1.12.2018

1. Joulukuuta

1. Joulukuuta

Joulukuu on täällä! Aamulla herättyäni suuntasin tuttuun tapaan kahvinkeittimen luokse keittämään aamun sumpit. Kahvinkeittimen päällä oli ihana rusetilla varustettu lasipurkki täynnä herkullisia hunajamanteleita, joiden ympärillä oli lappu, jossa luki “1. Tästä se lähtee“. Ihana Eetu oli taas keksinyt mitä suloisimman kalenterin tänä vuonna. Saan kuulemma etsiä joka aamu uuden luukun kotoa. ♥

Joulukuu on tänä vuonna hyvin erilainen mitä aikaisempina vuosina. Lähdemme nimittäin vielä ennen joulua viikon lomalle Dubaihin!  Jännittävää miten kuuden tunnin lento menee vauhdikkaan taaperon kanssa.. :D Onneksi meitä on kaksi aikuista mukana. Niin ihana päästä lämpimään hetkeksi keräämään D-vitamiinia.

Muuten joulukuu nautitaan tunnelmasta ja yritetään tietty saada kaikki vuoden viimeiset hommat valmiiksi. Lionelin loma hoidosta kestää alkuvuoteen asti, joten teen itse loppuvuodesta selvästi lyhyempiä työpäiviä.

Tänään ajattelin joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi illalla syödä herkkuja ja katsoa vuoden ensimmäisen joululeffan Netflixista. Leffasuositukset on tervetulleita!

Ihanaa ja tunnelmallista joulukuuta kaikille!

1. Joulukuuta

1. Joulukuuta

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Teljänneito Jessica
  1.12.2018 at 18:19

  Ihana idea Eetulta! Meillä on Wlle tänä vuonna postista tullut kirkon kalenteri, täällä kovasti haaveilen jostain herkkukalenterista :D

  • Reply
   Mona
   2.12.2018 at 12:43

   Eetu on kyllä melkoinen ideanikkari<3:D Viime vuonna oli vähän vastaava mutta seinään kiinnitettynä :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *