26.8.2018

Äidin arkimeikki & nopea kampaus

Kaupallinen yhteistyö, eleven / Mona Visuri elevenin brändilähettiläs

Huom, sisältää alekoodin!

Äidin arkimeikki & nopea kampaus

Meikkaaminen on tätänykyä erilaista, kun talossa on pieni taapero. Aamulla meikkaaminen on saanut uudenlaiset haasteensa, kun ripsivärin laiton yhteydessä pitää olla samaan aikaan pelastamassa kukkamaljakoita, lenteleviä lautasia ja kieltää sadatta kertaa poikaa sukeltamasta roskakoriin. Meikkisiveltimet ja kaikki purnukat ovatkin päässeet pikkumiehen kanssa yhteiskäyttöön.

Silti kaikesta härdellistä huolimatta, pieni ehostus on aina paikallaan. Koen saavani valtavasti energiaa siitä, että ehdin tehdä edes nopean meikin. Olemme kaikki kauniita ilman meikkiä luonnollisesti, mutta kyllä meikillä on ihmeellinen voima tuoda omat hyvät puolet paremmin esiin. Kaunis meikki lisää itsetuntoa ja saa päivän tuntumaan paljon paremmalta. Edelleenkin pidän paljon meikittömiä päiviä, mutta tasapaino on kaikessa avainsana.

Tämän kertaisessa yhteistyössä elevenin kanssa jatketaan kiireisen äidin kauneusteemaa. Seuraavilla kerroilla on tulossa sitten muuta kuin kiireisiä juttuja;)

Halusin jakaa teille oman hyvin klassisen arkimeikkini. Nopea ja helppo meikki, jossa pääosassa on luottotuotteet. Hyvillä tuotteilla tiedän onnistuvani. Rakastan kokeilla uusia meikkejä, mutta säästän ne aina kiireettömiin hetkiin, kun ei ole niin väliä onnistuuko meikki juuri niinkuin sen haluan onnistuvan.

Äidin arkimeikki & nopea kampaus

Ensimmäisenä suosittelen panostamaan hyviin meikkisiveltimeen. Siveltimistä olen paasannut moneen kertaan blogissa aiemminkin. Hyvät siveltimet auttavat ja nopeuttavat meikkausta hurjasti. Tärkeää on muistaa myös pitää siveltimet puhtaina.

Äidin arkimeikki & nopea kampaus

Itse rakastan Ecotoolsin siveltimiä ja olen iloinen, että olen saanut tehdä heidän kanssaan usein yhteistyötä. Ecotools siveltimissä on loistava hinta-laatusuhde ja ne ovat myös ympäristöystävällisiä. Nyt olen testannut itselleni uutena myös monien hehkuttamia Sigman siveltimiä, jotka ovat kyllä olleet suositusten arvoisia. Yläkuvassa on myös yksi Iglotin sivellin (vastaava Sigmalta), joka on jäänyt suosikkien joukkoon juuri sopivan kokonsa ja pehmeytensä puolesta. Olen melkoinen siveltimien suurkuluttaja. Suosikkeja löytyy monelta merkiltä, mutta toistaiseksi Ecotools on vienyt useimmin pisimmän korren. Laadukkaat meikkisiveltimet ovat muuten yksi loistava lahjaidea kaikille meikkauksesta innostuville, koska niitä ei voi olla liikaa! :D Ainakaan minulla. Aina löytyy käyttöä uusille ihanille meikkisiveltimille.

Jotta iho pysyy kauniina, on tärkeää muistaa pitää kaikki meikkisiveltimet puhtaina. Ecotoolsin shampoo on toimiva putsari siveltimille ja tuoksuu ihanalle.

Äidin arkimeikki & nopea kampaus

Toimivan arkimeikin ydin on tietysti toimivissa tuotteissa. Arkena kiireessä ei kannata kokeilla erikoisia uutuuksia, vaan jättää niiden testaukset vapaalle, kun on enemmän aikaa. Kiireessä haluan, että tuotteet toimivat niinkuin niiden odotan toimivan. Tosi pitkälle pääsee, kun löytää täydellisen meikkivoiteen (ja sävyn), ripsivärin sekä aurinkopuuterin. Superkiireessä riittää pelkkä meikkivoide ja huulikiilto! :D

Mitkä on sun tärkeimmät meikit pahimmassa kiireessä? Onko joku ultimaattinen suosikki, joka seuraa vuodesta toiseen perässä?

Äidin arkimeikki & nopea kampaus

Kuvissa näkyvä heleä ja melko luonnollinen meikki näkyy kasvoillani usein. Suurin osa tuotteista on pitkäaikaisia luottotuotteita, kirjasin tuotelistaan vielä erikseen luottotuotteet. Yleensä eniten muuttuva osa tässä meikissä on huulikiilto. Tykkään vaihdella huulipunaa ja huulikiiltoja usein, vaikka huulipunien käyttö vauvavuoden aikana onkin jäänyt harmillisen vähälle. Syytän ehtymätöntä pusuvarastoa. Huulipuna on kuitenkin normaalisti se meikin viimeinen silaus ja tuo aina katseeseen eloa. Rakastan myös kunnon punaista huulipunaa!

Meikissä käytin seuraavia tuotteita.

Meikki ♥

Meikinpohjustus: J.One Jelly Pack

Uusi huikea tuttavuus! Tämä monitoimituote tekee ihosta kertaheitolla napakan ja auttaa meikkiä pysymään koko päivän. Tämän lisäksi ei välttämättä tarvitse laittaa erikseen kosteusvoidetta alle.

Meikkivoiteen levitykseen: Beauty Blender

Saan Beauty Blenderilla parhaimman lopputuloksen meikkipohjaan. Tykkään myös levittää meikin käsin, mutta lopputulos ei koskaan ole yhtä hyvä, kuin Beauty Blenderilla.

Meikkivoide:  Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup / Luottotuote

Jo viisitoista vuotta yhteistä taivalta takana eikä loppua näy…. :D

Peiteaine: Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Concealer / Luottotuote

Edellisen kanssa samaa kategoriaa. 110 pistettä. Peittää todella hyvin, mutta ei kuivata. (Itselläni on normaali sekaiho, joka rasvoittuu helposti T-alueelta)

Viimeistelypuuteri: Cover FX Perfect Setting Powder

Tämä uusi, mutta sitäkin ihanampi tuttavuus vakuutti heti ensimmäisen kokeilun jälkeen! Cover FX viimeistelypuuterin nimeen vannoo muun muassa Youtube kosmetiikkaguru Jaclyn Hill (video kohta 5:30). Cover FX kiinnittää meikin hyvin, muttei jätä ihoa kuivaksi ja liian tönköksi, mitä jotkut irtopuuterit tekevät. Mikäli etsinnässä on hyvä irtopuuteri, voin lämpimästi suositella tämän testausta.

Aurinkopuuteri: the Balm Bahama Mama Bronzer

the Balmin meikit ovat ihania! Olen testaillut yhtä jos toista ja kaikki tuotteet ovat toimineet loistavasti. Tykkään myös the Balmin leikkisistä pakkauksista.  Bahama Mama aurinkopuuteri on itselleni hyvän sävyinen ja pigmenttiä tulee juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän.

Arjen kiireessä yksi ehdoton meikkikikkani on tuotteiden monikäyttöisyys. Kun haluan luonnollisen, mutta silti hehkuvan meikin nopeasti ja helposti, yhdistän aurinkopuuterin myös luomille! Eli käytän aurinkopuuteria varjostuksen tavoin luomilla. Tällä kikalla saa kasvoille sävyä ja eloa, mutta ei tarvitse alkaa kikkailemaan luomivärin kanssa. Kurkkaa alla videolta tarkemmin, miten levitin aurinkopuuterin luomille.

Korostuspuuteri: the Balm Mary-Lou Manizer / Luottotuote

Tässä on varmasti yksi tuote, jota en onnistu ikinä käyttämään loppuun?! :D Tälle tuotteelle ei jää käyttökertaa kohden hintaa montaa senttiä, sillä tavara on t-o-d-e-l-l-a riittoisaa. Pienen pieni hipaisu tuo huikean tuloksen. Ihana tuote, joka on ja pysyy lemppareiden joukossa. Iso suositus!

Poskipuna: the Balm Hot Mama

the Balmin poskipuna, jossa ei ole glitteriä, mutta hehkua senkin edestä. Huikean ihana poskipuna, jolla kasvoille saa sävyä, valoa ja intensiivisyyttä. Poskipuna tuo muutenkin aina meikkiin ihanasti eloa ja heti kyllä huomaa, jos olen sen jättänyt välistä.

Ripsiväri: Maybelline New York Lash Sensational Lash Multiplying Mascara / Luottotuote

Tarvitseeko tämä mitään sen suurempia selittelyjä? Joko on käynyt selväksi, että tämä on oma must have tuotteeni?? :D

Huulikiilto: Milani Amore Matte Lip Crème

Milanin huulikiillossa on vahva pigmentti, se levittyy hyvin ja tuoksuu ihanalle. Mattainen lopputulos on sellaisenaan minulle arkeen vähän too much, mutta kun lisään tätä huulirasvan päälle on lopputulos just eikä melkein. Todella toimiva (ja monikäyttöinen) kiilto, tykkään!

Huulirasva: Elizabeth Arden New York Eight Hour Cream / Luottotuote

Yes please. 8 hour cream hoitaa kaikki pahimmat ihopaniikit. Talvella huulien ollessa saharaakin kuivemmat on 8 hour cream pelastaja.

Kulmakarvaväri: Clarins Ombre Matte -luomiväri 06 tai 03 / Luottotuote

En edes muista montako vuotta tämä Clarinsin LUOMIVÄRI on ollut oma suosikkini kulmille. Ei siis suunniteltuun tarkoitukseen, mutta niin toimiva, etten ole osannut luopua. Sävy 03 menee itselläni ympäri vuoden ja taikoo aina täydellisen kulmalookin arkeen.

Meikin kiinnistyssuihke:  Pixi Make-Up Fixing Mist 

Kaikki erilaiset kasvosuihkeet ovat nyt kuumaa kamaa. Kaikki kosmetiikan hifistelijät ja muutkin hehkuttavat kasvosuihkeita, eikä turhaan! Ne ovat ihania! Olen itse ihastunut kovasti Pixi merkin kasvosuihkeisiin yhtenä mainitakseni tämä Pixin Make-Up Fixing mist. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Mikäli haluat kurkistaa, miltä meikin teko näytti, niin tässä vielä helppo arkimeikki videon muodossa:

Meikin teon jälkeen ei jää paljon aikaa hiusten laittoon. Rakastan, siis todella rakastan isoja Victoria’s Secret kiharoita, mutta kiharoiden tekoon on aikaa enää hyvin harvoin. Sen sijaan “äitinuttura” on minulla käytössä ainakin kuutena päivänä viikossa.

Mikäli haluaa lisää voluumia ja pitoa nutturaan, on The Bun Gel-Spray huikea apuväline. Tämä todella toimii ja olin ihan ällikällä lyöty ekan kokeilun jälkeen. Tuotteen ainut huono puoli on se, että itse herkkäsilmäisenä en voi nukkua kyseinen tuote hiuksissa, vaan joudun tätä käytettyäni pesemään hiukset illalla ennen nukkumaan menoa.

Hiukset ♥

L’Oréal Paris Stylista The Bun Gel-Spray

Kurkkaa myös helpon nutturan teko videolla:

Äidin arkimeikki & nopea kampaus

Mitäs mieltä olette meikistä ja nutturasta?? :) Onko muita, joilla tukka sujahtaa kiharoiden sijaan usein nopealle nutturalle?

Moni kiitteli viimeksi elevenin yhteistyön alekoodia ja sellainen olisi taas luvassa!:) Nimittäin 2.9 asti saa kaikista normaalihintaisista tuotteista 15% alennusta koodilla MOMMY15. Toivottavasti saitte poimittua postauksesta meikkivinkkejä. Ja hei! Laittakaahan teidän kiireisen arkimeikin parhaat vinkit tulemaan tänne päin! :)

Koodilla MOMMY15
15% alennusta norm. hintaisista tuotteista!
voimassa 2.9. asti.
(Huom, ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin)

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Laura
  26.8.2018 at 10:40

  Wow saako Eleveniltä J.One Jelly Packia! Olen ulkomaalaisilla blogeilla törmännyt tuotteeseen useamman kertaa, mutta se ei ole ollut mitenkään helposti näppien lähellä. Kuvat susta on aivan ihania ja säkenöiviä! Ei millään huomaisi että takana saattaa olla lyhyitä yöunia tai muita äitiys-kiireitä :)

  x Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  • Reply
   Mona
   26.8.2018 at 10:50

   Voi ihana sinä, kiitos Laura kauniista kehuista <3 :)
   Ps. Sulla on IHANIA kuvia blogi täynnä, wauu!! <3 <3

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  26.8.2018 at 20:19

  Täytyy kokeilla tuota meikkiä. Arkeen kevyt, raikas meikki on ihan omiaan. ❤

 • Reply
  J
  29.8.2018 at 01:32

  Saanko udella mikä väri sulla on hiuksissa? Siis tuo vaaleempi, toosi nätti väri.

  • Reply
   Mona
   29.8.2018 at 09:01

   Kiitos paljon ihana J kehusta.<3 <3 Mulla on täysin oma hiusväri tukassa! Kesällä aurinko vaalentaa niitä hieman, mikä saa näyttämään siltä, että olisi raitoja. Värjäsin aikoinaan säännöllisesti aivan valkoiseksi tukan, mutta herkistyin hiusväreille ja päätin lopettaa hiusten värjäämisen kokonaan. Nyt panostan hiusten hoitamiseen 110% ja pyrin toki myös lisäravinteilla vahistamaan niitä monipuolisen ruokavalion lisäksi. Hiukset ovat itselleni tosi tärkeä juttu ja olen super tyytyväinen aikoinaan tekemääni päätökseen. Sen jälkeen hiukseni ovat voineet niin paljon paremmin. :)

 • Reply
  J
  29.8.2018 at 20:47

  Joo no en mäkään värjäiöisi, jos olisi tuollainen tukka luonnostaan – itselläni vaan sattuu olemaan ns. ei minkään värinen tukka luonnostaan:)

  • Reply
   Mona
   30.8.2018 at 18:23

   Voi ei tämä munkaan tukka oikein minkään värinen ole :D Mutta tosiaan aurinko kesäisin tuo vähän eloa noilla “luonnonraidoilla” :)

 • Reply
  J
  1.9.2018 at 16:50

  Kaunis olet! Täällä toinen pienten lasten äiti joka unelmaelämässään olisi yhtä huoliteltu ja iloinen, mutta joka todellisuudessa kulkee joka päivä meikittä ja tukka sotkuisena pieruverkkareissa. Itseni (ja tunnustan, vähän myös miehen) takia olisi kiva jos edes välillä jaksaisi panostaa, mutta kun ei vaan viitsi. Vinkkejä meikäläiselle?

  • Reply
   Mona
   2.9.2018 at 20:31

   Voi kiitos paljon J <3 Ei mullakaan aina aikaa ole meikata ja meikittä mennään myös tosi usein. Mutta ehostamisesta tuleva hyvä fiilis on kyllä pienen vaivan arvoinen. Ja ei ole mielestäni ollenkaan huono juttu ajatella, että laittautuu myös itsensä lisäksi puolisoaan varten. Sehän on vaan tosi kiva juttu.:) Mitäs jos aloittaisi sillä, että laittautuu edes silloin tällöin? Kerran viikossa pitää kunnon hemmotteluillan ihan vaan itseään varten. Sitä äkkiä huomaa miten hyvä fiilis tulee ja sitten jo mielellään laittaa extra 10 minuuttia joka päivä pieneen ehostukseen:)
   Ja tosiaan itse puhun kyllä täysin hyvien tuotteiden puolesta. Kun on hyvät tuotteet, on kaunistautuminen luksusta ja kivaa. Jos suoraan sanotaan, niin paskoilla tuotteilla ei tee mitään :D Ne saa vaan ärsyyntymään ja meikistäkin tulee usein huonompi, kuin ilman meikkiä :D Eli jos tiedät millainen ihotyyppi sulla on niin lueskele muutamia suosituksia hyvistä meikkivoiteista ja sen lisäksi hanki hyvä aurinkopuuteri ja ripsiväri. Niillä pääsee jo super pitkälle ;) Niin ja joku IHANA herkullisen värinen huulipuna, joka sopii sun kasvoille ja tuo eloa ilmeeseen. Sillä saa niiiiin paljon aikaa :) Jos meikkitaidot on vielä hakusessa niin varaa itsellesi ammattilaisella meikkaus, johon kuuluu opastus <3 Olen itse saanut ihan hurjasti vinkkejä meikkaajilta. Sen lisäksi olen itse tykännyt aina kokeilla rohkeasti uusia juttuja. Silloin oppii mikä toimii ja mikä ei toimi omille kasvoille.
   Toivottavasti tästä oli yhtään inspistä meikkihetkiin.:) Ihanaa alkavaa viikkoa sinne <3
   Hei ja vielä yks vinkki!!! :) Kaunistautumisen ei aina tarvii olla meikkiä ja konkreettista kosmetiikkaa. Treenin tai rentouttavan joogankin jälkeen voi olo olla mitä upein!!! <3 ;)
   Jaaaa vielä yks. varaa kerran kuukaudessa tai edes kahden kuukauden välein joku hemmotteluhoito vaan sua itseäsi varten. Manikyyri, pedikyyri, kasvohoito, vartalohoito, kampaaja tai mitä muuta vaan mikä tuo sulle erityisen hyvän mielen. Hemmotteluhoidon jälkeen olo on aina niiiin ihana ja motivoi myös itse pitämään huolta itsestään paremmin :)
   Huh tulipas romaani :DD

 • Reply
  Hanna
  5.9.2018 at 21:24

  Hei, sinulla on ollut tosi kauniit loivat kiharat viimeisissä kuvissa. Voisitko tehdä videopostauksen siitä kuinka kiharrat hiuksesi. Kiinnostaa myös kuinka selvisin oman värin kasvatusprojektista. Itselläni nyt kohta vuosi takana oman hiusvärin kasvatusta ja välillä meinaa usko loppua.

  • Reply
   Mona
   5.9.2018 at 21:47

   Ehdottomasti nämä toteutukseen <3 Kiitos kun jätit kommenttia :)
   Ja älä vaan vielä luovuta! :D Kyllä siitä hyvä tulee! Itse laitoin ekat vuodet raitoja ja sitten pikkuhiljaa annoin kasvaa kokonaan pois. :) Voisin tästäkin tehdä videon!! :)

 • Reply
  Karolina
  16.9.2018 at 09:38

  Oletko harkinnut ripsipidennyksiä? Ne voisi pelastaa monta kiireistä aamua ja etenkin kun on taapero talossa

  • Reply
   Mona
   17.9.2018 at 13:31

   Mulla on itseasiassa ollutkin ripsipidennykset! :) Ja onhan ne ihan mega kätevät ja upeat! Mutta valitettavasti ei se paras vaihtoehto itselleni:/ Niiden haitat/huonotpuolet on sen verran suuria itselleni, että en voisi käyttäää kuin hetken. Ripsivärin laitto on itselleni vaan huomattavasti helpompi kuitenkin vaikka täytyykin tehdä aina erikseen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *