2.12.2018

Pikkujoulun näyttävä juhlameikki

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

Pikkujoulun juhlameikki @monavisuri

Pikkujoulukausi on täydessä vauhdissa. Kimalletta, säihkettä ja juhlameikkejä siis luvassa. Itselläni on tänä vuonna muutamat pikkujoulut ja jaan nyt yhteistyössä Elevenin kanssa jälleen meikkivinkkejä juhlakautta silmällä pitäen. Tämä meikki poikkeaa aika paljon tavallisesta arkimeikistäni, mutta pidän lopputuloksesta itse tosi paljon. Mitä mieltä te olette?? :)

Pikkujoulun juhlameikki @monavisuri

Teen juhlameikissä yleensä tummemman silmämeikin smokey eye tyyliin. Tähän meikkiin inspiroiduin Elisan Jennille tekemistä meikeistä, jossa oli näyttävät rajaukset. Halusin pitää muuten silmämeikin kevyenä ja raikkaana, mutta tuoda isoilla rajauksilla näyttävyyttä. Pikkujoulumeikkiin sopii tietysti punainen, joten valitsin yhden ihanimman punaisen huulipunan valikoimastani. YSL Black Red Code sävy on nimittäin aivan täydellinen pikkujoulukauteen.

Punainen huulipuna yhdessä näyttävien rajausten ja kultaa hohtavan luomivärin kanssa loi mielestäni täydellisen ilmeen pikkujoulun juhlameikkiin.

Pikkujoulun juhlameikki @monavisuri

Juhlameikissä on tärkeää, että iho on hyvin kosteutettu ennen meikkiä. Meikki on aina paljon helpompi tehdä, kun iho on saanut tehohoidon juuri ennen juhlia. Itse pyrin tekemään kasvojen kuorinnan ja kasvonaamion (kangasnaamiot ovat ihania) aina edeltävänä iltana ennen juhlapäivää. Kaikille väsyneille tuoreille äideille voin lämpimästi suositella geelinaamiolappuja silmille ennen juhlameikkiä! Ne nimittäin ovat todellisia väsyneen katseen pelastajia! :D

Pikkujoulun juhlameikki @monavisuri

Tässä koottuna tämän vuoden pikkujoulujen juhlameikkini. Toivottavasti saatte tästä inspiraatiota omaan juhlameikkiin.

Kaikki juhlameikissä käyttämäni tuotteet

Nyx Studio perfect photo-loving primer

Primer auttaa meikkiä pysymään pitkään kauniina. Nyx primeri on osoittautunut todella hyväksi. Hintalaatu on erityisesti kohdillaan. Itse laitan primeria aina T-alueelle ja poskille.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup -meikkivoide 

Meikkivoide joka peittää hyvin ja pysyy kauniina pidemmänkin juhlaillan.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi

Talvella ihoni on pintakuiva ja sen vuoksi laitoin Estee Lauder meikkivoiteeseen lisäksi aivan pienen tipan tätä Lumenen sävyseerumia. Se toi pienen hohdon pohjaan, jota pintakuiva ihoni nyt kaipasi. Kesällä sävyseerumi voi mennä kevyessä meikissä itselläni ihan sellaisenaan.

Ciaté Dewy Stix Luminous Highlighting Balm

Juhlameikissä saa olla hehkua normaalia enemmän. Laitoin ihanaa Ciaten hehkutuotetta poskipäille meikkivoiteen päälle. Laitan aina puuterimaista hohdetta vielä lopussa, mutta tällä sain vahvistettua hohdetta pohjalla enemmän.

Lumene Nordic Secret Volume Lash Primer -ripsivärinpohjustaja

Suosikkiripsarin lisäksi pohjustin ripset Lumenen valkoiselle värillä, jolla tulee paljon lisää runsautta.

Maybelline New York Lash Sensational Lash Multiplying Mascara

Ripset viimeistelin tietysti tällä supersuosikillani. Tämä ripsiväri pysyy aina hyvin, eikä tarvitse murehtia, että väri löytyy poskilta. Valitsen aina normaalin ripsasin tästä. Vedenkestävät ripsivärit saavat minulla hermoromahduksen aikaiseksi, kun niiden puhdistuksessa menee ikuisuus.

Yves Saint Laurent Tatouage Couture sävy 8 Black red code

Tämä on niin ihana. Suosittelen lämpimästi. YSL huulipunaa, joka pysyy hyvin ja kuluu myös kauniisti vähitellen pois. Rakastan tätä hieman jopa dramaattista sävyä.

bareMinerals Brow Master Brow Gel & Brush Duo

Oman kulmasuosikkini(Clarins) sijaan käytin bareMinerals kulmaväriä, jolla saan tarkan lopputuloksen. Tämä sopii mielestäni loistavasti juhlameikkiin.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer 

Silmänaluset häivytin tällä ikuisuussuosikillani. Peittää pahimmatkin tummatsilmät. Talvella käytän tämän lisäksi kosteuttavampaa Helena Rubinsteinin Magic concealeria lisäksi ja sekoitan näitä kahta yhdessä.

Akademikliniken Pure Lip Intense -huulivoide

Huuleni ovat aina talvella rohtuneet ja huulivoide on ihan ehdoton. Tämän levitän ennen kuin aloitan meikkaamista, jolloin voide ehtii vaikuttaa huulilla ennen huulipunan levitystä.

The Balm Mary-Lou Manizer

Pohjalle laittamani voidemainen hohde ei riitä vielä sellaisenaan, koska kiinnitän aina meikin irtopuuterilla. Laitankin puuterimaisen korostuspuuterin vielä irtopuuterin jälkeen. Rakastan tätä suosittua The Balm korostuspuuteria. Sipaisen sitä meikissä kevyesti amorin kaareen, kulmille sekä otsalle pikkiriikkisen. Pyrin käyttämään korostuspuuteria niille kohdille, johon valo muutenkin osuisi.

MAC Cosmetics Powder Blush sävy Gingerly

Yksi tämän hetken suosikeistani poskipunissa. Ihana Gingerly sävy on tosi kaunis ja tuo juuri sopivan verran sävyä poskipäille. Mattainen sävy on kaunis ja tämä MAC puuterimainen poskipuna levittyy todella hyvin ja tasaisesti.

MAC Cosmetics Brushstroke Liner

Ihana helppo rajauskynä, jota suosittelen kaikille, joita mietityttää rajausten teko! Tällä saa hyvän pigmentin heti ja kynä on helpon mallinen käyttää. Tein itse tähän juhlameikkiin näyttävämmät siivet silmien nurkkaan. Isoja rajauksia saattaa joutua harjoittelemaan muutaman kerran, mutta hyvän rajauskynän kanssa homma on paljon helpompaa!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Highlight & Contour Pro Palette

Jokaisen meikkaajan täydellinen varjostuspaletti. Tästä löytyy hyvin sävyt jokaiseen vuodenaikaan, vaikka ihon sävy muuttuisi. Itse käytin Toffee ja Caramel sävyjä molempia tässä meikissä. Loistava hintalaatu tässäkin.

Cover FX Matte Setting Powder

Irtopuuteri, joka jättää ihon samettisen pehmeäksi ja mattaiseksi. Tykkään tästä paljon! Irtopuuteri auttaa kiinnittämään meikin ja pysymään paremmin.  Lämmin suositus Cover FX irtopuuterille, joka tuntuu melkein ihoa hoitavalle. Tuote ei sisällä parabeeneja, sulfaatteja, ftalaatteja, hajusteita, gluteenia, mineraaliöljyä tai talkkia.

The Balm Nude Dude eyeshadow palette

Luomiväripaletti jokaiseen tilanteeseen. Tällä paletilla saa loihdittua niin arki- kuin juhlameikin. Ihanat sävyt ja hyvät pigmentit. Käytin aivan ihanaa Faithful sävyä sekä luomelle että silmän alle rajauksena. Lisäsin myös vähän Fabulous sävyä. Varjostin luomia ihan aavistuksen Flawless sävyllä.

Essie kynsilakka smoking hot

Yleensä pidän kynnet vaalean sävyisinä, mutta tähän juhlalookkiin mielestäni sopi täydellisesti Essien kaunis Smoking hot tummempi harmaa sävy.

Pikkujoulun juhlameikki

Pikkujoulun juhlameikki @monavisuri

Hiuksiin inspiroiduin tekemään kerrankin oikein kunnon nutturan. Lettiä, hiuslisukkeita ja musta nauha nutturan sisällä. Arkena tällaisia kampauksia ei tämän maman hiuksissa juuri nähdä. :D Pikkujouluissa, jos missä voi mielestäni kuitenkin olla mieluummin enemmän, kuin vähemmän laittautunut. ;)

Hiusten pohjustuksena käytin paljon voluumia antavaa  L’Oréal Paris Stylista The Bun Gel-Sprayta. Aivan super näppärä kampaustuote! Suosittelen kuitenkin suoraan hiuksiin suihkuttamisen sijaan laittamaan tuotetta hiuksiin käsien kautta.

Pikkujoulun juhlameikki @monavisuri

Pikkujoulun juhlameikki @monavisuri

(saatu*)
Pitsimekko, Ellos* / Korvakorut, SNÖ of Sweden*

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

Mitäs mieltä olitte tästä pikkujoulun juhlameikistä? Onko teille tiedossa vielä pikkujouluja? Muistakaa muuten kurkata Elevenin sivuille, sillä siellä on menossa online- kalenteri jouluaattoon asti! :) Ihan huippuja tarjouksia joka päivä.

Lue myös:

♥ 13 X KIIREISEN ÄIDIN KAUNEUSVINKIT

♥ ÄIDIN ARKIMEIKKI & NOPEA KAMPAUS

♥ JUHLAMEIKKI & HIUKSET, GLORIA FASHION SHOW

♥  NÄIN HOIDAN IHOANI + TUOTEVINKKEJÄ

♥  K-BEAUTYN SALOISSA

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marina
  2.12.2018 at 16:51

  Hienot meikit!!

  • Reply
   Mona
   2.12.2018 at 18:16

   Kiitos Marina<3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *