasvattanut oman luonnollisen hiusvärini takaisin ja tuntuu että vanhasta tottumuksesta saatan käyttää turhan hoitavia tuotteita. Eli kaikki vinkit ja niksit jakoon ja mielellään kuulen hyviä extra hemmottelu vinkkejäkin hiuksille

  • Reply
   Mona
   9.9.2018 at 18:58

   Hei loistava postausidea! Laitan tämän ehdottomasti ylös ja kokoan ison kasan omia hiusvinkkejä värjäämättömälle tukalle! :) Kiitos Eve, kun jätit kommenttia <3

 • Reply
  Johanna
  9.9.2018 at 19:49

  Hei! Olen miettinyt clarinsin irtopuuteria, sävy vähän mietityttää. Käytätkö 01 vai 02? minulla on aika vaalea iho :)

  T.Johanna

  • Reply
   Mona
   9.9.2018 at 20:02

   Moi Johanna <3 Mulla on 01 ja se on kyllä vaalea sävy, joten uskon, että on just passeli. Tuo Clarinsin irtopuuteri on ihanan pehmoista ja jättää ihon tosi samettiseksi. :) Mulla ainut miinus tuolle Clarinsin irtopuuterille on tuo putelo missä se on. Se päälliosa on ns "irtonainen" ja näin ollen rähmäkäpälänä olen jo kerran esim onnistunut sen kaatamaan ja iso osa puuterista oli pitkin lattiaa. Monessa muussa irtopuuterissa on miljoonakertaa näppärämpi purkki. Mutta sitten taas sisältö on ihan priimaa ja siitä vaan plussaa <3 :) Ootko muuten kokeillut tätä By Terrya? Se on myös ihana!!! Ihan hurjasti hehkutettu enkä enää yhtään ihmettele kun pääsin just hiljattain testaamaan :)
   https://eleven.fi/by-terry-hyaluronic-hydra-powder?
   Nyt näytti olevan loppu mutta varmasti täydennystä tulee jossain vaiheessa.
   Ihanaa iltaa sinne <3

 • Reply
  Eve
  10.9.2018 at 17:47

  Oli muuten kiva lukea tämä meikki aiheinen postaus. Niitä jatkossa lisää Kiva saada vinkkejä tuotteista yms… Ihonhoidosta kirjoitetaan nyt niin paljon joka blogissa että välillä kiva lukea ihan aito meikkaukseen liittyvä juttu

  • Reply
   Mona
   10.9.2018 at 20:45

   Oi ihana kuulla Eva <3 :) Ihonhoitojuttujakin on kyllä tulossa paljon, mutta tosi kiva tietää että juuri meikkaukseen liittyvät jutut kiinnostaa!! :) Jos sulla tulee jotain tosi spesifiä toivetta meikkaukseen liittyen niin otan tosi mielelläni ideoita vastaan. Tai jos toivot esim jostain tietystä tuotteesta arvosteluja niin tuotetestaus toiveitakin saa laittaa tulemaan.
   Ihanaa iltaa sinne <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *