13.12.2018

Perillä

Dubai

Lentokoneeseen mentäessä Lionel istui iskän sylissä ja katseli ihmeissään tuubista näkyviä muita lentokoneita. Lennolla oli paljon muitakin lapsia. Lentoemännät ja stuertit moikattiin isolla hymyllä ja heilutuksilla.

Alkuun Lionel istui äidin sylissä, mutta vilkas vilperi ei meinannut tahtoa olla paikoillaan. Iskä Auktoriteetti tarttuikin ruoriin ja otti pojan syliin. Koko nousu istuttiin kiltisti iskän sylissä. Siitä alkoikin neljän tunnin möngertäminen ja penkkirivin 36 nuohoaminen.

Ruuvit, käsinojat, ikkunat, pilvet ja kaikki maan ja taivaan välillä tuli tarkastettua. Vessaan kulkeville moikkailtiin ja mummoille naurettiin ääneen kiherrellen kippurassa.

Turbolenssit saapui parahiksi päiväuniaikaan ja iskän syliin oli helppo nukahtaa. Armeijan kersantti kekseliäästi siirsi pojan jatkamaan uniaan turbolenssien jälkeen keksipaikalle ja pään päälle rakennettiin suojaisa maja lentokoneen viltistä.

Koko loppu matka meni nukkuessa! Matka lentokentältä hotellille istuttiin överissä GMX autossa. Unille päästiin hieman enennen kymmentä ja aamulla oltiin tuttuun tapaan hereillä ennen seitsämää.

Tästä se lähtee, Dubain loma!

Aikaisempia Dubai– postauksia löytyy täältä.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Henrika
  13.12.2018 at 15:17

  Ihanaa lomaa <3 :)!! Olipa kiva kuulla miten ensimmäinen pitkä lento naperon kanssa meni :) Miten ratkaisitte Lionelin kulkemisen autossa Dubaissa? Onko teillä istuin vai pidättekö sylissä vai kuinka? Dubai on ollut minulle mielessä hyvänä kohteena lasten kanssa. mutta runsas taksilla kulkeminen mietityttää ilman turvaistuimia..

  • Reply
   Mona
   15.12.2018 at 12:08

   Kiiiitos ihana <3 Näistä tulossa juttua!!! <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *