29.10.2018

Vuoden kaunein joulukalenteri

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Elevenin brändilähettiläs

Vuoden kaunein joulukalenteri

Nyt se on täällä!! Nimittäin Eleven oma upea, kaunis joulukalenteri, jonka pakkauksen hiilijalanjälki on vielä kaiken kukkuraksi 100%:sti hyvitetty. Olen kosmetiikan rakastajana niin innoissani tästä ihanasta joulukuun ilahduttajasta.

Lukeudun joulun fiilistelijöihin, eikä mielestäni ole liian aikaista aloittaa joulun valmisteluja lokakuussa. ;) Meillä on kaivettu esiin jo jouluvalot ja kävin myös tutkimassa joulukuusivaihtoehtoja, koska uuteen kotiin sellainen mahtuu – jes!

Joulu on minulle paljon muutakin kuin pyhät. Se on aikaa innostua ja rakastua kaikkeen. Miettiä yllätyksiä rakkaille ja itselle. Nauttia kauniista tunnelmasta vuoden pimeimmän ajan keskellä. Joulun fiilistely itseasiassa on jopa itse joulua merkityksellisempää. Totta kai joulun pyhät ovat ihania. Ne vietetään kaikkein rakkaimpien kanssa, mutta kyllä itse henkilökohtaisesti nautin jopa enemmän ajasta ennen joulua, koska pyhät ovat aina niin nopeasti ohi.

Suunnittelua, haaveilua ja ilon jakamista, niistä on joulun fiilistely tehty. Jouluna usein on melkoista hässäkkää ja harmillisesti myös stressiä, mutta itse kieltäydyn ottamassa joulusta pienentäkään stressin hippusta. Se mikä tulee valmiiksi tulee ja se mikä jää tekemättä jää.

Viime vuonna joulussa yksi parhaimmista asioista oli ihana Eetun tekemä joulukalenteri. Joka aamu oli ihana herätä avaamaan rakkaudella kalenteriin kätketty aarre. Pienet jutut saavat niin hyvälle mielelle.

Tänä vuonna odotan oman kullan tekemää joulukalenteria, mutta sen lisäksi sain yhteistyökumppani Eleveniltä huikean kauniin vihreän boksin, joka pitää sisällään 30(!) ylläriä joulukuulle. Kosmetiikkahifistelijälle melkoinen aarreaitta ja miten ihana idea piilottaa matkakokoinen yllätys joulukalenteriin kosmetiikan muodossa. Joulukuusta tulee taas asteen kauniimpi! ;)

Tässä on myös mitä parhain lahjaidea rakkaalle ystävälle tai puolisolle, joka tykkää kosmetiikasta! En usko, että kovinkaan moni pistää pahakseen, jos saa 24 päivää ennakkoon joululahjan, mikäli se tarkoittaa sitä, että ylläreitä on luvassa joulukuun jokaiselle päivälle.

Kalenterin voi tilata suoraan Elevenin sivuilta TÄÄLTÄ. Hintaa kalenterilla on 139€, mutta se on arvoltaan 290€!

Kalenteri on kooltaan ulkomitoista: 45 x 31 x 17 cm.  Parasta boksissa yllärien lisäksi on se, että sitä voi käyttää uudelleen esimerkiksi kosmetiikan säilytykseen! ♥ Mikäli et malta pitää ylläreitä ylläreinä löytyy tarkempi sisältö täältä. ;)

Mikäli olet jonkun tietyn brändin fani, niin suosittelen lämpimästi kurkkaamaan myös Elevenin valikoiman muut kosmetiikkakalenterit!  Osa on vielä tulossa, joten kannattaa kurkkia vielä myöhemmin valikoimaa. Mites esimerkiksi tämä kaunis Lumenen kalenteri, joka sopii jokaisen vaalean sisustajan joulukoristeluun täydellisesti!;)

Vuoden kaunein joulukalenteri

Elevenin joulukalenteri sisältää seuraavia tuotemerkkejä:

Yves Saint LaurentCliniqueSkin79GucciBiothermDermalogicaMario BadescuBaborSensaiPeter Thomas RothBeauté PacifiqueForeoDavinesBamfordbareMineralsJane Iredale TAI PACO RABANNE + Jean Paul GaultierLancômeClarinsHolika HolikaG9SKINElizabeth ArdenFilorga Laboratoires ParisAlterna ja Essie.

Mikäli et mitenkään malta odottaa yllätyksien paljastumista pääset kurkkaamaan koko kalenterin sisällön tarkemmin täältä. ;)

Ja huom!

Pakkauksen hiilijalanjälki 100% hyvitetty!

Vuoden 2018 joulukalenteripakkauksen hiilijalanjälki on 100% hyvitetty. Laskennassa on huomioitu kaikki pakkausmateriaalista valmiin kalenterin kuljetukseen sinulle. Päästöjä vastaan istutamme erillisen järjestön kautta uusia puita Kolumbiaan.

Vuoden kaunein joulukalenteri

Vuoden kaunein joulukalenteri

Vuoden kaunein joulukalenteri

Kalenteri löytyy Elevenin sivuilta TÄÄLTÄ.

Hinta 139€, arvo 290€!

Ihanaa joulun fiilistelyä kaikille! ♥

♥ 13 X KIIREISEN ÄIDIN KAUNEUSVINKIT

♥ ÄIDIN ARKIMEIKKI & NOPEA KAMPAUS

♥ JUHLAMEIKKI & HIUKSET, GLORIA FASHION SHOW

♥  NÄIN HOIDAN IHOANI + TUOTEVINKKEJÄ

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jaana
  29.10.2018 at 15:34

  Herranen aika, miten ylellinen ja ihana kalenteri! Viime vuonna sain ihanan Lumenen kalenterin ystävältäni ja omaksi yllätykseksenikin kalenterissa oli paljon tuotteita, jotka eivät sopineet omalle iholleni. Nyt kun katsoin Lumenen kalenterin, niin se on valtaosin sama, kuin viime vuonna, mikä oli vähän pettymys. Tästä Elevenin kalenterista oli myös pakko linkin takaa tsekata, mitä se tarkalleen sisältää ja on kyllä melkoista ilotulitusta luukku toisensa jälkeen!!! Tuon kun saisi…huoh! :D

  • Reply
   Mona
   29.10.2018 at 19:52

   EIKÖ??!! Tää on niiin ihana <3 En viitsinyt pilata ylläriä ja listata tähän herkkuja, mutta heh kävin kyllä itsekin katsomassa jo listan :D Ja heh vaikka mun nyt on yhtä sun toista puteloa tullut testattua, niin joulukuu tulee silti olemaan monen uuden ihanuuden testailua. Mun mielestä tämän tuotteet on valittu NIIIIN hyvin.
   Ja voi ei, onpa kurja tuo Lumene juttu. Saanko udella mitkä erityisesti ei oo sulle sopinut ja onko jotain Lumene tuotteita mistä oot taas erityisesti tykännyt? Ihan siis mielenkiinnosta :)
   Haleja sinne, ihana kun kävit jättämässä kommenttia <3 :)

   • Reply
    Jaana
    29.10.2018 at 20:22

    Joo, Lumenelta hyaluronitiiviste oranssissa pipettipullossa on täyttä kultaa ja todellinen huipputuote ja samoin instant glow beauty serum, jota käytän meikkivoiteena. Nämä kaksi jäi viime vuoden kalenterista vakiokäyttöön. Myös Lähde-tuotelinjan intense hydration kosteusvoide toimi kesällä mun pintakuivalle sekaiholle todella hyvin ja tätä ostin myös täysikokoisen pakkauksen kesällä. Kaikki muut ne kosteusvoiteet, jotka olivat paksumpia, olivat jotenkin vahamaisia iholla, eivätkä imeytyneet. Suurimpana pettymyksenä heleyttävä päivä- ja yövoide, jotka jäivät vahamaiseksi kerrokseksi iholle. Joku kirkastava turve(?) naamio…sellaista tummaa mönjää oli ihan ok. Loput olivat sellaisia vähän mitäänsanomattomia tuotteita mulle.

    • Reply
     Mona
     30.10.2018 at 09:23

     Aika samoilla linjoilla ollaan :) Ah toi Lumenen VALO Glow Boost on tosiaan IHANA!!! <3 :) Ja varsinkin nyt kun sisäilma on kuivaa niin se on vaan niin herkkua iholle.
     Ihanaa päivää sinne kaunottarelle <3

 • Reply
  Miia
  31.10.2018 at 12:27

  Oi tää olis kyllä aivan unelma! Pitää kyllä harkita vakavasti josko raaskisin ostaa itselleni tuollaisen ihanan hemmottelukalenterin :) Pakko muuten todeta, että olen ihastellut hiuksiasi viime aikoina instagramista ja blogin kuvista. Itsellä olisi uudet hiustenhoitotuotteet haussa, joten mitkä on sun tän hetkiset suosikit hiustenhoitoon? Kiitos muuten myös tuosta iltavideosta, jossa kerroit vinkkejä rauhoittumiseen iltaisin. Olen ollut viime aikoina aika stressaantunut opiskelujen takia, joten rentoutumisvinkit olivat todella tervetulleita. Video oli myös tehty tosi kauniisti ja inspiroivasti. Mukavaa viikkoa sinulle!

  • Reply
   Mona
   1.11.2018 at 13:56

   Kiiiiitos ihana Miia <3 Kommentti tuli läpi <3
   Niin kiva kuulla, että tykkäsit iltavideosta:) Ja toivottavasti sait vinkkejä. Nyt syksyn ja alkutalven pimeydessä pitää kyllä enemmän panostaa näihin jaksamisen ja hyvinvoinnin postauksiin. Itsekin huomaan, että haukotuttaa ja väsyttää ja myös stressaantuu paljon helpommin taas kuin kesällä.
   Ja hei tosiaan hiustuotteista toivotaan paljon juttua, joten niistä yritän myös saada kokoon juttua!! :)
   Käytän tosi vaihtelevasti shampoita ja hoitoaineita, mutta sitten esim arganöljy on sellainen ikuisuussuosikki latvoille. Ja toooosi pikkunen määrä riittää. Sitten käytän myös sisäisesti lisäravinteita! Niistä tulossa pian juttua :)
   Ihanaa loppuviikkoa sinne ja iso kiitos vielä ystävällisestä viestistäsi <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *