23.9.2018

Näin hoidan ihoani + tuotevinkkejä

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Elevenin brändilähettiläs

Ihonhoito on intohimoni. Erityisesti illalla rakastan kauneusrutiineja ihonhoidon ympärillä. Teen kasvojen puhdistuksen aina suihkun yhteydessä ja se on samalla oma rentoutumishetkeni. Voisin verrata iltaisista ihonhoitorutiineista tullutta tunnetta samaan fiilikseen mikä tulee, kun ottaa illalla rintsikat pois! :D

Näin hoidan ihoani + tuotevinkkejä @monavisuri

Olen kiitollinen, että oma ihoni on nyt erinomaisessa kunnossa ja saan keskittyä ylläpitävään hoitoon. Nuorena kärsin helposti rasvoittuvasta ihosta ja näppylöitä putkahteli kasvoille (ja selkään!) tämän tästä. Myös e-pillerit lopetettuani oli ihon kanssa alkuun melkoista kamppailua. Olen sitä mieltä, että ihon hyvinvointi lähtee ennen kaikkea siitä mitä syö. Sisäisesti hyvin hoidettu iho vastaanottaa myös tehokkaita tuotteita paremmin.

Mikäli kärsii pahoista iho-ongelmista sanoisin, että marssijärjestyksenä on ensin ottaa yhteyttä ravintovalmentajaan ja heti kakkosena hyvään ja asiantuntevaan kosmetologiin. Kun iho on hyvässä kunnossa uskaltaa rohkeammin myös kokeilla erilaisia tuotteita. Pahempien iho-ongelmien kanssa kannattaa aina olla tarkkana uusien tuotteiden suhteen. Olen pääsääntöisesti luonnonkosmetiikan puolesta puhuja, mutta todella ongelmallisen ihon kanssa myös luonnonkosmetiikka voi yhtäältä aiheuttaa erilaisia reaktioita ja pahentaa ihon tilannetta.

Näin hoidan ihoani + tuotevinkkejä @monavisuri

Itse käytän noin 80/20 ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa ja synteettistä kosmetiikkaa. Testailen paljon uusia tuotteita (jotta voin jakaa hyväksi havaittuja tuotteita myös teidän kanssa!) ja olenkin opetellut tunnistamaan omassa ihossani varhaiset merkit siitä, jos joku tuote ei ole minulle paras mahdollinen. Yleensä ensimmäisenä reagoivat silmät ja nenä. Tässä tapauksessa “luovutan” tuotteen testaamisen kanssa nopeasti.

Käyn tässä postauksessa läpi, miten hoidan ihoani ja vinkkaan Elevenin valikoimasta löytyvista ihonhoitotuotteista, joista olen pitänyt paljon. Osa on ollut käytössä jo pidempään ja osa merkeistä on tullut tutuksi vasta hiljattain.

Ihonpuhdistus

Ihonpuhdistuksessa olen perusteellinen. Teen aina kaksoispuhdistuksen, josta tulossa vielä myöhemmin tarkemmin ajatuksia. Estee Lauder Perfectly clean putsari on tuote, jota olen käyttänyt monta purkkia ihan teiniajoilta asti. Tällä hetkellä käytössä on mm. Lumenelta Valo sarjan putsari (ihanan pehmeän tuntuinen iholla ja rakastan sen tuoksua) sekä Collistarin misellivesi, jolla onnistuu myös silmämeikin puhdistus. Collistar merkkiin tutuistuin vasta Eleven yhteistyön kautta ja mielenkiinnolla odotan sarjan muiden tuotteiden testausta.

Kaksoispuhdistuksen voi tehdä esim niin, että aloittaa misellivedellä ja viimeistelee puhdistuksen sen jälkeen vielä tavallisella puhdistustuotteella. Putsareitakin on niin äärettömän paljon hyviä, että näistä(kin) saisi oman erillisen postauksensa.

Tähän kohtaan täytyy vielä myöntää, että juuri nyt olen aivan rakastanut K-beautyn puhdistustuotteisiin. Edelleenkin joudun hieman pihtaamaan K-beauty aihetta, mutta lupaan odotuksen olevan pian ohi! :D Oletteko muuten menossa I love me messuille? Siellä on Eleveniltä Virve kertomassa juurikin K-beautystä. ♥

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask

Lumene Valo Pure Glow Cleansing Balm

Collistar Natura Two-Phase Micellar Water 

Näin hoidan ihoani + tuotevinkkejä @monavisuri

Foreo

Kaksoispuhdistuksen lisäksi käytän tällä hetkellä lähes joka päivä ihanaa Foreo laitetta tehostamaan puhdistusta. Foreon käytön jälkeen iho tuntuu aina samettisen pehmeälle ja hehkuvalle. Mielestäni Foreon käytöllä saa saman fiiliksien kuin ihonkuorinnalla. Iso plussa myös siitä, että tätä laitetta ei joudu lataamaan kuin ani harvoin! Vaikka rakastan monivaiheisia ihonhoitorutiineja, en jaksaisi joka ikinen päivä ladata vehjettä uudelleen. Siihen tyssäisi itselläni tämän käyttö. Foreolle voisi myös omistaa kokonaisen oman postauksensa, se on nimittäin aivan mieletön laite. Palataan tähän siis mahdollisesti vielä myöhemmin.

Pst. Foreo on Elevenilla tarjouksessa muutaman päivän!

Foreo LUNA™ Mini 2

Näin hoidan ihoani + tuotevinkkejä @monavisuri

Kuorinta-aine

Foreo laitteen käytön lisäksi teen noin kerran viikossa kuorinnan kuorinta-aineella. Moni teistä tietää, että olen kuorinta-aineiden suurkuluttaja ja rakastaja. Kasvojen lisäksi kuorin myös vartalon säännöllisesti. Kuorinta tekee ihosta pehmeän ja hoitotuotteet imeytyy paremmin, kun iho on sileä ja ylimääräinen kuollut iho on poissa. Yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani kasvojen kuorintaan on Madaralta. Se on täällä blogissakin vilahtanut muutamana otteeseen. Tuoksu, koostumus, hellävaraisuus ja tehokkuus ovat kaikki kohdallaan tässä kuorinta-aineessa. I love it!

Madara Exfoliating Scrub Oil-To-Milk

Kasvovesi, hoitoneste

Kasvovesi on aina ehdoton puhdistuksen jälkeen. Se tasapainottaa ihon ph:n ja ravitsee sitä. Kasvovesi on niin sanotusti janojuomaa iholle. Omasta tämän hetken suosikistani mainitsinkin jo aiemmin tässä postauksessa. Sen lisäksi tykkään erityisesti ruusun tuoksuisista kasvovesistä. Mario badescun kasvosuihke on ajanut kunnon monitoimituotteen virkaa ja sitä on ihana suihkia pitkin päivää, kun taas ihon puhdistuksen jälkeen Pixin rose tonic toimii loistavasti rauhoittaen ja hoitaen.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater

Pixi Rose Tonic

Seerumi

Seerumeita käytän yleensä vain iltaisin ja tuotteesta riippuen joko päivittäin tai sitten toisinaan vain kahden kolmen päivän välein. Huomaan, että liiallinen seerumien käyttö saattaa aktivoida omaa herkkää ihoani jopa liikaa, joten olen kokenut hyväksi kuunnella tarkasti ihoa ja sen tarpeita seerumin suhteen. Ilman en kuitenkaan osaisi olla. Lumenen Valo hyaluronitiiviste on yksi pitkäaikainen suosikkini, jonka tuoksu on huumaava ja käytön jälkeen iho tuntuu aina samantien kosteutetulta ja hyvin hoidetulta. Tälle iso suositus ja taitaa löytyä monen teidänkin kosmetiikkakaapista? :) Uusimpana olen testannut suositun The Ordinaryn merkin sanahirviöseerumia. Mulla ei meinaa jäädä nämä hyaluronic nimet millään mieleen, mutta nimestään huolimatta seerumi oli kyllä täyttä kultaa! Wou mikä teho! The Ordinaryn tuotteet on edullisia, mutta laatu on ihan ensiluokkaista.

Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -seerumi 

Silmänympärysvoide

Silmänympärysvoide on pakollinen sekä aamuisin että iltaisin. Minulle on elävästi jäänyt mieleen, kun äitini on sanonut, että parikymppisenä pitää jo alkaa käyttää silmänympärysvoiteita. Itsehän olen teinistä asti vienyt äidin anti-aging voiteet kaapista ja käyttänyt surutta nuorellekin iholle! :D Silmien herkkä iho on altis kaikille muutoksille ja niistä näkee myös nopeasti huonon ruokavalion. Minusta hyvä silmänympärysvoide on pitkän tähtäimen panostus kauneuteen.

The Ordinaryn silmänympäryksille tarkoitettu seerumi pompsahti heti yhdeksi suosikiksi. Samoin Ole Henriksen IHANA voide, jonka tuoksu huumaa ja sisältö puhuu heti ensimmäisestä käytöstä puolestaan. Molemmat tuotteet tekevät herkästä silmänympärysihosta pehmeän ja kostean tuntuisen jättämättä lähmäistä tunnetta. En tiedä kuvittelenko vaan, mutta mielestäni kummatkin myös kirkastavat ja häivyttävät tummia silmänalusia välittömästi käytön jälkeen!

Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme

The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG on silmänympärysten hoitoon kehitetty seerumi

Kosteusvoide/kasvoöljy

Kosteusvoide on tietysti ehdoton ja olen käyttänyt sekä kasvovoiteita että kasvoöljyjä. Mitenköhän montaa kosteusvoidetta on tullut elämäni aikana testattua… Monta! :D  Vanhoista vakkareista mainitsen ihanan Madaran SOS voiteen, joka on loistava talven lähestyessä.  Uutena kasvoöljyistä on nostettava  jo edellä mainitun The Ordinary merkin ruusunmarjaöljy. Minähän olen todellinen öljyfanaatikko. Oli kyseessä syötävät öljyt tai kosmetiikassa käytettävät öljyt, olen hurmiossa… ;) Opin kuitenkin Virven taannoisesta postauksesta, että kasvoöljyt eivät ole aina paras vaihtoehto ihon kosteutukseen. Mikäli aihe kiinnostaa, suosittelen lukemaan tämän postauksen!

Ruusunmarjaöljyä muuten käytetään myös aknearpien hoitoon. Sanoisin kyllä, että tämä ihanuus sopii varmasti kenelle vaan. Kunnon ravinnepommi ja tekee iholle niin hyvää. Love it! Öljyt on vaan ihan parasta.

Madara SOS Hydra Recharge Cream

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil -ruusunmarjaöljy 

Kasvonaamio

Olen aikamoinen kasvonaamiohifistelijä ja uusia naamioita tulee testattua usein. Kasvonaamio on yksi parhaimmista keinoista rentoutua kotona. Naamion kanssa on ihana rauhoittua hetkeksi ja lukea vaikka inspiroivaa kirjaa. Muistatteko tämän 13 x kasvonaamio postauksen? :) Sen jälkeen on tullut taas testattua todella monta ihanaa naamiota, joten pitää tehdä uutta päivitystä tälle postaukselle. Mario Badescu merkkiin pääsin tutustumaan juuri naamion kautta ja innolla odotan, että saan tutustua myös merkin muihin tuotteisiin. Pakkaus on tylsä, mutta sisältö ihana!! Todella tehokas naamio, jonka jälkeen olo on melkein kuin kosmetologilla olisi käynyt. Mikäli Mario Badescun tuotteet on vielä tuntemattomia, voin jo tämän yhden tuotteen testauksen jälkeen lämpimästi suositella tarkempaa tutustumista!! :)

Mario Badescu Cucumber tonic mask (Mario Badescu naamiot)

Madara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Repair Mask -kasvonaamio 

Huulivoide

Huulivoiteista olen blogissa hehkuttanut eniten varmasti jokaisen tuntemaa Eight Hour creamia. Sain kesällä kuitenkin testiin Akademikliniken Pure Lip Intense -huulivoiteen, joka on ollut ihan huikea! Huulivoidetta tulee käytettyä päivittäin, mutta sen lisäksi kuorin huulia aina silloin tällöin, varsinkin ennen juhlameikkiä.

Akademikliniken Pure Lip Intense -huulivoide

Olen tyytyväinen, että olen vuosien saatossa löytänyt itselleni hyvät rutiinit ja kultaisen keskitien ihonhoidon saralla: päivittäiset rutiinit, ei liiallista hoitamista, säännölliset kosmetologilla käynnit ja tietysti tärkeimpänä ihonhoito sisäisesti.

Tällä hetkellä ihon suurin ongelma on ajoittainen ihon sameus (kaupungin saasteet aiheuttaa esimerkiksi helposti) ja toisinaan myös pintakuivuus. Näppylöitä tulee enää harvakseltaan ja useimmiten ne johtuu hormoneista tai liiallisesta herkuttelusta. Tosin myös lentokoneen ilma saa yleensä ihoni hurjaan kuntoon.

Nyt haluaisin palavasti kuulla teidän lempparibrändejä ihonhoidon saralla! Usein juuri ihonhoito on se kauneuden osa-alue, jossa vannotaan tietyn merkin nimeen. Olen aina tosi kiinnostunut siitä mistä tuotteista muut pitävät ja miksi! Kerrothan siis, mitkä ovat sun ihonhoidon luottotuotteet/luottomerkit?:) Otan myös toiveet jonkun tietyn merkin testauksesta vastaan tosi mielelläni! Jos siis haluat, että kerron omia mielipiteitä ja kokemuksia jostain tietystä tuotteesta tai merkistä, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan.

Sain taas teille ensi viikoksi käyttöön alekoodin Elevenin valikoimaan. Muistakaa käyttää se hyväksi, mikäli päädytte jotain tilaamaan. ♥ Lisää kosmetiikkavinkkejä löytyy rutkasti aikaisemmista yhteistyöpostauksista sekä IG storyn puolelta beauty kohokohdista. Muistakaa laittaa myös IG seurantaan (@monavisuri), sillä siellä tulee usein kosmetiikkaan liittyviä arvontaja.

Koodilla MONAS11 saa nyt 11% alennusta norm. hintaisista tuotteista
ja koodi on voimassa 30.9. asti.
(huom koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin)

13 X KIIREISEN ÄIDIN KAUNEUSVINKIT

♥ ÄIDIN ARKIMEIKKI & NOPEA KAMPAUS

♥ JUHLAMEIKKI & HIUKSET, GLORIA FASHION SHOW

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Camilla
  25.9.2018 at 22:30

  Nouuu, mä olisin halunnut kuulla tuosta laitteesta enemmän! Just hipelöin sitä Egon myymälässä ja haluaisin tietää onko se oikeasti niin huikea, että poistaa mustapäitä ja epäpuhtauksia, silottaa ihoa ja pieniä juonteita jne.. :D

  • Reply
   Mona
   28.9.2018 at 14:17

   Hei ehdottomasti Foreosta jossain kohdin tarkemmin! Se on -i-h-a-n-a! Sanoisin kyllä että on kaikkien hehkutusten arvoinen. Kunnon taikavempain :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *